Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. VS002

    VS002

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      131


  2. kalitexnis_g

    kalitexnis_g

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      2.977


  3. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      1.125


  4. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.155


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 10/06/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. Εμένα μόνο μόλις σταμάτησα για κάνα 6μηνο τις κάρτες, άρχισε να μου βγάζει τις προσωπικές προσφορές. Αλλά τώρα είναι αργά. Κι άμα κάνει πως βάζει φραγή και νωρίτερα από το χρόνο, την στέλνω αδιαβαστη.
    2 points
  2. Γαλάτσι https://www.speedtest.net/result/a/8440767472 https://www.speedtest.net/result/a/8440792207 https://www.speedtest.net/result/a/8440814329 https://www.speedtest.net/result/a/8440821346 https://www.speedtest.net/result/a/8440826505
    2 points
  3. Εγώ τους είχα καλέσει, λένε ότι έχουν ένα τεχνικό πρόβλημα για μερικούς χρήστες, με είπαν να δοκιμάσω σε 3 με 4 μέρες να δω αν επιλυθεί.
    1 point
  4. Αν δεν βάλεις λεφτά τα χάνεις ναι. Αν βάλεις λεφτά συνεχίζουν να υπάρχουν τα data για άλλους 2 μήνες (αν δεν ληγουν νωρίτερα). Ανεξάρτητα αν βάλεις πακέτο ή όχι. Προσοχή μέχρι να βάλεις χρήματα, μη τυχον μηδενίσει το υπόλοιπο κατα λάθος γιατί σύμφωνα με τους όρους τα data του κονε φευγουν κι αυτά αν μηδενίσει το υπόλοιπο λόγω χρήσης.
    1 point
  5. Κι εγώ το ίδιο για την περιοχή που βρίσκομαι 1) Cosmote 2) Wind/Q 3) Vodafone 1 και 2 έχουν πολύ μικρή διαφορά αλλά το 3 δυστυχώς απέχει πολύ απο τις άλλες δυο... βασικά πάτο
    1 point
  6. Μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Dual SIM always on". (settings > connections > SIM card manager > More SIM card settings > Dual SIM always on). Ουσιαστικά η κάρτα που είναι "ανενεργή" κατά την διάρκεια κλήσης κάνει προώθηση την νέα κλήση στην άλλη και δουλεύει σαν αναμονή κλήσης. (Θεωρείται προώθηση οπότε έχει χρέωση).
    1 point
  7. Πολύ φοβάμαι ότι η United έχει πολλές τέτοιες προθέσεις "συμμαζέματος", υπερνοικυρέματος της εταιρείας στα πάντα και τελειώς διαφορετική πολιτική των καθορισμών τιμών. Δείχνει τις προθέσεις της καιρό τώρα (για παράδειγμα ίσως κάτι που διαφέυγει σε πολλούς, είναι το γεγονός ότι άλλαξε τον CEO της εταιρείας σχεδόν αμέσως μόλις ανέλαβε την διαχείριση και έβαλε έναν οικονομολάγνο, κοινώς από αυτούς που κοιτάνε μόνο την βελτιστοποίηση του κέρδους, αφού βέβαια πρώτα έχουν παραλάβει έργο από κάποιον που δούλεψε (μηχανικός ο Ζαρκαλής). Το θέμα είναι ότι και οι υπόλοιπες θα ξεθαρέψουν στα σίγουρα. Η wind έγινε ανταγωνιστικό δίκτυο και την υπολογίζουν. Μόλις αρχίσει και αυτή να βγάινει εκτός ελληνικής πραγματικότητας αφού εκεί δείχνει να πηγαίνει, όλες μαζί θα γίνουν ότι και τα πρατήρια υγρών καυσίμων στις μέρες μας. Θα πουλάνε δλδ αέρα για χρυσό κανονικότατα και δεν θα βγαίνει κιχ Απλά πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου να σου αλλάξει τον αριθμό που δέχεσαι ειδοποιήσεις, e-banking κλπ στον κύριο αριθμό σου και τελείωσε. Μη παιδεύεστε με δίκαρτα για τέτοια πράματα
    1 point
  8. Έχω δυο αριθμούς. Ο ένας φουλ χρήση data και ομιλία συνέχεια κάρτες και πακέτα. Ο άλλος μόνο ομιλία από countdowns και κάρτα όσο πιο αραιά γίνεται. Και οι δυο είναι φουλ προσφορές. Άρα δεν ισχύει το ανάλογα τη χρήση και τις ανανεώσεις. Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι στον αριθμό με ελάχιστη χρήση οι προσφορές που βγάζει είναι πιο φθηνές. Ενώ στο άλλο με την περισσότερη χρήση εμφανίζει ακριβότερες προσφορές. Επιπλέον δυο φορές μου έχει έρθει μήνυμα να βάλω κάρτα τις επόμενες δυο μέρες για να μου δώσει δώρο μερικά mb και ομιλία. Μόνο που το μήνυμα ήρθε και τις δυο φορές μόλις έβαλα κάρτα. Συμπέρασμα ότι ούτε ξέρουν τι τους γίνεται εκεί στην Q.
    1 point
  9. Στις δυο τελευταίες προτάσεις του 1ου screenshot λέει ξεκάθαρα ποιες παροχές είναι διαθέσιμες κατα την περιαγωγή, μόνο τα λεπτά ομιλίας, για να έχει πρόσβαση στο internet θέλει διαφορετικο πακέτο.
    1 point
  10. Να δηλώσεις βλάβη στο 13700 και να πεις ότι θέλεις να φύγεις αζημίως αφού δεν έχεις υπηρεσίες. Μετά από κάποιες μέρες θα σε καλέσουν και θα σου πουν αναλόγως την βλάβη της κεραίας τι μπορείς να κάνεις.
    1 point
  11. Δεν βλέπω να παίζει ρόλο σε ποια θέση είναι στην λίστα μια κάρτα για να είναι η προεπιλεγμένη.Πρέπει μέσα απο την κάρτα να την έχεις κάνει default.
    1 point
  12. Δεν παίζει να κρατήσει το WIND. Εκτός κι αν συνεχίσει να πληρώνει μερικά εκατομμύρια στη WIND Ιταλίας, η οποία έχει το "original" όνομα.
    1 point
  13. Γυρισα το κινητο σε 4G/3G/2G και ομολογω πως στην καταναλωση μπαταριας ειδα περιπου ενα "κερδος" μπαταριας 15-20% με την ιδια χρηση που εκανα οσο ειχα το 5G.
    1 point
  14. Ανοίγεις gpay > πατάς τις 3 γραμμές πάνω αριστερά > πατάς το 1ο (payment methods) και σου βγάζει όλες τις κάρτες που έχεις περάσει. Η default είναι η πάνω πάνω. Επιλέγοντας μία και σέρνοντας, χωρίς να την αφήσεις, αλλάζεις τη σειρά τους.. Οπότε αν πληρώνεις συνήθως με μία, τη βάζεις πάνω πάνω.
    1 point
  15. Το τελευταίο μισάωρο έχει επανέλθει. Μίλησα με το 13700 και ήταν πρόβλημα που επηρέαζε τον Πειραιά. Όταν ρώτησα γιατί το κινητό με roaming δουλεύει δεν ήξεραν τι να μου πουν. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο να λεγόταν United GR και όχι NOVA MOBILE
    1 point
  16. Καλυτερα μην ρισκαρεις με το 2ο. Πολλες φορες no name δεν καλυπτουν καν ολοκληρη την οθονη. Θυμαμαι που ειχα αγορασει για το S10e 2-3 τετοια και τα πεταξα.
    1 point
  17. Η αλήθεια είναι ότι δίνει σπάνια διάφορα δωρεάν δώρα. Νομίζω πως η τελευταία φορά που έδωσε κάτι για όλους ήταν τα Χριστούγεννα. Ήταν απεριόριστα δεδομένα και έχω την εντύπωση ότι είχαν διάρκεια 2 εβδομάδες.
    1 point
  18. Όντως το καλύτερο. Σε αλλά νέα έπιασα 4G ξανά!👍👍👍 Βέβαια με ταχύτητες download 4,85 και up 7,21 Όντως. Αυτό που βλέπω και με χαροποιεί γιατί δεν έχω καλές σχέσεις με την κόκκινη είναι ότι τα δίκτυά της στην Ευρώπη έχουν μείνει πίσω. Επίσης δεν έχει κάνει συμφωνίες roaming για 5G όπως η μπλε. Και τα Ελληνικά δίκτυα, μπλε και πράσινη δεν έχουν roaming 4ης γενιάς σε χώρες που δραστηριοποιείται η vf Πιστεύετε ότι θα ρίξει η United χρήμα στην κινητή; 5G?
    1 point
  19. Λες;😂😂😂 Θα δούμε από Σεπτέμβριο. Κι εγώ αυτό πιστεύω
    1 point
  20. Κατά 99% NOVA τηλεπικοινωνίες!
    1 point
  21. Φοβάμαι πως NOVA θα γίνει. Εμένα μου αρέσει το UNITED GR ή EON GR. Τι λέτε;
    1 point
  22. Και Wind για 2,5 μήνες ακόμη!😉👌🏻✌
    1 point
  23. Λειτουργεί το site! Ακόμα η κινητή είναι εκτός. Μέχρι να επανέλθει πορευόμαστε με πρόσβαση μέσω Τουρκίας και κόκκινη. Μια αλλαγή στο site είναι η εισαγωγή ενός logo που λέει ότι η WIND είναι μέλος της United Είμαι Αθήνα τώρα. Σε πολλές περιοχές της Αθήνας δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα. Όταν βάζω την κάρτα της WIND έχω εναλλαγές. Όταν συνδέω την Τουρκική που με συνδέει roaming στη WIND έχω 4G+
    1 point
  24. Όχι δεν είναι. Και βάζω στοίχημα την έχει πατήσει κόσμος. Θα έχουν φάει μπόλικο κράξιμο εννοείται. Εδώ εγώ τα έβλεπα αυτά που ερχόντουσαν και έλεγα ωραίες καβάτζες άμα δεν έχω countdown και χαιρόμουν... μέχρι που διάβασα τους όρους 😏😅
    1 point
  25. Καλησπέρα, Τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζω πρόβλημα σε 3 κινητά σχετικά με το 4G. Παρατηρώ συνεχείς εναλλαγές από 4G σε 3G. Το 4G δεν είναι λειτουργικό ενώ το 3G βγάζει 0,80 mbps download. Το 4G+ που υπήρχε, δεν υπάρχει πια. Το περίεργο είναι ότι όταν έβαλα την Τουρκική κάρτα μου ( Turkcell ) που μου είχε μείνει από ένα ταξίδι στην Άγκυρα στο android έχει 4.5G και στο iPhone LTE με ταχύτητες 75 και 77 mbps αντίστοιχα. Κάτι άλλο που παρατήρησα ότι εκτός λειτουργίας έχει τεθεί και το site wind.gr. Τι παίζει;
    1 point
  26. Εγώ που διαχειρίζομαι 6 q, έχω να σου πω πως δεν είναι θέμα επιλογής Ναι ή Όχι στην επικοινωνία. Στατιστικά θα σου έρθουν προσφορές αν σταματήσεις να βάζεις κάρτα για κάνα 6μηνο ΧΩΡΙΣ αυτό να είναι σίγουρο. Επίσης δύσκολο να σου έρθουν προσφορές αν συνεχίσεις ανελλιπώς να βάζεις κάρτα και πακέτα. Είναι περίεργη η πολιτική της Q. Θαρρείς και θέλει να την έχεις για 2η κάρτα συμπεριφέρεται.
    1 point
  27. Εγώ και με πράσινη και με μπλε δεν έχω προβλήματα μόνο με κόκκινη έχω πρόβλημα
    1 point
  28. Εδώ και 3-4 μέρες σέρνεται και ακόμη δεν μπήκε ο Ιούλιος! Άχρηστο το 2+1 μήνες! Με πράσινη σερφαρω τώρα.
    1 point
  29. Επεσε το authentication σε 4G και 5G . Οσοι ειχαν roaming στην Ελλαδα ειχαν δίκτυο 4G 5G. Οι συνδρομητές της Cosmote για 15 λεπτα ομως ΟΧΙ. Απαράδεκτη η Cosmote μερα μεσημερι να πέφτει πανελλαδικά . Πάντως δεν ειχε να κανει με το 4G5G . Ειχαν θεμα με τα EMM(REG-INIT ( Δεν μπορουσε ο πάροχος να ελέγξει τη καρτα SIM για να παραμείνει στο δίκτυο ). Εχει ξανασυμβεί πριν μηνες και στην Cosmote και στη Vodafone . Τι στο καλο συμβαίνει ? Κυβερνοεπιθεσεις?
    1 point
  30. Αν εξαιρέσεις το χάλι με το dark mode, δεν βλέπω κάποιο άλλο bug
    1 point
  31. οχι ειναι παλιο το νουμερο δεν ειχε ποτε special
    1 point
  32. Το τέλειο Backup - Dump EMMC (για Amlogic επεξεργαστές) Κατά καιρούς έχουμε πει ότι μπορούμε να κάνουμε backup partitions με το TWRP ή των εφαρμογών μας με διάφορα apks όπως Titanium κλπ. Όμως υπάρχει ένα τρόπος για να κάνουμε ένα ΠΛΗΡΕΣ backup των Πάντων !! Σαν να παίρνουμε μία "φωτογραφία" του μηχανήματός μας εκείνη την στιγμή και να μπορούμε να το επαναφέρουμε ακριβώς σε αυτή την κατάσταση με restore. Θα χρειασθούμε: - Μία κάρτα sd - Ένα airmouse ή πληκτρολόγιο USB ή τύπου i8 mini (εγώ χρησιμοποίησα το δημοφιλές g10s). Αρχικά θα δώσω για επεξεργαστές S905X3 και με τον ίδιο τρόπο για τους άλλους. 1. Κατεβάστε το αρχείο https://mega.nz/file/FlFWDaRC#ExXDCWm6JM1w3ND-HD_U8zY1cmJoM-3o6XfNyjYSdkw και χρησιμοποιήσετε το Balena Etcher για να το "γράψετε" στην κάρτα sd https://www.balena.io/etcher/ 2. Μπουτάρετε το κουτί σας και μετά βάλετε την sd κάρτα στην υποδοχή της. Εγκαταστήσετε το "Terminal Emulator" και σε αυτό γράψετε "reboot update". 3. Όταν μπουτάρει ξανά, χρησιμοποιήσετε το airmouse και επιλέξτε την επιλογή "4. Dump Image from EMMC" και κάνετε κλικ σε αυτήν. ***Σημαντική σημείωση: Για να δουλέψει το πλήκτρο ΟΚ πιθανόν να πρέπει πρώτα να πατήσετε το πάνω δεξιά κουμπί!! ***Για να κάνουμε restore, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, επιλέγοντας όμως "3. Write Image to EMMC". ***Για τους άλλους Amlogic επεξεργαστές κατεβάστε το παρακάτω αρχείο, unzip it και διαλέξτε το αρχείο που έχει το όνομα του επεξεργαστή σας. Καλή επιτυχία !!!! https://mega.nz/file/ItMVhIwI#ar1bcq705pktvBmul5OAnhIvz4lPmxonkSG8irBr-Zo *** Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χειριστείτε το μενού του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και PC με ασύρματη σύνδεση για τον ίδιο σκοπό (ρωτήστε με για αυτή την λύση με π.μ.).
    1 point
  33. μου εμφανισε 3 πακετα special για πρωτη φορα. με 10.60€ το ενα δινει 1000' προς ολους κ απεριοριστα data κ το αλλο απεριοριστη ομιλια και 4GB 1000sms καποιος που να εχει βαλει special ας μας πει αν δινουν επεκταση υπολοιπου 1 μηνα.
    1 point
  34. Συνεχίζει την πρακτική που έκανε και παλιότερα με τα δήθεν φοιτητικά νούμερα. Είναι ένας πλάγιος τρόπος να κρατήσει κόσμο. Καθόλου άσχημα πάντως και εγώ αν ήταν αλλιώς η κατάσταση κάνοντας περιστασιακή χρήστη των απεριόριστων δεδομένων θα την προτιμούσα λόγο αυτής της δυνατότητας σε σχέση με ένα πολλαπλάσιο κόστος συμβολαίου. Η ελευθερία του να μπορείς να φύγεις χωρίς ριτρες αξία ανεκτίμητη.
    1 point
  35. Έχει κανείς θέμα με το σήμα στην Αττική εδώ και καμιά ώρα;
    1 point
  36. Δεν ξέρω (τουλάχιστον δεν έχω βρει) αν δείχνει και θερμοκρασία σε C° εκτός από τις φατσούλες.
