Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nikolas14

    Nikolas14

    Members


    • Πόντοι

      6

    • Δημοσιεύσεις

      10.273


  2. MIKU

    MIKU

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      5.065


  3. panos.k2

    panos.k2

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      1.385


  4. petrost8

    petrost8

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      164


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 21/04/2024 Σε όλες τις περιοχές

  1. Της COSMOTE ο σταθμός στις Λιγκιαδες είναι ο ορισμός του αίσχους. Και όταν λέω αίσχος, δεν εννοώ απλά χαμηλές ταχύτητες. Εννοώ με πολυ ζόρι VoLTE Δύσκολο μου φαινεται να έχει πάνω σε αυτόν Ν78 η Vodafone και η COSMOTE B3+B20.
    4 points
  2. Θα στα γράψω γενικότερα στη Θεσσαλονίκη, από Εύοσμο-Κορδελιο που κινουμαι μέχρι Καλαμαρια. Χαριλάου έχει ακόμα κενά, Ανάληψη έχει ενα σημείο στη Δελφων για 1 χιλιόμετρο μόνο 4G B20 με χαμηλές ταχύτητες(από Πέτρου Συνδικα περίπου μέχρι 28ης Οκτωβρίου) και τα γυρω στενα πάνω κάτω. Επίσης 4G με μέτριες και χαμηλες ταχύτητες μεγάλο μέρος της Άνω και Κάτω Τούμπας. Επίσης στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας πρόσφατα έβαλαν 5G διότι δεν είχε και ελλιπή κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους, το ίδιο και στην Πλατεία Ναυαρίνου και τα γυρω στενα. Επίσης ο μίσος Εύοσμος δεν έχει 5G, από τα ΚΤΕΛ χαμηλά μέχρι την πλατεία. Σήμερα ήμουν Κορδελιο στην Κατσαντώνη παράλληλη της κεντρικής Ανδρέα Παπανδρέου. Ειχα οριακό 5G 50Mbps και με τη κακοκαιρία σερνόταν. Το ίδιο και δυο φίλοι με Vodafone σε 4G. Κατά τα αλλά, στη Σταυρουπολη προς Ηλιούπολη όρια με Εύοσμο έχει 5G, στη Μόνη Λαζαριστών το διόρθωσαν. Στον περιφερειακό έχει δεδομένα αλλά αξιοπρεπώς. Ωστόσο στον οικισμό των Πεύκων είχε σοβαρό θέμα την τελευταία φορά που πήγα ενώ αν κατέβεις την Ανδρέα Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Λαγκάδα και Επταπύργιο παίζει μια χαρά. Επίσης η κεραια στη Τσιμισκη στη περιοχή της διαγώνιου δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Τέλος, το τελευταίο διάστημα συχνά πυκνά βλέπω ενώ έχει 5G για κάποιο λόγο κάνει εναλλαγές σε 2G. Βλέπω σημάδια προόδου αλλά εκεί που κινουμαι δεν με καλύπτει απόλυτα. Οσο για την Πιερία, επειδή θα αρχίσω να κατεβαίνω Λεπτοκαρυά & Πλαταμώνα, εδώ και χρόνια μια χαρά παίζει και δεδομένα εχω 24/7 το καλοκαίρι. Καμία σχέση με Cosmote που σέρνεται. Για τα περίχωρα πρόσφατα έβαλαν 5G από τα Νέα Μάλγαρα μέχρι το Αιγινιο που δεν είχε και με καλές ταχύτητες. Και μέσα στη Χαλάστρα και τα Νέα Μάλγαρα είναι αξιοπρεπέστατη… καμία σχέση. Στην Χαλκηδόνα και προς Γέφυρα θέλει βελτίωση επίσης. Την τελευταία φορά το 5G το έψαχνα. Επίσης στη Θέρμη έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Γενικό συμπέρασμα, είναι καλή αλλά θέλει δουλειά σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Προσωπικά παρολο που θέλω να συνεχίσω το συμβόλαιο μου το σκεφτομαι να φυγω Vodafone εκ νέου ή να μείνω με κύριο αριθμό στη Cosmote.
    4 points
  3. Όντως αφαιρεθηκε αλλα υπάρχει κολπο 💡 Πας στο live chat και μιλάς με το bot. Του γράφεις "liquid" , μετα επιλεγεις "θελω να μαθω για το CU liquid" , μετα "ψηθηκα" και πατας για ενεργοποίηση 🎉
    3 points
  4. Προσωπικά πληρώνω 23,50€ για το GigaMax unlimited και πραγματικά δεν το μετανιώνω. Δεν με νοιάζει να πληρώσω, για να έχω καλό δίκτυο. Και να καλώ και όπου και όσο θέλω (και εξωτερικό).
    3 points
  5. Πλάκα Λιτοχώρου όλες πονάνε στο ύψος Olympos Beach Camping. Αν είσαι στη παραλία ψάχνεις σήμα από όλες επειδή έχει βράχια ψηλά. Κατά τα αλλά, προς το Le Moon κερδίζει η Nova/Vodafone γιατί έχει κεραία κοντά αλλά προς το Cavo Olympo κερδίζει η Cosmote. Λεπτοκαρυά Vodafone θα έβαζα σαν γενικότερη εικόνα και μετά Nova. Ειδικα προς τα ΚΑΑΥ. Σε διαθεσιμότητα δεδομένων μέσα στο 24ωρο κερδίζει η Nova εντός Λεπτοκαρυάς. Cosmote & Vodafone είναι μόνιμα γεμάτες με 5G 0,2Mbps. Ολυμπιακη Ακτή δεν ξέρω αλλά πέρυσι που ήμουν στο Mandala κερδίζει με διαφορά η Nova. Σκοτινα όλες έχουν κεραια δεν θα απογοητευτείς. Στο Gallaria χαλάνε όλες και όπως ανεβαίνεις για Πλαταμώνα από το δρόμο που πάει στο Κάστρο.
    2 points
  6. Να σε καλά φίλε μου. Εύχομαι και σε εσένα κάθε καλό. Θα επανέλθω άμεσα με μετρήσεις 5G Nova στην Πιερία. Νικόλα, περιοχή; Πάντως γενικά Πιερία η Nova είναι άριστη! Πολύ ευχαριστημένος έως τώρα.
    2 points
  7. Ε το κλασσικό. Αλλού πιάνω αλλού δεν πιάνω, σήκωσε τηλεφωνακι στον ουρανό επάνω 🤣
    2 points
  8. 2 points
  9. Δυστυχώς έτσι είναι η υλοποίηση από τον vendor τους. Η λογική δεν είναι να καλύπτουν τεράστιες αποστάσεις με Ν78. Επιπλέον για κάποιο λόγο με Huawei TDD radios πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή ή να είσαι πολύ κοντά στο σταθμό. Μπορεί να λειτουργεί έτσι η λογική τους για τον scheduler. Εμείς είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη λογική αλλά απαιτούμε από τον operator να κάνει uplink optimization. Το θέμα είναι τι κάλυψη Ν78 έχει.
    2 points
  10. Ποιά νομοθεσία μωρέ! Η κοροϊδία δεν έχει προηγουμενο!
    2 points
  11. Εγω ηδη εβαλα καρτα στο 2ο frog και τον επομενο μηνα μονο κασμπακ. Η βονταφον το παράκανε. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.
    2 points
  12. Γιατί η μία είναι 4G και η άλλη 2g. Αυτή με γεμάτη μπάρα είναι 2g. Άψογη συνομιλία στα υπόγεια. Η άλλη είναι τα απεριόριστα με 6€. Και αν δεις η μία είναι παλιά με ροαμινγκ και παίζει παντού, ενώ η άλλη καινούργια χωρίς ροαμινγκ.
    1 point
  13. Έξω από την Θήβα στον δρόμο Θήβα-Λουτουφί την μια πιάνει 100+ Mbps και την άλλη 5 Mbps
    1 point
  14. Όλα τα πακέτα ονομάζονται έτσι. Γι'αυτό συνεργάζονται και με e-food 😁
    1 point
  15. Ναι φίλε μου. Και δίπλα εμφανίζεται το ποσό που απαιτείται
    1 point
  16. Vodafone δεν συμφέρει πλέον αν θέλεις οικονομία. Τίμια λύση μόνο από πράσινη βλέπω
    1 point
  17. Γενικά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα και τις 2 γραμμές, όταν λειτουργεί η μία η άλλη βγαίνει εκτός. Αυτό ακριβώς σημαίνει dual sim stand by.
    1 point
  18. Σκέψου ότι πας κάπου και δεν έχεις ίντερνετ, σκέψου τα νησιά που δεν βγάζουν γραμμή. σκέψου χωριά...
    1 point
  19. Καλά νέα για την Cosmote . Επιτέλους έπειτα απο ΧΡΌΝΙΑ , αποφάσισαν να αλλάξουν τα Counters για να μην εγκλωβίζονται οι συσκευές σε " μεγάλα " κελιά αγνοώντας μικρότερα αναξιοποίητα πολλές φορές. ( παλιά έδιναν προτεραιότητα στα μεγάλα κελιά παραδόξως αντι να αξιοποιούν τα μικρότερα σε RRC CONNECTED συσκευές) Επίσης άλλαξαν και την πολιτική με τα Sleeping Cells και Sleeping Frequencies σε μικρα κελιά. ( Δεν κλείνουν οι δευτερεύουσες συχνότητες σε ώρες αιχμής για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ) ΕΠΊΣΗΣ , ( με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια ) σημάζεψαν τις μεγάλες αποκλίσεις σε ισχύ μεταξύ διαφορετικών συχνοτήτων ανά κελί.( Οι αποκλίσεις στο παρελθόν χαλούσαν τα Counters διοτι οταν σε έστελνε το δίκτυο λόγω κίνησης δυναμικά σε άλλη συχνότητα ... η συσκευή δεν έβλεπε ισχύ στην άλλη συχνότητα και χαλούσε την πολιτική των Counters με . "..λαθη ".) Πολλές αλλαγές προς το καλύτερο. Επιτέλους Ανάσταση !
    1 point
  20. Εδώ δεν γράφουμε τι θεωρούμε, αλλά τι ισχύει. Αν αμφιβάλλεις ακόμα, να πας να διαβάσεις τις συχνές ερωτήσεις. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html
    1 point
  21. 15 ευρώ και τα 2? Σταθερο και κινητό? Σε συνδυασμό με σταθερό (πάνω απο 15ευρώ), παίρνεις ένα q ή f2go με κάθε μήνα 1000' ανα sec, και βάζεις εσύ ιντερνετ. Δίνουν και δώρο καμιά 25+ γίγα για ένα χρόνο και έχεις μόνο ένα πάγιο. https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/
    1 point
  22. Στο επόμενο επενδυτικό πλάνο. Δεν φτάνουν για μεγάλες αλλαγές το πλάνο που τρέχει και ολοκληρώνεται σιγά σιγά...
    1 point
  23. Προσφατα ειχα παει Νιαρχο με VF της προκοπης Ν78(-100 με -105dBm) ειχε μονο πανω στην οροφη με το κινητο να κοιταει κυριως προς το ΣΕΦ. Στους υπολοιπους χωρους απο την εισοδο στα πεζοδρομακια μεχρι το πολιτιστικο κεντρο εκανε εντελως οριακο EN-DC με αποτελεσμα να το γυρναω σε 4G απο κατι σκουριασμενα panels που παρατηρησα πανω απο μια καντινα τα οποια χτυπαγαν αποκλειστικα τους εσωτερικους χωρους(90 mbps dl). Cosmote εντος/εκτος 5G κανονικοτατο με τσιτα τα γκαζια και micro περιφερειακα. Να ειμαι ξεκαθαρος οτι ενα κεντρο σαν τον Νιαρχο που αναγνωριζεται και εκτος συνορων ως ενα απο τα καλυτερα παρκα εκδηλωσεων και δραστηριοτητων δεν το αφηνεις μονο με 4G Only καβουρδισμενα πανελς και 5G αμα εισαι σε συγκεκριμενα σημεια.
    1 point
  24. https://techmaniacs.gr/kataggelies-gia-vodafone-cu-ypochreonei-nikites-diagonismoy-se-ananeosi-kartas/ Τι αναφέρει ο ίδιος: "Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας, σε διαγωνισμό της Vodafone (CU Kalokairistas) που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, ενώ υπήρχε γραμμένο ρητά πως οι νικητές θα πάρουν δώρο απεριόριστα λεπτά ομιλίας κ δεδομένα χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης της κάρτας, έρχεται κ υποχρεώνει τους νικητές σε υποχρεωτική ανανέωση αλλιώς εφαρμόζεται φραγή εισερχομένων κλήσεων. Μετά από επικοινωνία δική μου, αυτοί δεν μπήκαν στον κόπο να με ενημερώσουν ποτέ, μου ανέφεραν πως είναι υποχρεωμένοι πλέον να το κάνουν λόγω νομοθεσίας. Όλα γίνονται χωρίς καμία ενημέρωση των καταναλωτών"
    1 point
  25. Έτσι για πληροφόρηση είναι 0,90€ για 2 ημέρες στην νόβα και για όσες μέρες το χρειάζεσαι και όχι υποχρεωτικά 1 μήνα. Οπότε είναι 30÷2×0,9=13,5€=15€ μαζί με φόρο.😀😁😁
    1 point
  26. Αλήθεια τώρα ... καταργούν το Liquid ??? !! Τι εμπιστοσύνη μπορεί να δώσει ο καταναλωτής σε μια εταιρεία που ξεκινάει να παρέχει μια υπηρεσία / πακέτο και την ΚΑΤΑΡΓΕΙ έτσι ψυχρά μεσα σε λίγο καιρό / μήνες ? ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ. Οι Marketing Managers της Vodafone έγιναν τοίχοδιωκτες 😉 Day Trading στο Marketing ! Πάει και το CU Liquid λοιπόν απο Ιούνιο 2024 !
    1 point
  27. Πιο συγκεκριμενα θα βοηθουσε ισως εισαι σε σημειο που δεν καλυπτεσαι σωστα η υπαρχει υπερβολικη κινηση και οποιες κεραιες σε εξυπηρετουν αδυνατουν να σηκωσουν το βαρος λογω χαμηλου capacity. Το 5G θα σε βοηθουσε αφανταστα αν η καλυψη δεν ειναι τοσο θεμα. Φοβερη αποκλιση και αυτο δειχνει την εκνευριστικη αδιαφορια των εναλλακτικων παροχων να δωσουν αξιολογες η εφαμιλλες υπηρεσιες οπως γινεται στα κεντρα των πολεων και σε τουριστικα μερη.
    0 points
  28. Πλαταμώνα παίζει το ίδιο Cosmote & Nova εκτός από την είσοδο του Πλαταμώνα από το Κάστρο εκεί ζορίζεται η Nova. Λεπτοκαρυά και που έχει Ν78, πέρυσι μόνο στην εθνική είχε και όχι στο χωριό μέσα.
    0 points
  29. Σίγουρα. Το έκανε photoshop 🤣🤣
    0 points
  30. Σας ευχαριστώ πολύ!! Υγ: Μίλησα με τον Κύριο και το προχώρησα για την μητέρα μου για το vodafone 10.
    0 points
  31. Δεν συμφωνώ. Όντως κάνει κινήσεις με αυξήσεις τιμών για να μεγαλώσει τα ήδη μεγάλα κέρδη της. Γνωρίζει επίσης ότι ανταγωνισμό στην καρτοκινητή έχει μόνο την πράσινη οπότε σου λέει δεν κινδυνεύω να χάσω την δεύτερη θέση,αφού ο τρίτος παίκτης στην καρτοκινητή είναι χειρότερος από εμένα και υπάρχει διαφορά 1,1 εκατ συνδρομητών. Και ίσως πληρώνουμε την αδιαφορία της μαύρης για την καρτοκινητή. Τα παραπάνω κακώς,αλλά συντελούν στην αύξηση τινών που προωθεί η κόκκινη
    0 points
  32. Για απεριόριστα μεχρι 20Ε αξίζουν και οι τρεις, παραπάνω καμια. Αν τα δίνουν κάποιοι επειδή έχουν κακό κάνουν, αλλα αυτό δεν μπορείς να το σταματήσεις. Για να μην πω, στην κατάσταση της οικονομίας μας, σε συνάρτηση με τα δίκτυά τους, και τα 20Ε πολλά είναι..
    0 points
  33. Δεν θα έπαιρνα το 256...!!
    0 points
  34. Θα βάλει κι άλλους σταθμούς. Θα έλεγα ότι το mmWave θα έδινε τεράστια ανάσα στις πόλεις αλλά δε το έχουν συσκευές στην Ευρώπη. Θα αρχίσει σιγά σιγά από το τέλος του 24 στην Ευρώπη.
    0 points
  35. Γενικα μου το κανει εμενα πανω απο ενα μηνα... Ειτε στο Netmonitor ειτε στο Netmonster, ανοιγει και κλεινει, οτι και να εχει. Στην ενδειξη της συσκευης δεν φαινεται το ξεκλειδωμα.
    0 points
  36. Εννοείται ότι τα Γκόλντεν μποις τρώνε τα μερίσματα και βγάζουν καλές προμήθειες υπερχρεώνοντας τις εργασίες, δήθεν επέκτασης.😁 Αν είναι δυνατόν σε μία οικονομία που παλεύουν όλοι να επιβιώσουν απλώς να δίνεις πράγματα, που αδιαφορούν οι καταναλωτές σε ποσοστό 99% και να λες ότι όλα θα πάνε καλά. Καταρρέει η χώρα και εμείς πετάμε χαρταετό. Μέχρι και ο εκπρόσωπος του 5% κατάλαβε ότι ούτε 1% δεν υπάρχει πλέον.😀
    0 points
  37. Εχω μεγάλη καβατζα σε κρυστάλλους και πολυς κόσμος ξέρει το 1 νουμερο, οπότε θα το συντηρώ με cash back, αλλά κλήσεις θα κάνω από το φρογκ, ώστε σιγά σιγά ο κόσμος να μαθαίνει το φρογκ. Θα φαω και τους κρυστάλλους σε διαγωνισμους και μέχρι τότε βλέπω. Εάν είχες download 0,90 και upload 0,30 και εσυ νομίζω θα έβρισκες κουσουρια.
    0 points
  38. Συγγρού Φιξ Περικλέους και Λέκκα https://maps.app.goo.gl/g1ZeMQisnNRAKZrt7 Κάπου στην Ερμού δίπλα https://maps.app.goo.gl/3vnsoCLpFbRiGm4h7 Αιόλου και Βορέου https://maps.app.goo.gl/a5iNPKx6z6vVM1sP8 Πλατεία Συντάγματος
    0 points
  39. θεωρώ ότι από τότε που άρχισε το ρευστό η εταιρεία κοροϊδεύει τον κόσμο και μένα προσωπικα συν τους δήθεν διαγωνισμούς και μπούρδες,οπότε και αποχωρώ,η βονταφοναρα έγινε βονταφονακι,κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν στα κεντρικά ,καλή σας δύναμη
    0 points
  40. Κάπως έχει ξεφύγει το CU τώρα τελευταία. Συνεχώς ακριβαίνει. Έτσι όπως τα κάνουν ας βγάλουν τον κόφτη των 4ων mbps στα απεριόριστα. Υ.Γ. Α, ρε blizard! Πάει το liquid! Και γω αυτό είχα συνέχεια ενεργοποιημένο με cashback.
    0 points
  41. Αυτό θυμίζει το αντιβαιρους της Symantec για ΗΥ πριν χρόνια. Μόλις έκανες εγκατάσταση σου έλεγε αμέσως ότι έπιασε ιούς συνεχώς κάθε 10' για 3 ημέρες και μετά τίποτα. Σε όλους τους υπολογιστές, τους ίδιους ιούς με την ίδια σειρά. Μιλάμε για πολύ σανό.😀
    0 points
  42. Μπορεί ορισμένοι από εσάς να αγνοείτε την ύπαρξή του, όμως σίγουρα θα έχετε ακούσει για το Telegram πως ανήκει στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που εξαπλώνεται σαν “φλόγα”, επειδυκνύοντας ένα δισεκατομμύριο ενεργούς μηνιαίους χρήστες “μέσα σε ένα χρόνο”. Αυτός είναι ο στόχος που πιστεύει ο δρυτής της εφαρμογής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον δισεκατομμυριούχο: Pavel Durov. Ο Pavel Durov έφυγε από τη Ρωσία το 2014 μετά την άρνησή του να κλείσει τις κοινότητες της αντιπολίτευσης στο VK, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είχε στο παρελθόν. Παρά τις πιέσεις από ορισμένες κυβερνήσεις, ο Durov παραμένει προσηλωμένος στη διατήρηση του Telegram ως μια “ουδέτερης πλατφόρμας”, αποφεύγοντας τις γεωπολιτικές εμπλοκές. Το Forbes υπολογίζει την περιουσία του Durov στα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Ανέφερε ότι το Telegram, με 900 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες επί του παρόντος, παραμένει αφοσιωμένο στον ρόλο του ως ουδέτερου παίκτη στο τοπίο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η Meta, αντίθετα, μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από δύο δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και εκεί δεν υπάρχει κάτι το “ουδέτερο”. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η Telegram εξετάζει μια εισαγωγή στις ΗΠΑ μόλις επιτευχθεί η κερδοφορία. Η πλατφόρμα, με ιδιαίτερη επιρροή στις δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, βρίσκεται μεταξύ των μεγάλων παικτών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας το Facebook, το YouTube, το WhatsApp, το Instagram, το TikTok και το WeChat. Η ιδέα για μια εφαρμογή κρυπτογραφημένης ανταλλαγής μηνυμάτων προέκυψε εν μέσω πίεσης στη Ρωσία, με τον αδερφό του Durov, Nikolai, να χειρίζεται το σχέδιο κρυπτογράφησης. “Προτιμώ να είμαι ελεύθερος παρά να παίρνω εντολές από οποιονδήποτε”, είπε ο Durov σχετικά με την έξοδό του από τη Ρωσία και την αναζήτηση ενός σπιτιού για την εταιρεία του, η οποία περιελάμβανε θητείες στο Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη και το Σαν Φρανσίσκο. Πιο ανησυχητικό, είπε, ότι έλαβε υπερβολική προσοχή από τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του FBI. [via] back to the Article
    0 points
  43. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η μαύρη έχει δείξει καλά δείγματα,αλλά το πάει αργά. Πρέπει να πατήσει γκάζι. Από την άλλη η Vodafone την δεδομένη στιγμή τρέχει πιο γρήγορα
    0 points
  44. Στην περιαγωγη, ο χρόνος ομιλίας ισχύει για όλη την Ευρώπη. Είναι ευρωπαϊκή οδηγία.
    0 points
  45. Πολύ καλή. Ζητα και τις παροχές που βάζουν στα καρτοκινητά
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...