teodor422 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Η προσφορά με τα 1200 sms πήγε έως 30/11. Αναμενόμενο θα έλεγα. Αυτό πως το ξέρεις? Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 εγώ πέρισυ που είχα ένα πάσο από το τει μεσολλογίου πήρα έναν αριθμό... φέτος όμως που πέρασα σε άλλη σχολή γιατί ξαναέδωσα πανελλήνιες μου έδωσαν και 2ο από τη Vodafone! μπορώ να έχω 2 φοιτητικούς αριθμούς cu στο όνομα μου; κι αν όχι ποιος από τους 2 θα μείνει χωρίς προσφορά? Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αυτό πως το ξέρεις? http://s17.postimg.org/5o6xetu6j/image.jpg' alt='image.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 http://s17.postimg.org/5o6xetu6j/image.jpg' alt='image.jpg'> στο whats up Πάντως από το καλοκαίρι παίρνει κάθε μήνα παράταση! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) εγώ πέρισυ που είχα ένα πάσο από το τει μεσολλογίου πήρα έναν αριθμό... φέτος όμως που πέρασα σε άλλη σχολή γιατί ξαναέδωσα πανελλήνιες μου έδωσαν και 2ο από τη Vodafone! μπορώ να έχω 2 φοιτητικούς αριθμούς cu στο όνομα μου; κι αν όχι ποιος από τους 2 θα μείνει χωρίς προσφορά? Και εγώ και ο γυιός μου έχουμε από δύο φοιτητικά στο όνομα μας. Ένα με το προπτυχιακό , και ένα με το μεταπτυχιακό ο γυιός μου . Ένα με το Μεταπτυχιακό και ένα με το δεύτερο προπτυχιακό εγώ... που το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου Η Vodafone απλά περνάει τον αριθμό της φοιτητικής ταυτότητας, Δεν τις αρκεί το όνομα γιατί υπάρχουν συνωνυμίες. Στο όνομα μου υπάρχουν 19 άτομα στον τηλεφωνικό κατάλογο με το ίδιο πατρώνυμο..και εκατοντάδες χωρίς το ίδιο πατρώνυμο... Άρα δεν λέει τίποτα ένα απλό όνομα. Edited November 1, 2015 by Vasileios ορθογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Και εγώ και ο γυιός μου έχουμε από δύο φοιτητικά στο όνομα μας. Ένα με το προπτυχιακό , και ένα με το μεταπτυχιακό ο γυιός μου . Ένα με το Μεταπτυχιακό και ένα με το δεύτερο προπτυχιακό εγώ... που το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου Η Vodafone απλά περνάει τον αριθμό της φοιτητικής ταυτότητας, Δεν τις αρκεί το όνομα γιατί υπάρχουν συνωνυμίες. Στο όνομα μου υπάρχουν 19 άτομα στον τηλεφωνικό κατάλογο με το ίδιο πατρώνυμο..και εκατοντάδες χωρίς το ίδιο πατρώνυμο... Άρα δεν λέει τίποτα ένα απλό όνομα. άρα μπορώ άφοβα να έχω 2 φοιτητικά χωρίς να ακυρωθεί απαραίτητα κάποιο!! σ ευχαριστώ Edited November 1, 2015 by Vasileios ορθογραφία παραπομπής Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 όπως λέει ο Βασίλης... μπορεις να έχεις δύο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodor422 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 http://s17.postimg.org/5o6xetu6j/image.jpg' alt='image.jpg'> Οκ ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Στις 27 Οκτώβρη ενεργοποίησα το cu φοιτητικό. μου έδωσε 600 προς cu και 600μβ για Ίντερνετ. θελω να ρωτήσω αν θα συνεχίσει να μου το δίνει δωρεάν για τους επόμενους 2 μήνες;δεν έλαβα καποιο μήνυμα που να μου το αναφέρει. επίσης το βασικό φοιτητικό πακέτο των 5€ μου το δίνει στα 4€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Στις 27 Οκτώβρη ενεργοποίησα το cu φοιτητικό. μου έδωσε 600 προς cu και 600μβ για Ίντερνετ. θελω να ρωτήσω αν θα συνεχίσει να μου το δίνει δωρεάν για τους επόμενους 2 μήνες;δεν έλαβα καποιο μήνυμα που να μου το αναφέρει. επίσης το βασικό φοιτητικό πακέτο των 5€ μου το δίνει στα 4€. θα ατα δίνει καθε μηνα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Στις 27 Οκτώβρη ενεργοποίησα το cu φοιτητικό. μου έδωσε 600 προς cu και 600μβ για Ίντερνετ. θελω να ρωτήσω αν θα συνεχίσει να μου το δίνει δωρεάν για τους επόμενους 2 μήνες;δεν έλαβα καποιο μήνυμα που να μου το αναφέρει. επίσης το βασικό φοιτητικό πακέτο των 5€ μου το δίνει στα 4€. πρέπει να περάσουν κάποιους μήνες για σου δώσει την προσφορά με τα 4ευρώ στο πακέτο αυτό νομίζω πρέπει να περάσει ένας ή δύο μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 ειναι γνωστό οτι το σύστημα τη βοντα ειναι οτι να ναι. Μπορει απο καποιο λάθος να εγινε και να μου το έδωσε απο τωρα στα 4€. για αυτο ρώτησα μήπως δεν μου δώσει το δώσει για τους δυο επόμενους μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 ειναι γνωστό οτι το σύστημα τη βοντα ειναι οτι να ναι. Μπορει απο καποιο λάθος να εγινε και να μου το έδωσε απο τωρα στα 4€. για αυτο ρώτησα μήπως δεν μου δώσει το δώσει για τους δυο επόμενους μήνες Εγώ τους πρώτους 3 μήνες είχα τσάμπα το πακέτο των 5€ και από τον 4ο και μετά, το αγόραζα με 4€... Φυσικά μαζί έπαιρνα και τα 600ΜΒ και λεπτά προς CU... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εγώ τους πρώτους 3 μήνες είχα τσάμπα το πακέτο των 5€ και από τον 4ο και μετά, το αγόραζα με 4€... Φυσικά μαζί έπαιρνα και τα 600ΜΒ και λεπτά προς CU... :) και σε εμένα έτσι έγινε .... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 3 μήνες είναι το xclusive 5 δωρεάν. Παλιά, το είχες για κάποιο καιρό με 5€ μετά και αργότερα στο έκαναν με 4€. Τώρα αμέσως το ξεκινούν από 4€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Με ενα πασο μπορω να παρω ενα νουμερο ?????? Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μου στείλανε μήνυμα με 10€δώρο τώρα 1gb.Μέχρι Τέλος νοεμβρη η ενεργοποίηση.ειναι μόνο για ένα μήνα;Ακούσατε τίποτα; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μου στείλανε μήνυμα με 10€δώρο τώρα 1gb.Μέχρι Τέλος νοεμβρη η ενεργοποίηση.ειναι μόνο για ένα μήνα;Ακούσατε τίποτα; Διπλασιασμος του just. Με ανανεωση ειτε σε καταστημα ειτε on line. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με ενα πασο μπορω να παρω ενα νουμερο ?????? Ναι, ένα πάσο = ένα νούμερο. Μου στείλανε μήνυμα με 10€δώρο τώρα 1gb.Μέχρι Τέλος νοεμβρη η ενεργοποίηση.ειναι μόνο για ένα μήνα;Ακούσατε τίποτα; Το 1Gb αποδίδεται μόνο σε ανανεώσεις μέχρι 27/11, όχι μέχρι τέλος του μήνα και ισχύει για ένα μήνα από την ημέρα που θα βάλεις κάρτα και θα σου αποδοθεί. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Οκ,ευχαριστώ.Ρώτησα επειδη εχω ενα ακομα μηνα (για να συμπληρωσω το τριμηνο) με αυτοματη ενεργοποιηση .αν ειναι για ενα μην μονο δεν με συμφερει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα. Εχω φοιτητικο προγραμμα vodafon και ηθελα να ρωτησω μεχρι ποτε ισχυει; Εχουν κατι σαν ημερομηνια ληξης; Το εχω ηδη 1.5 χρονο και το ατομο που μου το εκανε πρεπει συντομα να τελειωνει (και να ληγει το πασο του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απλά μην ασχολείσαι. Ξέχασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Πήραν παράταση τα 1200sms μέχρι 15/01 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Απλά μην ασχολείσαι. Ξέχασε το :D:D Aυτο ηθελα να ακουσω! tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 4G υποστηριζεται απο τα φοιτητικα πακετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts