Jump to content

pierce21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About pierce21

  • Ημ. Γέννησης 18/07/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pierce21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανείς, τίποτα; Δοκιμαστικά τσέκαρα 4-5 τηλέφωνα άνω των 300 ευρώ, τα πρώτα 5-6 (τουλάχιστον) μαγαζιά τα έχουν κατόπιν παραγγελίας. Δηλαδή μαζεύουν Χ παραγγελίες ανά εβδομάδα και τότε στέλνουν στον εισαγωγέα τους "τσάκω 3 S10 , 2 P30 και 1 Mi9T" ; Και είναι αποδοτικό αυτό το σύστημα; :confused: Για να βρείς διαθέσιμο θα πρέπει να πληρώσεις από 10% εώς και 20% πάνω, που σε αυτά τα λεφτά είναι νούμερο.
  2. Μίλησα με 3 καταστήματα, όλοι την ίδια κασέτα. Μεταξύ 3 και 30 ημερών (!) και ας έλεγα εξ'αρχής ότι είμαι για απόδειξη. Πιθανότατα θα την έχουν "πατήσει" με κάποιους που τελικά ζήτησαν τιμολόγιο και δεν είναι "συνεργάσιμοι" στο να δώσουν εκτίμηση χρόνου.
  3. Ευχαριστώ! Ναι γενικώς κοιτάω να αφήνουν το περιθώριο για πληρωμή στο κατάστημα (δεν το κάνουν όλοι...) ώστε να μην δεσμευτεί το ποσό χωρίς λόγο. Θα ρίξω 2-3 τηλέφωνα αύριο να δώ τι θα μου πουν.
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το κατόπιν παραγγελίας που έχει η συντριπτική πλειοψηφία στο skroutz, είναι εικονικό για να αποθαρρύνει αυτούς που πάνε για τιμολόγιο; Βλέπω σε όλες τις ναυαρχίδες είναι η ίδια "πολιτική". Αν πας για κανονική αγορά στις πόσες μέρες στο φέρνουν; (οκ παίζει ανά κατάστημα, αλλά μια γενικότερη εικόνα ρωτάω)
  5. s8/9 είναι ακόμα σε παραγωγή; Πραγματικά αξιοσημείωτο το που βρίσκεται η τιμή τους σήμερα, δεν το είχα παρατηρήσει.
  6. 1 μήνα μετά και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. S8,S9 είχανε φάει κατρακύλα και υπήρχε και πληθώρα επιλογών. Τόσο καλά πάνε οι πωλήσεις, ή προσπαθούν με μειωμένη παραγωγή να κρατάνε την τιμή ψηλά;
  7. Thanks! Θα δοκιμάσω τη τύχη μου.
  8. Έπρεπε να ανανεώσω ως τα μεσάνυχτα 24-25/1 για αυτόν τον μήνα. Η voda αντι να μου στείλει μήνυμα υπενθύμισης στις 23 , μια μέρα πριν όπως κάνει πάντα, μου έστειλε στις 25 τα ξημερώματα, ότι τα πακέτα μου λήγουν στις ...24. Πάνε περίπου 20000 λεπτά προς όλους , sms που έτειναν στο άπειρο και κάποια γίγα. ΟΚ δικό μου σφάλμα που βασιζόμουν κάθε φορά στο πότε θα έρθει το sms. Φαντάζομαι δεν μπορώ να κάνω κάτι... :mad::mad:
  9. Μου κάνει εντύπωση ότι είναι ψιλόrandom το πως ειδοποιούν. Anyway, ευχαριστώ!
  10. Guys/Gals εγώ που πήρα καινούργιο πάσο για το διδακτορικό μου, περιμένω να με καλέσουν/στείλουν μήνυμα για να κρατήσω το φοιτητικό; Δεν με έχουν ενοχλήσει ακόμα , αλλά το πάσο του μάστερ έχει λήξει από το 15... Από το κατάστημα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι στην ήδη υπάρχουσα γραμμή. Το λέω αυτό, γιατί έχω δεί σε μερικούς να στέλνουν "αν είσαι ακόμα φοιτητης, επικοινώνησε μαζί μας μπλα μπλα", και σε άλους να στέλνουν ευθαρσώς ότι λήγει και από την τάδε μέρα ξεκινάει το άλλο πρόγραμμα .
  11. Ήμουν Γερμανία πριν 5 μέρες, κανένα πρόβλημα.
  12. Ok το βρήκα. Στο app info , ήταν blocked τα notifications. To ίδιο και για τα sms! Δεν έχω ιδέα πως στην ευχή έγινε αυτό, αλλά τεσπα.
  13. Μετά το oreo update, δεν μου έρχονται notifications για το whatsapp με κανέναν τρόπο. Έκανα reset, μα τίποτα. Καμιά ιδέα; Στο XDA υπάρχουν κάποιες αναφορές για παρόμοια πράγματα, αλλά όχι λύση.
  14. Πριν μερικές σελίδες είχα αναφέρει ότι η μπροστά κάμερα είχε σταματήσει να λειτουτργεί τελείως. Δοκίμασα διάφορα ματζούνια αλλά τίποτα. Η πίσω είχε το γνωστό θέμα με τον σένσορα, οπότε αφού έφαγε reset για την oreo, το πήγα και στο σέρβις στην smartec. Εντός ώρας είχαν αλλαχτεί και οι 2 κάμερες :)
  15. Έχει βγάλει σε κανέναν πρόβλημα η μπροστά κάμερα; Με λίγο googling δεν βρήκα κάτι γενικευμένο... Μετά το γνωστό θέμα με τον σένσορα - που δεν έχω πάει να φτιάξω ακόμα- , έβγαλε και η μπροστά όπου κρασάρει μόνιμα. Ούτε clear cache, ούτε reboot , ούτε safe mode λειτούργησε . Δοκίμασα και από ένα κρυφό μενού όπου δοκιμάζεις το hardware απευθείας, αλλά τζίφος. Έχω να πάω και στην infoquest για την retina του Mac, τούρ στις αντιπροσωπείες μέσα στην εβδομάδα :wacko:
×
×
  • Create New...