Romanos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πώς μπορούμε να βάλουμε miui rom;;; και δεύτερον ποτέ θα έχουμε lollipop στο honor 6 H60-L02 dual-SIM;; ; 5 post πιο πάνω έχω γράψει σχετικά. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 5 post πιο πάνω έχω γράψει σχετικά. Δεν βρήκα τίποτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_1980 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Λίγη βοήθεια να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Αν ακολουθήσω τη διαδικασία κανονικά της σελίδας 1 για να κάνω root τη συσκευή, μετά τι πρέπει να κάνω για να παραμείνει root αλλά να μπορώ να αναβαθμίζω OTA? πρέπει να ξανακλειδώσω τον bootloader? Και αν ναι θα πρέπει να επαναφέρω το κινητό σε stock ROM με τη μέθοδο των 3 κουμπιών πριν οπωσδήποτε? ευχαριστώ Βασικά αυτό που θα ήθελα είναι μια rootαρισμένη συσκευή που να αναβαθμίζει OTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Το μόνο που εμποδίζει το ΟΤΑ είναι το cwm που χρειάζεται για να γίνει root. Οταν τελειώσεις με το root επαναφερεις την stock recovery και αναβαθμίζεις. Μετά την αναβάθμιση απλά θα χάσεις το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μπορεί ως Dual Sim Full Active να κάνει το παρακάτω ; Θέλω στην μια sim να χρησιμοποιώ το τηλεφωνικό μου νούμερο και στην δεύτερη sim θέλω να τοποθετήσω μια κάρτα data ( mobile broadband χωρίς ομιλία) που έχω με αρκετά gb για να κάνω tethering στο laptop όταν είμαι έξω και έτσι να μην κουβαλάω έξτρα usb stick modem ή mifi. Θα μπορώ να μιλάω με την πρώτη sim και να δίνω internet στo laptop από την δεύτερη sim χωρίς να κόβεται η συνομιλία και το internet την ίδια στιγμή ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος να δουλεύει ταυτόχρονα internet από την μια sim και να μιλάει με κάποιο από την δεύτερη sim την ίδια στιγμή ; Ευχαριστώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ερώτηση, όταν περάσουμε την lolipop , όταν βγει, οι εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει (sygic, here κτλ) θα λειτουργούν::::: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ερώτηση, όταν περάσουμε την lolipop , όταν βγει, οι εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει (sygic, here κτλ) θα λειτουργούν::::: Αν και όταν .... θα δούμε!!! Εκτός αν ξέρεις κατι παραπάνω οπότε θέλω να μου δωσεις το τζοκερ!!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μπορεί ως Dual Sim Full Active να κάνει το παρακάτω ; Θέλω στην μια sim να χρησιμοποιώ το τηλεφωνικό μου νούμερο και στην δεύτερη sim θέλω να τοποθετήσω μια κάρτα data ( mobile broadband χωρίς ομιλία) που έχω με αρκετά gb για να κάνω tethering στο laptop όταν είμαι έξω και έτσι να μην κουβαλάω έξτρα usb stick modem ή mifi. Θα μπορώ να μιλάω με την πρώτη sim και να δίνω internet στo laptop από την δεύτερη sim χωρίς να κόβεται η συνομιλία και το internet την ίδια στιγμή ; Το έχει δοκιμάσει κάποιος να δουλεύει ταυτόχρονα internet από την μια sim και να μιλάει με κάποιο από την δεύτερη sim την ίδια στιγμή ; Ευχαριστώ. Όταν ήμουν Ελλάδα είχα το broadband πακέτο 20gb στο πρώτο σλοτ και στο δεύτερο wind για τηλέφωνα. Όταν είχα κλήση και έπρεπε να δω κάτι στο internet δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Όταν ήμουν Ελλάδα είχα το broadband πακέτο 20gb στο πρώτο σλοτ και στο δεύτερο wind για τηλέφωνα. Όταν είχα κλήση και έπρεπε να δω κάτι στο internet δεν είχα πρόβλημα. Σε κινητό που είναι dual sim αλλά stand by active αυτό που λες ισχύει;η μόνο σε dual sim active? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Σε dual active Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Προέκυψε ένα μικρό θέμα..Όποτε ανοίγω το κινητό,μου βγάζει ειδοποίηση νέου μηνύματος από την custom εφαρμογή,την οποία δεν χρησιμοποιώ..Έχω ως default gosms pro..Πηγαίνοντας στη διαχείριση των εφαρμογών δε μπορώ να εντοπσω που είναι η custom...Και μπαίνοντας στα sms της custom ,δε βρίσκω καποιο νέο μήνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλημέρα, Στην τελευταια dev 5.5.16 οταν εχω ειδοποιηση απο handcent sms me popup παραθυρο ειτε απαντησω αμέσως είτε το κλεισω για να απαντησω αργοτερα μου κρασαρει το keyguard. τι ειναι αυτο? μπορω να το απενεργοποιήσω με καποιο τρόπο ή να το ξαναπεράσω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_pAnOs_ Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλησπερα, Υπαρχει τμημα πωλησεων-αναζητησεων στο site ?! Που μπορω να ανεβασω αγγελια ενα καινουριο Honor 6 μαυρο που θελω να δωσω? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Υπάρχει αλλά δεν είναι προσβάσιμο για νέα μέλη πρέπει να έχεις συγκεκριμένο αριθμό ποστ και να είσαι κάποιο χρονικό διάστημα μέλος. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει την ρύθμιση για να δέχομαι ειδοποιήσεις push από εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο; Στο Viber συγκεκριμένα αν δεν μπω στην εφαρμογή δεν μου έρχονται τα μηνύματα. Μου έρχονται μόνο όταν την έχω ανοίξει προσφάτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει την ρύθμιση για να δέχομαι ειδοποιήσεις push από εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο; Στο Viber συγκεκριμένα αν δεν μπω στην εφαρμογή δεν μου έρχονται τα μηνύματα. Μου έρχονται μόνο όταν την έχω ανοίξει προσφάτως. Δειαχειριση ειδοπ.--->Διαχειριση αναδ.παραθυρου--->Τσεκαρεις το Viber. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 [ATTACH]61260[/ATTACH] Με αναζήτηση Google ξανά εμφανίστηκε το play store στο κινέζικο μάρκετ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δυστυχώς δεν φαίνονται ακόμη οι εφαρμογές για contact &calendar sync. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δυστυχώς δεν φαίνονται ακόμη οι εφαρμογές για contact &calendar sync. Ε εντάξει σιγά σιγά κινέζοι είναι αυτοί...πάλι καλά πάντως που επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πριν την αναβάθμιση σε 5.5.16, όταν άνοιγες το τηλ παταγες το πιν της πρώτης κάρτας, μετά για την δεύτερη κράταγε το ίδιο πιν και απλά πάταγε οκ και ξεκλείδωνε, τώρα θα πρέπει να το πληκτρολογήσεις πάλι. γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να το κάνουμε να γίνεται πάλι μέσω κάποιων ρυθμίσεων::: δεν είναι κάτι τραγικό ωστόσο ήταν πολύ πρακτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δειαχειριση ειδοπ.--->Διαχειριση αναδ.παραθυρου--->Τσεκαρεις το Viber. :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω τσεκαρισμένο όμως εκεί. Στη διπλανή καρτέλα τώρα έχει τρεις επιλογές. Αποδοχή - περιορισμός - Ειδοποίηση. Τί πρέπει να έχουμε προεπιλεγμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 αποδοχη;....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ρε παιδια πώς διαγράφουμε τις επαφές απ τη sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_fak Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπερα παιδια, εχει παρατηρησει κανενας οταν μιλατε στο τηλεφωνο ο συνομιλητης να ακουει την φωνη του? Νομιζα οτι δεν ειχα κοψει καλα την πρωτη σιμ αλλα απο οτι φαινεται το κανει ειτε με παιρνουν στην πρωτη ειτε στην δευτερη.. Επισης συμβαινει ειτε εγω παιρνω τηλ ειτε οταν με καλουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts