miketra Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 [ATTACH]47830[/ATTACH] Λατρεύω λευκό χρώμα αλλά ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω πιο θα κάνει παρέα στο m8. Xaxaxa Εγώ αποφάσισα να μείνω με τα δύο αριστερά! Ένα άσπρο (oppo find 7a) και ένα μαύρο (OPO) :lol::lol::lol: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ζελατίνα από που πήρατε; Θήκη; Για hands free λέω να πάρω τα Xiaomi Pistons μαύρα-χρυσά. http://www.ebay.com/itm/321432471202?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 θηκη http://www.ebay.com/itm/221472951371?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ζελατινα Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πόσο καλύτερη αυτονομία βρε φίλε?? Wtf? Wtf ήταν το Mi3 που είχα... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδια. Έβγαλα το διπλό ταπ γιατι μου άνοιγε μέσα στην τσέπη συνεχώς. Αλλα και χωρις αυτο πάλι ανοίγει και κάνει ότι θέλει όταν μπει στην τσέπη. Κάποια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 σε 12 μέρες το πολύ θα το έχεις. εγώ 10/7 είχα κάνει την παραγγελία, 22/7 το είχα στα χέρια μου απο merimobiles. Σε λίγο θα ανεβάσω review. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έχω περάσει τον Franco. Και έχω εγκατεστημένο τον Franco updader pro. Δεν μπορώ να βρω όμως τις ρυθμίσεις για οθόνη ήχο κλπ. Που βρίσκονται αυτά στο μενού; Για να μην το κάνουμε chat θα αρκούσε ενα screen shot Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Εγω θα το αφησω γυμνο παντως οπως και ολα μου τα τηλέφωνα,η αίσθηση ειδικα πίσω ειναι τέλεια,μονο ενα pouch για τις μεταφορές **κώστα με το trickster mod δεν κάνεις δουλειά? Edited July 26, 2014 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγω θα το αφησω γυμνο παντως οπως και ολα μου τα τηλέφωνα,η αίσθηση ειδικα πίσω ειναι τέλεια,μονο ενα pouch για τις μεταφορές **κώστα με το trickster mod δεν κάνεις δουλειά? Alex έχω σταματήσει να ασχολούμαι κανα 2 χρόνια. Οπότε ψάχνονται. Κατέβασα το trickster αλλά και πάλι δεν βρίσκω τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Alex έχω σταματήσει να ασχολούμαι κανα 2 χρόνια. Οπότε ψάχνονται. Κατέβασα το trickster αλλά και πάλι δεν βρίσκω τίποτα. Κώστα πιο πίσω έχω ανεβάσει screenshot από Kernel tweaker για αύξηση του ήχου. Για χρωματικες ρυθμίσεις οθόνης ακολουθώ το παρακάτω νημα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2823879 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έχω περάσει τον Franco. Και έχω εγκατεστημένο τον Franco updader pro. Δεν μπορώ να βρω όμως τις ρυθμίσεις για οθόνη ήχο κλπ. Που βρίσκονται αυτά στο μενού; Για να μην το κάνουμε chat θα αρκούσε ενα screen shot Κώστα δεν νομιζω να μπορείς να πειραξεις οθόνη.Ο franco δεν έχει ενσωματώσει στον kernel την αλλαγή χρωμάτων (τουλαχιστον αυτό θυμάμαι) Α μπράβο.Απάντησε ο σωστός ανθρωπος Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Κώστα δεν νομιζω να μπορείς να πειραξεις οθόνη.Ο franco δεν έχει ενσωματώσει στον kernel την αλλαγή χρωμάτων (τουλαχιστον αυτό θυμάμαι) Α μπράβο.Απάντησε ο σωστός ανθρωπος Κώστα πιο πίσω έχω ανεβάσει screenshot από Kernel tweaker για αύξηση του ήχου. Για χρωματικες ρυθμίσεις οθόνης ακολουθώ το παρακάτω νημα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2823879 Ηλία το είδα το SS σου αλλά πως πάμε ως εκεί; :) Δεν βρίσκω το μενού στο Franco ipdater EDIT τωρα είδα οτι γραφεις την εφαρμογή Edited July 26, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δουλευει κάποιος aosp browser? Ο chrome φαίνεται αργος σε σχέση με τον aosp που είχα στο S4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν υποστηρίζει ακόμα το fku το oneplus παιδιά. Έχει πει ότι θα το διορθώσει ο Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν είχα κάνει το update τον 7 γι αυτό δεν μου έδειχνε τα tweaks.:O Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Για την ανάλυση νόμιζα ότι είναι 2Κ.....Αλλά τελικά σωστά είναι 1080 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εμπα στο store account σου και εκτυπωσε το invoice που εχεις κανει παραγγελια. Αλλωστε εαν παθει κάτι το τηλεφωνο αυτο θα τους στειλεις σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα πριν 1 εβδομαδα περιπου.thanks dream,απλα μου έκανε εντύπωση γιατι απο expansys πχ στέλνουν κανονικά,anyway δοκιμάσα το ακουστικό στις κλήσεις και μου φαίνεται οκ,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην ένταση του,ίσως 1-2 κλίκ κάτω απο το s4 αλλα δεν με ενοχλεί σε καμία περίπτωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έκανα το boost στις ρυθμίσεις του ήχου αλλά όχι τόσο ψηλά γιατί ξεκουφαινει. Μέχρι στιγμές όλα καλά με τον Franco. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δηλαδη με αυτον τον τροπο ρουταρουμε το τηλ? Περαν αυτης της διαδικασιας θελει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους αλουμινένια bumper (όχι απαραίτητα με το Oneplus); Δεν θέλω να κρύψω το τηλέφωνο (όταν με το καλό το παραλάβω...), αλλά με φρικάρει το ενδεχόμενο πτώσης. Από την άλλη η δυνατότητα αλλαγής πλάτης μειώνει το ρίσκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το συγκεριμένο link το έχουμε ποστάρει 4-5 φορές!!!!! Ας το βάλει κάποιος στην 1η σελίδα παρακαλώ :up: επιτελους δηλαδη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έχει κανείς εμπειρία από τέτοιου είδους αλουμινένια bumper (όχι απαραίτητα με το Oneplus); Δεν θέλω να κρύψω το τηλέφωνο (όταν με το καλό το παραλάβω...), αλλά με φρικάρει το ενδεχόμενο πτώσης. Από την άλλη η δυνατότητα αλλαγής πλάτης μειώνει το ρίσκο... όχι ακριβώς αλουμινίου , έχω εγώ στο n4 μόνιμα, πολύ καλό αλλά μόνο για κανά κτύπημα σε γωνίες και από ελάχιστο ύψος πεσίματα. Ωραια η επιλογή σου,κτυπάω ένα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Και έρχεται και official stock ρομ από την opo http://www.androidauthority.com/oneplus-one-stock-aosp-rom-409462/ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Και έρχεται και official stock ρομ από την opo http://www.androidauthority.com/oneplus-one-stock-aosp-rom-409462/ από ότι διάβασα γρήγορα ....όχι απλά έρχεται...είναι ήδη εδώ και μάλιστα 4.4.4:) Με βλέπω να την φλασάρω την Δευτέρα με την μία ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλά μην βιάζεσαι γιατί αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι έχει θέματα που δεν έχει λύσει η opo Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλά μην βιάζεσαι γιατί αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις ότι έχει θέματα που δεν έχει λύσει η opo Μόλις τα είδα, οκ, θα περιμένω λίγο.... :D Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 ~40-42 βαθμούς, αρκετά νορμαλ δηλ. Αναφέρεσαι σε θερμοκρασία μπαταρίας ή επεξεργαστή;; Μην ανυσηχεις taliban Κατι θα βρουμε,μπορει να κανει reboot στα 3.2ghz unstable εντελως.. :lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts