Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Konstantine73

    Konstantine73

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      6.943


  2. jobous

    jobous

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      371


  3. minast

    minast

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      5.276


  4. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.167


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 15/10/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Τσέκαρε να δεις τιμές στο you πρώτα πχ Samsung Galaxy S23 128GB/8GB Phantom Black στα 749, συν την προπληρωμένη κάρτα 150 €. Δεν πιστεύω ότι το βρίσκεις πολύ χαμηλότερα.
    1 point
  2. Επιτέλους και ένα λογικό post... sent from my S23Ultra 12/512
    1 point
  3. Καταγγελία σε ΕΕΤΤ και αίτημα διαμεσολάβησης σε Συνήγορο του Καταναλωτή. Έχουν μία τάση να ξεκολλάνε τα συστημικά προβλήματα έτσι 😉 Δεν έχω υπόψη μου εάν το δίνει ως υπηρεσία ο ΟΤΕ, αλλά εάν έχει VoIP, πολλοί routers το δίνουν ως επιλογή από το περιβάλλον διαχείρισης της τηλεφωνίας. Εάν πχ έχει fritz!box, το κάνει σίγουρα... Επίσης πολλά ασύρματα τηλέφωνα για σταθερό το έχουν ως επιλογή στο μενού τους.
    1 point
  4. Έγινε rebranding από την United Group σε NOVA έπρεπε στα πλαίσια του μάρκετινγκ να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας για το λανσάρισμα της. Μέσα σε αυτό και το νέο επενδυτικό πλάνο για τα νέα δίκτυα και τις νέες υπηρεσίες! Στρατηγικό μάρκετινγκ! Περιμένουμε τα αποτελέσματα των επενδύσεων που έχουν εξαναγγείλει! Ο OTE θα συνεχίσει και το νέο έτος τις "μεγάλες" επενδύσεις, δεν έχει μόνο N1 στην επαρχία! Ανοίγουν νέες κάθε ημέρα. Μην ανησυχείτε!
    1 point
  5. Όχι ότι πω εγώ .... Δεν είναι απάντηση αυτό! sent from my S23Ultra 12/512
    1 point
  6. Καλά τα πάει μέχρι τώρα δε διαφωνώ. Μέχρι τον Απρίλιο που λήγει το 18μηνο μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά. Αν μου κάνει πολύ καλή προσφορά η cosmote δε μπορώ να πω όχι. Αλλιώς θα κάτσω στο εταιρικό σε όποια εταιρεία κάνει την καλύτερη προσφορά, που μπορεί να μην είναι η nova με βάση τη νέα πολιτική προσφορών της. Οικιακό συμβόλαιο στη nova δε με συμφέρει. Τη vodafone την αποφεύγω γιατί το δίκτυό της είναι πίτα (εκτός αν μας κάνει καμία έκπληξη με το space mobile ποτέ δε ξέρεις).
    1 point
  7. Εγώ πάλι θυμάμαι μια πάναφον... Υπάρχει άραγε ακόμη αυτή;
    0 points
  8. Λοιπόν, καλά θυμόμουν τελικά. Έβγαλαν μια άδεια, αλλά την είχα δει στο διαύγεια. Για κάποιο λόγο δεν το βγάζει στο keraies.eett, το ψαξα και γω. Και συγγνώμη, δεν είναι προς Νέα Χιλή, αλλά λίγο πιο δυτικά του κέντρου ας πούμε. Ανεβάζω το screenshot.
    0 points
  9. Γιατί η σκέψη μου είναι να μείνει εταιρικό και θελω να συμπληρωθεί η 30αδα συνδέσεων για μεγαλυτερη έκπτωση. Ειναι αρκετα μεγαλύτερη έκπτωση, γίνεται πληρης απόσβεση του κόστους(και με το παραπάνω) του 1 αριθμού που θα εχω εγώ και δεν θα χρησιμοποιώ Αν πάρει κάποιος άλλος νούμερο και συμπληρωθεί η 30αδα, το δικό μου θα γίνει καρτοκινητο. Θα πάω μέσα στη βδομάδα για τη μεταβίβαση και αναγκαστικά αλλαγή προγράμματος, θα δουμε τι προσφορές υπάρχουν και θα κινηθώ αναλόγως.
    0 points
  10. Ε αυτό λέμε τοση ώρα. Και κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα το καταργήσουν και αυτό. Να στο πω και λίγο διαφορετικά ένας νέος συνδρομητής δε θα μπορεί να έχει φτηνή ομιλία κι ας έχει cosmoκαρτα. είναι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν. Εμενα η ένσταση μου είναι τι βγάζεις καινούργιο πακέτο για κάποιους μήνες και μετά το καταργείς. Είναι κοροϊδία
    0 points
  11. Πέρασα ξανά από την 11675 και Μαξ 150 Mbps μου βγάζει (4G+ 50MHz). Έχω δει και 200 αλλά αξημερωτα.
    0 points
  12. Είμαι κοντά στα στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, όχι κέντρο. Περίπου 1χλμ βόρεια του κέντρου είναι η μέτρηση. Σε κάποια φάση το καλοκαίρι τα παίξανε πολλές κεραίες και σε θέμα backhaul και σε θέμα κεραίας. Ώρες ολόκληρες έβγαιναν τελείως off κεραίες ενώ είχε ολοκληρωθεί υποτίθεται η αναβάθμιση. Είχαν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση αλλά τώρα φαίνεται πως το δούλεψαν σοβαρά. Εννοείται παίζει ρόλο και ότι άδειασε από κίνηση… Δε βρήκα κάτι στις πρόσφατες αδειοδοτήσεις για Δυτικά… ίσως να είναι πιο πριν και να μην το εμφανίζει.
    0 points
  13. Η 103561 έχει δώσει τις τελευταίες μέρες καλύτερες ταχύτητες. Ήταν μια απο τις κεραιες που κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχε μεγάλο θέμα, έδινε με το ζόρι 30mbps και το έλεγχαν.
    0 points
  14. Εσυ δλδ δεν το θεωρείς κοροϊδία που μας έβαλαν να αλλάξουμε πακέτο για λίγους μήνες και μετά το κατήργησαν; Και ήταν και προεκλογικά αν δεν κάνω λάθος; Παιζουν με τα νεύρα μας
    0 points
  15. Εγώ λέω να βρούμε όλους αυτούς που έδιναν παραπληροφόριση, να τους βγάλουμε το μάτι τέτοιο κακό που μας έκαμαν.. Μόνον τότε θα έρθει εξιλέωση και θα βρούμε ψυχική γαλήνη..
    0 points
  16. γιατί δεν το γράφεις στην υπογραφή σου? Ετσιθα το βλέπουν όλοι χωρίς να επαναλαμβάνεσαι :)
    0 points
  17. Και εγώ όντας φοιτητής το καρτοκινητο είναι τελείως ασύμφορο ειδικά στην Vodafone τι έχεις φοιτητικό τι όχι δεν έχει διαφορά. Μάλλον θα πάω πράσινη που έχει το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με 17,90 και με τις εκπτώσεις λόγω one και απαλλαγής τελών πάει στα 14,5 το μήνα αν τα υπολογίζω καλά και έχει μια χαρά παροχές. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  18. Σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ Free2go. Βρήκα περίπτερο που θα φέρει σε λίγες μέρες
    0 points
  19. Είσαι μακρυά, μακάρι να ήμουν Θεσσαλονίκη τώρα :) Θα πάω σε κάποιο εδώ στην Αθήνα και θα ενημερώσω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  20. Η μοναδική λυση ειναι να βρειτε ποια 2η εταιρια εχει σημα στα σημεια που η 1η εταιρία δεν έχει σήμα και βαλτε και τις 2 εταιριες σε 2καρτο κινητο. Εγω εχω βονταφον για οικονομια με το λικουιντ και για την καλη εξυπηρέτηση πελατων και κοσμοτε για τα σημεια που δεν πιανει η βονταφον.
    0 points
  21. Προσωπικα έχω κουραστεί να ακούω για «στόχους που πιάνουμε και το ποιο γρήγορο δίκτυο για 7η χρόνια» . Έχω ξενερώσει παρά πολύ με την COSMOTE παρόλο που είναι υπόδειγμα στην περιοχή μου , γιατί ίσως άρχισα να κοινού με περισσότερο στις περιοχές της Θεσσαλονίκης που έχει η εταιρία πρόβλημα (Μαρτίου νέα πολιτεία) και παραμένει σταθερά χαλί μαύρο . Το θέμα είναι δεν κάνουν και τίποτα για να λύσουν το πρόβλημα , και είμαι σίγουρος ότι δεν περιμένουν να μαζέψουν αρκετά KPI , γιατί προφανος στην περιοχή απλά δεν έχει κάλυψη . Τώρα για την Vodafone ενώ όπου έχει n78 ξεφτιληζει την cosmote (και πλέον ειδικά μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι ουκ ολίγα τα μέρη) . Από την άλλη τα σημεία που αντιμετώπισα προβλήματα με την Vodafone φέτος είναι αμέτρητα . Ναι η cosmote παραμένει για μένα καλύτερη αλλά έχω χάσει τον ενθουσιασμό , καθώς πραγματικά μετά τις αναβαθμίσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη ενώ υπηρξε σε σημεία αισθητή διαφορά , δεν ένιωσα καθόλου αυτό το «next gen» . Δεν βάλαν ούτε μια n78 . Ούτε μια
    0 points
  22. Θεσσαλονίκη κοντά στην Νομαρχία. Αρχικά έκανα την ηλεκτρονική αίτηση διακοπής. Μετά 20 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η αίτηση πρέπει να γίνει δια ζώσης σε φυσικό κατάστημα. Στάλθηκε από το NpadAir μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  23. Όχι δεν έχω φοιτητικό. Ε ναι πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό Σας έρχεται ειδοποίηση sms κάθε μήνα ότι την επόμενη μέρα λήγει το πρόγραμμα σας; Παίζει να το έχουν σταματήσει; Από το chat μου λένε ότι δεν στέλνουν. Εγώ βέβαια έχω στο ιστορικό των sms μου όλα τα μηνύματά τους κάθε μήνα.
    0 points
  24. Εγω εχω στο 2καρτο βοντα κ κοσμο και είμαι ήσυχος. Η νοβα δυστυχως δοκιμαστηκε στο ίντερνετ και στο ιδιο μερος που ειχα ίντερνετ βοντα, η βοντα ειναι καλύτερη. Κεντροανατολικη Θεσσαλονίκη.
    0 points
  25. Συμφωνώ πρώτα να τα κάνουν πράξη και μετά να τα διατυμπανίζουν. Όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι έτσι μου ακούγονται τα 90% κάλυψη 5g με N1 στην επαρχία και 2δις και 85% από άλλους.
    0 points
  26. Δεν ισχύει αυτό. Τους ρώτησα στην φόρμα τους αν μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης λόγω κατάργησης των 8 ευρώ. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται και μου εξήγησαν την διαδικασία. Αλλά επιφυλάχθηκα ομως και τα ζήτησα γραπτώς όλα αυτά και είμαι σε αναμονή. Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk
    0 points
  27. Συμφωνώ. Δεν εφηύρε τον τροχό (αναβαθμίσεις - βελτιώσεις) μόνο μία! Γι' αυτό και είμαι λάτρης της ταπεινότητας. Όπως παλαιότερα με την Wind, που έκανε (αναβαθμίσεις) αλλά δεν το έκραζε με μεγαλεπήβολους στόχους και δις ευρώ. Το ίδιο τώρα με την Vodafone, που παρατηρώ σημαντικές αναβαθμίσεις & βελτιώσεις, χωρίς να ακούγεται κάτι στα ΜΜΕ, για στόχους και τσουβάλια με €. Ήσυχα και ταπεινά, και όλα θα πάνε καλά...
    0 points
  28. Οι κεραίες αν θυμάμαι καλά ειναι οπως ανεβαίνει η λαγκαδά δεξιά μερικά μέτρα απο το βενζινάδικο.Πρέπει να καλύπτουν μεγάλο μέρος γύρω γύρω Νεάπολη Ξηροκρήνη Αμπελόκηπους μπορεί και πολίχνη που είναι ψηλότερα και βλέπει καθαρά. Απο ταχύτητες τι παίζει; Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
    0 points
  29. Πλατεία Κανάρη Κυψέλη Κυριακή 11 το πρωί
    0 points
  30. Βρε ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Ποιο είναι το καλύτερο; Το ότι έχει αφήσει ολόκληρη περιοχή εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων χωρίς σήμα 25 km μακριά από το αεροδρόμιο και σε δρόμο που οδηγεί στη Χαλκιδική; Είναι μήπως ποιότητα να περιμένεις μιάμιση ώρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μετά να πέφτει η γραμμή; Είναι μήπως ποιότητα να σου έρχεται προσφορά στην εφαρμογή και όταν μετά επικοινωνείς με την εταιρεία να σου λένε διαφορετικές τιμές; Συγνώμη, αλλά εγώ αλλιώς ορίζω τη λέξη ποιότητα.
    0 points
  31. Όταν πλέον ο Έλληνας δεν έχει χρήματα στην τσέπη πάει για το φθηνότερο και όχι για το καλύτερο. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και στα τηλεπικοινωνιακά.
    0 points
  32. Στην cosmoκαρτα υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος καθε μήνα εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση το πρόγραμμα καταργείται αλλά όσοι έχουν την αυτόματη ενεργοποίηση θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις παροχες
    0 points
  33. μόνο σε όσους είχαν βάλει την αυτόματη ενεργοποίηση Δηλαδή?
    0 points
  34. Και εδώ το ίδιο. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
    0 points
  35. Άλλο παράξενο σήμερα. Μου ελειξαν τον μήνα 5 μέρες νωρίτερα. Ενώ ανανεώνω κάθε 18 του μηνός το πακέτο με τα 13.30€, χτες χωρίς καμία ειδοποίηση έληξε η πρόσβαση μου και μηδένισαν τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν είχα τηλέφωνο και δεδομένα αλλά μου έσβησαν και ολα τα data που είχα από rollover. Σαββατιατικα ξεκίνησα ταξίδι και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν φόρτωναν οι χάρτες από Google maps. Τελικά ξανά αγόρασα το ίδιο πακέτο που αγοράζω κάθε μήνα και συνεχισα το ταξίδι μου.
    0 points
  36. Δηλαδή αν αυτό το daily πακέτο με τα απεριόριστα το ενεργοποιήσω αύριο το πρωί στις 9 θα το έχω έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας; αν ναι, τότε μας βγαίνει απεριόριστα σχεδόν ένα μήνα με 15 ευρώ. Εγώ απλά θα ήθελα από τη νόβα να μου έδινε και καμιά προσφορά τύπου deals for you όπως οι άλλες δύο ή να είχε περισσότερες επιλογές πακέτων όπως οι άλλες δύο. Ειδικά στο ίντερνετ είναι πολύ φτωχά. Βέβαια θα πω ότι είναι πολύ τίμια η χρέωση των λεπτών ομιλίας που δεν είναι 3λεπτα κι ότι μπορείς να βάλεις ένα ευρώ όταν θες και να ενεργοποιήσεις το daily πακέτο με τα απεριόριστα mb.
    0 points
  37. Πάντως, όσο αφορα στις ρουτίνες που γίνεται νωριτερα αναφορά, εχω βάλει να ενεργοποιήται η προστασία 85% οταν η μπαταρια φτάσει στο 95%. Έτσι δε φορτίζω πλήρως και έχω και 10% περισσοτερο ξεκινώντας τη μέρα....
    0 points
  38. Κι εγω βλεπω βελτιωση στην μπαταρια. Και μενουμε εδω να μη μας λειψει τπτ, που λεει κι ενα ασμα! Ας ερθει και One UI 6.0...δεν το κουναω! Απενεργοποιω και την Ενημερωση λογισμικου μεσω adb και ολα καλα! 😁💪
    0 points
  39. Για το Σ/Κ Black Army Diamond εικονίδια....
    0 points
  40. Πόσο συμφωνώ...
    0 points
  41. Οντως εχει διαφορα η μπαταρια και αρκετα μεγαλη θα ελεγα. Στη δουλεια που εχω κακο σημα και καιει παραπανω ειναι εμφανες. Με την ιδια χρηση ειμαι σιγουρα ενα +10% την αντιστοιχη ωρα σε σχεση με πριν το update. Οχι οτι περιμενω βεβαια οτι θα μεινει για παντα ετσι!🤣
    0 points
  42. Ούτε το 2025 θα έχει αλλάξει τις 800αρε παντού είναι πάρα πολλές. Μέσα στις μεγάλες πόλεις το παλεύουν μαζί με την Vodafone αλλά και τώρα την σώσει που έχει την μικρότερη συνδρομητική βάση.
    0 points
  43. Ακόμα εκεί δεν έχει καλή κάλυψη;Αν δεν κάνω λάθος όλες υστερούν στην Εγνατία. Θα μου πεις εδώ όμως δεν κοιτάνε το οδόστρωμα κλπ το σήμα θα κοιτάξουν
    0 points
  44. Δεν έχω άλλο δίκτυο για να έχω άποψη. Έλειψα για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί, σε αναβαθμισμένο σταθμό είδα περισσότερο γκάζι, και χθες που επέστρεψα και πάλι εδώ είδα αξιοσημείωτη διαφορά. 4G πάντα. Θεσσαλονίκη Εγνατία, 4G, κλάφτα Χαράλαμπε...
    0 points
  45. Πελοπόννησο - Αχαΐα, πάντως από χθες παρατήρησα μία βελτίωση στις ταχύτητες τουλάχιστον 50%. Στο 4G.
    0 points
  46. θα χρειαστει αλλαγη μπαταριας,εχει χασει σιγουρα σε χωρητικοτητα η μπαταρια με τον καιρο.αν εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν βγαζει πανω απο τις 3 ωρες ναι θελει αλλαγη η μπαταρια.την αναλυση ειτε στο τερμα την εχεις ειτε fhd+ δεν εχει σημασια η διαφορα ειναι λιγα λεπτα συνολικα απο τις 7 ας πουμε που θα κρατουσε 6.50
    0 points
  47. Μάλλον και σε άλλα σημεία της ανατομίας του 😉
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...