Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

 1. Konstantine73

  Konstantine73

  Members


  • Πόντοι

   2

  • Δημοσιεύσεις

   6.943


 2. jobous

  jobous

  Members


  • Πόντοι

   1

  • Δημοσιεύσεις

   371


 3. minast

  minast

  Members


  • Πόντοι

   1

  • Δημοσιεύσεις

   5.346


 4. Chrischal1908

  Chrischal1908

  Members


  • Πόντοι

   1

  • Δημοσιεύσεις

   2.374


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 15/10/2023 Σε όλες τις περιοχές

 1. Τσέκαρε να δεις τιμές στο you πρώτα πχ Samsung Galaxy S23 128GB/8GB Phantom Black στα 749, συν την προπληρωμένη κάρτα 150 €. Δεν πιστεύω ότι το βρίσκεις πολύ χαμηλότερα.
  1 point
 2. Επιτέλους και ένα λογικό post... sent from my S23Ultra 12/512
  1 point
 3. Καταγγελία σε ΕΕΤΤ και αίτημα διαμεσολάβησης σε Συνήγορο του Καταναλωτή. Έχουν μία τάση να ξεκολλάνε τα συστημικά προβλήματα έτσι 😉 Δεν έχω υπόψη μου εάν το δίνει ως υπηρεσία ο ΟΤΕ, αλλά εάν έχει VoIP, πολλοί routers το δίνουν ως επιλογή από το περιβάλλον διαχείρισης της τηλεφωνίας. Εάν πχ έχει fritz!box, το κάνει σίγουρα... Επίσης πολλά ασύρματα τηλέφωνα για σταθερό το έχουν ως επιλογή στο μενού τους.
  1 point
 4. Έγινε rebranding από την United Group σε NOVA έπρεπε στα πλαίσια του μάρκετινγκ να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας για το λανσάρισμα της. Μέσα σε αυτό και το νέο επενδυτικό πλάνο για τα νέα δίκτυα και τις νέες υπηρεσίες! Στρατηγικό μάρκετινγκ! Περιμένουμε τα αποτελέσματα των επενδύσεων που έχουν εξαναγγείλει! Ο OTE θα συνεχίσει και το νέο έτος τις "μεγάλες" επενδύσεις, δεν έχει μόνο N1 στην επαρχία! Ανοίγουν νέες κάθε ημέρα. Μην ανησυχείτε!
  1 point
 5. Όχι ότι πω εγώ .... Δεν είναι απάντηση αυτό! sent from my S23Ultra 12/512
  1 point
 6. Καλά τα πάει μέχρι τώρα δε διαφωνώ. Μέχρι τον Απρίλιο που λήγει το 18μηνο μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά. Αν μου κάνει πολύ καλή προσφορά η cosmote δε μπορώ να πω όχι. Αλλιώς θα κάτσω στο εταιρικό σε όποια εταιρεία κάνει την καλύτερη προσφορά, που μπορεί να μην είναι η nova με βάση τη νέα πολιτική προσφορών της. Οικιακό συμβόλαιο στη nova δε με συμφέρει. Τη vodafone την αποφεύγω γιατί το δίκτυό της είναι πίτα (εκτός αν μας κάνει καμία έκπληξη με το space mobile ποτέ δε ξέρεις).
  1 point
 7. Εγώ πάλι θυμάμαι μια πάναφον... Υπάρχει άραγε ακόμη αυτή;
  0 points
 8. Λοιπόν, καλά θυμόμουν τελικά. Έβγαλαν μια άδεια, αλλά την είχα δει στο διαύγεια. Για κάποιο λόγο δεν το βγάζει στο keraies.eett, το ψαξα και γω. Και συγγνώμη, δεν είναι προς Νέα Χιλή, αλλά λίγο πιο δυτικά του κέντρου ας πούμε. Ανεβάζω το screenshot.
  0 points
 9. Γιατί η σκέψη μου είναι να μείνει εταιρικό και θελω να συμπληρωθεί η 30αδα συνδέσεων για μεγαλυτερη έκπτωση. Ειναι αρκετα μεγαλύτερη έκπτωση, γίνεται πληρης απόσβεση του κόστους(και με το παραπάνω) του 1 αριθμού που θα εχω εγώ και δεν θα χρησιμοποιώ Αν πάρει κάποιος άλλος νούμερο και συμπληρωθεί η 30αδα, το δικό μου θα γίνει καρτοκινητο. Θα πάω μέσα στη βδομάδα για τη μεταβίβαση και αναγκαστικά αλλαγή προγράμματος, θα δουμε τι προσφορές υπάρχουν και θα κινηθώ αναλόγως.
  0 points
 10. Ε αυτό λέμε τοση ώρα. Και κανένας δε σου εγγυάται ότι αύριο δε θα το καταργήσουν και αυτό. Να στο πω και λίγο διαφορετικά ένας νέος συνδρομητής δε θα μπορεί να έχει φτηνή ομιλία κι ας έχει cosmoκαρτα. είναι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν. Εμενα η ένσταση μου είναι τι βγάζεις καινούργιο πακέτο για κάποιους μήνες και μετά το καταργείς. Είναι κοροϊδία
  0 points
 11. Είμαι κοντά στα στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, όχι κέντρο. Περίπου 1χλμ βόρεια του κέντρου είναι η μέτρηση. Σε κάποια φάση το καλοκαίρι τα παίξανε πολλές κεραίες και σε θέμα backhaul και σε θέμα κεραίας. Ώρες ολόκληρες έβγαιναν τελείως off κεραίες ενώ είχε ολοκληρωθεί υποτίθεται η αναβάθμιση. Είχαν επανέλθει στην πρότερη κατάσταση αλλά τώρα φαίνεται πως το δούλεψαν σοβαρά. Εννοείται παίζει ρόλο και ότι άδειασε από κίνηση… Δε βρήκα κάτι στις πρόσφατες αδειοδοτήσεις για Δυτικά… ίσως να είναι πιο πριν και να μην το εμφανίζει.
  0 points
 12. Πάντως επαρχία μέσα στις μικρότερες πόλεις n78 σπάνια από cosmote. Οι Vodafone παρότι το 4g είναι ότι να είναι βάζει n78 παραπάνω και ακολουθεί σε κάποια σημεία και η nont μαζί με τη Vodafone. Από Ξάνθη που έστειλαν πάλι όντως αυτές η 11675 και η 989 έχουν n78 στη vodafone και παίζουν στην νοντ με 4g σε παρόμοιες ταχύτητες 350/40. Αυτά από το 0011 του παιδιού που έχει στο κινητό του και τις δυο εταιρίες. Η 915 και η 538 πιάνουν 700/100 ανάλογα την ώρα με n78 στη Vodafone εκεί. Όταν πάω κάποια στιγμή βόρεια στις περιοχές αυτές θα το δω και εγώ. Απλά δεν είναι λογικό να έχει n78 και να έχει μικρές ταχύτητες.
  0 points
 13. Η 103561 έχει δώσει τις τελευταίες μέρες καλύτερες ταχύτητες. Ήταν μια απο τις κεραιες που κάποια στιγμή τον Ιούλιο είχε μεγάλο θέμα, έδινε με το ζόρι 30mbps και το έλεγχαν.
  0 points
 14. Εσυ δλδ δεν το θεωρείς κοροϊδία που μας έβαλαν να αλλάξουμε πακέτο για λίγους μήνες και μετά το κατήργησαν; Και ήταν και προεκλογικά αν δεν κάνω λάθος; Παιζουν με τα νεύρα μας
  0 points
 15. Μάλιστα. Ευχαριστω. Απ ότι μου λες πρέπει να γίνει αλλαγη προγράμματος. Θα πάω σε ένα κατάστημα μαζί με το άτομο που θέλω να του μεταβιβάσω το συμβόλαιο και θα δω τι θα μου πουν. Θα δοκίμαζα να το κρατήσω στο όνομα μου αλλάζοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας, αλλά δεν το ρισκάρω γιατί θα φυγω από τη χώρα. Ας εχω το κεφάλι μου ήσυχο.
  0 points
 16. @GREGORYMOη ελάχιστη ανανέωση παντού στην κοσμοτε ήταν 8€. Online και στα μηχανακια πάει 13,στα καταστήματα μένει 8. Δεν υπάρχει μείωση.
  0 points
 17. Εγώ λέω να βρούμε όλους αυτούς που έδιναν παραπληροφόριση, να τους βγάλουμε το μάτι τέτοιο κακό που μας έκαμαν.. Μόνον τότε θα έρθει εξιλέωση και θα βρούμε ψυχική γαλήνη..
  0 points
 18. γιατί δεν το γράφεις στην υπογραφή σου? Ετσιθα το βλέπουν όλοι χωρίς να επαναλαμβάνεσαι :)
  0 points
 19. Μη γράφετε ρε παιδιά εδώ μέσα post για άλλα μοντέλα... sent from my S23Ultra 12/512
  0 points
 20. Σε λίγο καιρό θα πάρω και εγώ Free2go. Βρήκα περίπτερο που θα φέρει σε λίγες μέρες
  0 points
 21. Κατά αρχήν έγραψα ότι χρησιμοποιω το basic. Άρα, μιλάω για αυτούς που είναι στην ίδια κατηγορία με εμένα. Σαφώς δεν είναι ΟΛΟΙ αλλά η πλειοψηφία βάζει αναγκαστικά πακέτο ΚΑΘΕ μήνα. Επίσης, που είδες την σύγκριση με vodafone? ΕΔΩ είσαι φάουλ γιατι η vodafone διατηρεί την ανανέωση στο κατάστημα 8€ αλλά το φθηνότερο πακέτο πάει στα 11.5€ η όχι? Συμφωνώ ότι ότι ταλαιπωρία το κατάστημα αλλά σε αυτήν την περίπτωση βάζεις πχ 15€ ηλεκτρονικα τον 1 μήνα και τον άλλον ΔΕΝ βάζεις ! Έχεις απόλυτο δίκιο. ΤΩΡΑ το κατάλαβα!!! Άργησα λίγο Για όποιον χρησιμοποιεί κάθε μήνα το basic, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. 8€ από κατάστημα η 13€ online (μήνα παρα μήνα) και την βγάζει με 7.2€ Που τις είδες τις αυξήσεις? Στον μικρόκοσμο σού? ΝΑΙ, αλλά αν το κάνεις AUTO το διατηρείς 8€ πήγε η ανανέωση από κατάστημα. ΜΕΙΩΘΗΚΕ, δηλαδή. Η cosmote έχει πακέτο με 7.2€ ενώ η vodafone 11.5€. Που είδες το καρτέλ? Υπάρχει και άλλη λύση. Ενεργοποιείς το cosmokarta basic AUTO με 7.2€ και σταματάς να σκοτιζεσαι
  0 points
 22. Οσοι δεν εχουν καταστημα δίπλα τους για να βαλουν καρτα, ας πανε F2G που μπορουν να βαζουν ονλαιν απο 1 ευρω. ΥΓ. Επισης το 7,2 της κοσμοτε ειναι με ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα, ενω το 7,2 του F2G ειναι ανα δευτερόλεπτο.
  0 points
 23. Έχω την εντύπωση πως έχεις δίκιο. Sent from my SM-A528B using Tapatalk
  0 points
 24. Η μοναδική λυση ειναι να βρειτε ποια 2η εταιρια εχει σημα στα σημεια που η 1η εταιρία δεν έχει σήμα και βαλτε και τις 2 εταιριες σε 2καρτο κινητο. Εγω εχω βονταφον για οικονομια με το λικουιντ και για την καλη εξυπηρέτηση πελατων και κοσμοτε για τα σημεια που δεν πιανει η βονταφον.
  0 points
 25. Μιλάμε για την ποιο κεντρική διασταύρωση της πόλης . Όλες είναι παρούσες εκεί με τον ποιο flagship εξοπλισμό τους .
  0 points
 26. Προσωπικα έχω κουραστεί να ακούω για «στόχους που πιάνουμε και το ποιο γρήγορο δίκτυο για 7η χρόνια» . Έχω ξενερώσει παρά πολύ με την COSMOTE παρόλο που είναι υπόδειγμα στην περιοχή μου , γιατί ίσως άρχισα να κοινού με περισσότερο στις περιοχές της Θεσσαλονίκης που έχει η εταιρία πρόβλημα (Μαρτίου νέα πολιτεία) και παραμένει σταθερά χαλί μαύρο . Το θέμα είναι δεν κάνουν και τίποτα για να λύσουν το πρόβλημα , και είμαι σίγουρος ότι δεν περιμένουν να μαζέψουν αρκετά KPI , γιατί προφανος στην περιοχή απλά δεν έχει κάλυψη . Τώρα για την Vodafone ενώ όπου έχει n78 ξεφτιληζει την cosmote (και πλέον ειδικά μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι ουκ ολίγα τα μέρη) . Από την άλλη τα σημεία που αντιμετώπισα προβλήματα με την Vodafone φέτος είναι αμέτρητα . Ναι η cosmote παραμένει για μένα καλύτερη αλλά έχω χάσει τον ενθουσιασμό , καθώς πραγματικά μετά τις αναβαθμίσεις μέσα στην Θεσσαλονίκη ενώ υπηρξε σε σημεία αισθητή διαφορά , δεν ένιωσα καθόλου αυτό το «next gen» . Δεν βάλαν ούτε μια n78 . Ούτε μια
  0 points
 27. Όχι δεν έχω φοιτητικό. Ε ναι πρέπει να ασχοληθώ και με αυτό Σας έρχεται ειδοποίηση sms κάθε μήνα ότι την επόμενη μέρα λήγει το πρόγραμμα σας; Παίζει να το έχουν σταματήσει; Από το chat μου λένε ότι δεν στέλνουν. Εγώ βέβαια έχω στο ιστορικό των sms μου όλα τα μηνύματά τους κάθε μήνα.
  0 points
 28. Εγω εχω στο 2καρτο βοντα κ κοσμο και είμαι ήσυχος. Η νοβα δυστυχως δοκιμαστηκε στο ίντερνετ και στο ιδιο μερος που ειχα ίντερνετ βοντα, η βοντα ειναι καλύτερη. Κεντροανατολικη Θεσσαλονίκη.
  0 points
 29. Έχει δρομολογηθεί κεραία για αυτήν την περιοχή (υποψήφια θέση). Ωστόσο το ότι δεν έχει καλή κάλυψη στην περιοχή σου δεν την κάνει μη ποιοτική. Το αντίθετο συμβαίνει σε πόλη 100000 κατοίκων με άθλιο δήμαρχο και σε κωμόπολη 10000 κατοίκων του κάμπου όπου είναι το πατρικό μου. Εκεί οι αδελφές Victus έχουν θέματα. για να μη μιλήσουμε για την τάπα που φάγατε το καλοκαίρι στο Mediterranean cosmos και πικραθείτε.
  0 points
 30. Συμφωνώ πρώτα να τα κάνουν πράξη και μετά να τα διατυμπανίζουν. Όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι έτσι μου ακούγονται τα 90% κάλυψη 5g με N1 στην επαρχία και 2δις και 85% από άλλους.
  0 points
 31. Πλατεία Κανάρη Κυψέλη Κυριακή 11 το πρωί
  0 points
 32. Βρε ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ. Ποιο είναι το καλύτερο; Το ότι έχει αφήσει ολόκληρη περιοχή εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων χωρίς σήμα 25 km μακριά από το αεροδρόμιο και σε δρόμο που οδηγεί στη Χαλκιδική; Είναι μήπως ποιότητα να περιμένεις μιάμιση ώρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μετά να πέφτει η γραμμή; Είναι μήπως ποιότητα να σου έρχεται προσφορά στην εφαρμογή και όταν μετά επικοινωνείς με την εταιρεία να σου λένε διαφορετικές τιμές; Συγνώμη, αλλά εγώ αλλιώς ορίζω τη λέξη ποιότητα.
  0 points
 33. Όταν πλέον ο Έλληνας δεν έχει χρήματα στην τσέπη πάει για το φθηνότερο και όχι για το καλύτερο. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και στα τηλεπικοινωνιακά.
  0 points
 34. Στην cosmoκαρτα υπάρχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση του προγράμματος καθε μήνα εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση το πρόγραμμα καταργείται αλλά όσοι έχουν την αυτόματη ενεργοποίηση θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις παροχες
  0 points
 35. μόνο σε όσους είχαν βάλει την αυτόματη ενεργοποίηση Δηλαδή?
  0 points
 36. Καμένη διαπίστωση. 😁 Έχει παρατήσει κανείς, πως τα μονοψήφια eNb της Vodafone δεν εμφανίζονται στο Cellmapper; Πλέον και στη Nova. Έχω δει και μία κεραία #5 στο κέντρο Αθήνας και μία #8 στο δαχτυλίδι στο Μαρούσι, η οποία με n78 πάει 1 Gigabit/s. Φυσικά στο χάρτη δεν εμφανίζονται.
  0 points
 37. Πάντως, όσο αφορα στις ρουτίνες που γίνεται νωριτερα αναφορά, εχω βάλει να ενεργοποιήται η προστασία 85% οταν η μπαταρια φτάσει στο 95%. Έτσι δε φορτίζω πλήρως και έχω και 10% περισσοτερο ξεκινώντας τη μέρα....
  0 points
 38. Κι εγω βλεπω βελτιωση στην μπαταρια. Και μενουμε εδω να μη μας λειψει τπτ, που λεει κι ενα ασμα! Ας ερθει και One UI 6.0...δεν το κουναω! Απενεργοποιω και την Ενημερωση λογισμικου μεσω adb και ολα καλα! 😁💪
  0 points
 39. Για το Σ/Κ Black Army Diamond εικονίδια....
  0 points
 40. Πόσο συμφωνώ...
  0 points
 41. Οντως εχει διαφορα η μπαταρια και αρκετα μεγαλη θα ελεγα. Στη δουλεια που εχω κακο σημα και καιει παραπανω ειναι εμφανες. Με την ιδια χρηση ειμαι σιγουρα ενα +10% την αντιστοιχη ωρα σε σχεση με πριν το update. Οχι οτι περιμενω βεβαια οτι θα μεινει για παντα ετσι!🤣
  0 points
 42. Ούτε το 2025 θα έχει αλλάξει τις 800αρε παντού είναι πάρα πολλές. Μέσα στις μεγάλες πόλεις το παλεύουν μαζί με την Vodafone αλλά και τώρα την σώσει που έχει την μικρότερη συνδρομητική βάση.
  0 points
 43. Ακόμα εκεί δεν έχει καλή κάλυψη;Αν δεν κάνω λάθος όλες υστερούν στην Εγνατία. Θα μου πεις εδώ όμως δεν κοιτάνε το οδόστρωμα κλπ το σήμα θα κοιτάξουν
  0 points
 44. Δεν έχω άλλο δίκτυο για να έχω άποψη. Έλειψα για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί, σε αναβαθμισμένο σταθμό είδα περισσότερο γκάζι, και χθες που επέστρεψα και πάλι εδώ είδα αξιοσημείωτη διαφορά. 4G πάντα. Θεσσαλονίκη Εγνατία, 4G, κλάφτα Χαράλαμπε...
  0 points
 45. Πελοπόννησο - Αχαΐα, πάντως από χθες παρατήρησα μία βελτίωση στις ταχύτητες τουλάχιστον 50%. Στο 4G.
  0 points
 46. θα χρειαστει αλλαγη μπαταριας,εχει χασει σιγουρα σε χωρητικοτητα η μπαταρια με τον καιρο.αν εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν βγαζει πανω απο τις 3 ωρες ναι θελει αλλαγη η μπαταρια.την αναλυση ειτε στο τερμα την εχεις ειτε fhd+ δεν εχει σημασια η διαφορα ειναι λιγα λεπτα συνολικα απο τις 7 ας πουμε που θα κρατουσε 6.50
  0 points
 47. Αν είσαι διατεθημένος να δώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία σε έναν άγνωστο και μαζί και ένα 50ευρω τότε γίνεται. Κανένας δε θα στο κάνει με 15 20 ευρώ που λένε. Προσωπικά μίλησα με 2 από αυτούς και δε το προχώρησα. Ίσως έχασα, ίσως κέρδισα. Προσωπικά πήρα τις προσφορές της cosmote και μου έκαναν προσφορά 1000 λεπτά προς όλους και 3 GB ίντερνετ για ένα χρόνο κάθε μήνα χωρίς να βάζω κάρτα στο νούμερο. Απλά κάθε τρεις μήνες πρέπει να βάζω για να μη μπει φραγή. Το νούμερο είναι 2103507842.
  0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
 • Create New...