DTse Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 kongeo1994 said: Δεν πετυχαινουν απο το 5 και μετα...δοκιμασα E λογικα τοτε θα πρεπει να περασεις καθαρη την rom και να ξανα δοκιμασεις. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 DTse said: E λογικα τοτε θα πρεπει να περασεις καθαρη την rom και να ξανα δοκιμασεις. υπαρχει καποιος οδηγος;;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 να ρωτησω το "return stock" που ειδα εδω θα το φτιαξει; θελει να κανω και το ξεκλειδωμα του bootloader;; http://forum.xda-developers.com/g2-mini/general/complete-guide-vademecum-lg-g2-mini-t2900073 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 kongeo1994 said: να ρωτησω το "return stock" που ειδα εδω θα το φτιαξει; θελει να κανω και το ξεκλειδωμα του bootloader;; http://forum.xda-developers.com/g2-mini/general/complete-guide-vademecum-lg-g2-mini-t2900073 Μόνο το return to stock θα κοιτάξεις για να γυρίσεις σε μαμίσια ROM. Το φλασάρισμα, σε συνθήκες Custom ROM χρησιμοποιείται για το κλείδωμα του bootloader. Αν θές να λύσεις το πρόβλημα με το root, ένας τρόπος πριν το φλασάρισμα είναι να κάνεις ένα factory reset για να ξερουταριστείς και στη συνέχεια να το δοκιμάσεις εκ νέου. Αν αποτύχει, πας σε stock κατάσταση. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Απετυχε το factory reset... Αρα κανω return...δεν θελει ξεκλειδωτο Bootloader ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 στα 138ευρω αξιζει να τ αγορασω??θελω κυριος ιντερνετ και μετα απλη χρηση τηλεφωνα μυνηματα και τετοια.τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dregi Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 fikr21 said: στα 138ευρω αξιζει να τ αγορασω??θελω κυριος ιντερνετ και μετα απλη χρηση τηλεφωνα μυνηματα και τετοια.τι λετε? Μετά απο 10 μήνες χρήση είμαι πολύ ευχαριστημένος , ύστερα από την αναβάθμιση πάει ακόμα καλύτερα.Νομίζω αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Πλέον έχει εκτοξευθεί η τιμή του http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-4G-8GB.html Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αξίζει τελικά να πάμε σε lollipop ;;; είχα διαβάσει διάφορα... Είμαι σε κιτ κατ απόλυτα ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ που την έχω βάλει δεν έχω κανένα θέμα, ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Σφαίρα πάει. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά τα ακουστικά είναι συμβατά με το g2 mini? Το μικρόφωνο με ενδιαφέρει. http://www.skroutz.gr/s/3027066/LG-PHF-300.html Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 veteranos123 said: Μου ήρθε νέα ενημέρωση στο κινητό (μετά την lollipop) 1μιση μήνας και ακόμη να μου έρθει η ενημέρωση που πήρες :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπερα, Εψαχνα το κινητο της γυναικας μου για φακο Υπαρχει; Εγω δεν βρηκα τετοια εφαρμογη.. Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 PETTROS said: Καλησπερα, Εψαχνα το κινητο της γυναικας μου για φακο Υπαρχει; Εγω δεν βρηκα τετοια εφαρμογη.. Είναι σε widget. Βάλε το σε μια οθόνη σου και πατώντας το θα ενεργοποιείται. Και εγώ το έψαχνα στης συζύγου μου ;) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Κοιτούσα λίγο τη μνήμη του κινητού και είδα ότι τα αρχεία συστήματος είναι 4,23GB !!!!! Είναι φυσιολογικό αυτό; σε όλους με lollipop τόσο είναι; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 ευχαριστω mclound υπαρχει προβλημα , οταν το βαζει η γυναικα μου σε τσαντα τραβαει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ φωτο νομιζω ενεργοποιεται το πισω κουμπακι, δεν ξερω κιολας υπαρχει ΛΥΣΗ σε αυτο το σπαστικο? χτες μου εδειξε καμμια 200 ιδιες φωτο close up:blink: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το πρόβλημα είναι γνωστό και είναι τα πίσω κουμπιά της κάμερας. Αυτό λύνεται μόνο με θήκη που καλύπτουν τα κουμπιά και έται δεν πατιούνται εύκολα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.12.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 bathan said: Το πρόβλημα είναι γνωστό και είναι τα πίσω κουμπιά της κάμερας. Αυτό λύνεται μόνο με θήκη που καλύπτουν τα κουμπιά και έται δεν πατιούνται εύκολα ευχαριστω θα το δω δεν απενεργοποιειται με τιποτα ? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panahs Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 PETTROS said: ευχαριστω θα το δω δεν απενεργοποιειται με τιποτα ? Οι μόνοι τρόποι που έχω βρει είναι: Ή ρυθμίζεις μέσα από το μενού της φωτογραφικής, αντί να τραβάει φωτογραφίες, να κάνει ζουμ. Ή κάνεις update το λειτουργικό σε 5.0.2 που έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Update σε 5.0.2 πως; Εντιτ , τωρα ειδα εχει το 5.0.2 Πως το απενργοποιω λοιπον;; Edited September 10, 2015 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panahs Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 PETTROS said: Update σε 5.0.2 πως; Εντιτ , τωρα ειδα εχει το 5.0.2 Πως το απενργοποιω λοιπον;; Πας στις Ρυθμίσεις Συστήματος-> Γενικές -> Πλήκτρο Συντόμευσης Απενεργοποίησέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteranos123 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 katergaris1979 said: Κοιτούσα λίγο τη μνήμη του κινητού και είδα ότι τα αρχεία συστήματος είναι 4,23GB !!!!! Είναι φυσιολογικό αυτό; σε όλους με lollipop τόσο είναι; :wacko: Εμένα είναι 4,63 Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 veteranos123 said: Εμένα είναι 4,63 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 To lollipop δεσμεύει 4GB Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.12.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panahs Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 bathan said: To lollipop δεσμεύει 4GB Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται να δεσμεύει χώρο ΜΑΖΙ με το προηγούμενο! Λειτουργεί μια χαρά μετά την αναβάθμιση, αλλά από τότε έχω σοβαρό πρόβλημα χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georho Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Φίλος εχει το g2 620 r .μπορει νε γίνει downgrade απο lollipop σε kitkat; Σας ευχαρηστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts