Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν πόσο καιρό το αγόρασες το νούμερο; Είναι καινούργιο ή απλώς το έχεις χρόνια σε αχρηστία. Υπάρχουν κάποια παλιά φοιτητικά που δε λήγουν ποτέ.

Δεν το "αγόρασα" το νούμερο. Απλά κάνω ένα μεταπτυχιακό από πέρυσι τον Νοέμβριο του '18 και κάπου στον Μάρτιο, πήγα σε κατάστημα Vodafone να παραλάβω το πάσο - φοιτητική μου ταυτότητα (το υπουργείο συνεργάζεται με τη Vodafone για την παράδοση των ταυτοτήτων στους φοιτητές). Ε κι εκεί η κοπέλα μου έδωσε ένα μάτσο φοιτητικά νούμερα, να διαλέξω όποιο νούμερο μου αρέσει. Από τότε, δεν άνοιξα καν το πακετάκι. Σήμερα, πριν κανα 2ωρο την έβαλα στο κινητό 1η φορά.

Αν είναι καινούργιο τότε στο τρίμηνο από τότε που έβαλες κάρτα θα σου μπει φραγή και δε θα μπορείς να παίρνεις ουτε να σε παίρνουν.

Δηλαδή σε αυτήν την περίπτωση μετρώντας από σήμερα 3 μήνες, αν δε βάλω καθόλου κάρτα, θα "κλειδώσει" το νούμερο με φραγές κλπ; Κι όταν γίνεται αυτό, μπορείς να το επαναφέρεις βάζοντας κάρτα ή αχρηστεύεται το νούμερο και δεν ξαναχρησιμοποιείται;

edit: Τώρα που ξαναδιάβασα την τελευταία πρόταση... Όπως είπα, δεν έβαλα ποτέ κάρτα (λεφτά δηλαδή), ούτε τώρα το βράδυ έβαλα τελικά, είπα να το ρισκάρω. Το αναφέρω γιατί λες: "τότε στο τρίμηνο από τότε που έβαλες κάρτα"...

Edited by GiO_K

Αν είναι καινούριο , για 3 μήνες θα σου δείνει δωρεάν 1000 προς όλους και δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα μέχρι τότε.

Μάλιστα ok, θα το τσεκάρω κι από αύριο που θα κοιτάξω να μιλήσω με το chat τους εκεί στο VodafoneCU (έκανα και λογαριασμό στο site βεβαίως). Ευχαριστώ, θα επανέλθω αν προκύψει κάποια νέα απορία από αύριο.

Να ρωτήσω παιδιά...

Έχω στην κατοχή μου ένα φοιτητικό Vodafone CU νούμερο, το οποίο δεν το χρησιμοποίησα καμία φορά εως σήμερα. Πριν λίγο, έβαλα τη SIM μέσα σε ένα 2ο κινητό που έχω, πήρα και τηλ στο 1252 για να δω τι έχει μέσα. Μου λέει λοιπόν:

- Δεν έχω καθόλου μονάδες στο λογαριασμό μου

- Έχω 600' προς CU + 1000' προς όλους + 1176 ΜΒ data

Μετά, μου λέει να πατήσω το "1" για να ακούσω τα bonus, τα πακέτα και τις προσφορές που έχω. Κι όταν το κάνω, μου λέει ότι έχω:

- τη φοιτητική προσφορά 600' προς CU + 600 MB, το οποίο λήγει αύριο 1/10

- το students Xclusive 6, το οποίο λήγει στις 30/10.

Το πακετάκι στο οποίο ήταν μέσα η SIM λέει "Ενεργοποίηση εως 30/09/2019". Πρέπει βάλω μέσα λεφτά για να συνεχίσω να έχω το νούμερο; Θα λήξει δηλαδή αν δε βάλω τίποτα μέχρι τις 00:00; Δεν τα ξέρω τα των καρτοκινητών παιδιά, sorry. Θυμάμαι μόνο ότι όταν μου είχε δώσει τον αριθμό η κοπέλα στο κατάστημα Vodafone, μου είχε πει ότι πρέπει να βάλω τουλάχιστον 10 ευρώ μέσα κάποια στιγμή, ώστε να μπορώ να λειτουργήσω το νούμερο (ισχύει κάτι τέτοιο ή χαζά μου έλεγε; ρωτάω γιατί τώρα που το δοκιμάζω λίγο, μια χαρά δέχεται και κάνει κλήσεις, χωρίς να το έχω φορτίσει με λεφτά, δεν αγόρασα κανένα πακέτο ακόμα).

Επειδή πήραμε την ίδια εποχή το φοιτητικό CU...έχω ένα νούμερο σε 2η συσκευή πλέον,το ανανεώνω μια στο τόσο και η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνει φραγη εισερχόμενων ούτε το υπόλοιπο χάνεται...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Επειδή πήραμε την ίδια εποχή το φοιτητικό CU...έχω ένα νούμερο σε 2η συσκευή πλέον,το ανανεώνω μια στο τόσο και η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνει φραγη εισερχόμενων ούτε το υπόλοιπο χάνεται...

καθε αρχες του μηνα που ανανεωνουνε εκεινοι το υπολοιπο να καλεις το 1252 ή μεσα απο την εφαρμογη να ενημερωνεσαι για την ληξη του υπολοιπου που μεταβαλλεται συνεχεια παιρνει παραταση , ετσι γινεται και στο δικο μου νουμερο.

• 4 weeks later...

5GB ή 300 Λεπτά προς όλους + 1500 Big Bang κρυστάλλους με 0.9€ για το τετραήμερο. Λήξη 28/10.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

5GB ή 300 Λεπτά προς όλους + 1500 Big Bang κρυστάλλους με 0.9€ για το τετραήμερο. Λήξη 28/10.

Πως;;;:confused:

Πως;;;:confused:
Μέσω του CU app.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Data ή ομιλία? 5GB με 0,9€ ή 300 λεπτά ομιλίας προς όλους με 0,9€ για 4 ημέρες?

Εσυ διαλέγεις! Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εως και 28/10!

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν στην προσφορά από την Τετάρτη 23/10 έως και την Δευτέρα 28/10 23:59 μέσω:

1 ) My CU app στην κατηγορία DATA για τα 5GB και στην κατηγορία Voice για τα 300’

2) SMS στο 1252, στέλνοντας:

Δ για το 5GB

Φ για τα 300’

η ενεργοποιηση αμα γινει απο το 1252 ή απο το site της cu χανεις τους κρυσταλλους . ενω αμα γινει μεσω my cu app τοτε τους κερδιζεις κανονικα αν και το αναγραφει κιολας.

Δεν εχω καταλαβει

Αν δεν βαλω καθολου χρηματα σε φοιτητικο θα μπλοκαρει μετα ενα διαστημα η οχι

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το εξής μαθαίνεις ποτέ λήγει το υπόλοιπο σου και μόλις μπει ο επόμενος μήνας ξανά μπαίνεις να δεις ποτέ λήγει το υπόλοιπο σου εάν ακούσεις μεταγενεστερη ημερομηνία τότε σου το ανανεώνουν αυτόματα και δεν θα λήξει όσο είναι φοιτητικό. Έχω διαβάσει ότι στα νέα φοιτητικά μπορεί να μην ισχύει αυτό για αυτό. Πχ εμένα ξεχάσανε να μου το κόψουν το φοιτητικό και το έχω ακόμα. Αντίστοιχα στον αδελφό μου το έκοψαν και το γύρισαν φοιτητικο . Αυτός βάζει κάρτα ενώ εγώ όχι έχω κανένα 2 χρόνια να βάλω.

Αυτό το φοιτητικό της Vodafone είναι το καλύτερο που υπάρχει.

Δεν σου μηδενίζει τα χρήματα. Κάθε μήνα σου δίνει τα δωρεάν λεπτά προς cu καθώς και τα mb και δουλεύει ρολόι. Κάνουν και έκτακτες προσφορές με πακέτα έξτρα μικρού κόστους ενίοτε.

Αντίθετα η κοσμοτέ σου μηδενίζει τα χρήματα στο δίμηνο αν δε βάλεις κάρτα.

:ninja:

Αυτό το φοιτητικό της Vodafone είναι το καλύτερο που υπάρχει.

Δεν σου μηδενίζει τα χρήματα. Κάθε μήνα σου δίνει τα δωρεάν λεπτά προς cu καθώς και τα mb και δουλεύει ρολόι. Κάνουν και έκτακτες προσφορές με πακέτα έξτρα μικρού κόστους ενίοτε.

Αντίθετα η κοσμοτέ σου μηδενίζει τα χρήματα στο δίμηνο αν δε βάλεις κάρτα.

Έτσι ακριβώς, παρόλα αυτά δεν είναι όλα τα φοιτητικά cu έτσι όπως τα δικά μας. Στους νεότερους τα μηδενίζουν.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Φοιτητικά δύο ταχυτήτων δηλαδή...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ανεπίσημο αυτό εντελώς που ισχύει στα παλιά. Το σημαντικό είναι πως έχουν φθηνότερα πακέτα και μεταφέρονται οι παροχές με την ενεργοποίηση του ίδιου πριν τη λήξη, σε σε αντίθεση με κάποιους άλλους...

Sent from my SM-G970F

Τώρα το είδα: Με κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω κερδίζεις 2 shake, οπότε παίρνεις είτε 2,4 GB για ένα μήνα , είτε 4GB για μια εβδομάδα.
.

Καλησπέρα,έχω ένα φοιτητικό CU το οποίο το έχω παροπλισμένο λόγω του Whats Up.

Κάτι για διπλο cu shake διαβάζω,και σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να τον κάνω κύριο αριθμό.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα,έχω ένα φοιτητικό CU το οποίο το έχω παροπλισμένο λόγω του Whats Up.

Κάτι για διπλο cu shake διαβάζω,και σκέφτομαι μήπως με συμφέρει να τον κάνω κύριο αριθμό.

Γράφει πως η προσφορά αυτή είναι μέχρι 7/12. Αν το κάνουν επίσημα μόνιμο, τότε θα με δελεάσει και εμένα

Έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά τα data. Με μια ανανέωση τον μήνα δίνει

500mb το just surf

2400mb το shake

1200mb το student 8,5 (+3000mb δωρο το social & chat pass)

600mb η φοιτητική προσφορά

+ τα mb από το πάρε να 'χεις

100mb το πάρε να 'χεις κι εσύ

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

to cu shake δινει διπλασια mb με διαρκεια ενα μηνα; δηλαδη απο 1200mb σε 2400mb ; ή οχι; καλα καταλαβα; και ενεργοποιηειται και ενα shake ξεχωριστα; ή οχι;

Πλέον τα νέα φοιτητικά της voda δεν είναι όπως τα παλιά που δεν θέλουν ανανέωση?

Πλέον τα νέα φοιτητικά της voda δεν είναι όπως τα παλιά που δεν θέλουν ανανέωση?
Έχω την εντύπωση ότι λήγει το υπόλοιπο τους σε 2 μήνες όπως όλα τα υπόλοιπα cu πακέτα.

Έχω κι εγώ μια ερώτηση, έχω ένα από τα παλιά φοιτητικά πακέτα cu που δε χρειάζεται ανανέωση υπολοίπου και δεν έχω ανανεώσει ποτέ.

Προχθές μου έστειλαν μια προσφορά σύμφωνα με την οποία αν ανανεώσω μέχρι αύριο θα μου αποδοθούν δωρεάν 200' προς όλους και 2gb για 30 ημέρες. Φοβερή προσφορά, αλλά μήπως ανανεώνοντας μεταβεί το φοιτητικό cu σε κατάσταση αναγκης ανανέωσης άνα 2μηνο ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπο;

Έχω την εντύπωση ότι λήγει το υπόλοιπο τους σε 2 μήνες όπως όλα τα υπόλοιπα cu πακέτα.

Έχω κι εγώ μια ερώτηση, έχω ένα από τα παλιά φοιτητικά πακέτα cu που δε χρειάζεται ανανέωση υπολοίπου και δεν έχω ανανεώσει ποτέ.

Προχθές μου έστειλαν μια προσφορά σύμφωνα με την οποία αν ανανεώσω μέχρι αύριο θα μου αποδοθούν δωρεάν 200' προς όλους και 2gb για 30 ημέρες. Φοβερή προσφορά, αλλά μήπως ανανεώνοντας μεταβεί το φοιτητικό cu σε κατάσταση αναγκης ανανέωσης άνα 2μηνο ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπο;

Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Θα συνεχίσει να λήγει στον χρόνο. Εγώ έβαλα 29 Ιουνίου 10 ευρώ και έχουν μείνει 1.5 ευρώ τα οποία γράφουν ημερομηνία λήξης 3.5.2020