DCH Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το εχει σιγουρα! Τσεκαρισμένο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Και όταν λείπεις εσύ πώς αλλάζουν κανάλια οι υπόλοιποι στο σπίτι, αφού τα έχεις αποσύρει; :p Πέρα από τη πλάκα, ό,τι παραπάνω έχει κάποιο κινητό καλό είναι, αλλά δε νομίζω ότι η έλλειψη αυτής της λειτουργίας το κάνει χειρότερο κινητό από κάποια άλλα ή λόγο απόρριψής του. Εάν εσύ το απορρίπτεις για αυτόν το λόγο, πρέπει να είσαι ένας στους εκατό χιλιάδες... Μάλλον είμαι ο αριθμός 2 στους 100.000 . Έχω απορρίψει κινητό για τον λόγο αυτό. Η LG και η Samsung μας έχουν καλομάθει με την συγκεκριμένη λειτουργία.. Αν την συνηθίσει κάποιος, μετά του κακοφαίνεται ένα κινητό που δεν έχει IR. Πέρασαν από τα χέρια μου LG G2, LG L90 , LG G3, Galaxy S4-S5, NOTE 3 - 4, Galaxy S5 Mini, Καθώς και tablet της LG και της Samsung με την δυνατότητα αυτή. Και από την στιγμή που οι 2 αυτές εταιρίες έχουν στην γκάμα τους αρκετές συσκευές με αυτήν την δυνατότητα, το θεωρώ απίθανο να μην βρω κινητό να αγοράσω από αυτές. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το εχει σιγουρα! Που το είδες αυτό; Δεν ισχύει. Δουλεύει ωστόσο άψογα η γνήσια smart case της Lenovo η οποία ξυπνάει τη συσκευή με το άνοιγμα και έχει και το σχετικό παραθυράκι με τις απαραίτητες πληροφορίες. Να τονίσω όμως ότι δουλεύει αυτό μόνο όταν βρίσκεσαι στο Lenovo ui και όχι στο Stock Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το ΕΙΔΑ σε review του vibe ui (αν και ειχαν X2) .... ψαχνοντας το βλεπω κιεδω γραμμενο βεβαια https://forums.lenovo.com/t5/K-S-and-Vibe-Series/Vibe-Z2-Pro-K920-stock-ROM-improvements-and-bug-fixes/td-p/1763087/page/2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) το ΕΙΔΑ σε review του vibe ui (αν και ειχαν X2) .... ψαχνοντας το βλεπω κιεδω γραμμενο βεβαια https://forums.lenovo.com/t5/K-S-and-Vibe-Series/Vibe-Z2-Pro-K920-stock-ROM-improvements-and-bug-fixes/td-p/1763087/page/2 Τότε μάλλον κάτι δεν ΕΙΔΕΣ καλά... K920(Z2 pro) can be waken by clicking volume up/down key and you can enable the feature in setting. Our another product named Z2 supports "Double tap to wake" Άλλο το Z2 ή το Χ2 και άλλο το Ζ2 Pro. Edited December 9, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Τότε μάλλον κάτι δεν ΕΙΔΕΣ καλά... K920(Z2 pro) can be waken by clicking volume up/down key and you can enable the feature in setting. Our another product named Z2 supports "Double tap to wake" Άλλο το Z2 ή το Χ2 και άλλο το Ζ2 Pro. ααααα.... Ζ2 χωρις "pro" λεει στο φορουμ....εχεις δικιο..... το "ειδα" το τονισα γιατι το ειδα σε βιντεο και οχι πιανοντας το στο χερι μου....απλα οπως ειπα ηταν ρεβιου του vibe ui και οχι του τηλεφωνου οποτε εικασα οτι θα το εχουν ολα! σορυ για την παραπληροφοριση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά κυκλοφόρησε το κινητό στην Ελλάδα? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά κυκλοφόρησε το κινητό στην Ελλάδα? Όχι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 καλομελέτα κι έρχεται...... (πρωτοχρονιατικο το κοβω !!):D Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 http://www.to2c.com/lenovo-k920-vibe-z2-pro-3gb-ram-32gb-rom.html δεν θα αγιασουμε παει....448 ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 το λες για καλο την τιμη? εγω νομιζω αξιζει 499 απο ελλαδα με εγγυηση. το μονο κακο (για μενα) ειναι οτι εχουν μονο χρυσο να προπαραγγειλουμε :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το καλό είναι ότι άρχισε να εκλογικεύεται η τιμή του από τα κινέζικα καταστήματα. Εξακολουθεί να αποτελεί καλύτερη επιλογή το ελληνικό και γενικότερα προτιμήστε ROW (ευρωπαϊκή) συσκευή και όχι κινέζικη και τρέχετε μετά για πειράγματα για να μπει το playstore και τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και αν διαβασεις εδώ το εχουν ακομη πιο φτηνα αλλα ειπαμε να προτιμήσουμε την ελληνικη αγορα και να αποφυγουμε την ταλαιπωρια να το στειλουμε πισω για κανενα τριμηνο αμα εχει πρόβλημα και θελει επισκευή ή αντικατασταση. Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 420 το to2c.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 420 το to2c.... Είναι μονο για 4 ημερες λογω της διαφημιστικης καμπάνιας 12/12 και το εχει μονο σε μαυρο. Εκεινα τα ασημενια που πηγανε;; :mad: Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το έβαλε ο Κωτσόβολος στο Site pre-order 499e. Με 24 μήνες εγγύηση και 24 άτοκες δόσεις νομίζω ότι δεν έχει νόημα ακόμα και με 420 ευρώ να το πάρει κανένας από Kίνα. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/147825-lenovo-%CE%B62-pro-gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μονο που θα φερουν το χρυσο ρε γμτ !! Ελπιζω να μην είναι σαν τεράστιος αναπτηρας :worry: Εκεινα τα Silver (ξαναλεω), τους τελειωσαν;; Δεν τα ξαναβγαζει το εργοστασιο;; :mad: Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μίλησα με το προαναφερθέν κατάστημα και μου απάντησαν : "Καλησπέρα σας, Ακόμα δεν έχουμε να σας μεταφέρουμε ακριβή ημερομηνία παραλαβής, ωστόσο αναμένουμε να το παραλάβουμε στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς." Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μίλησα με το προαναφερθέν κατάστημα και μου απάντησαν : "Καλησπέρα σας, Ακόμα δεν έχουμε να σας μεταφέρουμε ακριβή ημερομηνία παραλαβής, ωστόσο αναμένουμε να το παραλάβουμε στο διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς." Μην μου χαλάς τα όνειρα να το πάρω πριν τα Χριστούγεννα! Το έκανα pre-order την Κυριακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μην μου χαλάς τα όνειρα να το πάρω πριν τα Χριστούγεννα! Το έκανα pre-order την Κυριακή. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να το δω από κοντά πριν αποφασίσω..αλλά νομίζω πως θα κινηθώ κατά το φεβρουάριο για την απόκτησή του.. Να πέσει λίγο η τιμή του στα σκρουτζομάγαζα (?) Στο to2c κάνει $515.99 πλέον... ΠΦΦΦΦΦ με τρώει το χέρι μου...αλλά έχει αλλεργία στην τσέπη μου. Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekws Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Στα 349 από κοτσοβολο τώρα μάλιστα !! και το ασημένιο κιόλας ;) http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/147821-lenovo-%CE%B62-silver?cmicc ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @@@ρια εγραψα ειναι το vive z2 και οχι το pro σορι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Οκ το ειδες κ μονος σου! Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 το κινητακι μόλις έγινε παραγγελιά από κοτσοβολο με 499ευρο και 24 άτοκες δόσεις(μπαίνει σαν τιμολόγιο αγοράς στα έξοδα της δουλειάς όποτε -23% το ΦΠΑ βγαίνει 385 ευρό). διαθεσιμοτητα σε κάνα 10ημερο λένε , μετ την πρωτοχρονιά το βλέπω να έρχεται πάντως και ο θεός βοηθός.... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην μου χαλάς τα όνειρα να το πάρω πριν τα Χριστούγεννα! Το έκανα pre-order την Κυριακή. και με e-lenovo που μίλησα και με κοτσοβολο μετά την πρωτοχρονιά μου είπανε:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 το κινητακι μόλις έγινε παραγγελιά από κοτσοβολο με 499ευρο και 24 άτοκες δόσεις(μπαίνει σαν τιμολόγιο αγοράς στα έξοδα της δουλειάς όποτε -23% το ΦΠΑ βγαίνει 385 ευρό). διαθεσιμοτητα σε κάνα 10ημερο λένε , μετ την πρωτοχρονιά το βλέπω να έρχεται πάντως και ο θεός βοηθός.... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και με e-lenovo που μίλησα και με κοτσοβολο μετά την πρωτοχρονιά μου είπανε:confused: Δεν χάλασε και ο κόσμος... Καλύτερα για να έχουν έρθει και οι θήκες/screen protector που έχω παραγγείλει από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δεν χάλασε και ο κόσμος... Καλύτερα για να έχουν έρθει και οι θήκες/screen protector που έχω παραγγείλει από Κίνα. ποια πηρες? εγω πηρα :http://www.aliexpress.com/snapshot/6414309904.html?orderId=65149856950943 http://www.aliexpress.com/snapshot/6414309656.html?orderId=65150171420943 http://www.aliexpress.com/snapshot/6414249890.html?orderId=65140920690943 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts