limna99 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Κάνω wipe όλα τα partitions εκτός sd από το μενού του twrp recovery. Το partition structure, τα root folders καθώς και μερικά αρχειάκια στο / παραμένουν. Μετά κάνω restore τo backup που έκανα μόλις χθες (~5GB). Στο reboot όλα καλά, μόνο που δεν έχω πια wallpaper, ούτε soft keys, ούτε status bar. Επίσης δεν έχω write access πουθενά, π.χ. η κάμερα δεν μπορεί να σώσει ούτε στο internal memory, ο stock fie manager το ίδιο! Ξανά wipe, δοκιμάζω περυσινό image, τα ίδια χάλια. Δεν υποτίθεται ότι τα backups αυτά είναι ακριβές disk image? Μήπως μόνο με sector-by-sector backup δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα; Μήπως να σβήσω χειροκίνητα, μετά το wipe, τα αρχειάκια στο root folder? Βλέπω και στο xda το είχαν και άλλοι το πρόβλημα, εδώ για παράδειγμα. Ο φίλος φλασάρει άλλες ROM και δεν έχει soft keys με τίποτα! Σε ευχαριστώ, το σκέφτομαι για MM αλλά μερικά περίεργα προγραμματάκια που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν σωστά. Edited March 5, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Σε restore που έκανα με lollipop αρκετές φορές όλα λειτουργούσαν κανονικά. Σε μέγεθος πάντως ήταν γύρω στα 3.5 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Και εδώ στον οδηγό του vagetore στο myphone αναφέρει στην πρώτη κιόλας γραμμή ότι το έπαθε να χάνονται τα soft keys. Δοκιμάζω να φλασάρω stock lollipop και επανέρχομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Γιατί δεν φλασαρεις mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Εκεί που ετοιμαζόμουνα να περάσω ξανά τη Stock rom, έκανα ένα ακόμη restore και αυτή τη φορά επανήλθε πλήρως!! Χωρίς να κάνω τίποτα διαφορετικό από όσα έκανα τις προηγούμενες 10 φορές! Ανεξήγητο! Το μόνο που αυτή τη φορά είχα βγάλει τη SIM.. ΥΓ: Κι όμως αυτό έφταιγε!!! Μόλις έβαλα την SIM ξανά, μου γύρισε το UI στα Ελληνικά από Αγγλικά που το είχα... Οπότε φαίνεται πως συνέβαινε το εξής: μετά από τα restore των backups που του έκανα, τα οποία ήταν με Αγγλικό UI, διάβαζε και τη SIM που του έλεγε να πρωτοδείξει Ελληνικό UI και κράσαρε το SystemUI (το app για τα soft keys, status bar κλπ). Για φαντάσου! Edited March 5, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Όχι παιδιά έχω Vodafone (όχι βέβαια για πολύ καιρό ακόμα). Το ξέρω ότι δεν έχουμε την καλύτερη κεραία, αλλά πραγματικά τελευταία χάνει το σήμα πολύ εύκολα και κολλάει μέχρι να το ξαναβρεί. Edit: Σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι έχω 3 μπάρες, χωρίς να κουνήσω χάνει τελείως το σήμα και μετά από 2-5 λεπτά ξανά 2-3 μπάρες... Edited March 5, 2016 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Και γω είχα αυτό το θέμα οταν το είχα στην κατοχή μου το κινητο. Τώρα το εχει η γυναίκα. Και το g4 το ίδιο μου κάνει. Επαρχία μένω. Αλλά είναι σίγουρα πρόβλημα? Πρόβλημα στις κλήσεις δεν είχα ποτέ. Παρατήρησα ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο το σημα γεμιζει. Μήπως έχει να κάνει με το χαμηλό sar που έχει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Και γω είχα αυτό το θέμα οταν το είχα στην κατοχή μου το κινητο. Τώρα το εχει η γυναίκα. Και το g4 το ίδιο μου κάνει. Επαρχία μένω. Αλλά είναι σίγουρα πρόβλημα? Πρόβλημα στις κλήσεις δεν είχα ποτέ. Παρατήρησα ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο το σημα γεμιζει. Μήπως έχει να κάνει με το χαμηλό sar που έχει η συσκευή? Όχι δεν έχω σήμα καθόλου. Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο και μου λέει emergency calls only ή κάτι τέτοιο. Και μιλάμε μετά από λίγα λεπτά χωρίς να κουνήσω χωρίς να κάνω κάτι ξαναπιάνει... Αν δεν είναι θέμα του παρόχου θα το στείλω για σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στις κλήσεις σου γυρνάει από 3g σε 2g γι'αυτο είναι γεμάτες οι γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα!ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να απενεργοποίησω τη μαμα lockscreen? επειδη δεν μπορω να ανεβασω screenshot θα σας πω τι γραφει.στο μενου 'διαλέξτε κλειδωμα οθονης' οι επιλογες κανένα και συρετε ειναι επενεργοποιημενες δλδ γκρι χρωμα και ειναι επιλεγμενο το συρετε και γραφει οτι απενεργοποηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικος χωρος.αν εχεις καποιος καμια ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα!ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να απενεργοποίησω τη μαμα lockscreen? επειδη δεν μπορω να ανεβασω screenshot θα σας πω τι γραφει.στο μενου 'διαλέξτε κλειδωμα οθονης' οι επιλογες κανένα και συρετε ειναι επενεργοποιημενες δλδ γκρι χρωμα και ειναι επιλεγμενο το συρετε και γραφει οτι απενεργοποηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικος χωρος.αν εχεις καποιος καμια ιδεα.. Δοκίμασε να πας: Ρυθμίσεις - Γενικές - Ασφάλεια και να κάνεις "Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πήγαινε στις ρυθμίσεις>ασφάλεια και διαχείριση συσκευών μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Τιποτα παιδια..ούτε το ενα ουτε το αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στη διαχείριση συσκευών είναι κλικαρισμενη κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδιά υπαρχει τρόπος να δει καποιος μονος τουωαν η κάρτα του είναι 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στη διαχείριση συσκευών είναι κλικαρισμενη κάποια εφαρμογή? Ολες είναι.δεν μπορω νσ καταλάβω τον λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ολες είναι.δεν μπορω νσ καταλάβω τον λογο.. Ξεκλικάρισε τις. Δες τι γίνεται και μετά κλικάρισε όποια θέλεις κι αν θέλεις. Εγώ π.χ. έχω κλικάρει μόνο την "διαχείριση συσκευών Android" για να μπορώ να βρώ (αν μπορέσω) ή να κλειδώσω την συσκευή σε περίπτωση απώλειας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά υπαρχει τρόπος να δει καποιος μονος τουωαν η κάρτα του είναι 4g; Συνήθως το γράφει επάνω η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στην συσκευη στο σημα εχει διαφορετικα το 4g και το 3g ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Στην συσκευη στο σημα εχει διαφορετικα το 4g και το 3g ; γραφει στο σημα 4g.το σημα ειναι ιδιο αλλα γραφει το αναλογο πχ 3g,Ε,Η. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ξεκλικάρισε τις. Δες τι γίνεται και μετά κλικάρισε όποια θέλεις κι αν θέλεις. Εγώ π.χ. έχω κλικάρει μόνο την "διαχείριση συσκευών Android" για να μπορώ να βρώ (αν μπορέσω) ή να κλειδώσω την συσκευή σε περίπτωση απώλειας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνήθως το γράφει επάνω η κάρτα. Τιποτα.ουτε αυτο επιασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το γράφει επάνω νομίζω αλλά και αν δεν το γράφει εδώ και κάποια χρόνια όλες είναι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με τους here maps αναγκάστηκα να κλείσω από τις εφαρμογές το πρόγραμμα αυτό γιατί κολλούσε το κινητό, έτρεξα πάλι την εφαρμογή αλλά συμπεριφορά δεν άλλαξε. Κατόπιν έκανα επανεκκίνηση μια από τα ίδια έτσι αποφάσισα να κάνω επανεγκατάσταση της εφαρμογής με το πρώτο τρέξιμο έτρεξε αλλά δεν έβλεπε τα δεδομένα τοπικούς χάρτες στη microsd ενώ έχω κάνει αλλαγή του αποθηκευτικού χώρου στη κάρτα, μετά απλά παραμένει στη μνήμη και δεν τρέχει βλέπεις το γνωστό logo στη μπλε-μαύρη οθόνη. Φαίνεται να είναι καθαρό προβλήματα της εφαρμογής. Από τότε που το πήραν οι αυτοκινητοβιομηχανίες το διέλυσαν. Κάτι ανάλογο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Edited March 6, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Τιποτα.ουτε αυτο επιασε.. Πάντως εκεί είναι το πρόβλημα όταν τα ξεκλικαρεις κάνε επανεκκίνηση και κάνε και διαγραφή δεδομένων αυτών των εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πάντως εκεί είναι το πρόβλημα όταν τα ξεκλικαρεις κάνε επανεκκίνηση και κάνε και διαγραφή δεδομένων αυτών των εφαρμογών Τιποτα..ουτε αυτο.τι να κανω ρε ****το..με δεσμεύει και δεν μπορω να χρησιμοποιήσω καποια αλλη εφαρμογή για lockscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Τιποτα..ουτε αυτο.τι να κανω ρε ****το..με δεσμεύει και δεν μπορω να χρησιμοποιήσω καποια αλλη εφαρμογή για lockscreen. Ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές; Μπες στα settings τους και δες από εκεί μήπως μπορείς να κάνεις κάτι; Θα πρέπει να δείξεις βέβαια στην εφαρμογή ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης. Δηλαδή με κάποιο username ή/και password κ.λ.π. Αυτό είναι ευνόητο γιατί αλλιώς θα μπορούσε ο κάθε ένας να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts