Vasileios Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 γιατι τα πρωτα ειναι απο το πακετο που αγοραζω και τα δευτερα ειναι απο την δεκαευρη ανανεωση Ότι και από τα δύο και να περισέψει θα κάνει rollover με την νέα ανανέωση ή με την νέα αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το έχω κάνει. Δεν πήρα καινούργιο νούμερο και το όνομα στο πάσο είναι διαφορετικό από το όνομα στον αριθμό του τηλεφώνου. Όπως κ εγώ. Το έχω φοιτητικό στο πάσο της αδερφής μου αλλά το νούμερο στο όνομα μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το έχω κάνει. Δεν πήρα καινούργιο νούμερο και το όνομα στο πάσο είναι διαφορετικό από το όνομα στον αριθμό του τηλεφώνου. Εμενα αυτο μου ειπαν τουλαχιστον στο καταστημα της Κεφαλλονιας στο Αργοστολι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Είμαι φοιτητής μεταπτυχιακού του ΕΑΠ Για προσωπικούς λόγους δεν έχω ολοκληρώσει τη φοίτηση αλλά εξακολουθώ να παρακολουθώ να δίνω εξετάσεις κτλ Μου ήρθε αντιστοιχο μήνυμα περί λήξης! Τι γίνεται ξέρεις κανείς αν στείλω εκ νέου βεβαίωση? θα ξανά στείλεις το νέο πάσο του ανοιχτού πανεπιστήμιου και δεν θα στο κόψουν. τώρα για πόσο θα ισχύει δεν το ξέρω. είχα ακούσει ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης το πάσο του μεταπτυχιακού τώρα δεν ξέρω λεπτομεριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 ΣE ENHMEPΩNOYME OTI MEXPI THN KYPIAKH 27/1 H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΣOY ΘA ΛHΞEI KAI ΘA ANTIKATAΣTAΘEI ME TH NEA ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL. XPEΩΣIMA ΠAKETA ΠOY EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI ΘA ΠAPAMEINOYN ΓIA XPHΣH EΩΣ TH ΛHΞH TOYΣ. ΘA ΛABEIΣ ΣYNTOMA SMS ME THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ NEAΣ ΠPOΣΦOPAΣ. Πάει το φοιτητικό cu μου. Το είχα βγάλει το 2010. Δεν με πείραν κανένα τηλέφωνο να πουν κάτι παρόλο που το πάσο έχει φυσικά λήξει. Ξέρει κανείς τι δίνει το cu special? μου ηρθε και εμενα το μηνυμα, με ειχαν παρει περισυ τηλεφωνο για καρτοσυμβολαιο φοιτητικο για 2 χρονια με 14 ευρω.. Το φοιτητικο το εχω απο 10/2012 Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 μου ηρθε και εμενα το μηνυμα, με ειχαν παρει περισυ τηλεφωνο για καρτοσυμβολαιο φοιτητικο για 2 χρονια με 14 ευρω.. Το φοιτητικο το εχω απο 10/2012 εγω παραμενω στο φοιτητικο και δεν εχω λαβει ακομα κατι και μου εχει ληξει το πασο εδω και καποια χρονια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δουλεύουν όλα αυτά κανονικά Ιταλία; http://i66.tinypic.com/svi4up.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Δουλεύουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Δουλεύουν όλα. Αυστρια?:p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 E.E. ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Σε όλες της χώρες της Ε.Ε.ειναι κομπλέ ,τρώει απο τα πακέτα που έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έπρεπε να ανανεώσω ως τα μεσάνυχτα 24-25/1 για αυτόν τον μήνα. Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24. Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα. ΟΚ δικό μου σφάλμα που βασιζόμουν κάθε φορά στο πότε θα έρθει το sms. Φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι... :mad::mad: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έπρεπε να ανανεώσω ως τα μεσάνυχτα 24-25/1 για αυτόν τον μήνα. Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24. Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα. ΟΚ δικό μου σφάλμα που βασιζόμουν κάθε φορά στο πότε θα έρθει το sms. Φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι... :mad::mad: Έχουμε ξαναγράψει, πως όταν πχ γίνεται αναβάθμιση / συντήρηση των συστημάτων τους, ενδέχεται να λάβει κανείς καθυστερημένα γραπτό μήνυμα υπενθύμισης ότι λήγουν οι τάδε παροχές. Γι'αυτό καλό είναι είτε να έχουμε το νου μας ή να το έχουμε ως σημείωση - υπενθύμιση στο ημερολόγιό μας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έχουμε ξαναγράψει, πως όταν πχ γίνεται αναβάθμιση / συντήρηση των συστημάτων τους, ενδέχεται να λάβει κανείς καθυστερημένα γραπτό μήνυμα υπενθύμισης ότι λήγουν οι τάδε παροχές. Γι'αυτό καλό είναι είτε να έχουμε το νου μας ή να το έχουμε ως σημείωση - υπενθύμιση στο ημερολόγιό μας. εγω παντα στα κινητα των γονιων μου οταν τους βαζω καρτα και το ταδε πακετο σημειωνω 2 μερες πριν ληξει. και τοτε τους ξανα ενεργοποιω το ιδιο πακετο και δεν τα χανω ποτε , μονο αμα δεν μπορεσω να βαλω εγω καρτα βαλε υπευνθμιση στο email και σου ερχεται email την ημερα που θα το βαλεις . και στο κινητο σου . και ετσι δεν θα τα χασεις ποτε σου. αν και τωρα με τα πακετα που θα καταργηθουνε οπως με το πακετο με τα 7 ευρω θα χαθουνε πολλα λεπτα ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Έπρεπε να ανανεώσω ως τα μεσάνυχτα 24-25/1 για αυτόν τον μήνα. Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24. Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα. ΟΚ δικό μου σφάλμα που βασιζόμουν κάθε φορά στο πότε θα έρθει το sms. Φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι... :mad::mad: Μου έτυχε και έμενα αρχές του 2018 και στην εξυπηρέτηση πελατών, όταν κάλεσα, είδαν ότι το sms ήρθε σε λάθος χρόνο και μου επέστρεψαν τα λεπτά και τα mb. Τα sms για κάποιο λόγο δεν μου τα επέστρεψαν. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Μου έτυχε και έμενα αρχές του 2018 και στην εξυπηρέτηση πελατών, όταν κάλεσα, είδαν ότι το sms ήρθε σε λάθος χρόνο και μου επέστρεψαν τα λεπτά και τα mb. Τα sms για κάποιο λόγο δεν μου τα επέστρεψαν. Thanks! Θα δοκιμάσω τη τύχη μου. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τους φοιτητές του ΕΑΠ τους καλύπτουν? Μου το πέρασαν κατευθείαν σε special αλλά είμαι ακόμα φοιτητής, με παίρνει να πάω να τσακωθώ ή υπάρχει ειδικό καθεστώς? Γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τους φοιτητές του ΕΑΠ τους καλύπτουν? Μου το πέρασαν κατευθείαν σε special αλλά είμαι ακόμα φοιτητής, με παίρνει να πάω να τσακωθώ ή υπάρχει ειδικό καθεστώς? Γνωρίζει κάποιος? μιλά με το 13840 δωρεάν να σου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Κανονικά το ΕΑΠ. και προπτυχιακό και μεταπτυχιακό Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ για το ΕΑΠ, προπτυχιακό και μεταπτυχιακό δικά μου και προπτυχιακό συζύγου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 μιλά με το 13840 δωρεάν να σου πουν 13830 δεν είναι η εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 13830 δεν είναι η εξυπηρέτηση πελατών;Το 13830 έχει χρέωση ενώ το 13840 είναι δωρεάν Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Choose Promo ΔΩΡΕΑΝ 1GB ή 200’ προς όλους για 7 ημέρες Μπορείς να αγοράσεις την προσφορά έως την Πέμπτη 21/02 23:59 μέσω: Καλώντας στο 1252 και εφόσον πατήσεις το 0, και μετά 1 ενεργοποιείς τα 1 GB και μετά 2 ενεργοποιείς τα 200’ προς όλους. My CU app/ CU site/ Vodafone app/ Vodafone site Κατηγορία Data για τα mb Κατηγορία Ομιλία για τα λεπτά SMS στο 1252 στέλνοντας: Δ για τα 1 GB. Μ για τα 200’ προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Choose Promo ΔΩΡΕΑΝ 1GB ή 200’ προς όλους για 7 ημέρες Μπορείς να αγοράσεις την προσφορά έως την Πέμπτη 21/02 23:59 μέσω: Καλώντας στο 1252 και εφόσον πατήσεις το 0, και μετά 1 ενεργοποιείς τα 1 GB και μετά 2 ενεργοποιείς τα 200’ προς όλους. My CU app/ CU site/ Vodafone app/ Vodafone site Κατηγορία Data για τα mb Κατηγορία Ομιλία για τα λεπτά SMS στο 1252 στέλνοντας: Δ για τα 1 GB. Μ για τα 200’ προς όλους. Ευχαριστουμε..υποθετω για χρηση στο εξωτερικο δεν ειναι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ναι το δοκίμασα . Τα λεπτά ομιλίας δυστυχώς δεν παίζουν στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts