zakailiou Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Δεν πιστεύω να αξίζει τα τόσα πολλά χρήματα που ζητάει όμως. Ιδικά για μια συσκευή που δεν έχει βγει στις αγορές Ευρώπης και Αμερικής επίσημα και δεν είναι το όνομα που σκορπαει πολλά χρήματα σε διαφημίσεις για τα κινητά της. Για τον λόγο αυτό εγώ πήγα προς oneplus μεριά, που θεωρώ ότι είναι το ποιο τίμιο κινητό που υπάρχει. Και ας κουβαλαω 2 τηλέφωνα. +1000 Αξιόλογο τηλέφωνο αλλά όταν ο ανταγωνισμός με παρόμοια χαρακτηριστικά έχει 100 - 150 euro κάτω δεν το βοηθάει . Σε όποιον αρέσει αλλά δεν "καίγεται" μάλλον θα κάνει 2-3 μήνες υπομονή να πέσει σε λογικά επίπεδα . Αλλιώς Oneplus και G3 ξεχωρίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) http://www.2lenovo.com/lenovo-k920-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-android-4-4-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-6-0-inch-2k-screen-4g-lte-silver.html πλάκα κάνουνε ?? το κ910 http://www.2lenovo.com/lenovo-k910-vibe-z-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-android-4-2-smartphone-2g-ram-16g-rom-5-5-inch-fhd-ips-screen-grey.html σε σχέση με άλλα site πχ pandawill http://www.pandawill.com/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-22ghz-55-inch-fhd-screen-2gb-16gb-android-42-p84300.html το έχουνε νορμάλ Edited November 10, 2014 by talstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 είναι out of stock και σε αυτό και στο 1949.. οπότε καλό είναι να περιμένουμε γιατί το είδα και εγώ από χτες στην τιμή αυτή και έπαθα κάτι.. Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://www.1949deal.com/lenovo-vibe-z2-pro-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-6-0-inch-2k-screen-4g-lte-silver.html 280$??:wacko: Καλά εδώ κάποιο λακο έχει η φάβα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 http://www.1949deal.com/lenovo-vibe-z2-pro-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-6-0-inch-2k-screen-4g-lte-silver.html 280$??:wacko: Καλά εδώ κάποιο λακο έχει η φάβα:!: Όπως ειπώθηκε πιο πριν τέτοιες τιμες είχε και το minideal όσο δεν το είχε διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εμενα παλι μου εχει κατσει το Κ920 αλλα εδώ και εβδομάδες το Minideal, Pandawill, To2c.com ακομα και το Merimobiles που το εχει πιο ακριβα απ'ολους και δε θα τους προτιμουσα, δεν εχουν σε Titanium (Silver) χρωμα. Ολοκληρη Κινα και δεν εχει ένα ασημι τηλεφωνο !! :wacko: Για alibaba και τα συναφή δεν το συζητω... Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Λοιπόν... μιας και έτυχε να το έχω στα χέρια μου για λίγες ημέρες, η συσκευή είναι εξαιρετική όσον αφορά την αίσθηση στο χέρι και την ποιότητα κατασκευής. Δεν φαίνεται με τίποτα ότι πρόκειται για συσκευή με 6 ίντσες οθόνη μιας και τα bezels είναι ανύπαρκτα σχεδόν. Η ευρωπαϊκή έκδοση που ήρθε στα χέρια μου φοράει WWE ROM με προεγκατεστημένο google play και officially ελληνική γλώσσα στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Λοιπόν... μιας και έτυχε να το έχω στα χέρια μου για λίγες ημέρες, η συσκευή είναι εξαιρετική όσον αφορά την αίσθηση στο χέρι και την ποιότητα κατασκευής. Δεν φαίνεται με τίποτα ότι πρόκειται για συσκευή με 6 ίντσες οθόνη μιας και τα bezels είναι ανύπαρκτα σχεδόν. Η ευρωπαϊκή έκδοση που ήρθε στα χέρια μου φοράει WWE ROM με προεγκατεστημένο google play και officially ελληνική γλώσσα στο μενού. Ευρώπη που ακριβώς κυκλοφορεί; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 To συγκεκριμένο ήρθε από Τσεχία, βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία κινέζικη (CN) με γλώσσες μόνο κινέζικη και αγγλική χωρίς play store και μία ROW (Rest Of the World) multilanguage (και ελληνικά) και με Play Store και Google services γενικότερα. Επίσης η συσκευή γίνεται root εύκολα με το Towel Root. Δεν έχω καταφέρει να τρέξω το GravityBox παρόλο που το Xposed framework εγκαθίσταται κανονικά και αυτό οφείλεται μάλλον στο dual boot (Vibe UI & Stock Android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 To συγκεκριμένο ήρθε από Τσεχία. Καλημέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την αγορά του και το κόστος αυτής; Σίγουρα είμαστε αρκετοί που ενδιαφερόμαστε αν η τιμή του είναι ¨λογική¨ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η συσκευή μου δόθηκε μεμονωμένα από άτομο σε εταιρία κινητής (της Τσεχίας) δεν διατίθεται (απ΄όσο γνωρίζω) ευρέως προς πώληση από τη συγκεκριμένη πηγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 To συγκεκριμένο ήρθε από Τσεχία, βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία κινέζικη (CN) με γλώσσες μόνο κινέζικη και αγγλική χωρίς play store και μία ROW (Rest Of the World) multilanguage (και ελληνικά) και με Play Store και Google services γενικότερα. Επίσης η συσκευή γίνεται root εύκολα με το Towel Root. Δεν έχω καταφέρει να τρέξω το GravityBox παρόλο που το Xposed framework εγκαθίσταται κανονικά και αυτό οφείλεται μάλλον στο dual boot (Vibe UI & Stock Android). Η κινέζικη έκδοση ονομάζεται VIBEUI και είναι ακριβώς όπως τα λές. Όμως από ότι διαβάζω οι κινέζοι βρήκαν τρόπο και παιρνούν τη ρομ του ROW στη VIBEUI version και υπάρχουν κανονικά multilanquage και google play services και στα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) παιδες εχω ευχαριστα και δυσαρεστα :) τα καλα εινα ι οτι υπαρχει εδω στην Ελλαδα σε ελληνικο μαγαζι ( http://icell4u.eu/ ) στο Ν Ψυχικο αττικης με 5 ετη εγγυηση !!!( οπως ολα νομιζω τα κινητα που διαθετει !! τα ασχημα εινα ι η τιμη του νομιζω υψηλη .τουλαχιζτον για μενα ,στα 640 ευροπουλα :) Edited November 19, 2014 by aitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Αρκετά υψηλή τιμή πόσο μάλλον όταν σε κάτι μήνες θα πέσει δραματικά. Αλήθεια οι 2 προηγούμενες ναυαρχίδες, Κ900 και Κ910 σε τι τιμές είχαν ξεκινήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η κινέζικη έκδοση ονομάζεται VIBEUI και είναι ακριβώς όπως τα λές. Όμως από ότι διαβάζω οι κινέζοι βρήκαν τρόπο και παιρνούν τη ρομ του ROW στη VIBEUI version και υπάρχουν κανονικά multilanquage και google play services και στα κινέζικα. Όχι... άλλο πράγμα είναι αυτό που λες. ΌΛΕΣ οι εκδόσεις έχουν δυνατότητα για dual boot, με VibeUI και χωρίς. Αυτός ο τρόπος που αναφέρεις για ROW rom σε κινέζικες συσκευές έχει επιτευχθεί αλλά με πολλά προβλήματα (σε ΟΤΑ updates κτλ). Δεν βάζεις απλά μια rom και από κινέζικη η συσκευή σου γίνεται ROW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 παιδες εχω ευχαριστα και δυσαρεστα :) τα καλα εινα ι οτι υπαρχει εδω στην Ελλαδα σε ελληνικο μαγαζι ( http://icell4u.eu/ ) στο Ν Ψυχικο αττικης με 5 ετη εγγυηση !!!( οπως ολα νομιζω τα κινητα που διαθετει !! τα ασχημα εινα ι η τιμη του νομιζω υψηλη .τουλαχιζτον για μενα ,στα 640 ευροπουλα :) Καλησπέρα. Είσαι σίγουρος ότι το είδες σ' αυτό το μαγαζί; Ψάχνω να το βρω και δεν... Και βάζω και κάτω κάτω που έχει την επιλογή για "brands", και στο "L" την lenovo δεν την έχει καθόλου. Πάντως 640 είναι ΠΑΡΑ πολλά. Δεν μας έχει συνηθίσει η Lenovo σε τέτοιες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα. Είσαι σίγουρος ότι το είδες σ' αυτό το μαγαζί; Ψάχνω να το βρω και δεν... Και βάζω και κάτω κάτω που έχει την επιλογή για "brands", και στο "L" την lenovo δεν την έχει καθόλου. Πάντως 640 είναι ΠΑΡΑ πολλά. Δεν μας έχει συνηθίσει η Lenovo σε τέτοιες τιμές. nai φιλε μεχρι χθες που εγραψα το μηνυμα ειχε τρια μοντελα Lenovo , που τωρα το εψαξα δεν τα εχει καθολου !!! κατι εγινε κα ι τα εβγαλε μαλον και ναι είταν πολύ ακριβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παρτε και ενα και μ@μ@το βιντεο review vs NOTE4 https://www.youtube.com/watch?v=rOPWjYAmlHg ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ αυτο για να παμε για καληνυχτες..Τουμπανα μιλαμε..https://www.youtube.com/watch?v=LzpoczIybVw Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Δεν κατάφερα μα επικεντρωθω στο κινητό.... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλά ούτε κι εγώ έβλεπα κινητό κύριος στο δεύτερο. Παντός με έπεισε η κοπελιά. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλά ούτε κι εγώ έβλεπα κινητό κύριος στο δεύτερο. Παντός με έπεισε η κοπελιά. Κάτι δεν μου άρεσε πάνω της!!! Και μετά ρε παιδιά, είναι τρόπος αυτός που κρατούσε το ΝΟΤΕ 4? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κάτι δεν μου άρεσε πάνω της!!! Και μετά ρε παιδιά, είναι τρόπος αυτός που κρατούσε το ΝΟΤΕ 4? Που να παρει ψηθηκα αγρια ,περα απο την πλακα, και ημουνα για ΝΟΤΕ 4... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αν κάποιος θέλει δίκαρτο... δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή σήμερα σαν συσκευή. Ωστόσο αν υπάρχει ένα μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι η συσκευή δεν είναι dual active σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο (Κ910). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 επειδή ψήνομαι να αλλάξω το κ910 που έχω με 6ιντσο dual sim ,ποιο λέτε αυτό η το Huawei Ascend Mate 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Είναι και τα δύο εξίσου καλά. Έχε υπόψιν πως στο Mate 7 (στην δίκαρτη έκδοσή του) στη δεύτερη θύρα για sim μπορείς να βάλεις ή τη sim, ή μία microsd, όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Επίσης το Lenovo έχει καλύτερη κάμερα. Κατά τα άλλα η ποιότητα κατασκευής και των δύο είναι εξαιρετική. Για να μη βγαίνουμε off topic όμως εδώ μιας και υπάρχουν άλλοι χώροι για συγκρίσεις συσκευών, ας επιστρέψουμε στα του K920. Edited November 26, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts