Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. HEO

    HEO

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      7.316


  2. KostasStil

    KostasStil

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      9


  3. mol

    mol

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      25.897


  4. s_wind

    s_wind

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.769


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 14/10/2022 Σε όλες τις περιοχές

  1. AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA! UNLIMITED DATA + 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 5€! ΣTEIΛE UD ΣTO 12410 H ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO MYF2G MEXPI KAI 8/11! Δεν χάνεται τίποτα να δοκιμάσετε Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    2 points
  2. Άντε, η περιοχή της Σητείας είχε μείνει μόνο σε όλη την Κρήτη. Καλά κατεβάσματα εύχομαι σε όλους εκεί [emoji16] Poco X3 Pro via Tapatalk
    1 point
  3. μήπως χρειάζεται ενημέρωση η εφαρμογή? σήμερα το πρωί βγήκε ενημέρωση για το Q app
    1 point
  4. Να έχεις πάντως στο μυαλό σου ότι watch 3 pro έχει πλήρες λειτουργικό OS ενώ το GT 3 έχει lite έκδοση... Καλή σου ημέρα
    1 point
  5. Το παιχνιδι big bang σημαίνει "προυποθέσεις" για να παρει κάποιος κάτι που αυτή τη στιγμή το δίνει το f2g (και λογικά συντομα θα το δώσει και το what's up) χωρίς προυποθέσεις. Η πλειοψηφια θα δώσει +5€ παρα να παιξει το παιχνιδι. Η βονταφον θα αναγκαστεί να δώσει πακέτο με απεριόριστο ιντερνετ χωρίς προυποθέσεις εάν θέλει να ακολουθήσει τις εξελίξεις στην καρτοκινητή, αλλιώς θα αρχίσει να χάνει συνδρομητές. Εγώ έχω αρκετούς κρυστάλλους για περίπου 12 μηνες, οπότε συνεχίζω με 10€/μηνα μέχρι να τους τελειώσω, ή μέχρι να βρω κάτι πιο γρήγορο (έχω μονοψήφια Gbps) με μικρή διαφορά χρημάτων (που λογικά θα δώσει η κοσμοτε). Επίσης εάν τα 200gb που δίνει τώρα το big bang δεν μου φτάνουν, έφυγα χθες για απεριόριστο ιντερνετ με το f2g με +5€, αντί να ξαναδωσω +10€ στην κόκκινη για 400gb. Για αρχή η βονταφον πρεπει να δώσει απεριόριστο και μετά χωρίς προυποθέσεις.
    1 point
  6. Δες αυτό μήπως σε βοηθήσει... https://consumer.huawei.com/en/community/details/WATCH-3-Series-How-to-Reply-to-Text-Messages-on-Your-Watch/topicId_164028/ Στο watch 3 pro όταν έρχεται ειδοποίηση, κάτω από το μήνυμα έιναι όλα τα preset μηνύματα
    1 point
  7. Εχθές αγόρασα f2g κάρτα από το υποκατάστημα της Θέρμης. Μου πήραν 10 ευρώ (αντί για 12) και μου ενεργοποίησαν αυτόματα ένα πακέτο με το όνομα "special combo 3", το οποίο έχει απεριόριστη ομιλία, 500 sms και 4gb. Μου το βγάζει ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανά για 9 ευρώ. Όχι και άσχημο πακετακι. Επιπλέον τον ρώτησα τον υπάλληλο εκεί για esim και μου είπε υπομονή, το ετοιμάζουν και πολύ σύντομα θα μας το ανακοινώσουν.
    1 point
  8. Δε νομίζω ότι έχουν κάνει τίποτα ακόμα. Την Κυριακή πήρα τη γραμμή 2 και μετά τον Άγιο Δημήτριο προς το Ελληνικό, ακόμα δεν έχει καμία σήμα. Στη γραμμή 3, πήγα μέχρι τέρμα Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο) που άνοιξαν οι νέοι σταθμοί και πάλι μετά το Μοναστηράκι προς Πειραιά, τίποτα απολύτως. Ούτε η Cosmote. Στους περισσότερους σταθμούς, μόνο η Cosmote υπάρχει με ίντερνετ. Στην Πανόρμου μερικές φορές δείχνει 5G με 3 Mbps, αλλά τουλάχιστον δεν έχει 2G όπως οι άλλες.
    1 point
  9. Σε πολλούς σταθμούς της κόκκινης γραμμής βλέπεις ταχύτητες πάνω από 100 Mbps από Cosmote, NSA Disconnected αλλά με το σηματάκι του 5g. Οι άλλες 2 εταιρείες είναι ανύπαρκτες. Άντε να φορτώσει κανένα μήνυμα αλλά συνήθως ούτε κλήση βγαίνει. Έχω την εντύπωση πως είχαν πει πως θα ξεκινούσαν από τον σταθμό Ελληνικό και στους επόμενους 3. Αν θέλουν 2.5 χρόνια που λένε οι ανακοινώσεις και κάνουν έναν έναν τον κάθε σταθμό βγαίνει περίπου ένας σταθμός κάθε ενάμιση μήνα (1.43 μήνες αριθμητικά), δηλαδή 43 υπόγειοι σταθμοί για 2.5 χρόνια.
    1 point
  10. Παραθέτω τη νομοθεσία καθώς και την εμπειρία χρήστη διπλανού φόρουμ.
    1 point
  11. Δε θα το έλεγα χάσιμο χρόνου, σε όποια ηλικία και να είσαι. Αν το πιστεύεις αυτό, τότε απλά δεν είσαι για gaming πλέον. Μακάρι να παίζω μέχρι όσο μπορέσω. Έστω και λίγο με αρκεί!
    1 point
  12. Το Android 13 υποστηρίζει κάτι σαν το virtualization των windows. Θα μπορεί θεωρητικά δηλαδή να τρέξει αλλα λειτουργίκα σύστηματα πχ windows μέσα από android. Το pixel της google που πήρε ήδη την 13, τρέχει windows και μάλιστα καλά. Κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου τρέχει crisis αν θυμάμαι καλα, και πολύ καλά μάλιστα. Εγω μέσω άλλου Emulator τρέχω ήδη στη 12 κάποιες εφαρμογές των Windows που υποστηρίζει. Ελαχιστοι το ξέρουν αυτό ότι γίνεται. Τρέχω full windows office (Excell κλπ). Δεν τρέχουν όμως ούτε έτσι οι μακροεντολες visual basic που κανονικα τρέχει το Excell. Ήταν ο βασικός λόγος που το δοκίμασα. Τωρα δεν είμαι μπροστά στο tablet, θα ανεβάσω πως γίνεται αν ενδιαφέρει κανέναν, αν και δεν πολυ ανεβάζω πλέον εδώ γιατί κάτι δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο φόρουμ. Επανηλημενα πηγα να ανεβάσω λινκ από youtube και δεν με άφηνε άγνωστο γιατί. Συνήθως γράφω στο xda. Edit, τώρα που γράφω απ την ταμπλέτα, η εφαρμογή λέγεται exagear gold windows emulator version 3.0.1 Google it όποιον τον ενδιαφέρει, υπάρχουν και βίντεο στο YouTube. Το tab s8 ultra, τρέχει τον emulator σφαίρα, γρήγοροτερα απο καθε αλλη συσκευή που εχω δοκιμάσει. Σε 3-4 δευτερόλεπτα. Και υποστηρίζει office 2010. Κανείς setup κανονικά, και τρέχει επίσης γρήγορα σαν να τρέχεις Windows. Έχω τρέξει και άλλες Windows εφαρμογες πχ συμπίεσης ρομ απο PlayStation, mame κλπ με εφαρμογές Windows, κάτι που δε γίνεται στο Android, ή εφαρμογες windows που κατεβασω snap photos για παιχνίδια από emulator. Γενικά τρέχει αρκετές Windows app και οχι μονο οσες έχει στη λίστα. Η λίστα απλα σου γράφει ποίες εγγυημένα τρέχουν. Πχ έχει το office 2010. Αν βάλεις office 2003 μπορεί να μη τρεχει. Πιστεύω με το Android 13 έρχονται ωραία πράγματα.. Εχω και το galaxy book 12 χρόνια τώρα (windows core i5 8 giga ram, 12αρα oled), αλλά όπως είπες η touch εμπειρία σε Windows δεν είναι οτι καλύτερο. Άσε που βλέπεις πχ 2 ταινίες Netflix και η μπαταρία παει απο 100 στο 10, συν θερμοκρασίες, ανεμιστήρες, standby χαλια. Βλέπεις στο s8 και παει στο 70.. Παγωμένο χωρίς θόρυβο.. Αλλά σε επαγγελματικες Windows εφαρμογες είναι must. Καθένα εχει τη χρήση του. Αν ποτέ τρέξει καλα Windows το s8, θα παει για πούλημα το άλλο. Όπως ειπα δεν μπορω να ανεβάσω βίντεο εδω, άγνωστο γιατί. Μόλις επιχείρησα να απαντήσω στο παρακάτω post που περιέχει βίντεο που ανέβασε αλλος και δεν μπορώ καν να απαντήσω. Γράφει αυτά αν βλέπει κανας modarator: (Έχω βίντεο στο xda, εδω οποίος θέλει να δει https://forum.xda-developers.com/t/how-to-run-microsoft-office-2010-windows-version-in-s8-ultra-and-android-in-general.4503571/) A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site Your access to this service has been limited. (HTTP response code 403) If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance.
    1 point
  13. Μια και αναφερατε για φωτογραφια για να βγαλει καποιος πολυ καλες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου τι κανει? Παμε στο μενου της καμερας και ενεργοποιουμε τις προτασεις ληψεις.Βγαινουμε εξω μετα παμε στο κεντρικο μενου -αλλες και την λειτουργια νυχτα την τοποθετουμε διπλα απο την λειτουργια φωτογραφια. Θελουμε να τραβηξουμε φωτο το βραδυ . Ενεργοποιουμε την καμερα στην λειτουργια 64mb.Εστιαζουμε και περιμενουμε η προταση ληψης να γινει απο λευκη κιτρινη .Την ακολουθουμε σταματαμε εκει και οταν σταθεροποιηθει στο κιτρινο τοτε παταμε την λειτουργια Νυχτα.Παταμε για αποτυπωση. Η φωτο θα βγει με πολυ καλο αποτελεσμα. Αυτα .
    1 point
  14. Άτομο με φθηνό κινεζικό κινητό υππφερει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στις περιοχές που είναι οριακές . Εγώ με το iPhone στα ίδια σημεία κάτι κάνω Πολύ καλά νέα επιτεκους δίνουν λόγο σημασία στα βόρεια
    0 points
  15. Τραγικό ! Η Wind ο μόνος πάροχος με απεριόριστο internet στη καρτοκινητή
    0 points
  16. Άρα και εγώ που την έκανα την παραγγελία 8 Οκτωβρίου, και μου δείχνει το σύστημά τους για παράδοση μετά τις 3 Νοεμβρίου θα με χρεώσουν μετά τις 3 άρα χάνω το ρολόι. Δεν νομίζω.Το σωστό είναι πότε κάναμε την παραγγελία.
    0 points
  17. https://techmaniacs.gr/wind-unlimited-data-month/ Τραγικό λένε τα άτομα 🤣😂
    0 points
  18. Αν έχουν ταχύτητα, όποια και να είναι αυτή, καλό είναι. Εδώ άλλοι είναι σε συμβόλαιο με ταχύτητα 0', κάποιοι απο το χωριό, δε τους ξέρετε... 😁
    0 points
  19. Όπως και να έχει αν μπορούν οι καρτοκινιτοι να έχουν απεριόριστα ότι ταχύτητες και να έχουν είναι τέλεια.
    0 points
  20. Μια χαρά είναι οι ταχύτητες. Τώρα που το f2g μένει απεριόριστο στα δεδομένα είναι λουκούμι για πολύ κόσμο.
    0 points
  21. Εμένα με εξέπληξε πιο πολύ το ότι μπαίνει n78! Επίσης ο συγκεκριμένος σταθμός έχει πολύ καλή κάλυψη, εγώ που είμαι πολύ κοντά στο κέντρο και σε ισόγειο κιόλας, τον βλέπω με αρκετά καλό σήμα. Poco X3 Pro via Tapatalk
    0 points
  22. Μετά την φορητότητα εμφανίζονται μερικά πακέτα στην εφαρμογή.
    0 points
  23. Έρχεται συνεγκατάσταση της Cosmote πάνω στην υπάρχουσα κεραία με eNb 538 της Vodafone στην Ξάνθη. Έχει κάλυψη στο νότιο μέρος της πόλης, όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Όσο έχω δει, η 538 έχει κάλυψη στην συνοικία της Κυψέλης και στο Φόρο. Δεν ξέρω αν έχει υλοποιηθεί ήδη, τα έγγραφα είναι πολύ φρέσκα. Στην άδεια αναγράφει τις συχνότητες, η Cosmote με B1+B3+B7+B20+n28+n78, το ίδιο και η Wind και η Vodafone. Για την ώρα τα πράγματα είναι στάσιμα. application164155.pdf
    0 points
  24. Εγώ το έχω παραγγείλει από το amazon.de απο τις 7 του μηνος σε λευκο χρωμα και ακομα τιποτα,εντωμεταξυ στο σαιτ λεει οτι πλεον τουλαχιστον για το λευκο χρωμα διαθεσιμο απο 1 εως 2 μηνες θα ειναι παλι ενω για τα αλλα χρωματα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα προς το παρον.
    0 points
  25. Οι 7 προς το παρόν τίποτα. Η 3790 δούλευε μέχρι πρίν 2-3 χρόνια, και βοηθούσε και πάρα πολύ στην κάλυψη, ήταν στην ταμπέλα ενός καταστήματος. Όταν έκλεισε το κατάστημα, έκλεισε και αυτή. Την 1442068 πήγαν να την τοποθετήσουν τώρα με την αναβάθμιση που έγινε στον ΟΤΕ στο κέντρο αλλά τους "μυρίστηκαν" και δεν έγινε η εγκατάσταση.
    0 points
  26. Έχει δύο ημέρες που έγινα συνδρομητής της Frog. Έκανα online την αίτηση, ήρθε η κάρτα, ολοκληρώθηκε η φορητότητα και ξεκίνησα τη χρήση... Προέκυψε όμως ένα πρόβλημα. Το πρωί όταν ενεργοποιώ το κινητό στο σπίτι, έχω intenet από το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού. Με το που φεύγω από το σπίτι (ή κλείνω το wifi) δεν έχω δεδομένα από το δίκτυο κινητής. Θα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για να αρχίσει να κατεβάζει από το δίκτυο κινητής δεδομένα. Ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα με τη Vodafone (κινητό Realme 8 5G). Προσπάθησα να επικοινωνήσω με frog αλλά μετά από μισή ώρα αναμονής για τεχνικό δεύτερου επιπέδου η γραμμή κόπηκε... Κάποια βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα; Ευχαριστώ UPDATE Επικοινώνησα τελικά με την εξυπηρέτηση. Στο κινητό ήταν επιλεγμένο το wifi calling ενώ στα συστήματα σου όχι. Το ενεργοποίησε και φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα.
    0 points
  27. Επειδή από κάλυψη δεν τρελαίνομαι στην περιοχή, έχω σκοπό να έχω όσο το δυνατό οικονομικότερα τις περισσότερες παροχές, αυτός είναι ο λόγος που ψάχνω να κάνω την μεταφορά από κατάστημα, εάν γίνεται και τηλεφωνικά / διαδικτυακά το ίδιο μου κάνει. Το κατάστημα Πολυκάστρου μου απάντησε ότι "δεν γίνεται σε f2g πάρα μόνο σε συμβόλαιο και έχουνε την χχχχχχ προσφορά" τους τόνισα πως με τηλέφωνο στα κεντρικά γίνεται και εάν θέλουν να εξυπηρετήσουν, απάντησαν πως δεν μπορούν και τους το έκλεισα. Το κατάστημα των Γιαννιτσών (δεν κράτησα όνομα γιαυτό θα καλέσω σε λίγο ξανά) μου είπε ότι γίνετε. Θα το σιγουρέψω για να μην τρέχω άδικα αύριο το πρωί. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι για κανένα 6μηνο στον παλιό κακό μου πάροχο, μετά όπου βρω προσφορά. Υ. Γ. Αυτά από έναν φανατικό υποστηρικτή της λύσης του συμβολαίου. Μέχρι που έγινα Josephine - Δεν Έχω Σήμα - 🤪
    0 points
  28. Παίζουν τέλεια όλα αυτά σε Firestick 4k Max. Άμεση ανταπόκριση, streaming μέχρι Ultra 4k χωρίς buffering αφού υποστηρίζουν 5g Wi-Fi. Κανένας λόγος να έχεις Ethernet. Sent from my LE2123 using Tapatalk
    0 points
  29. Όταν πήρα το δέμα, πήρα τηλέφωνο και στην cosmote για πότε θα ενεργοποιηθεί, με είπαν σε 3 μερες όταν χαθεί το σήμα της Vodafone. Την άλλη μέρα το βράδυ μετά τις 11 έχασα το σήμα και άλλαξα την sim. Μπορεί και ΣΚ τα ενεργοποιηθεί, έτσι με είπαν στο τηλ.
    0 points
  30. Και με το update Οκτωβρίου η συσκευή παραμένει και είναι στα καλύτερα της. Ωραίο πραγματάκι, μανιτζέβελο ,γρήγορο με φωτεινή οθόνη και σε κάθε update όλο και βελτιώνεται ειδικά η ομαλότητα του που πάσχει λιγάκι το Samsung Ui. Τσεπάτο χωρίς να κουράζει με το μέγεθος του ιδανικό με το ένα χέρι συσκευάρα! No bugs no nothing , εγώ προσωπικά το έχω χίλιοευχαριστηθεί δεν με έχει απασχολήσει ποτέ και για τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Η μπαταρία του είναι μια χαρά μόλις μάθει η συσκευή την χρήση και τα πατήματα του χρήστη της.
    0 points
  31. Μόλις έφτασε και σε εμένα. Sent from my V2178A using Tapatalk
    0 points
  32. Θα δείξει αν απαντήσει.. για τους πόντους αν τους μάζευε κάποιος και τους μήνες που έχει απεριόριστα με το 10αρικο άνετα έχει περίσσευμα για να αγοράζει κάθε μήνα το πακέτο. Για κάποιον λοιπόν που του φτάνουν τα 200gb μπορεί με 20 ευρώ κάρτα να έχει και 400 λεπτά προς όλους κάθε μήνα (ενεργοποιωντας και το εβδομαδιαίο bigbang combo) αν φυσικά του φτάνουν αυτά, όταν για απεριόριστα όλα στο f2g θέλει 30 ευρώ κάρτα Ιδανικό λοιπόν για εμένα προσωπικά και ως απάντηση στο f2g θα ήταν να έκανε τα 200gb απεριόριστα και πάλι στα 10ευρω πάρα χωρίς παιχνίδι στα 15ευρω..
    0 points
  33. Όχι ανεπίσημα γίνεται στους 13 μήνες και σου παίρνουν τη γραμμή αν θυμάμαικαλά. Μέχρι τότε δέχεσαι κανονικά κλήσεις
    0 points
  34. Κάθε μήνα είναι προεπιλεγμένο να έρχεται ο λογαριασμός και μπορεί να γίνει αλλαγή σε δίμηνο μέσω του my cosmote
    0 points
  35. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών (και αφού με κάνανε πάσα σε 5 διαφορετικούς υπαλλήλους) μου τα έκαναν όλα αυτοί Όλα καλά μέχρι στιγμής
    0 points
  36. Εάν θέλεις ethernet μπορείς να του βάλεις, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιθανόν το firestick να μην είναι η πιο λογική επιλογή. Κατά τα άλλα apks εγκαθίστανται σχετικά εύκολα με κάποια μικρή προεργασία (πχ download του apk απευθείας στο stick, ή μέσω android, PC). Η απόκριση είναι λίγο πιο αργή απ' ότι πιθανόν να έχει συναντήσει κανείς σε γρήγορα κουτάκια. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει και τη λίγη παραπάνω ταχύτητα, το Max είναι προτιμότερο.
    0 points
  37. 1% Μπαταρία; Εγω αν η μπαταρία παει 18%-20% θεωρώ ότι τελείωσε.
    0 points
  38. Έξω από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Στην ουσία είναι 4G, μιας και το 5G ήταν μόνιμα disconnected.
    0 points
  39. Έξω από το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Κάτι δεν πάει καλά... 😳
    0 points
  40. Έκανα τα updates και ύστερα επαναφορά σε εργοστασιακές. Έκανα καλά;
    0 points
  41. Λιβαδειά κέντρο Νωρίτερα https://i.imgur.com/GwlnYUj.jpg https://i.imgur.com/KOEPaX3.jpg
    0 points
  42. οπωςς; https://www.skroutz.gr/s/19434150/Samsung-Φορτιστής-με-Θύρα-USB-C-και-Καλώδιο-USB-C-25W-Μαύρος-EP-TA800X-Bulk.html αυτον εχω..
    0 points
  43. @CosMapκι εγώ είμαι υπέρ των Kathrein. Μου αρέσουν όμως πολύ και οι commscope. Οι Huawei είναι απλά οκ.
    0 points
  44. ποποποπο είναι το μονο μείον μέχρι στιγμής ! επειδή αυτο το διάστημα οδηγώ πολλες ώρες εχω το κινητό σε landscape φάση στο αμάξι στην θήκη και το ξεκλείδωμα είναι μαρτύριο ! Απορώ πως τους ξέφυγε αυτό !
    0 points
  45. Εγώ το λέω γενικά για πολλά μικροπροβλήματα. Το συγκεκριμένο με τον messenger πρέπει να είναι θέμα αρκετών χρηστών, ανεξαρτήτου κατασκευαστή συσκευής. Ίσως είναι συνδυασμός προβλημάτων.
    0 points
  46. Θα σου πω τι έκανα ακριβώς πέρσι με το Pixel 6, μπορεί φέτος να έχει αλλάξει κάτι. Αγόρασα κανονικά το κινητό από το site της Fnac στη Γαλλία και το παρέλαβα. Όταν ήρθε η ώρα με τις ημερομηνίες και άνοιξε η πλατφόρμα της Google, μπήκα στo ξεχωριστό site Google Promos (κάπως έτσι). Εκεί ουσιαστικά ζητούσαν ένα επιβεβαιωτικό της αγοράς. Νομίζω (δεν μπορώ να θυμηθώ με σιγουριά, έχει περάσει και ένας χρόνος) ότι θέλανε κάτι τύπου ΙΜΕΙ (από το κουτί του κινητού) και μία απόδειξη της αγοράς. Επέλεγες κατάστημα από όπου το αγόρασες (είχε όλα τα συνεργαζόμενα της Γαλλίας), έβαζες ημερομηνία νομίζω και στη συνέχεια ανέβαζες μια εικόνα από την απόδειξη της αγοράς. Νομίζω έκανα screenshot από το mail επιβεβαίωσης ή από την απόδειξη του Fnac σε pdf (δεν θυμάμαι τι από τα δύο), όπου φαινόταν το όνομά μου, το ποσό, το κινητό, το μέιλ κτλ. Είχα κόψει από την εικόνα την ελληνική διεύθυνση. Είπα να το δοκιμάσω έτσι και ό,τι γίνει. ΔΕΝ υπήρχε κάποιο ξεχωριστό πεδίο για τη διεύθυνση αγοράς/αποστολής του κινητού, δεν χρειαζόταν να βάλω κάπου την ελληνική διεύθυνση. Ουσιαστικά επιβεβαίωναν ότι έχει γίνει η αγορά από μένα (προφανώς και μέσω IMEI μπορούσαν να τσεκάρουν χώρα κτλ) και μετά τσέκαραν τη διεύθυνση αποστολής του δώρου (τα ακουστικά Βοse) ότι είναι στην ίδια χώρα. Πρόσβαση στο πού στο έστειλε το κινητό σε εσένα ο πωλητής δεν είχαν. Μία διεύθυνση έβαλα μόνο, αυτή της αποστολής του δώρου στη Γαλλία σε μία φίλη. Η έγκριση ήρθε σχετικά γρήγορα (μπορεί και την ίδια μέρα, δεν θυμάμαι) και μετά έγινε η αποστολή. Δεν μπορώ να σου ορκιστώ ότι δεν άλλαξαν κάτι φέτος, αλλά πέρσι λειτουργούσε έτσι (τουλάχιστον στο γαλλικό). Μπορεί φέτος να είναι πιο αυστηροί, μπορεί να έχουν αλλάξει τα υποχρεωτικά πεδία κτλ. Δεν θα σου πω να το δοκιμάσεις σίγουρα. Θυμάμαι το είχα ψάξει και σε ολλανδικό φόρουμ και ίσχυε το ίδιο. Αυτοί το έκαναν με Γερμανία. Αντίθετα, οι υπηρεσίες forwarding είχαν θέμα. Δεν ξέρω αν ήταν όλες, αλλά το έγραφε ξεκάθαρα και στους όρους πέρσι ότι δεν είναι αποδεκτές.
    0 points
  47. Και εμένα με χαλάει αλλά δύο χρόνια στην Q το ίδιο γίνεται με τα countdown, δε μπορείς να βασιστείς σε αυτά και απ' όσο έχω καταλάβει δεν ήταν και πολύ διαφορετικά παλιότερα. Οπότε δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, εκτός του ότι ακρίβυνε όπως όλα. Τώρα γιατί περιμένουμε από τη nova να κάνει κάτι δε ξέρω, εδώ δεν έχουν φέρει στα ίσα την υπόλοιπη wind, ούτε κάποια υπόσχεση έδωσε για την q αλλά ούτε και ποτέ την ανέφερε ονομαστικά. Και που άρχισαν να αλλάζουν sim και βγήκαμε από το roaming με volte/vowifi και 5G (όπου δουλεύει) θαύμα είναι. Εγώ θα έλεγα καλύτερα να μην ασχοληθούν, χειρότερα θα τα κάνουν. Ας στρώσουν την wind και μετά βλέπουμε με q.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
  • Create New...