vtag Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο... Hi Dimitrios, Rest assured that there is minimal variance between devices. Depending on the circumstances such as ambient light level, screen brightness level, and also camera angle, the warm effect might look different in different cases. This is why some can see it and others cannot. Let me know if you have any other questions. Best regards, Kathy Μου άλλαξαν και 'supporter'.. Μάλλον τον κούρασα τον Ronald :) Κάνε dispute στο PayPal και τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Dispute άμεσα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν. Τραγικό support για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Η κιτρινίλα που υπήρχε σε κάποια δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη. Προφανώς είναι προβληματικό. Πίεσε τους και αν δεν... paypal όπως είπαν και οι άλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Αυτή ήταν και η σημερινή απάντηση... Kathy (OnePlus) Jul 2, 17:00 Hello Dimitrios, I am very sorry but we are willing to replace your device if you are still in the 15 days return policy however you are not. If the device is not showing any defects or malfunctions, I suggest you keep the phone. Regards, Kathy Μπορώ να κάνω dispute στο paypal για αγορά τόσο παλιά? Σεπτέμβρη αγοράστηκε το κινητό. Ας μου στείλει πμ κάποιος, μην βγούμε εκτός θέματος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπέρα κάπου διάβασα ότι βγήκε επίσημο update από την oneplus για το πρόβλημα με το touch, εγώ τώρα που είμαι με αλλαγμένα firmware, rom & kernel που θα βρω την τελευταία official rom CM ; Ευχαριστώ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Καλησπέρα κάπου διάβασα ότι βγήκε επίσημο update από την oneplus για το πρόβλημα με το touch, εγώ τώρα που είμαι με αλλαγμένα firmware, rom & kernel που θα βρω την τελευταία official rom CM ; Ευχαριστώ http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS2I3-bacon/30bd462d41/cm-12.0-YNG1TAS2I3-bacon-signed.zip http://cyanogen-ota-bacon.somee.com Edited July 2, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS2I3-bacon/30bd462d41/cm-12.0-YNG1TAS2I3-bacon-signed.zip http://cyanogen-ota-bacon.somee.com Σωραίος! Απλά τα φλασάρω με clean cache ? Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Σωραίος! Απλά τα φλασάρω με clean cache ? Θαρρω πως ισως χρειαζεσαι το fastboot εσυ στην φαση που εισαι. Τα επισημα αρχεια μονο μεσω μαμα recovery περνανε μονο. https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347761632 Edited July 3, 2015 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα εγώ είμαι rooted με twrp. Κατεβάζει ota την αναβάθμιση το τηλ μου κ μόλις του λέω να κανει εγκατάσταση κανει επανεκκίνηση κ με πετάει στο μενού του twrp. Τι κάνω απο κει κ μετα; sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αυτή ήταν και η σημερινή απάντηση... Kathy (OnePlus) Jul 2, 17:00 Hello Dimitrios, I am very sorry but we are willing to replace your device if you are still in the 15 days return policy however you are not. If the device is not showing any defects or malfunctions, I suggest you keep the phone. Regards, Kathy Μπορώ να κάνω dispute στο paypal για αγορά τόσο παλιά? Σεπτέμβρη αγοράστηκε το κινητό. Ας μου στείλει πμ κάποιος, μην βγούμε εκτός θέματος :) Αφου τους απάντησα ότι υπάρχει defect και είναι προφανές, δεν έκαναν το κόπο να μου απαντήσουν και μάρκαραν το ticket σαν solved.. Τα συμπεράσματα δικά σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Αυτή η κιτρινίλα παρουσιάστηκε ξαφνικά; Τόσους μήνες ήταν εντάξει; Πάντως κάποιος έγραψε οτι πήρε τα λεφτά του απο το paypal μήνες μετά. Δεν ξέρω πόσους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 τωρα με PayPal δυσκολα αφου μπλοκαριστηκαν ολοι οι λογαριασμοί στην Ελλάδα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θαρρω πως ισως χρειαζεσαι το fastboot εσυ στην φαση που εισαι. Τα επισημα αρχεια μονο μεσω μαμα recovery περνανε μονο. https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347761632 Τελικά μέσω το twm recovery την πέρασα κανονικά. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Τελικά μέσω το twm recovery την πέρασα κανονικά. Και πως νοιωθεις? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Και πως νοιωθεις? :p Μπρικαρισμένος...... Μόλις έκανα ένα reboot και το κινητό κάνει συνέχεια boot loop :X Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Μπρικαρισμένος...... Μόλις έκανα ένα reboot και το κινητό κάνει συνέχεια boot loop :XΓια αρχή βγάλε βάλε μπαταρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Για αρχή βγάλε βάλε μπαταρία . ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα :lol::lol::p Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα :lol::lol::pΜπες στο recovery κάνε wipe κτλ και βάλε την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Μόλις ολοκληρώθηκε το φλασαρισμα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της stock rom μπήκα στο recovery για να περάσω το fix για την οθόνη και μπήκα στο stock recovery και δεν με άφησε να περάσω το fix, μήπως πρέπει να ξανά περάσω το recovery στο κινητό μέσω το adb ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Η 2I3 έχει ήδη μέσα το fix.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Πως βλέπεται τα στατιστικά της μπαταρίας μου με xenonhd [ATTACH]62755[/ATTACH] [ATTACH]62756[/ATTACH] [ATTACH]62757[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Άλλη μια [ATTACH]62758[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Και 17 ώρες ανοιχτό το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Πως βλέπεται τα στατιστικά της μπαταρίας μου με xenonhd [ATTACH]62755[/ATTACH] [ATTACH]62756[/ATTACH] [ATTACH]62757[/ATTACH] Οχι και πολυ καλα! Εγω τις 3 ωρες οθονη, τις κανω οταν εχω περιπου 45-50% μπαταρια με φουλ χρηση ιντερνετ data+wifi, viber πολυ και κανονικες κλησεις. *wifi και data απο τοτε που το πηρα, ολη μερα, καθε μερα, ειναι ανοιχτα, ανεξαρτητα με τι ειμαι συνδεδεμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts