nikolaos_l Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αναβάθμιση ΓΙΟΚ http://techblog.gr/mobile/lenovo-plans-for-android-6-update-6666/ Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 lenovo ποτε ξανα τελος!συντομα θα φαει σουτ το δικο μου.μονο και μονο επειδη ειναι η ναυαρχιδα επρεπε να την παρει την 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ευτυχώς υπάρχει και η Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Γιατί αυτοκτονούν δε μπορώ να το καταλάβω. Βγάζουν τρομερές συσκευές και ποιοτικά και σε specs, ειδικά οι ναυαρχίδες δεν παίζονται και μετά τις αφήνουν στο έλεός τους. Ποιες, τις ναυαρχίδες που βγάζουν άνετα 2-3 χρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αξίζει να πάω από letv x600 σε z2 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αξίζει να πάω από letv x600 σε z2 pro? Αν θέλεις οθοναρα 6 ιντσών, ναι αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αξίζει να πάω από letv x600 σε z2 pro? Νομίζω ότι περισσότερο αξίζει να πας σε letv X800. Εκτός αν θες οπωσδήποτε 6 ίντσες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξεφεύγει σε budget... Μπορώ να δώσω το letv και 50 ευρώ και να πάρω το z2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ξεφεύγει σε budget... Μπορώ να δώσω το letv και 50 ευρώ και να πάρω το z2 ασυζητητί θαρρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rasnikos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Για το Z2 pro αναφέρθηκα κι εγώ. Συγνώμη που δεν το ανέφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το x800 το βρίσκεις και 250€, το Ζ2 pro που το βρίσκεις τόσο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το πουλήσει ας μου στείλει ένα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το πουλήσει ας μου στείλει ένα pm Dimgoul σου έστειλα Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το βλεπω στο σκρουτζ στα 300ε και ελληνικης αντιπροσοπειας.Αξιζει πλεον??? Νομιζω ναι.Δεν βρισκω καλτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα.Για πειτε καμια γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeles Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 mitsos7777 Το έχω είναι τρομερό τηλ.αν είναι 300euro παρτω χωρίς δεύτερη σκεψη.κοιτα εδώ είναι στα δέκα καλυτέρα http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices/ki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Βλεπω οτι το κινητο παιζει ακομα στα 300 στο σκρουτζ,ισως σε αυτη την τιμη να αξιζει.Κριμα για τα αρνητικα π διαβαζω γιατι ειναι πανεμορφο κινητακι κ εδειχνε τουμπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Kαλησπερα, μετα απο 2 φωτογραφιες ξαφνικα αρχισε να τρεμοπαιζει το φως στις γωνιες του κινητου, εκανα restart αλλα το προβλημα παραμενει.... Θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι εντος εγγυησης μηπως ξερετε τι γινεται με την εγγυηση οταν ειμαι στο εξωτερικο (ολλανδια) ? Η εγγυηση ειναι απο την Lenovo exclusive στην θεσσαλονικη. Ευχαριστω εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Kαλησπερα, μετα απο 2 φωτογραφιες ξαφνικα αρχισε να τρεμοπαιζει το φως στις γωνιες του κινητου, εκανα restart αλλα το προβλημα παραμενει.... Θα ηθελα να ρωτησω μιας και ειμαι εντος εγγυησης μηπως ξερετε τι γινεται με την εγγυηση οταν ειμαι στο εξωτερικο (ολλανδια) ? Η εγγυηση ειναι απο την Lenovo exclusive στην θεσσαλονικη. Ευχαριστω εκ των προτερων.... Εμείς θα ξέρουμε τί γίνεται στην Ολλανδία? Γιατί δε ρωτάς τους Ολλανδός εκεί? Εμείς τί να σου πούμε? Μίλα και με τη Lenovo Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Έχει κανείς θέμα με την υποδοχή 3,5 mm?? Μου έκανε διακοπές όταν άκουγα μουσική... και νόμιζα ότι ήταν τα ακουστικά... αλλά και με άλλα ακουστικά κάνει το ίδιο... παιζει να αλλάζει αυτό??? Και πού? Υπόψιν... είναι Κινέζικο... Edited December 23, 2015 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ds80 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει να μη ξαναεμφανιστεί η ειδοποίηση για τη διακοπή της εφαρμογής "πρόγραμμα διαχείρισης επαφών"; Παρουσιάζεται εκνευριστικά συχνά, ίσως το μοναδικό αρνητικό αυτής της vfm (ως ναυαρχίδα) συσκευής. Edited December 23, 2015 by ds80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει να μη ξαναεμφανιστεί η ειδοποίηση για τη διακοπή της εφαρμογής "πρόγραμμα διαχείρισης επαφών"; Παρουσιάζεται εκνευριστικά συχνά, ίσως το μοναδικό αρνητικό αυτής της vfm (ως ναυαρχίδα) συσκευής. Σε μένα το έκανε συνέχεια όταν προσπαθούσα να περάσω φωτογραφία σε τηλέφωνο επαφής. Δε βρήκα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει να μη ξαναεμφανιστεί η ειδοποίηση για τη διακοπή της εφαρμογής "πρόγραμμα διαχείρισης επαφών"; Παρουσιάζεται εκνευριστικά συχνά, ίσως το μοναδικό αρνητικό αυτής της vfm (ως ναυαρχίδα) συσκευής......Ρυθμισεις..Κεντρο ειδοποιησεων...Ενεργοποιηση ειδοποιησεων εφαρμογων ..και διαλεγεις ποιες εφαρμογες μπορουν να στελνουν ειδοποιησεις και ποιες οχι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ds80 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 http://www.motorola-marshmallow.xyz/2015/11/lenovo-vibe-z2-pro-6396.html Παιδιά καλησπερα. Ισχύει αυτό το λινκ? Ή είναι μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 http://www.motorola-marshmallow.xyz/2015/11/lenovo-vibe-z2-pro-6396.html Παιδιά καλησπερα. Ισχύει αυτό το λινκ? Ή είναι μουφα? Μουφαρα του κερατά.... Μην τυχόν και κάνεις απόπειρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts