Jump to content

Panoslalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panoslalos

  1. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλημέρα..ειδε κανεις καμια αλλαγη στην 5.1.6? Το κανα το update αλλα δεν βλεπω καμια διαφορά
  2. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καμία διαφορά..
  3. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλησπερα πουλαει κανεις καμια θηκη?
  4. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Καλημερα , μπας και πουλαει κανεις καμια θηκη?
  5. Panoslalos

    Meizu Pro 5

    Μα δεν προσπαθει να ωραιοποιήσει κάτι. Απλά σας δείχνει οτι το κινητό και σε βραδινή λήψη είναι άψογο. ;);) Kαι μένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ καλή, καμια περίπτωση μιας μέτριας κάμερας όπως είπε κάποιος παραπάνω
  6. Το lenovo vibe z2 pro έχει 2κ οθόνη και παρότι 6 ιντζες είναι παρόμοιες διαστάσεις με 5.5'' κινητά λόγω πολύ μικρών bezzels
  7. Ποιο από τα τρία θα επιλέγετε και γιατί? Είμαι κάτοχος του vibe z2 pro( ελληνικο) και σκέφτομαι να το πούλησω για να τσιμπησω ένα από τα αλλά δύο.
  8. Καλησπέρα συμφορουμιτες, ψαχνω το πίσω μέρος του κινητού( κάλυμμα της μπαταριας). Είτε καινούργιο, είτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να βοηθησετε?
  9. Όχι όχι ουτε handsfree ούτε bluetooth χρησιμοποιω
  10. Όντως και εγώ βρήκα και θήκη και tempered glass και μεμβράνη σε μαγαζια. Απλά googlarε το! Εγώ έχω αγοράσει εδώ και ένα δίμηνο το συγκεκριμένο κινητό από public. Όλα τέλεια εκτός από ένα θεματακι. 9 στα10 τηλέφωνα που θα μιλήσω, δεν με ακούει καλά ο άλλος και πρέπει να φωνάζω στο ακουστικό! Έχει εμφανίσει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα? Το πήγα στα παμπλικ πίσω πιστεύοντας ότι θα μου το καλύψει ή εγγύηση, αλλά μου πάνε ότι αποκλείεται και ότι θα μου έπεσε κάτω και τελοσπαντων το πήγαινε στο ότι έπρεπε να πληρωσω για να το δούνε!!! Αν είναι δυνατόν!
  11. Καλησπερα, τον τελευταιαο καιρο χρησιμοποιουσα nova launcher και ειπα σημερα να βαλω να θυμιθω πως ηταν το launcher της nubia και επελεξα αντι για nova η easy mode, επελεξα το κλασσικο launcher , πηγε να φορτωσει και κρασαρε και με αφηνει να συνεχισω μονο με τα αλλα δυο. Σημειωση δεν εχω αλλαξει ρομ ειμαι με αυτην που μου ηρθε.
  12. Καλησπερα παιδια αναμεσα σε αυτα τα δυο τι προτεινετε?εξαιρεστε τα χρηματα
  13. Καλημερα παιδες. Ειμαι ετοιμος να αλλαξω το zte nubia z7 max μου για αυτο το κινητο. Τι λετε?
  14. Ουτε εμενα μου το κανει...ποια ρομ εχεις? Γιατι ολοι οι αλλοι εχουν 1.64 κτλ κτλ ενω εγω την 1.29 (αυτη που ηρθε το κινητο)
  15. Αρχηγε τσεκαρε στις ρυθμισεις στα touch gestures...πχ εγω κανω print screen μετακινωντας τρια δαχτυλα πανω.... Συσκευη απο to2c στα 280, το ρουταρα αλλα φοραω την 1.29 μιας και δεν εχω ξανααλλαξει ρομ ποτε και δεν θελω να το επιχειρησω μην κανω καμια στραβη
  16. Και μενα με την ιδια ηρθε και δν μου εχει εμφανισει κανενα θεμα..μκνο το περισσοτερη ραμ ελευθερη ειναι ενα θεμα για μενα...
  17. Εχω εγω το κανονικο καλλυμα.(αυτο που μου φοραει το κινητο κανονικα) σε ενδιαφερει καμια τραμπα του καπακιου?
  18. Καλημέρα παιδιά και καλό σαββατοκύριακο. απο χτες ειμαι και γω κάτοχος τoυ κινητου αυτού. εμφανισιακα και γενικα σαν κατασκευη είναι απαιχτη δεν το συζητάω. Και εχω κάποια ερωτηματα: Διάφορες εφαρμογές που ειχε μέσα από πριν twitter κλπ που δεν χρησιμοποιω πως μπορω να τις σβίσω? επισης καθε φορα που το ανοιγω μου εμφανιζει update for you phone και μ λεει να κανω την 1.41. την κανω η μενω σε αυτην που μου το φερανε? (apo to2c)
  19. παιδια στσ ελτα μου γραψανεω ειδοποιητηριο αλλα ελειπα και μετα απο λιγο μου γραψε απο κατω κλεισιμο απο κμδ πειραια. πηρα τηλ στα ελτα και λεει οτι ακομα δεν εχει φτασει πειραια. εγω παντα σε τετοιες περιπτωσεις επαιρνα το ειδοποιητηριο κ πηγαινα στα ελτα και το παιρνα. τωρα μ λενε οτι δεν εχει παει ακομα. τι φαση?
  20. Λογικα θα παει απο το αεροδρομιο στο κδ τριπολης. Δευτερα θα το χεις πιστευω ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωριζει κανεις το κεντρο διαλογης αττικης που βρισκεται?
×
×
  • Create New...