AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ναι ναι το εκανα και απο εκει...αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ρε παίδες σήμερα από το πρωί ανά 5λεπτό βρίσκει σήμα μετά το χάνει για λιγο κοκ. Τι παίζει? Μου ξύπνησαν μνήμες από το jiayu που είχα πάρει από κινα το οποίο ξεκίνησε να το κάνει αυτό την δεύτερη μέρα και δεν έφτιαξε ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ρε παίδες σήμερα από το πρωί ανά 5λεπτό βρίσκει σήμα μετά το χάνει για λιγο κοκ. Τι παίζει? Μου ξύπνησαν μνήμες από το jiayu που είχα πάρει από κινα το οποίο ξεκίνησε να το κάνει αυτό την δεύτερη μέρα και δεν έφτιαξε ποτέ Cosmote έχεις? Γιατί η cosmote χαιδευεται γενικά σήμερα μου φαίνεται Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Vodafone έχω. Θα δω. Θα πάω να αλλάξω SIM έτσι και αλλιώς για να έχω και 4g. Ξέρουμε πόσο κοστίζει? Κάνα 5ευρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ναι 5 ευρώ αλλά δεν χρειάζεται, και η 3g πιάνει 4g Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το απόγευμα θα πάω να το τσιμπήσω ευελπιστωντας να είναι άμεσα διαθέσιμο. Οπότε αν το πάρω, το βράδυ θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Εκανα ενα factory reset για το προβλημα που ειχα... Τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα αλλα πλεον δεν μπαινω 4g... Μου φαινεται αδυνατον να πρεπει να ξαναπαρω τηλ για να το ενεργοποιησω μετα απο το reset... Οι ρυθμισεις στο κινητο ειναι οκ. Εχω whats up...ειχε και κανενας αλλος πτοβλημα με το 4g σημερα η να αρχισω να ψαχνομαι; Edit Το γυρισα σε gsm και μετα ξανα σε lte και αμεσως επιασε 4g... Και κατι ακομα... Στο nexus οταν εκανα factory reset μου κρατουσε τους σελιδοδεικτες. Ουσιαστικα τους αποθηκευα στο λογαριασμο google και μου τους επανεφερε μαζι με τις επαφες... Στο g3 δεν μπορω να το κανω αυτο. Το εχει τσεκαρει κανενας; Edited May 7, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα , Θελω να το κάνω root,ποιος είναι η πιο εύκολη διαδικασία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα , Θελω να το κάνω root,ποιος είναι η πιο εύκολη διαδικασία; Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401631 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 παιδες οταν κανετε factory reset χανεται το 4g?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 παιδες οταν κανετε factory reset χανεται το 4g?????? Δες 3 ποστ πιο πανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και η συσκευη συνεχιζει να τεσταρει την υπομονη μου... [ATTACH]60534[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδια ποιο τρωει περισσοτερα δεδομενα το 4g η το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και η συσκευη συνεχιζει να τεσταρει την υπομονη μου... [ATTACH]60534[/ATTACH] Αγορινα δεν δοκιμαζεις να περασεις παλι το firmware απο την αρχη με flash tool μπας και ηρεμησεις. Μπορει κατι να μην εκατσε καλα εξαρχης και σου κανει τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Αγορινα δεν δοκιμαζεις να περασεις παλι το firmware απο την αρχη με flash tool μπας και ηρεμησεις. Μπορει κατι να μην εκατσε καλα εξαρχης και σου κανει τετοια. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε flash tool και δεν εχω χρονο αυτη την περιοδο να το σκαλισω και πολυ... Το flash tool φλασαρει αρχεια τα οποια τα βρισκεις που; Ειδα ενα βιντεο στο youtube οπου για να το ρυθμισει χρησιμοποιει ***** κτλ... Ισχυει αυτο η το flash tool στο xda δεν χρειαζεται τετοια; Edit. Το εψαξα λιγο και βρηκα τον οδηγο...μαλλον θα το δοκιμασω αυριο... Edited May 7, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε flash tool και δεν εχω χρονο αυτη την περιοδο να το σκαλισω και πολυ... Το flash tool φλασαρει αρχεια τα οποια τα βρισκεις που; Ειδα ενα βιντεο στο youtube οπου για να το ρυθμισει χρησιμοποιει ***** κτλ... Ισχυει αυτο η το flash tool στο xda δεν χρειαζεται τετοια; Edit. Το εψαξα λιγο και βρηκα τον οδηγο...μαλλον θα το δοκιμασω αυριο... Εδω εισαι φιλε μου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53728658 Θα το κάνεις με τον απλο τροπο. Οχι με το tot file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Να γυρισω σε kitkat και μετα pc suite η να ξαναπερασω lolipop απευθειας; Ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Να γυρισω σε kitkat και μετα pc suite η να ξαναπερασω lolipop απευθειας; Ευχαριστω για τη βοηθεια Lollipop απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Απο οσο ξερω τα ιδια data τρωνε το 3g και το 4g. Απλα αμα βαλεις πχ ενα βιντεακι στο yt το 4g φορτωνει πιο γρηγορα το βιντεο στον ιδιο χρονο με σχεση το 3g, οποτε σου τρωει πιο πολυ data αν δεν δεις ολο το βιντεο. Αλλα σε σελιδες κτλ, δεν νομιζω να εχουν διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Απο οσο ξερω τα ιδια data τρωνε το 3g και το 4g. Απλα αμα βαλεις πχ ενα βιντεακι στο yt το 4g φορτωνει πιο γρηγορα το βιντεο στον ιδιο χρονο με σχεση το 3g, οποτε σου τρωει πιο πολυ data αν δεν δεις ολο το βιντεο. Αλλα σε σελιδες κτλ, δεν νομιζω να εχουν διαφορα.[/ Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 λοιπόν παίδες μετά από 15 μέρες με το κινητό έχω να πώ πως είμαι πολύ ικανοποιημένος. Φοβερή οθόνη. Για την φωτεινότητα που λέτε μερική δεν ξέρω. Μια χαρά μου φαίνεται. Μάλιστα μάλλον οτι είναι πολύ φωτεινή την νύχτα (στο 0%) με ενοχλεί. Το ηχείο του απίστευτο, η κάμερα φοβερή. όσο για την μπαταρία, οκ δεν παίζω πολλά παιχνίδια αλλά ακόμη και με βιντεο streaming μια ώρα, δεν έχω καταφέρει ποτέ να ρίξω την μπαταρία κάτω απο το 45% σε μία μέρα. Γενικά είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Για τα λεφτά του νομίζω είναι μονόδρομος. υ.γ. Δεν ξέρω αν φταίει που είχε lolipop μαμά, (503 παρτίδα), αλλά το gps πιάνει σε δευτερόλεπτα, και λαγκ που αναφέρεται δεν έχω δει πουθενά. Φυσικά καμία επανεκίνηση ή τερματισμός απο μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 σημερα παρελαβα κι`εγω.εχει ομως σαν λογοτυπο εκκινησης της vodafone.οχι πως εγινε κατι,αλλα για ψυχολογικους λογους θελω να το αφαιρεσω και να γινει το τηλεφωνο...νορμαλ. γινεται και πως?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 σημερα παρελαβα κι`εγω.εχει ομως σαν λογοτυπο εκκινησης της vodafone.οχι πως εγινε κατι,αλλα για ψυχολογικους λογους θελω να το αφαιρεσω και να γινει το τηλεφωνο...νορμαλ. γινεται και πως?ευχαριστω. Μπορείς να περάσεις ενα unbranded firmware με flash tool! Εδώ έχει οδηγίες στα Ελληνικά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5837788#post5837788 Απλά δε θα κατεβάσεις τη rom βάση του ΙΜΕΙ σου, που λέει στις οδηγίες, γιατί ενδεχομένως θα σου κατεβάσει το ίδιο! Θα κατεβάσεις ενα άλλο unbranded από 'δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Μπορείς να περάσεις ενα unbranded firmware με flash tool! Εδώ έχει οδηγίες στα Ελληνικά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5837788#post5837788 Απλά δε θα κατεβάσεις τη rom βάση του ΙΜΕΙ σου, που λέει στις οδηγίες, γιατί ενδεχομένως θα σου κατεβάσει το ίδιο! Θα κατεβάσεις ενα άλλο unbranded από 'δω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ποια είναι η unbranded?στο λινκ όλο cosmote έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts