Jump to content

Panoslalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panoslalos

  • Ημ. Γέννησης 13/12/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    GiffGaff

Panoslalos's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Φήμη

  1. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλημέρα..ειδε κανεις καμια αλλαγη στην 5.1.6? Το κανα το update αλλα δεν βλεπω καμια διαφορά
  2. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καμία διαφορά..
  3. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλησπερα πουλαει κανεις καμια θηκη?
  4. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλημερα , μπας και πουλαει κανεις καμια θηκη?
  5. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Μα δεν προσπαθει να ωραιοποιήσει κάτι. Απλά σας δείχνει οτι το κινητό και σε βραδινή λήψη είναι άψογο. ;);) Kαι μένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ καλή, καμια περίπτωση μιας μέτριας κάμερας όπως είπε κάποιος παραπάνω
  6. Το lenovo vibe z2 pro έχει 2κ οθόνη και παρότι 6 ιντζες είναι παρόμοιες διαστάσεις με 5.5'' κινητά λόγω πολύ μικρών bezzels
  7. Ποιο από τα τρία θα επιλέγετε και γιατί? Είμαι κάτοχος του vibe z2 pro( ελληνικο) και σκέφτομαι να το πούλησω για να τσιμπησω ένα από τα αλλά δύο.
  8. Καλησπέρα συμφορουμιτες, ψαχνω το πίσω μέρος του κινητού( κάλυμμα της μπαταριας). Είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να βοηθησετε?
  9. Όχι όχι ουτε handsfree ούτε bluetooth χρησιμοποιω
  10. Όντως και εγώ βρήκα και θήκη και tempered glass και μεμβράνη σε μαγαζια. Απλά googlarε το! Εγώ έχω αγοράσει εδώ και ένα δίμηνο το συγκεκριμένο κινητό από public. Όλα τέλεια εκτός από ένα θεματακι. 9 στα10 τηλέφωνα που θα μιλήσω, δεν με ακούει καλά ο άλλος και πρέπει να φωνάζω στο ακουστικό! Έχει εμφανίσει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα? Το πήγα στα παμπλικ πίσω πιστεύοντας ότι θα μου το καλύψει ή εγγύηση, αλλά μου πάνε ότι αποκλείεται και ότι θα μου έπεσε κάτω και τελοσπαντων το πήγαινε στο ότι έπρεπε να πληρωσω για να το δούνε!!! Αν είναι δυνατόν!
  11. Καλησπερα, τον τελευταιαο καιρο χρησιμοποιουσα nova launcher και ειπα σημερα να βαλω να θυμιθω πως ηταν το launcher της nubia και επελεξα αντι για nova η easy mode, επελεξα το κλασσικο launcher , πηγε να φορτωσει και κρασαρε και με αφηνει να συνεχισω μονο με τα αλλα δυο. Σημειωση δεν εχω αλλαξει ρομ ειμαι με αυτην που μου ηρθε.
×
×
  • Create New...