Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. jaranor

    jaranor

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      1.130


  2. HORGRAP

    HORGRAP

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      1.452


  3. Nickchris36

    Nickchris36

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.270


  4. kalitexnis_g

    kalitexnis_g

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.977


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 03/02/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Τα σέβη μου αρχηγέ γιατί είσαι παλιός στο Forum αν και φανερά υποστηρίζεις Ethically την Vodafone .....και σκέφτεσαι Out of the Box. Φυσικά δεν παραχωρεί φάσμα η μια εταιρεία στην άλλη ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΊ ....sockets στον εξοπλισμό των κεραιών. Αντι να πάρει η Vodafone τα sockets σε πολλές κεραίες για 2600 MHz τα δίνει στη WindNova. Έτσι δεν χρησιμοποιεί το πολύτιμο και πανάκριβο φασμα της για να ... μοιράζεται τις ιδιες κεραίες σε πολλές περιπτώσεις και ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΎΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ. Έξυπνο ομως ειμαστε στο 2024 και πολλές περιοχές θέλουν 2600 MHz και 700 MHz .... Φαντάσου τους πελάτες της Vodafone που ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ακόμη 5G συσκευές για να .... παίξουν με νεα Revisions και EN DC ... Optimizations. Όσοι δεν έχουν 5G συσκευές ( είναι ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΈΣ !!!! ) παίζουν με 2 και 4 MBps τις ώρες αιχμής . Όσοι έχουν 5G παίζουν .... Ραδιόφωνο EN DC αρχιτεκτονική απο ... μακρυά .
    3 points
  2. Φανταστικές φωτογραφίες. Όλες με gcam του Αντρέα;
    2 points
  3. Τα αγορασμένα ΜΒ ισχύουν και στην περιαγωγή στο Λουξεμβούργο. Τα ΜΒ που κέρδισες από Ανανεώσεις (TOKEN ) ή έλαβες δωρεάν από προσφορές δεν ισχύουν στο Λουξεμβούργο. Τα λεπτά ομιλίας προς όλους αν είναι από αγορασμένο πακέτο ισχύουν για κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. δηλαδή ακόμα και αν καλέσεις από Λουξεμβούργο Ιταλία , Κύπρο ή ακόμα και Αγγλία. Τα λεπτά προς whats Up ή τυχόν δωρεάν λεπτά (μη πληρωμένα ) προς όλους , δεν ισχύουν. Από την στιγμή που θα βρεθείς σε περιαγωγή , στο wu App θα βλέπεις μόνο ότι ισχύει σε περιαγωγή. Τα υπόλοιπα δεν θα τα βλέπεις.
    2 points
  4. Είμαστε στο 2024 . Φλεβάρης. Κέντρο Αθήνας με ξεχασμένα 4G κελιά που παίζουν σε εμβέλεια 200+ μέτρων και γεμίζουν θόρυβο MIMO 2 ...τα καινούργια MIMO 4 😉 Χάος η Vodafone με τα ξεχασμένα 4G που δεν τα λες και Micro απο τη στιγμή που παίζουν τοσο δυνατά ( 300+ μετρα ) Δείτε εδω σήμερα! KBps εννοείται σε ώρες αιχμής ! Όπου δεν υπάρχουν τέτοια παίζει με EN DC και N78 απο αλλά Cells αρκετά καλά σε σχέση με πριν 1 χρόνο.
    2 points
  5. Επειδή θέλω να μιλάω με έργα δες πως έχει κάνει την φωτογραφία η μπροστινή κάμερα του s24 ultra για κακή μου τύχη δεν βρίσκω την αντίστοιχη του 15 Επαναλαμβάνω ότι πάρει αρκετές ενημερώσεις το 15 προ μαξ, όποτε είναι πιο στρωμένο το κινητό και πιο fine tuning στην κάμερα
    1 point
  6. Τέλειο θα ήταν αν δεν αφαιρούσε 24% ΦΠΑ. Δηλαδή να βάλω 100€ να μου αρέσουν φόρο κινητής, να μου αφαιρέσουν και 24% από πάνω και να έχω τελικό ποσό 69€. Ποιος πετάει 31€? Με 31€ αγοράζεις τουλάχιστον 18 σουβλάκια. Παιδιά, τα σουβλάκια δεν χαρίζονται. Ενώ στην τράπεζα όσο βάζεις τόσα έχεις.
    1 point
  7. Πολύ πιθανό... Βέβαια είμαι σίγουρος ότι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση που (μάλλον) έρχεται θα είναι και μεγάλη και θα φτιάχνει αρκετά πραγματάκια.
    1 point
  8. Παρατηρώ οτι η Vodafone εχει κανει τον εξής σχεδιασμό δικτύου στην Αθήνα : Για να τα βρει με την WindNova εχει αναγκαστεί να ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ Band 7 2600 MHz ουτε Band N28 B28 700 MHz έτσι ώστε να παραχωρεί τους πόρους αυτούς στον εξοπλισμό για την ... φτωχή σε φάσμα WindNova ( B3 B1 10 MHz ) δεν φτάνουν για να κρατήσει χωρητικότητα με αύξηση συνδρομητών αν αποκτήσει ..η Nova . Έτσι λοιπόν η Nova παιζει MIMO 4 με πολλά άλλα μικρότερα σε MHz κανάλια ...όμως παίζει 😉 ...και η Vodafone βολεύεται με EN DC και N78 απο μακρινές κεραίες σε συνδιασμό με B Bands. Stand Alone δίκτυο 5G ... δεν κάνεις έτσι ομως με προδιαγραφές .... ραδιόφωνο και GSM κελιά . Την σώζει ομως ένα πράγμα ! Έχει ΠΥΚΝΌ ΔΊΚΤΥΟ ! Σαν να είσαι στη Νεα Υόρκη ειναι η Αθήνα σε B Bands. Ομως N Bands τις ψάχνεις με τα κυάλια 😉 Το EN DC τους έσωσε επίσης ...προς το παρόν. Αν βγάλουν τα όρια 300 Gigabytes per month και τα " κρυφά "Disconnected 5G by Core Signaling ....θα φανεί ξανα το Blackout στο RAN.... Ενα ακόμη ξεχασμένο 4G Micro στο κέντρο της Αθήνας που παίζει με KBps....
    1 point
  9. Να έχεις υπόψην ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μην μπορείς να τα επαναφέρεις από το ένα στο άλλο Αν βρεις κάποιον τρόπο καλοδεχούμενος αλλά όπως λες αμφιβόλου επιτυχίας Τα υπόλοιπα σου έγραψε ο από πάνω τι να κανείς
    1 point
  10. Δεν νομίζω να γίνεται. Για όλα τα άλλα κατέβασε την εφαρμογή move to ios στο android
    1 point
  11. Είχα ανεβάσει κάτι πριν μερικές μέρες/εβδομάδες. Μάλλον πάει για Καλοκαίρι του '24 η πρώτη φάση. Πριν λίγο βγήκα στο μετρό στον Άλιμο, με Cosmote και Vodafone μηδέν σήμα. Από Άγιο Δημήτριο και κάτω.
    1 point
  12. Το γνωρίζω! Μένει να δούμε τι θα γίνει...
    1 point
  13. Το έχει ακόμα η γυναίκα μου και είναι σούπερ.ναι ενημερώσεις δεν παίρνει πολλές αλλά κατά τα άλλα είναι σκυλί.αψογο μετά από τόσο καιρό χρήσης.
    1 point
  14. Ρε συ, είναι δυνατόν να έστειλες αυτό το συλλεκτικό θηριάκι ? Αν ήταν λειτουργικό έκανες μεγάλο λάθος που δεν το κράτησες, μιας και πραγματικά ήταν (είναι) από τις καλύτερες συσκευές που έχει βγάλει η samsung. Παιδιά το έχουμε πει ξανά, για την προωθητική ενέργεια δεν χρειάζεται να είναι το κινητό που θα στείλετε στις λίστες, ούτε να είναι λειτουργικό, ούτε να μην είσαι σπασμένο / διαλυμένο! ΌΤΙ θέλετε στέλνετε, σας το κοστολογούν 0 ευρώ και τσιμπάτε το 100ευρω της samsung. ΑΝ κάποιοι θέλετε να βγάλετε και κάτι παραπάνω, πέρα του 100 ευρου στο IBAN σας, τότε πρέπει να στείλετε κάτι καλό / λειτουργικό που ... ΠΡΟΣΟΧΗ... δεν θα σας το προσθέσουν στα 100 ευρώ με μορφή χρημάτων, αλλά σε επιταγή εξαργύρωσης και μάλιστα σε συνεργαζόμενα με αυτούς καταστήματα. Αυτό τουλάχιστον θυμάμαι από πέρσι, αν άλλαξε κάτι ας με διορθώσει κάποιος!
    1 point
  15. Δεν έχει σκαλώσει στο τελωνείο... όσες φορές έκανα αγορά από flolab .. Δεν ξέρω αν είναι τύχη...ας μιλήσουν κ οι υπόλοιποι
    1 point
  16. Καλά και εγώ μη νομίζεις χάρηκα ή μου ήταν ευχάριστο αυτό που έκανα. Αλλά είναι γεγονός ότι έχουν μείνει δέματα στις κουριερ χωρίς λόγο και χωρίς ενημέρωση. Ότι έχουν γίνει λάθος καταχωρήσεις σε καρτέλες κτλ. Πχ σε μια επικοινωνία μου έδωσα τα στοιχεία μου και δεν έβρισκαν την συσκευή που έστειλα. Φυσικά και μπράβο τους και τους το δίνω αυτό, σε λίγα λεπτά με κάλεσαν πίσω ότι βρέθηκε και το δέμα μου και τα στοιχεία μου και το έτρεξαν πολύ γρήγορα. Ένα χαλασμένο Samsung b550. Δέχονται κανονικά και χαλασμένα /παλιά. Όταν σου έρθει μεηλ από την Samsung με τον κωδικό των 100 ευρώ, θα έχει και ένα link για να μπεις στην pandas. Σε ΕΚΕΊΝΟ το link υπάρχει και η επιλογή "άλλο" για να στείλεις ότι δεν υπάρχει στην λίστα.
    1 point
  17. ένα s7 edge έστειλα εγω
    1 point
  18. Για κάποιον που μπορεί να βρει αντίβαρο για δις χρήματα χρωστάει ο όμιλος μια χαρά λουκούμι είναι. Αν έπεφταν και τα λεφτά εδώ και άλλαζαν το προσωπικό σε όλες τις διοικητικές θέσεις για να αλλάξει ριζικά και η νοοτροπία της παλιάς εταιρίας και των παθογενειών κεφάλια θα έπαιρνε. Η TAWAL που αγόρασε τις θέσεις των σταθμών είναι θυγατρική της STC (Saudi Telecom Company).
    1 point
  19. και εγω το εψαξα για αγορα απο εκει. Αν δεις στο XDA υπαρχουν παραπονα πως σε καποια κινητα βγαζει μηνυμα οτι ειναι region lock ακομη και αν βαλουν το oxygen os απο το καταστημα. Υποτιθεται πως θα βρεθει λυση καποια στιγμη...
    1 point
  20. Εκεί καλά πιανει μέχρι την Γρηγορίου Ε. Δελφων στην Eurobank μέχρι τη Μπότσαρη είναι 4G μονοψηφιο… Μερικές μετρήσεις σήμερα, διότι ήμουν έξω Δεθ στην πύλη στο συντριβανι. . Καμάρα, επανήλθε το χαμένο 5G. l Καφέ Σαρωθρον, περιοχή Λαδάδικα στη Κατούνη, εσωτερικό χώρο. Τηγανιές και Σχάρες, εξωτερικός χώρος Γρηγορίου Ε’ με Κ.Καραμανλή Τηγανιες κ Σχάρες εσωτερικό χώρο…δείτε απόκλιση σε σχέση με προηγούμενη μέτρηση που εχω https://www.speedtest.net/result/i/5968833683 Οδός Κύπρου περιοχή Σχολη Τυφλών https://www.speedtest.net/result/i/5968142891 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, https://www.speedtest.net/result/i/5968142891 Λοιπον… η γνώμη μου για τη Nova είναι λειτουργική αλλά σε ορισμένα σημεία δεν δικαιολογείται. Είναι του ύψους ή του βάθους. Παμε και μερικές πρωινές μετρήσεις που δεν ανέβασα. https://www.speedtest.net/result/i/5968142891 Οδός Κατσιμιδη ανάμεσα Αγίου Δημητρίου με λαμπράκη Αγίου Δημητρίου στο ύφος του τουρκικού προξενείου περίπου https://www.speedtest.net/result/i/5968107089 Αγιου Δημητρίου στο φαναρι για Ευαγγελίστρια και Εθνικής Αμύνης έξω από το νοσοκομείο Γεννηματάς https://www.speedtest.net/result/i/5968113192 Για εμένα η Nova θέλει μια κεραια στον περιφερειακό όπως η Cosmote να χτυπάει το κομμάτι του Αγίου Παύλου που είναι προβληματική και το σήμα μπορεί να φτάνει μέχρι εκεί. Αν έχει 20Mbps εκεί, σκεφτείτε στα κτήρια του ΑΠΘ μέσα. Επίσης το Δημαρχείο θέλει βελτίωση χθες, έστω ενα Micro θα σώσει την κατάσταση. Επίσης περιοχή ΙΚΕΑ και Αεροδρόμιο είναι απογοητευτική. Για όποιον κινείται κέντρο και γυρω από αυτό η Nova είναι μια καλή επιλογή. Αν κινεισαι σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα και Ωραιόκαστρο, Διαβατά, Σίνδο ή προς Περαια, Πανόραμα και Θερμή κάνε ενα τεστ με καρτοκινητο καλύτερα πριν κανείς συμβόλαιο.
    1 point
  21. Όχι, το CU είναι καρτοκινητό χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου, αλλά πρώτα, πρέπει να αιτηθείς να γίνει το συμβόλαιο καρτοκινητό και ύστερα να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο όπως το CU Combo. Οι παροχές που βλέπεις στο link δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα για υφιστάμενους συνδρομητές Vodafone (πχ διπλασιασμός παροχών κτλ), αλλά είναι μόνο για νέους αριθμούς CU ή φορητότητα από άλλη εταιρεία. Ένα κατάστημα δλδ σε υπάρχον νούμερο VF δεν μπορεί να σου δώσει τις προσφορές της σελίδας. Οπότε, αν το συμβόλαιο της κόρης σου είναι προς λήξη, κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία και επιστρέφεις στη VF μέσω της σελίδας του CU - μανίκι, αλλά είναι ό μόνος τρόπος για να πάρεις τις προσφορές της σελίδας. Αν εσύ τώρα θέλεις τα απλά πακέτα, απλά ζητάς τη μετατροπή σε κάρτα η οποία, όμως, νομίζω κάνει περίπου 1 μήνα από την ημερομήνια της αίτησης, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος
    1 point
  22. Πληρώνω κοροϊδία είναι.. τώρα π φαγαν 2 καταγγελία όμως θ δούμε ποιος είναι τ κορόιδο. Αρκετά!
    1 point
  23. Θα μπορούσανε απλά να ενεργοποιήσουν τη μεταφορά υπόλοιπου από f2go se f2go. Και ο κόσμος θα το προτιμήσει για να μιλάει κ αυτοί δε θα έμπαιναν σε διαδικασίες να δυσαρεστούνε τους πελάτες τους, με επιστροφές κ φορητότητες.
    1 point
  24. Πάντως για τους πρώτους 3 μήνες μπορείς να μην φύγεις αν σε ενδιαφέρει η προσφορά με τα 13€.. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html ΥΓ είσαι σε λάθος νήμα...
    1 point
  25. Έχω βάλει και τις δυο στη μια συσκευή και βλέπω. Έχει αποκλίσεις και στο εκτός πόλης δράματα για τη νόβα αλλά δεν είναι για να το συζητήσουμε στο θέμα αυτό γιατί θα μου βάλει πιπέρι ο Παντελής 🤣
    1 point
  26. Για την σταθερή η ιστορία ξεκίνησε ως εξής. Πληρωνα 24 ευρώ πριν καταργηθεί η έκπτωση ebill.Τους παίρνω τηλέφωνο και με λίγη επιμονή η δεύτερη εκπρόσωπος συμφωνούμε για ανανέωση για 2 έτη στα 21 ευρώ περίπου. Όταν έκανα αίτηση για μετατροπή του κινητού από cu σε συμβολαιο μου είπαν ότι θα έχω και έκπτωση στο σταθερό και θα πληρώνω 18 ευρώ. Όταν βγήκε ο πρώτος λογαριασμός διαπιστώνω με έκπληξη ότι μου έχουν προσθέσει και άλλη μια έκπτωση μέχρι την λήξη του συμβολαίου και η τιμή θα είναι 11.50 ευρώ. Πως μετά να μην είμαι φουλ ευχαριστημένος με την εταιρεία;🥰😍😀
    1 point
  27. Tην σταθερή πως την πήρες τόσο χαμηλά? Σου κάνανε προσφορά πακέτο μαζί με το κινητό? Γιατί εγώ όταν κάλεσα και πήρα την προσφορά για κινητά μου είπαν για προσφορές σταθερής ήταν άλλο τμήμα υπεύθυνο..
    1 point
  28. Αν ξεχαστώ θυμησέ μου να ανανεώσω και εγώ 😄
    1 point
  29. How to use Circle to Search... https://www.youtube.com/watch?v=9963q_ZnN3M How to use Live Translate... https://www.youtube.com/watch?v=pjO51vbbCRY How to use Note Assist... https://www.youtube.com/watch?v=96F3bf7GVvw How to use Photo Assist... https://www.youtube.com/watch?v=kHu7MZp-6kw
    1 point
  30. Κάνεις αίτηση διακοπής, στο μετατρέπουν σε Cosmoκάρτα κι εσύ μετά στέλνεις ΑΛΠΑΚ και πας σε Frog με 3€ κόστος αλλαγής.
    1 point
  31. τον χαρακτηρισμό τσίπιδες στον επιστρέφω και να προσέχεις τι γράφεις οπως και τις ειρωνείες για τα ρουτερ.Προφανώς καρτοκινητή έχεις σαν τον blizzard υποθέτω, μόνο που εκείνος έγραψε με επιχειρηματα για την εγχώρια αγορά ενώ εσύ... δεύτερον φίλε μου έχω business συμβόλαιο στη voda και όταν το έκανα, κανείς δεν μου είπε τπτ περί επικείμενου κόφτη. Πρόβλημα της εταιρείας να το υποστηρίξει, από τη στιγμή που με χρεώνει είτε 4 είτε 14 ευρώ, είναι υποχρεωμένη να μου παρέχει αυτό που πλήρωσα και μου είχαν ξεκάθαρα πει i4s unlimited!Βεβαίως επειδή εγώ δεν την έχω για νετφλιξ την i4s δεν έχω φτάσει τα 300 gb,αν τα φτάσω και όντως δω κόφτη καταγγελία και διακοπή συμβολαίου στο καπάκι... τρίτο δεν με νοιάζει φίλε μου το παράδειγμα σου της γερμανικής εταιρείας, μιας και ζω στην Ελλάδα και εδώ η cosmote το έχει εντελώς απεριόριστο. Αν εσύ ζεις εκει,τοτε για σένα έχει νόημα το παράδειγμα σου. Εγώ βλέπω τι γίνεται στη χώρα μου και στη τσέπη μου. τέταρτο φίλε ήμουν στην πρώην cyta σχεδόν δύο χρόνια και κοντά τέσσερα στην voda, τόσο φανατικός σαν εσένα δεν υπήρξα ποτέ. Επίσης δεν περιμένω με την εμπειρία που έχω, μαθήματα χρεώσεων από εσένα. Λες στα 51 μου, να θέλω μετά από συνολικά 20 χρόνια και βάλε εργασίας στη κινητή από panafon ακόμα, μαθήματα από εσένα; υγ και για να σε προλάβω δεν με έδιωξαν, παραιτήθηκα για κάτι πολύ καλύτερο γιατί κοιτάω μπροστά. Επειδή δούλεψα στην εταιρεία την προτιμώ προφανώς, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι ως καταναλωτής έχω απαιτήσεις. υγ2 το λήγουμε εδώ για να μην σπαμάρουμε το νήμα. Μη δω νέο χαρακτηρισμό όμως, να εξηγούμαστε.
    1 point
  32. Καιβδω τ ίδια χαλια ,αλλά δε με παίρνουν.τηλ έχω μέρες π εχω στείλει μειλ και μ.λενε θ σας καλέσουμε.. πάει μια βδομάδα τώρα κανένας δεν έχει καλέσει εχθές έστειλα και ΕΕΤΤ. Ζητάνε 150 για διακοπή για 10 μέρες χρήσης που έχω δικαίωμα υπαναχωρησης. Δε πρόκειται να πάρουν φράγκο φυσικά. 33 ευρώ για τετοια κατάσταση δικτύου με β20 χαμηλές πτήσεις και εναλλαγές σε ετζ χωρίς καμμια βελτίωση η αναβάθμιση.. ε όχι.. Παω αλλού.
    1 point
  33. Παιδιά και γω έκανα καταγγελία και υπαναχωρηση. Πολύ απογοητευτικη. Μακρυά! Χθες 3 φορές με πέταξε σε ετζ. Το θέμα για μένα είναι στην περιφέρεια τι κάνουν όλες.Στα κέντρα πόλεων δεν μου κάνει εντύπωση να είναι όλες σούπερ ουαου.
    1 point
  34. Επιβεβαιώνω (από τρέχουσα εμπειρία) : Προ ημερών έκανα αίτημα φορητότητας σε CU με bring a friend. Ξετσεκάρισα την επιλογή 2ης sim. Ζήτησα με email (με το ID αίτησης στο θέμα) να ΜΗΝ ενεργοποιηθεί η προσφορά των 50gb. Πλήρωσα με κάρτα τα 13€ για να πάρω τα extra 5€ (για τις πρώτες χρεώσεις). 2-3 μέρες μετά παρέλαβα τη sim με svuum και ακολούθησαν και τα sms επιβεβαίωσης φορητότητας. Σήμερα διεκόπη το σήμα του παλιού παρόχου. Έβαλα τη νέα sim στη συσκευή και εκτέλεσα την checklist που είχα ετοιμάσει, (με τη συγκεκριμένη σειρά) : ‐ Κατέβασμα my cu app ✔ - Κατέβασμα BigBang✔ - Κλήση σε 1252 (ενεργοποίηση)✔ - Άνοιγμα cu app✔ - Πάρε να'χεις έστω 1αρ ✔ - Ανανέωση 13€ (μόνος μου)✔ - Smart pocket 4€ ✔ - Shake it✔ - Check +5€ λόγω κάρτας ✔ - Check data 5gb (bring a friend) ✔ - Αγορά BB talk mini 100' (3000💎+0,8€)✔ - Call waiting✔ - WiFi calling✔ - VoLTE✔ - sms K στο 1252✔ - Set πάρε να χεις και τα 3 ✔ - Βlock 5ψηφια✔ - Ειδοποιήσεις ΟΝ✔ - Άρθρο 11✔ - Πολιτική δεδομένων ✔ - Liquid (μπάρα μεθεπόμενη μέρα) ✔ - Παίξιμο ΒΒ για λήψη 💎. Όλα πήγαν άψογα. 😎
    1 point
  35. Καλά Νερά, Ν. Πήλιο, εξωτερικός χώρος (στο εξοχικό) Φούρνος Βλάχου, Καλά Νερά Η 104804 πάντως ακόμα λειτουργεί κανονικά, ας ελπίσουμε τελικά να μη την κατεβάσουν.
    0 points
  36. Αυτη η 4152 της Vodafone που ειναι να την ψαξω και να την περασω; Γιατι δεν την εχει ουτε το Cellmapper. Πιθανοτατα την εχω σαν 2G, οποτε πρεπει απλως να την σντιστοιχισω σε ενα. ** Μετα μια μικρη ερευνα (γιατι υπαρχουν πολλα "αδεσποτα" micros στη γειτονια), φαινεται απο τα συμφραζομενα οτι αφορα τον micro 4085 στη γωνια Μπενακη / Φειδιου.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...