gtok34 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5675449#post5675449 Αυτό, όπως έχω πει πολλές φορές κι όπως λέει και η σημείωση στο Multi-Tool, σημαίνει πως ο bootloader δεν κλειδώνει αν το κινητό είναι σε stock κατάσταση. Το Root δεν είναι stock κατάσταση. Αν δοκίμαζες να τον κλειδώσεις θα έβλεπες και το αντίστοιχο error αποτυχίας. ναι δοκίμασα να τον κλειδώσω γιατι ετσι νομιζα οτι επρεπε να κανω και μου βγαλε error. Αρα ειμαι οκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μια χαζή ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση το εργαλείο για ρουτ να δουλεύει και στο 3c; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα... Τελευταία μου βγάζει μήνυμα " η υπηρεσία καιρού δεν είναι διαθέσιμη".. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Μια χαζή ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση το εργαλείο για ρουτ να δουλεύει και στο 3c; Σαν κώδικας ναι θα δουλεύει, αλλά τα recoveries είναι διαφορετικά για το 3C. Θα πρέπει να το προσαρμόσεις δηλαδή. ------------------------------------------------------------------------------------------- Αναβάθμισα για την 5.1.16 του L02 και του L12. To 5.1.16 OTA του L02 ανέβηκε στα mirrors μαζί με τα local/build.prop. H 5.1.16 FullROM του L12 ανέβηκε στο Mega. Δεν έχασα root κατά την αναβάθμισή. Edited January 16, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Τί νέο έχει η 5.1.1 6? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 αλλάζουμε και το build.prop ή μόνο το local? το έχει κάνει κάποιος? ποια η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Κάτι άσχετο: το φως led έχει μόνο πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο χρώμα; Επίσης, μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα με την ειδοποίηση το χρωματισμό που θα λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επιτέλους αναβάθμιση,στερητικό έπαθα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον VirusPlus για την βοήθειά του. Ακολούθησα τις οδηγίες του πρώτου ποστ (unlock bootloader, cwm, super user, root) και επιτέλους πειράζοντας το local.prop ξεφορτώθηκα τα Κινέζικα στον dialer και μπορώ επιτέλους να περάσω επαφές με όνομα/επίθετο. Καταλαβαίνω ότι με local.prop πειραγμένο και Cwm δε μπορώ να δεχθώ OTA. Η ερώτησή μου είναι: μπορώ να κάνω local update εάν κατεβάσω την official rom όταν είναι διαθέσιμη κάθε φορά; και δεύτερον, πρέπει να ξαναπειράζω το local prop εφόσον περνάει με local update η rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν γίνεται ούτε local update. Πρέπει να τα αλλάξεις κάθε φορά. Σε εμένα τα κρατάει backup το root explorer και καθε φορά σβηνω το πειραγμενο και επαναφερω το αρχικό, αφού σβήσω την κατάληξη bak, που έχει. Υπόθεση μισού λεπτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Δεν γίνεται ούτε local update. Πρέπει να τα αλλάξεις κάθε φορά. Σε εμένα τα κρατάει backup το root explorer και καθε φορά σβηνω το πειραγμενο και επαναφερω το αρχικό, αφού σβήσω την κατάληξη bak, που έχει. Υπόθεση μισού λεπτού. Ευχαριστώ. Εάν αλλάξω το local prop ξανά σε κινέζικα (χειροκίνητα μέσω του root explorer) δηλαδή μπορώ να κάνω Local update; Ποιο root explorer χρησιμοποιείς; Το root χάνεται με την αναβάθμιση μέσω local update; Edited January 16, 2015 by douglas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baglan Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 πεδεια ειμαι αναμεσα στο χονορ 6 και το ουανπλας , παρακαλο γεια βοηθεια προτη μου φορα ειναι να παρω εργαλειο σε τετεια κυβικα, και δεν μπορο να αποφασισο πιο απο τα δυο να διαλεξω, δεν με νοιαζει η οποια διαφορα στην τιμη τους . ενας λογος που φρεναρο γεια το ουανπλας ειναι η 5,5 οθονη. :wacko::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 πεδεια ειμαι αναμεσα στο χονορ 6 και το ουανπλας , παρακαλο γεια βοηθεια προτη μου φορα ειναι να παρω εργαλειο σε τετεια κυβικα, και δεν μπορο να αποφασισο πιο απο τα δυο να διαλεξω, δεν με νοιαζει η οποια διαφορα στην τιμη τους . ενας λογος που φρεναρο γεια το ουανπλας ειναι η 5,5 οθονη. :wacko::blink: Κοίταξε... όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, δεδομένου ότι βρίσκεσαι στο φόρουμ του Honor 6, εγώ θα σου πρότεινα...το Honor6 :D έχει κάποια βασικά υπέρ οπώς την κάρτα μνήμης και την δεύτερη σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ευχαριστώ. Εάν αλλάξω το local prop ξανά σε κινέζικα (χειροκίνητα μέσω του root explorer) δηλαδή μπορώ να κάνω Local update; Ποιο root explorer χρησιμοποιείς; Το root χάνεται με την αναβάθμιση μέσω local update; Τον root explorer, Λογικά μπορείς να κάνεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Εχει ξαναγίνει η συζήτηση...έχω αφαιρέσει το screen protector κάνα μηνά και νομιζω οτι πλεον βλέπω ψιλογρατζουνιες στην οθόνη... Αρα μάλλον δεν παιζει gorilla glass... Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Κάτι άσχετο: το φως led έχει μόνο πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο χρώμα; Επίσης, μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα με την ειδοποίηση το χρωματισμό που θα λειτουργεί; μπορεις να κατεβάσεις κάποια εφαρμογη όπως αυτή αν είσαι root. Δυστυχώς η έλλειψη πολλών χρωμάτων είναι μια ελάχιστη "αδυναμία" του κινητου ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μια απορία αν γνωρίζει κάποιος..... Στο τεστ antutu με ρύθμιση στην οθόνη HD, έχω σκορ 44830, ενώ στη ρύθμιση FULL HD το σκορ πέφτει στα 41800. Κανονικά όταν δουλεύω FULL HD, δεν θα έπρεπε το σκορ να είναι μεγαλύτερο???? http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55605&stc=1&d=1421439112 Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baglan Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 κθκλοφοραει και αφτη η εκδοση Honor 6x ξερει καννης τιποτα γεια αφτο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 κθκλοφοραει και αφτη η εκδοση Honor 6x ξερει καννης τιποτα γεια αφτο :rolleyes: Φυσικά.Μιλάς για το Honor 6 plus το οποίο είναι και γνωστό ως Honor 6x. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μιας και από τα θέματα της Huawei δεν είδα πουθενά αλλαγή γραμματοσειρας, βρήκα το ifont από το googleplay με ελληνικές γραμματοσειρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μιας και από τα θέματα της Huawei δεν είδα πουθενά αλλαγή γραμματοσειρας, βρήκα το ifont από το googleplay με ελληνικές γραμματοσειρες.. Καλά που τα βρήκες τα Ελληνικά? Έχω φάει όλη την εφαρμογή,αλλά Ελληνικά πουθενά!!!!!! Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Στην 5.1.16 μου σκαει το play store εχει τυχει σε αλλον? την κατεβαζω φουλ να την ξαναπερασω Ακυρο με μια επανεκκίνηση έστρωσε Καλά που τα βρήκες τα Ελληνικά? Έχω φάει όλη την εφαρμογή,αλλά Ελληνικά πουθενά!!!!!! πολλες εχουν και ελληνικα μεσα , η choco cooky ξερω οτι εχει σιγουρα Edited January 17, 2015 by baspats Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εμένα πάντως δε με αφήνει άνευ εγγραφής να κατεβάσω θέματα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Εμένα πάντως δε με αφήνει άνευ εγγραφής να κατεβάσω θέματα πλέον Αν είσαι root σβήσε το "Αναγνωριστικο Huawei", restart και είσαι έτοιμος. Edited January 17, 2015 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν είσαι root σβήσε το "Αναγνωριστικο Huawei", restart και είσαι έτοιμος. :w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts