Jump to content

opossum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by opossum

  1. Μου ειπε μολις η κοπελα στο τηλεφωνο για μια υπηρεσια gamifive στην οποια εγω δεν εχω ποτε εγγραφει και δεν εχω βαλει και ποτε τον αριθμο μου πουθενα. Το κινητο το χειριζομαι αποκλειστικα εγω και γενικα προσεχω.
  2. Εδω και μερικους μηνες ερχονται καποιες περιεργες χρεωσεις στον λογαριασμο της cosmote και εμφανιζεται ως αγορα περιεχομενου απο τριτους χωρις να χρησιμοποιω καποια υπηρεσια ή εφαρμογες επι πληρωμη. Γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο;;;;
  3. Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο paypal όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και προστασίασς από τον εκάστοτε πωλητή. Υπάρχει ρύθμιση στο paypal όπου μπορείς να επιλέξεις να πληρώνεις κατευθείαν σε δολλάρια (δηλαδή η μετατροπή γίνεται από την τράπεζα και οχι το paypal) η οποία συμφέρει περισσότερο καθώς οι τράπεζες "πουλάνε" συνάλλαγμα σε χαμηλότερες τιμές.
  4. Έχω περάσει δύο φορές τον ex dialer και τισ δυο μου βγαζει πρόβλημα, το τηλέφωνο χτυπαει αλλα στην οθονη δεν δειχνει τίποτα. Μήπως θέλει καμια επιπλέον ρύθμιση; Η cm11 μετά από μερικές μέρες χρήσης δουλεύει πολύ καλά, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, γενικά αποδεικνύει ότι η συσκευή είναι πολύ πάνω από τα λεφτά της, αλλά το miui την σαμποτάρει άσχημα.
  5. Είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=el . Δεν ξέρω κατα πόσο τα νούμερα που δίνει είναι τα πραγματικά αλλά δεν έβρισκα κάπου αλλού τη ραμ. Αν πατήσεις παρατεταμένα home στη miui βγαζει το ίδιο εικονίδιο και καπου στην εφαρμογή ασφαλείας λέει powered by clean master, οπότε ακόμα και αν δεν είναι τα πραγματικά είναι συγκρίσιμα. Πχ το antutu μου έβγαζε ραμ με το ζόρι 200 ενώ το miui μου έβγαζε κάπου 250-300.
  6. Το clean master σου δείχνει πόση ραμ έχεις, είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί και το miui ως "ασφάλεια" μόνο που το έχει τροποποιήσει να μην έχει διαφημίσεις κλπ. Για dual sim δεν ξέρω έχω μόνο μια κάρτα, αλλά αμα ψάξεις στο φόρουμ έχει τόπικ για εφαρμογές android με κριτικές από κόσμο.
  7. Πέρασα χθες την cm11 και μέχρι στιγμής όλα πολύ καλά. Έχω περάσει όλες μου τις εφαρμογές και η ραμ δεν έχει πέσει κάτω από 430. Γενικά κυμαίνεται από 500+ μετά από επανεκκίνηση, μέχρι 450 κατά την χρήση. Αύξηση θερμοκρασίας παρουσίασε μόνο κατα τη φόρτιση, όχι στο βαθμό που είχε πριν. Γενικά μέχρι στιγμής όλα καλά, περιμένω να δω και την διάρκεια της μπαταρίας και θα επανέλθω.
  8. Και εδώ παντως με 8228 το δείχνει όπως και το antutu http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon#Snapdragon_400
  9. Παντα τις περναω με clean, κραταω back up, τα διαγραφω όλα και τα επαναφερω απο την εξωτερικη καρτα. Την έχω μόνο μια μέρα οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουρια, αλλα μου φαίνεται καπως καλύτερα. Παντως απ'όσο διαβαζω αυξανεται η διαρκεια με την 6 οπότε σοβαρή βελτίωση θα δουμε μαλλον από Οκτώβρη.
  10. Ή και την multi που έχει ελληνικα, αλλα όχι την ελληνική! Χτες παρατήρησα το εξής τραγικό, με clean install πέρασα την gtv 3.22 και μόλις το ανοιξα η διαθέσιμη ram ήταν περίπου 180, χωρίς να πειραξω σχεδόν τίποτα πέρασα την multi v37 και αμέσως η διαθέσιμη ραμ εκτοξέυτηκε στα 370 περίπου. Υποτίθεται ότι η ελληνική βασίζεται στην 37 αλλα δεν καταλαβαινω γιατί συμβαίνει αυτό. Επιπλέον με την multi όπως είναι λογικό δεν έχω δει ούτε ένα fc.
  11. Κατω αριστερά έχει ένα πλήκτρο play και δίπλα ένα μικρότερο pause πάτα στο pause και αμέσως μετά stop,βασικά δεν έχεις κλείσει το χρονόμετρο.
  12. Μάλλον δεν έκλεισες το GPS και την καταγραφή και συνεχίζει να ανιχνευει, για να μην σου τρέχουν εφαρμογές περνα το greenify ώστε να αδρανοποιεις τελείως τις εφαρμογές και να μην τρέχουν στο background και σου τρώνε μπαταρια.
  13. Και εγώ τη ίδια έχω και μου ζεσταινεται λιγότερο από πριν. Εξαρταται βεβαια και από την χρήση, αμα το φορτιζω πχ και το χρησιμοποιώ ζεσταινεται αρκετα ή αν τρεχω καποιο πολύ βαρύ πρόγραμμα το ίδιο, αλλα γενικα δεν ζεσταινεται πολύ. Τσεκαρε διαφορες εφαρμογες και δες αν σου ζεσταινεται και με χαλαρη χρηση ή αν τρέχεις βαριές εφαρμογες.
  14. Θα συμφωνήσω, έκανα κατι πειραματα με την multi (μεγαλη αποτυχία) κ έβαλα με wipe all data την 20, δεν μου κλεινει εφαρμογες όπως οι προηγούμενες και η ραμ είναι μονίμως πανω από 300.
  15. Εγώ μπλοκρω τα παντα πέρα από τα πληκτρολογιο, το μέιλ και το viber, γενικα εφαρμογες που θες να τις ειδοποιήσεις τους δεν τις αδρανοποιεις.
  16. Μην πειραξεις τίποτα, όλοι έχουμε θέματα με τις τελευταίες, και αφού σου αφήνει ελεύθερη και τόση ρομ ένας λόγος παραπανω. Καλυτερα να περιμένεις να διορθωθούν τα παρόντα προβλήματα και μετα πέρνα καινούρια αν θες να το αναβαθμίσεις οπωσδήποτε.
  17. Δεν διαφωνώ, αλλα δεν είναι θέμα τιμής, είναι θέμα ανίχνευσης bug, πέρα από τα fcs που ήταν αδικαιολογητο, τα περισσότερα μόνο με τη χρήση βρίσκονται και τα διορθώνονται, γιατί καμια εταιρεία δεν θα αφιερώσει μήνες δουλειας για να τελειοποιήσει ένα mid range κινητό. Και επειδή με προηγούμενα κινητα έχω περασει χειροτερα (bugs που δεν διορθώθηκαν ποτέ, ελαττωματικα εξαρτηματα κλπ) γενικα από ένα κινητό αυτής της τιμής δεν περιμένω και πολλα, όσο κανει καλα τη δουλεια του και δεν βγαζει σοβαρα προβλήματα είμαι ευχαριστημένη.
  18. Στα περισσότερα θα συμφωνήσω, αλλα οι περισσότεροι μέχρι να βγει η 3.18 είχαμε χοντρό θέμα με τα fcs, ευτυχώς βέβαια στις δύο τελευταίες έχει λυθεί το πρόβλημα
×
×
  • Create New...