georger_volos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 με κλειστά μάτια, θα είναι ίσως η καλύτερη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dermatis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Όχι δεν εχω βάλει τίποτα.. Το miui είναι απλά ενα λειτουργικό δεν το χαντακονει αυτο. Υπάρχουν αλλα τηλέφωνα και συσκευές κατ ομολογία που παιζουν εξαιρετικά με το miui. Το προηγούμενο μοντέλο παράδειγμα δεν έχει προβλημα με τη μπαταρία και έχει το ιδιο λειτουργικό. Μπορεί να φταίει ο kernel η κάποιος κακογραμμενος driver, αν ασχοληθούν αυτα διορθώνονται. Να σου πω κάτι απλό πού εχω παρατήρηση. Στον επεξεργαστή μπορείς να μειώσεις την ταχύτητα και να πιάνει μαξ τοσο. Τρώει ομως κάποια σκαλωματα και αντι το μίνιμουμ να ειναι 300 παει στα 900κατι και μένει εκει. Αυτό σημαίνει οτι σε κατάσταση ηρεμίας αντι να τρέχει με τη χαμηλότερη δυνατή συχνότητα αρα λιγότερη κατανάλωση τρεχει στα 900mhz που σημαίνει σαφως κατανάλωση ενέργειας. Σε αυτό ευθύνεται ο kernel και οχι το miui Βέβαια και ο κερνελ ανήκει στην xiaomi που απο όσο ξέρω δεν διαθέτει τον κώδικά σε 3ους Τρελή κατανάλωσή έχει και το wifi, με τη λογική οτι είναι το ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο και το προηγούμενο μοντέλο δεν έχει πρόβλημα κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να σημαίνει κακογραμμενος driver (κάντε ενα τεστ και όταν δεν το χρειάζεστε κλειστε το!) Πάντως μη το τραβάμε και στα άκρα οκ λεμε εχει θέμα με τη μπαταρία γιατί θα μπορούσε να κρατάει περισσότερο. Απο ότι εχω διαβάσει στους πεσσοτερους σιγουρα κρατάει 1 ημερα με κανονική προς βαρια χρήση, δεν είναι ότι κάθε 4-5 ώρες είσαι με το φορτιστή στο χέρι.. Επειδή το παρέλαβα πρόσφατα, το αγόρασα απο vickmall την ίδια μέρα μου στειλανε track number και φωτογραφίες του πακέτου και σε περίπου 12 ημέρες μαζι με τα σκ το είχα στα χέρια μου. Κουπόνι έκπτωση κάτι δε ζήτησα, ειχα διαβάσει πως απο εκεί δε στέλνουν μαϊμού το συγκεκριμένο και έτσι το προτίμησα Υπάρχει chat βέβαια δε χάνεις τίποτα να ζητήσεις από τη selina καλύτερη τιμή. Σκέψου αν θες και ακουστικά. Εγω το μετάνιωσα που μαζί δε πείρα και τα pistons. Και τα παράγγειλα προχτές απο το merimobiles (λογω κόστους) και ποιος ξέρει σε ποσο καιρό θα έρθουν απο εκει.. Εαν πάρεις 2-3 πραγματάκια ζητά καλύτερη τιμη εαν μπορούν Minideal δεν εχω παραγγείλει ποτέ δεν έχω άποψη.. Καλώς ήρθες!! :) Eυχαριστω πολυ για τον χρονο σου! Εφοσον το vickmall ακολουθει την τακτικη αυτη θα το προτιμησω! Απο τελωνειο? Στο δηλωσαν gift? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχει δοκιμασει κανενας tempered glass στην οθονη; Αξιζει να το παραγγειλω; Περιμενω το κινητο και ειμαι στην φαση να παραγγειλω ενα σωρο αξεσουαρ. Έχω βάλει από την αρχή. Αξίζει η αγορά του....ψάξε να είναι λίγο καλό, να μην αφήνει δαχτυλιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχει δοκιμασει κανενας tempered glass στην οθονη; Αξιζει να το παραγγειλω; Περιμενω το κινητο και ειμαι στην φαση να παραγγειλω ενα σωρο αξεσουαρ. Πάρε οπωσδήποτε. Ουτε φούσκες όπως με τη ζελατίνα και δεν φοβάσαι απο χσραγματιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Οταν λετε καλο, πως θα το ξεχωρισω, απο την τιμη; γιατι οσο θελει πουλαει ο καθενας. Απο ebay ειδα εγω, απο εκει λες να πιανουν δακτυλιες; Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Οταν λετε καλο, πως θα το ξεχωρισω, απο την τιμη; γιατι οσο θελει πουλαει ο καθενας. Απο ebay ειδα εγω, απο εκει λες να πιανουν δακτυλιες; Ευχαριστω για τις απαντησεις Αυτό που πήρα είναι καλό αλλά αφήνει δαχτυλιες σχετικά εύκολα....από merimobiles το παράγγειλα μαζί με το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Αυτό που πήρα είναι καλό αλλά αφήνει δαχτυλιες σχετικά εύκολα....από merimobiles το παράγγειλα μαζί με το κινητό Ο μόνος τροπος να μην φαίνονται οι δαχτυλιες είναι μερικά που είναι λίγο θολά αλλά αλλοιώνουν την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Snoof είσαι ωραίος και πολύ αναλυτικός! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ας κάνουμε μια επιβεβαίωση σωστής αλλαγής μιας Rom. Ξεκινάμε μέσα από τις ρυθμίσεις και κάνουμε επαναφορά έργ.ρυθμίσεων. Μπαίνουμε σε recovery και κάνουμε και τα 3 wipes που έχει. Περνάμε τη νέα rom και κάνουμε reboot. Ξαναμπαινουμε σε recovery και κάνουμε πάλι τα wipes. Ξανά κάνουμε reboot και μπαίνουμε στις ρυθμίσεις για επαναφορά έργ.ρυθμίσεων. Αυτή είναι η καθαρή διαδικασία ή κάνω κάπου λάθος; Ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Μπορείς να το κάνεις και έτσι. Ωστόσο αν έχεις κάνει τα wipes από recovery δεν είναι απαραίτητη και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να την κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Snoof είσαι ωραίος και πολύ αναλυτικός! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ας κάνουμε μια επιβεβαίωση σωστής αλλαγής μιας Rom. Ξεκινάμε μέσα από τις ρυθμίσεις και κάνουμε επαναφορά έργ.ρυθμίσεων. Μπαίνουμε σε recovery και κάνουμε και τα 3 wipes που έχει. Περνάμε τη νέα rom και κάνουμε reboot. Ξαναμπαινουμε σε recovery και κάνουμε πάλι τα wipes. Ξανά κάνουμε reboot και μπαίνουμε στις ρυθμίσεις για επαναφορά έργ.ρυθμίσεων. Αυτή είναι η καθαρή διαδικασία ή κάνω κάπου λάθος; Ας με διορθώσει κάποιος. Eχω την εντυπωση οτι εφοσον κανεις wipe all data δεν χρειαζεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. εγω ακολουθω το εξης. Wipe all (cache και data) απο recovery. Μπαινω κανονικα στο κινητο και μεσω του updater βαζω νεα rom. Recovery και ξανα wipe ολα, και τελος. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 όπως λένε και τα παιδιά δε χρειάζεται επαναφορα εργ ρυθμισεων εγώ ακολουθώ τα παρακάτω περνάς τη rom στη εσωτερική μνήμη χύμα αφού την έχεις μετονομάσει σε update.zip κάνεις τα 2 wipe cashe και data (οχι και τα 3..) Και μετά install μέσα απο το recovery και είσαι έτοιμος φυσικά με αυτό το τρόπο ξανά βάζεις τα πάντα από την αρχή εφαρμογές, κωδικούς ,ρυθμίσεις.. όταν έκανα και τα 3 wipe το αποτέλεσμα ήταν να σβηστουν όλα μαζί με το zip της ρομ και να μη μπορώ να τη εγκαταστήσω απο τη στιγμή που δεν υπήρχε.. φυσικά ούτε η συσκευή άνοιγε είχε κολλήσει στο boot (λογικά σβήνει τα πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Κινητά για τεμπέληδες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Γίνεσαι άδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 PETTROS, πόσες ώρες σου βγάζει με αναμμένη οθόνη το κινητό και παραπονιέσαι όλο για τη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πέρασε κάποιος την 3.20 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πέρασε κάποιος την 3.20 να μας πει εντυπώσεις? Την πέρασα εγώ...από χτες. Μέχρι τώρα η καλύτερη που έχω δοκιμάσει....θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Την πέρασα εγώ...από χτες. Μέχρι τώρα η καλύτερη που έχω δοκιμάσει....θα δούμε. Θα συμφωνήσω, έκανα κατι πειραματα με την multi (μεγαλη αποτυχία) κ έβαλα με wipe all data την 20, δεν μου κλεινει εφαρμογες όπως οι προηγούμενες και η ραμ είναι μονίμως πανω από 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, είμαι κάτοχος 1s από Vickmall με MIUI version JHCCNBO92.0 root kai multy από την Vickmall. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να πατήσω το κουμπί της “ενημέρωσης συστήματος” μπας και σταματήσουν τα διάφορα bags και κλαταρίσματα που έχω? Θα δω τίποτα σε βελτίωση μπαταρίας? Θα πρέπει να κάνω backup? Σημειωτέων είμαι σχετικά άσχετος με την τεχνολογία. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πάρε οπωσδήποτε. Ουτε φούσκες όπως με τη ζελατίνα και δεν φοβάσαι απο χσραγματιες Είναι δυνατόν να βγάλεις το tempered glass και να το ξαναβάλεις;;; έμεινε ένας κόκκος σκόνης μέσα και μου ψιλό σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ανάλογα την ποιότητα μπαινοβγαίνει προσεκτικά αρκετές φορές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) λεω να περασω και γω την 3,20 ποια η διαφορα full με ΟΤΑ update? αμα κανω με ΟΤΑ θα με παει στην 3,20 ή στην 3.19? και πως το κανεις με το ΟΤΑ?:lol: εχω την 3.18 περασμενη αυτα και καλημερα PETTROS, πόσες ώρες σου βγάζει με αναμμένη οθόνη το κινητό και παραπονιέσαι όλο για τη μπαταρία; υπαρχει καποιο γραφικο στο κινητο ωστε να βγαλω σκρινσοτ και να το ποσταρω? απο μια ασχετη μερα? Edited August 19, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 λεω να περασω και γω την 3,20 ποια η διαφορα full με ΟΤΑ update? αμα κανω με ΟΤΑ θα με παει στην 3,20 ή στην 3.19? και πως το κανεις με το ΟΤΑ?:lol: εχω την 3.18 περασμενη αυτα και καλημερα Υπάρχει εφαρμογή με τίτλο ΟΤΑ updater. Αν την τρέξεις θα σου βγάλει την τελευταία αναβάθμιση. Είτε μέσω ΟΤΑ είτε χειροκίνητα, ολόκληρη η rom κατεβαίνει και εγκαθίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά όσοι περασατε την 3.20 παρατηρησατε fc των εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Παιδιά όσοι περασατε την 3.20 παρατηρησατε fc των εφαρμογών; Ναι και ξανα 3.18. Αν κοπιαραν την multi 36 αυτο θα φταιει εχει και αυτη fcs Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Η Αγγλοκινέζικη στη 1η σελίδα είναι ήδη root; Γνωρίζει κάποιος; Τελικά την πέρασα και είδα ότι δεν είναι root. Έγινε πανεύκολα με τον οδηγό της 1ης σελίδας. Το πρόβλημα είναι πως όποιο apk του play store (μιας και δεν το έχει προεγκατεστημένο) και να εγκαταστήσω δεν μου αφήνει να ανοίξει την εφαρμογή. Μου την κλείνει πριν καν την ανοίξω! Όσοι την περάσατε, πως βάλατε το play store και να σας το παίξει; Edited August 19, 2014 by Stakantzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts