Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι τα πρωτα ειναι απο το πακετο που αγοραζω και τα δευτερα ειναι απο την δεκαευρη ανανεωση

Ότι και από τα δύο και να περισέψει θα κάνει rollover με την νέα ανανέωση ή με την νέα αγορά.

Το έχω κάνει. Δεν πήρα καινούργιο νούμερο και το όνομα στο πάσο είναι διαφορετικό από το όνομα στον αριθμό του τηλεφώνου.

Όπως κ εγώ. Το έχω φοιτητικό στο πάσο της αδερφής μου αλλά το νούμερο στο όνομα μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω κάνει. Δεν πήρα καινούργιο νούμερο και το όνομα στο πάσο είναι διαφορετικό από το όνομα στον αριθμό του τηλεφώνου.

Εμενα αυτο μου ειπαν τουλαχιστον στο καταστημα της Κεφαλλονιας στο Αργοστολι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Είμαι φοιτητής μεταπτυχιακού του ΕΑΠ

Για προσωπικούς λόγους δεν έχω ολοκληρώσει τη φοίτηση αλλά εξακολουθώ να παρακολουθώ να δίνω εξετάσεις κτλ

Μου ήρθε αντιστοιχο μήνυμα περί λήξης!

Τι γίνεται ξέρεις κανείς αν στείλω εκ νέου βεβαίωση?

θα ξανά στείλεις το νέο πάσο του ανοιχτού πανεπιστήμιου και δεν θα στο κόψουν. τώρα για πόσο θα ισχύει δεν το ξέρω.

είχα ακούσει ότι δεν έχει ημερομηνία λήξης το πάσο του μεταπτυχιακού τώρα δεν ξέρω λεπτομεριες

ΣE ENHMEPΩNOYME OTI MEXPI THN KYPIAKH 27/1 H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΣOY ΘA ΛHΞEI KAI ΘA ANTIKATAΣTAΘEI ME TH NEA ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL. XPEΩΣIMA ΠAKETA ΠOY EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI ΘA ΠAPAMEINOYN ΓIA XPHΣH EΩΣ TH ΛHΞH TOYΣ. ΘA ΛABEIΣ ΣYNTOMA SMS ME THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ NEAΣ ΠPOΣΦOPAΣ.

Πάει το φοιτητικό cu μου. Το είχα βγάλει το 2010. Δεν με πείραν κανένα τηλέφωνο να πουν κάτι παρόλο που το πάσο έχει φυσικά λήξει. Ξέρει κανείς τι δίνει το cu special?

μου ηρθε και εμενα το μηνυμα, με ειχαν παρει περισυ τηλεφωνο για καρτοσυμβολαιο φοιτητικο για 2 χρονια με 14 ευρω.. Το φοιτητικο το εχω απο 10/2012

:superman:

μου ηρθε και εμενα το μηνυμα, με ειχαν παρει περισυ τηλεφωνο για καρτοσυμβολαιο φοιτητικο για 2 χρονια με 14 ευρω.. Το φοιτητικο το εχω απο 10/2012

εγω παραμενω στο φοιτητικο και δεν εχω λαβει ακομα κατι και μου εχει ληξει το πασο εδω και καποια χρονια .

Έπρεπε να ανανεώσω ως τα μεσάνυχτα 24-25/1 για αυτόν τον μήνα.

Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24.

Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα.

ΟΚ δικό μου σφάλμα που βασιζόμουν κάθε φορά στο πότε θα έρθει το sms.

Φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι...

:mad::mad:

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24.

Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα.

Έχουμε ξαναγράψει, πως όταν πχ γίνεται αναβάθμιση / συντήρηση των συστημάτων τους, ενδέχεται να λάβει κανείς καθυστερημένα γραπτό μήνυμα υπενθύμισης ότι λήγουν οι τάδε παροχές.

Γι'αυτό καλό είναι είτε να έχουμε το νου μας ή να το έχουμε ως σημείωση - υπενθύμιση στο ημερολόγιό μας.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Έχουμε ξαναγράψει, πως όταν πχ γίνεται αναβάθμιση / συντήρηση των συστημάτων τους, ενδέχεται να λάβει κανείς καθυστερημένα γραπτό μήνυμα υπενθύμισης ότι λήγουν οι τάδε παροχές.

Γι'αυτό καλό είναι είτε να έχουμε το νου μας ή να το έχουμε ως σημείωση - υπενθύμιση στο ημερολόγιό μας.

εγω παντα στα κινητα των γονιων μου οταν τους βαζω καρτα και το ταδε πακετο σημειωνω 2 μερες πριν ληξει.

και τοτε τους ξανα ενεργοποιω το ιδιο πακετο και δεν τα χανω ποτε , μονο αμα δεν μπορεσω να βαλω εγω καρτα βαλε υπευνθμιση στο email και σου ερχεται email την ημερα που θα το βαλεις . και στο κινητο σου .

και ετσι δεν θα τα χασεις ποτε σου.

αν και τωρα με τα πακετα που θα καταργηθουνε οπως με το πακετο με τα 7 ευρω θα χαθουνε πολλα λεπτα ομιλιας.

Μου έτυχε και έμενα αρχές του 2018 και στην εξυπηρέτηση πελατών, όταν κάλεσα, είδαν ότι το sms ήρθε σε λάθος χρόνο και μου επέστρεψαν τα λεπτά και τα mb. Τα sms για κάποιο λόγο δεν μου τα επέστρεψαν.

.

Μου έτυχε και έμενα αρχές του 2018 και στην εξυπηρέτηση πελατών, όταν κάλεσα, είδαν ότι το sms ήρθε σε λάθος χρόνο και μου επέστρεψαν τα λεπτά και τα mb. Τα sms για κάποιο λόγο δεν μου τα επέστρεψαν.

Thanks! Θα δοκιμάσω τη τύχη μου.

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Τους φοιτητές του ΕΑΠ τους καλύπτουν?

Μου το πέρασαν κατευθείαν σε special αλλά είμαι ακόμα φοιτητής, με παίρνει να πάω να τσακωθώ ή υπάρχει ειδικό καθεστώς?

Γνωρίζει κάποιος?

Τους φοιτητές του ΕΑΠ τους καλύπτουν?

Μου το πέρασαν κατευθείαν σε special αλλά είμαι ακόμα φοιτητής, με παίρνει να πάω να τσακωθώ ή υπάρχει ειδικό καθεστώς?

Γνωρίζει κάποιος?

μιλά με το 13840 δωρεάν να σου πουν

Κανονικά το ΕΑΠ. και προπτυχιακό και μεταπτυχιακό
Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;)

Επιβεβαιώνω και εγώ για το ΕΑΠ, προπτυχιακό και μεταπτυχιακό δικά μου και προπτυχιακό συζύγου.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

13830 δεν είναι η εξυπηρέτηση πελατών;
Το 13830 έχει χρέωση ενώ το 13840 είναι δωρεάν

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...

Choose Promo

ΔΩΡΕΑΝ 1GB ή 200’ προς όλους για 7 ημέρες

Μπορείς να αγοράσεις την προσφορά έως την Πέμπτη 21/02 23:59 μέσω:

Καλώντας στο 1252 και εφόσον πατήσεις το 0,

και μετά 1 ενεργοποιείς τα 1 GB

και μετά 2 ενεργοποιείς τα 200’ προς όλους.

My CU app/ CU site/ Vodafone app/ Vodafone site

Κατηγορία Data για τα mb

Κατηγορία Ομιλία για τα λεπτά

SMS στο 1252 στέλνοντας:

Δ για τα 1 GB.

Μ για τα 200’ προς όλους.

Choose Promo

ΔΩΡΕΑΝ 1GB ή 200’ προς όλους για 7 ημέρες

Μπορείς να αγοράσεις την προσφορά έως την Πέμπτη 21/02 23:59 μέσω:

Καλώντας στο 1252 και εφόσον πατήσεις το 0,

και μετά 1 ενεργοποιείς τα 1 GB

και μετά 2 ενεργοποιείς τα 200’ προς όλους.

My CU app/ CU site/ Vodafone app/ Vodafone site

Κατηγορία Data για τα mb

Κατηγορία Ομιλία για τα λεπτά

SMS στο 1252 στέλνοντας:

Δ για τα 1 GB.

Μ για τα 200’ προς όλους.

Ευχαριστουμε..υποθετω για χρηση στο εξωτερικο δεν ειναι

Vamos Aris

Ναι το δοκίμασα . Τα λεπτά ομιλίας δυστυχώς δεν παίζουν στο εξωτερικό.