Jump to content

st_this

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About st_this

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

st_this's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 3 προσκλησεις για οποιους προλαβουν. Νομιζω εχετε μια μερα μεχρι να τις κατοχυρωσετε.. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLTK-O2QK-REPU-R3H6 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLHO-J5NG-NOPT-GYVR https://account.oneplus.net/invite/claim/GL7Z-UKJF-G6AZ-J9UI
  2. Η πρόσκληση πάει στον valiantbet. Παρακαλώ πείτε μου τη διαδικασία γιατί είναι και λίγο παράξενοι εκεί στην 1+ να το κάνουμε σωστά, μη χάσει το παιδί την πρόσκληση
  3. Παιδιά έχω μία πρόσκληση για το 1+ και θα την δώσω στον πρώτο που θα την ζητήσει. Μία ερώτηση για όσους έχουν παραλάβει πρόσκληση πριν απο εμένα και την μοιράστηκαν.. Απλά προοθώ το mail που μου έστειλαν και αυτο?
  4. να σαι καλα αδερφε μου εστειλε αλλος!! ευχαριστω και παλι!!
  5. Φιλε μου αν θελεις προσκληση για 1+1 πες μου
  6. Δεν έχει κλείσει άπλα πρέπει να κάνεις λογαριασμό. Κανε εγγραφή στο σάιτ και μετά πήγαινε στο poll και πάτα ναι !! ;)
  7. Παιδιά έχω το S3 Galaxy tis Samsung. Εδώ και 2 εβδομάδες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο μου κάνει το εξής. Δείχνει λάθος τηλέφωνα σε λάθος ονόματα. Δηλαδή δεν πείραξε ούτε τα τηλέφωνα ούτε τα ονόματα απλά η αντιστοιχία είναι λάθος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω την έκδοση jeally bean 4.3
  8. st_this

    iPhone 4S

    Ρε παιδιά τα έχει παίξει το iphone και μου λέει πως το app του facebook μου εχει μέγεθος 3.6 gb.. Όχι μόνο το λέει το εννοεί κιόλας μιας και δεν έχω χώρο για να αποθηκεύσω νέες εφαρμογές. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και πώς το διορθώνω?
  9. Φίλε μου θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορείς και δεν τις έχεις δώσει πουθενά να μου στείλεις μία!! Αν μιλάμε για το 64 το global και όχι το κινέζικο.
  10. st_this

    OnePlus One

    Elthis ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου αλλα ψάχνομαι για να το πάρω και θέλω να ξέρω όσα περισσότερα γίνετε!!
  11. st_this

    OnePlus One

    Έμαθα πως υπάρχει ένα bug όσον αφορά την οθόνη.Λένε οτι κολλάει καμιά φορά το touchscreen και δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν σας? έχει βγει fixaki??
  12. Παιδιά χαίρετε.. Αν γίνετε ένας απο τους εσάς τους καινούργιους που πήρατε την πρόσκληση να την στείλει και σε μένα θα ήμουν ευγνώμων.. Γενικά αν υπάρχει προσκληση διαθέσιμη θα παρακαλούσα να με έχετε σοβαρά στα υπ'όψη σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. Για σας παιδες θα ηθελα την βοηθεια σας...1ον θα θελα να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω εικονες στο tab της μουσικης μιας και δεν μου εμφανιζει ολες τις εικονες αλλα 2 απο τις 30 και δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος.Και 2ον πως μπορω να διαγραψω ενα windows live mail account?Εβαλα τις επαφες του mail στον τηλεφωνικο καταλογο και τωρα που θελω να τις διαγραψω δεν μπορω γιατι δεν με αφηνει να διαγραψω τον λογαριασμο.Δεν μου δινει επιλογη.
×
×
  • Create New...