    1 point
  37. Δεν υπάρχουν αντίστοιχες 5G κάρτες.. Ακόμα. Όταν έρθει το αληθινό 5G τότε θα έχουμε και τέτοιες
    1 point
  38. Πολύ περισσότερα χρήματα. Επίσης δεν μπορεί να γίνει σύγκριση όσον αφορά την εμπειρία χρήσης.
    0 points
  39. δεν ξέρω εσείς εγώ το βρίσκω χαριτωμένο αν μη τι άλλο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  40. Είναι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της βοντα❤️Σου λέει: Δεν πειράζει που κάνει 30sec να ανοίξει μια ιστοσελίδα λόγω απεριόριστων.. το κάνουμε αυτό για να προσέχετε καθώς περιμένετε τις μωβ τσούχτρες 🤣🤣🤣
    0 points
  41. Α καλά. Την πάτησα για τα καλά χαχαχ. Να σου πω την αλήθεια, κάτι έκανα εκείνη την ώρα ήμουν στο δρόμο και το είδα ξόφαλτσα, συν ότι πεινούσα και μάλλον το πέρασα για χταπόδι. Χωρίς πλάκα, αν δεν το παρατηρήσεις καλά, μια χαρά το μπερδεύεις και ονειρεύεσαι χταποδάκια με κοφτά μακαρονάκια δίπλα στο κύμα και απεριόριστα βονταφονάρας από κοντά🤣🤣 🤣 Όντως έχει γεμίσει μοβ μέδουσες. Τις προάλλες το άκουγα και γω. Και απ ό,τι φαίνεται και ο γραφίστας της βοντα επηρεάστηκε και αυτός από την ομορφιά της 😵😅
    0 points
  42. Όχι ρε... Πάντα επίκαιρη η Vodafone... Έχει γεμίσει τσούχτρες η Ελλάδα... 😉😋
    0 points
  43. Δυστυχώς ακόμα έχουμε εναλλαγές από 4G σε 3G
    0 points
  44. https://www.speedtest.net/my-result/i/5148392604
    0 points
  45. Απορώ πώς γίνεται να μην ακολουθεί τον ανταγωνισμό. Εγώ που θέλω να κάνω φορητότητα για εδώ τέλος του μήνα με βάζει σε σκέψεις με αυτή την πολιτική. Δεν θέλει νέους πελάτες;;
    0 points
  46. Την εικόνα πάντως πάλι ξέχασαν να την αλλάξουν και δείχνει το προηγουμενο countdown..
    0 points
  47. Ευχαριστώ, σε αυτό έλεγα και γω λόγω των 120hz
    0 points
  48. Ναι μια χαρά είναι οι κάρτες εξωτερικού για να μιλάς. Αλλά αν θέλει να σε πάρει κάπιος Έλληνας τηλέφωνο θα πληρώνει 0,25 το λεπτό και μάλλον δεν θα σε πάρει.
    0 points
  49. Είναι πολύ κρίμα τόση μεγάλη εταιρία να έχει τόσο κακή εξυπηρέτηση και επίλυση θεμάτων. μείνει συνδρομητής cosmote χρόνια τώρα στην κινητή. Στη σταθερή έχω Vodafone + μια εφεδρική κινητή έξτρα. Έχεις ένα πρόβλημα ; σου στέλνουν ονοματεπώνυμο ελεγκτή με ημερομηνία επίλυσης. Η cosmote είναι τρομερά αργή στην επίλυση θεμάτων. Μιλάς με chat και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι στέλνουν επίσπευση και προτεραιότητα. Δεν έχεις ονοματεπώνυμο και ημερομηνία επίλυσης. Είναι τρομερό να δίνει τόσα λεφτά για το σούπερ δίκτυο που διαφημίζει όλη μέρα και να αρνείται να στήσει εξυπηρέτηση , οργάνωση και σωστή ενημέρωση στα τμήματα της. Η deutsche telekom δεν έχει τέτοια εξυπηρέτηση. Είναι σαν την την τραινοσε που το διαχειρίζονται οι Ιταλοί και τα τρένα μας με τα δικά τους η νύχτα με την ημέρα! 😂
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...