alex_gate_7 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 help...έκανα downgrade από DEV Prev 8.1 update 1 σε windows 8..πέρασα την cyan αλλά δεν μπορώ να βρω το backup μου ... όλα πάλι από την αρχή? Μόλις συνδεθείς για πρώτη φορά στο microsoft account σου σε ρωτάει αν θες να κάνει restore... Αν πατήσεις όχι, μετά δεν γίνεται να το κάνεις χειροκίνητα ούτε να το βρεις... Αν δεν έχεις ξεκινήσει το στήσιμο απλά κάνε ένα hard reset και έχε το νου σου όταν θα σου βγάλει την ερώτηση να πατήσεις ναι.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stager21 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ξερεις και για την δικη μου περιπτωση τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ξερεις και για την δικη μου περιπτωση τι να κανω? Μήπως δεν έχει βγει ακόμα το επίσημο update για τη συσκευή σου; Τι τηλ. έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stager21 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) το 520 εχω....Στις πληροφοριες μου λεει Ουγγαρια και εχω cosmote..Δεν μπορω να κανω κατι αλλο, απλα να περιμενω αν δεν εχει βγει ακομα?Ξερουμε περιπου ποτε βγαινει? Edited August 10, 2014 by Stager21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 το 520 εχω....Στις πληροφοριες μου λεει Ουγγαρια και εχω cosmote..Δεν μπορω να κανω κατι αλλο, απλα να περιμενω αν δεν εχει βγει ακομα?Ξερουμε περιπου ποτε βγαινει? Τσέκαρε εδώ: http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Απ' ότι είδα μόνο της vodafone Ουγγαρίας έχει βγει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εγω που ειμαι με την 8.1 do όταν βγει κ η cyan για το 920, θα πρέπει να κατέβω σε 8 η θα κάτσει απο πάνω; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ωραία η cyan και τα 8.1 Αλλά γιατί μας έβαλαν στην λίστα με της εφαρμογές και τα games ;; Καλά δεν ήταν στο Xbox Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ωραία η cyan και τα 8.1 Αλλά γιατί μας έβαλαν στην λίστα με της εφαρμογές και τα games ;; Καλά δεν ήταν στο Xbox Γιατί για ένα περίεργο λόγο η MS, εκτός απο τις σημαντικές προσθήκες, πειράζει πράγματα που κατά γενική ομολογία ήταν μια χαρά στημένα στα 8. Ελπίζω να τα διορθώσει με επερχόμενες αναβαθμίσεις. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 λοιπον και ενώ εκει που λες ότι το κινητο παει σφαιρα καταβαζω χθες το βραδυ την 8.1 και παει ακόμα πιο σφαιρα δεν ξερω στο 1020 μου φαινεται ότι τα μενου γενικα όλα πανε δυο φορες πιο γρηγορα. Πολύ καλες όλες οι προσθηκες τουλάχιστον οσες προλαβα να δω το μονο που με χαλασε και ελπιζω να το διορθωσουν είναι που βγαλανε τα παιχνίδια στην λιστα με τις εφαρμογες κ που ξεχωρισαν το ραδιο από την μουσικη ελπιζω να τα κανουν όπως ηταν πριν . Τελος γνωριζει κανεις υπαρχει η δυνατοτητα να εχουμε κοινη ρυθμιση των ηχων οπώς ηταν πριν ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Therealaris Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχω το 820 και δεν μου ρίχνει ερθει το cyan ξέρουμε περίπου ποτε θα έρθει ;;;; Έχω την κανονική έκδοση 8 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχω το 820 και δεν μου ρίχνει ερθει το cyan ξέρουμε περίπου ποτε θα έρθει ;;;; Έχω την κανονική έκδοση 8 . Υπομονή φίλε μου λογικά περιμένουμε εμείς με το 920 μέσα στην εβδομάδα να δοθεί στις περισσότερες χώρες, σε μερικές χώρες/ πάροχους έχει δοθεί είδη, και φαντάζομαι ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το 820 . Αν και δεν μπορεί να είναι ποτέ κανείς σίγουρος με την Cyan. Μπορεί να καθυστερήσει λίγο ακόμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχουμε κάπου λίστα με τις διαφορές μεταξύ 8.1 και Cyan; Μιλάω προφανώς για τις εμφανείς διαφορές και όχι για nokia drivers κλπ.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έχουμε κάπου λίστα με τις διαφορές μεταξύ 8.1 και Cyan; Μιλάω προφανώς για τις εμφανείς διαφορές και όχι για nokia drivers κλπ.. Dynamic Lockscreen ή κάπως έτσι, δε μου έρχεται άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Dynamic Lockscreen ή κάπως έτσι, δε μου έρχεται άλλη. Με τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής τη θεωρώ ψιλογελοία υπόθεση... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Με τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής τη θεωρώ ψιλογελοία υπόθεση... Αν μιλάμε για τη live lockscreen, δε μπορώ να μη συμφωνήσω. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Με τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εφαρμογής τη θεωρώ ψιλογελοία υπόθεση... Αν μιλάμε για τη live lockscreen, δε μπορώ να μη συμφωνήσω. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Ήταν πολύ γελοίο το όλο θέμα, αλλά δεν παύει να είναι διαφορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γιατί? Είναι η live lockscreen διαφορά ανάμεσα στα 8.1 και τη Cyan??? Αφού και στην do έχουμε τη live lockscreen, απλή εφαρμογή είναι κ μάλιστα σε beta στάδιο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γιατί? Είναι η live lockscreen διαφορά ανάμεσα στα 8.1 και τη Cyan??? Αφού και στην do έχουμε τη live lockscreen, απλή εφαρμογή είναι κ μάλιστα σε beta στάδιο.... Είμαι σίγουρος ότι θα εννοούσε σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Γιατί? Είναι η live lockscreen διαφορά ανάμεσα στα 8.1 και τη Cyan??? Αφού και στην do έχουμε τη live lockscreen, απλή εφαρμογή είναι κ μάλιστα σε beta στάδιο.... Είμαι σίγουρος ότι θα εννοούσε σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά. :) Νόμιζα ότι δεν μπορούσε να εγκατασταθεί σε Lumia Black 8.1 DP και γι'αυτό το είπα. Συγχωρέστε με :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Νόμιζα ότι δεν μπορούσε να εγκατασταθεί σε Lumia Black 8.1 DP και γι'αυτό το είπα. Συγχωρέστε με :O Τι συγγνώμη; Δεν έγινε τίποτα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μετά απο σχεδόν 2 ώρες κατέβασμα,ετοιμασία εγκατάστασης, εγκατάσταση και updates εφαρμογών μπήκε και στο 820 μου το Cyan Update :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μετά απο σχεδόν 2 ώρες κατέβασμα,ετοιμασία εγκατάστασης, εγκατάσταση και updates εφαρμογών μπήκε και στο 820 μου το Cyan Update :) Ποιάς χώρας είναι το 820 σου; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ποιάς χώρας είναι το 820 σου; αγορασμένο από TIM Ιταλίας. και δεν μου είχε βγάλει κάτι... κάθε μέρα πάταγα αναζήτηση ενημερώσεων και σήμερα τσουπ... ήρθε :) Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ρε παιδια θα τρελαθω λεμε. πηγα στις ρυθμισεις της καμερας μετα την αναβαθμιση. που ειναι οι ρυθμισεις για να βαλουμε την αναλυση που θελουμε να τραβαει? πχ εγω θελω να τραβαει την πενταρα και την χαι ρεζολουσιον σε jpeg. αλλος μπορει να θελει να τραβαει σε dng. δεν μπορουμε να το ρυθμισουμε πια? και τι βλακεια ειναι αυτο με τη λειτουργια ριππης? πως το διορθωνουμε? να μη βγαζει σε ριππη? μας τρελαναν τελειως ομως παντως ομως εμενα η ποιοτητα της καμερας μου φαινεται σουπερ ε. δεν καταλαβαινω γιατι καποια παιδια εχουν θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 παντως ομως εμενα η ποιοτητα της καμερας μου φαινεται σουπερ ε. δεν καταλαβαινω γιατι καποια παιδια εχουν θεμα Ας μην είχες το 1020 και θα τα λέγαμε. :lol: ( πλάκα κάνω ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts