Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. panos.k2

    panos.k2

    Members


    • Πόντοι

      7

    • Δημοσιεύσεις

      1.186


  2. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      6.669


  3. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      13.821


  4. aektzhs 1

    aektzhs 1

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.980


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 18/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Ακόμα δεν έχει ανοίξει. Από αναβολή σε αναβολή πάει…
    3 points
  2. 2 points
  3. Δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια πράγματα παγκοσμίως σε όλες τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, γι' αυτό δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί όσον αφορά την κριτική μας. Ναι μεν μπορεί να υπάρχει μία προσωρινή δυσλειτουργία, όμως σίγουρα οι τεχνικοί κάνουν το παν για να επαναφέρουν την κατάσταση στην προτέρα φάση. Πολύ θετικό το ότι έβγαλε άμεσα ανακοίνωση η εταιρεία και ενημερώνει τους συνδρομητές της.
    2 points
  4. Και το θετικο ειναι οτι κραταει πλεον το σημα μεχρι να πεσει σε Edge μεχρι αηδιας σε αντιθεση με την συνεργατιδα σε κινητο φιλου μου(αγανακτισμενος πια)που το Edge το ριχνει ακομα και με οριακα λειτουργικη αποδοση για δεδομενα.
    2 points
  5. Και οι 2 φοβερές. Η μαυρη με τόσο καλό πινγκ είναι προφανές ότι δεν παίζει με μικροκυματικά. Επισης μου έβαλε τα γυαλιά γιατί άγγιξε σε άλλο σημείο της Κονιτσας τα 550Mbps. Έχει όπως φαινεται Ν78 Η Cosmote έχει παντου 5G στα βουνα του νόμου Ιωαννίνων, η Nova όχι παντου αλλα στο μεγαλύτερο μερος έχει πολυ καλό 5G.
    2 points
  6. Έχεις δοκιμάσει να παίξεις Μ αυτή την επιλογή; Φαντάζομαι ότι γίνεται για να λύσουν πιθανά stuttering του os
    1 point
  7. Έχω αναφορές από πελάτες για σταθερή και κινητή στα βόρεια από Θεσσαλονίκη και δεξιά. Όλοι καλούν από άλλα δίκτυα.
    1 point
  8. Δυστυχώς τίποτα από τα 2 δεν γίνεται.. 😞
    1 point
  9. Το gsam να κοιτάς...από το μενού δε θα βγάλεις άκρη..δε δείχνει ποσοστά ανά φόρτιση...δείχνει ανά ημέρα...κ κάθε βράδυ στις 12 μετράει ξεχωριστά
    1 point
  10. Και εμένα μου το κάνει αυτό με το ποσοστό πάει από 80% στο 79% και σχεδόν άμεσα 78% όπου θα σταθεί εκεί αρκετή ώρα και μετά πάλι το ίδιο!! Προφανώς είναι θέμα αλγορίθμου!!
    1 point
  11. Το 2022 και το 2023 ήταν η χρονιά που είδαμε τι πρόκειται να πράξουν οι εταιρείες. Η φετινή χρονιά και η επόμενη(ειδικά τα καλοκαίρια)θα είναι ένα αξιόπιστο δείγμα για το που πάμε. Η Vodafone όντως ενώ άργησε τελικά έκανε καλή δουλειά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι
    1 point
  12. Μην αγχώνεσαι γι'αυτό. Έτσι το έχουν κάνει για λόγους ασφαλείας, κάθε 72 ώρες να σου ζητάει το pin.
    1 point
  13. Ισχύει και μένα έτσι ήταν για αυτό κάτσε εκεί θα σου πω αν έρθει καμιά διορθωτική αναβάθμιση
    1 point
  14. Όσοι έχουν το HK1 Box (S905X3) ή και το ξαδελφάκι του με S905X4 καθώς και πρόσβαση σε 3D Printer μπορούν να κάνουν την εξής κατασκευή (όχι ότι είναι απαραίτητο, όμως αρκετοί κάνουν κάποια πράγματα για την εμπειρία τους, το "κέφι" τους, την τρέλλα τους κλπ). Βάζω και το σχετικό αρχείο για τον 3D Printer. ***Βέβαια στο Aliexpress υπάρχουν και έτοιμες παρόμοιες λύσεις (όπως στην τελευταία φωτογραφία), όμως αλλιώς είναι να το κάνεις μόνος σου και για την τρέλλα σου. Vontar_x3.zip
    1 point
  15. Καλά σε όλες τις εταιρίες τυχαίνει να γίνονται 3-4CC με ταχύτητες χαμηλότερες του αναμενόμενου. Δεν είναι αποκλειστικότητα της Nova αυτό.
    1 point
  16. Τίμια, θέλει ενίσχυση βέβαια σε κάλυψη και ταχύτητες.
    1 point
  17. Συνεχιζω να είμαι ο συνήγορος του διαβολου. άρα δηλαδή δυο εταιρίες κάνουν λάθη και η μια είναι σωστή; Ακουγεται παράδοξο. Παντως ο σταθμός στις λιγκιαδες που καλύπτει την περιοχή είναι σε άθλια κατάσταση. Οι άλλες τον έχουν αναβαθμίσει τουλάχιστον.
    1 point
  18. Η ενεργοποίηση για τα 1000 λεπτά σε υπάρχουσα sim γίνεται μόνο στα καταστήματα της Nova?
    1 point
  19. Παραμένει κάποια ώρα Μετα φεύγει μόνο του από την lockscreen
    1 point
  20. Αν ρωτάς εμένα και εννοείς την κεραια στη διασταύρωση ΕΟ Ιωαννίνων Ημουμενιτσας-Περιφερειακού Ιωαννίνων, αυτή είναι η συγκεκριμένη και έχει όντως αισθητό uptilt
    1 point
  21. 1 point
  22. Η εφαρμογη ειναι τσεχικη, εγω τη βαση (δεδομενων των σταθμων) φτιαχνω και συνεργαζομαι με τον ντιβελοπα. Οπως και με του Netmonitor που επισης τραβαει την βαση απ τον server μου. Εισαι καλοδεχουμενος να μπεις στους συνεισφεροντες στα δεδομενα που συλλεγουν οι εφαρμογες. Στο site https://www.ham.gr/gsm/ μπορεις να παρακολουθεις την εξελιξη των τριων βασεων καθως και την ημερομηνια της τελευταιας ενημερωσης. Προσπαθω τελευταια να γινεται καθε Κυριακη.
    1 point
  23. SIMO = sim only. Χωρίς συσκευή Wallet = subsidy = επιδότηση. Η διαφορά είναι ότι στο πρώτο, έχεις χρήματα και τα κάνεις όποια συσκευή θέλεις (και το ποσό που μένει το παίρνεις σε έκπτωση στο πρώτο πάγιο), ενώ στο δεύτερο η λίστα συσκευών είναι περιορισμένη και συνήθως είναι συσκευές με υπέρ επιδότηση (πχ ένα σύνηθες είναι αν έχεις 100€ επιδότηση, να μπορείς να αγοράσεις ένα κινητό της Χ εταιρίας με 150€ επιδότηση)
    1 point
  24. Η Vodafone πού κολλάει στη συγκεκριμένη περίπτωση και την αναφέρεις;
    0 points
  25. Στη Ναυπακτο βαράει 200αρια παντού. Μήπως έχεις πέσει σε βλάβη; Έχει B7 ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους
    0 points
  26. Δεν εννοώ αυτό ακριβώς.. σίγουρα κάποιων θα είναι η δουλειά αυτή. Το θέμα είναι τα "εξ αποστάσεως" φάση που ξεκίνησαν λόγω covid και σε πολλές περιπτώσεις δεν σταμάτησαν ποτέ.
    0 points
  27. Προφήτης Ηλίας, Ηράκλειο Κρήτης Σε εσωτερικό χώρο Vodafone Cosmote Φωτό ημέρας *Αναμονή για πολλές νέες SA καταγραφές!
    0 points
  28. Ιωαννινα όλα εντάξει.
    0 points
  29. Σερρες πεσμένα όλα σταθερό κινητό . Το WiFi calling δουλεύει κανονικά
    0 points
  30. Εννοώ σε χρήστες με σύνδεση Nova, ενώ σε άλλους χρήστες με σύνδεση Vodafone ή Cosmote, δουλεύει μια χαρά. Ποια εφαρμογή εννοείς; Μήπως αυτή; "Υπηρεσίες Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας" Την έχω ήδη.
    0 points
  31. Εμενα ενα κουλο που εχει κανει 2 φορες ειναι οτι εξαφανιζει το δακτυλικο αποτυπωμα και πρεπει να βαλω το πιν για να μπω. Εκτος αν το κανει μονο του τα ΑΙ για λογους ασφαλειας😆
    0 points
  32. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έβαλε Ν78 εκεί η κοσμοτε. Πάντως για Σωρό καλά αποδίδει.
    0 points
  33. Το ίδιο και από μένα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός Πλήρη απαξίωση
    0 points
  34. Καθόλου καλα B7 και 10MHz πρώτη φορά βλέπω. Μήπως είναι λάθος του κινητού;
    0 points
  35. Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Στην συσκευή έχω μόνο μία κάρτα της Vodafone. Το CellMapper καταγράφει συνεχώς. Πώς γίνεται να έχω καταγράψει κάποιες 2G κεραίες της Cosmote και μόνο αυτής; Κάποιες, όχι όλες. Όπως: 3332, 5624, 5232, 6302, 3096, 3610, κτλ. Σημεία που έχω περάσει αλλά χωρίς sim Cosmote.
    0 points
  36. Δεν νομίζω ότι έχω, θα το ψάξω
    0 points
  37. Είχα ανεβάσει σχετικά με την Καμάρα. Πύραυλος πάει εκεί.
    0 points
  38. Το ξέρω φίλε μου, απαντώ με τον τρόπο αυτό 😉
    0 points
  39. Το συμπέρασμα είναι ίδιο.
    0 points
  40. Χαθήκαμε.. Αυτή είναι πλέον η κύρια συλλογή μου, όλα δουλεύουν κανονικά. Τα έχω βάλει σε σακουλάκια για τη σκόνη και την υγρασία, με διάφορους συνδυασμούς κατάφερα και τα χώρεσα, με τρόπο που να συμβαδίζουν το καθένα με τα υπόλοιπα, η χρονολογία που πρωτοπαρουσιαστηκαν η κυκλοφόρησαν. 32 μοντέλα, από το το nokia 3210 έως το 3230. Προηγούμενα μοντέλα και μεταγενεστερα, και κάποια ίδιας χρονολογίας (2000-2005) τα έδωσα. Είχα μαζέψει 100 διαφορετικά κατά καιρούς. Αυτή είναι μια παλιά φωτο από screenshot
    0 points
  41. Κάτι μου λέει ότι με την αλλαγή ceo άρχισε να πυροβολεί τα πόδια της η εταιρία.
    0 points
  42. Τότε απλώς δεν μιλάς για γεωγραφική κάλυψη.. και όχι δεν σου κάνω πλάκα.
    0 points
  43. Τελικά ήταν η Nova ο ταχύτερος αναπτυσσόμενος πάροχος ή όχι;
    0 points
  44. Το κρίμα για την Ελλάδα είναι ότι διώχνει τα μεγάλα και σκληραγωγημένα μυαλά της στο εξωτερικό. Αντί να επωφεληθεί τις ικανότητες των δικών της ανθρώπων, τους ωθεί στη μετανάστευση. Εκεί θεωρω βασίζονται τα υπόλοιπα προβλήματα που προκύπτουν. Άντε και στα δικά μας (Ιωαννινα)
    0 points
  45. Αυτό το "αν" είναι το θέμα..
    0 points
  46. Ευχαριστώ. προσωπική μου άποψη για μένα δεν ξέρω τι λένε άλλοι για το 21 ,αλλά είναι μια καταπληκτική συσκευή κ παρόλο που έχει τον exynos. Θα σας κάνω μια ερώτηση κ θα ήθελα να ακούσω μια καλή απάντηση λόγο ότι έχω κ τις 2 συσκευές. Εσείς που έχετε το 21υ τι παράπονο έχετε που θα θέλατε να το αλλάξετε με το 24υ ,που δεν μπορεί να κάνει το 21 ; . Γιατί εγώ προσωπικά αν δεν είχα την λόξα κ το μικρόβιο θα ήμουν στο 21. Το γράφω περισσότερο για τα παιδιά που σκέφτονται να το δώσουν κ να βάλουν από την τσέπη τους ένα καλό μερίδιο για να το αποκτήσουν. (Ναι μεν είναι αναβάθμιση το 24 ΑΛΛΆ όχι κ το ουαου τι έχανα τόσα χρόνια πόσο πίσω έμεινα. ). Παιδιά ενθουσιασμός είναι το κάτι καινούργιο. Τώρα μην μου πείτε για το Ai..... Συγνώμη για το σεντόνι απλά θέλω να είμαι δίκαιος. Όσο για τις φωτογραφίες ή άποψη μου για τέτοια ναυαρχίδα είναι πίσω. Θέλει δουλειά ακόμα.
    0 points
  47. Έχει κανείς τα Oppo Enco Buds να μου πει αν στις κλήσεις σε ακούν κανονικά χωρίς να φωνάζεις και παράλληλα εάν υπάρχει noise cancellation; Ενημερωτικά, τα έχει το Public με 19,90 , ευχαριστώ.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...