Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτού που λέω. Κανονικά εφόσον κυκλοφορεί η cm12 για όλους τους χρήστες, τη στιγμή που ανοίγεις ένα opo με προηγούμενη έκδοση και ζητάς "ενημέρωση λογισμικού" αυτή πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη. Από τη στιγμή που δε σου γίνεται, κάποιο λάκο έχει η φάβα και πρέπει να το κοιτάξεις και να σκεφτείς ίσως για χειροκίνητη αναβάθμιση.

Δεν ξερω τι ισχυει παιδια. Εγω ξερω οτι εχω το κινητο απο την Πεμπτη και μεχρι σημερα δεν μου ειχε ερθει η αναβαθμιση!

Μολις εκανα full restore με αρχεια .bat που μου ειχε στειλει η oneplus μου ηρθαν αμεσως ολες οι ενημερωσεις!!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτού που λέω. Κανονικά εφόσον κυκλοφορεί η cm12 για όλους τους χρήστες, τη στιγμή που ανοίγεις ένα opo με προηγούμενη έκδοση και ζητάς "ενημέρωση λογισμικού" αυτή πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη. Από τη στιγμή που δε σου γίνεται, κάποιο λάκο έχει η φάβα και πρέπει να το κοιτάξεις και να σκεφτείς ίσως για χειροκίνητη αναβάθμιση.

Γεια σας και απο εμενα,ειμαι καινουριος στην οικογενεια του oneplus one και παντελως ασχετος θα ελεγα,μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως ακριβως θα κανω χειροκινιτη αναβαθμιση? οταν λεμε cm11 ενοουμε την Cyanogene 11? και πρπει να παω στην cm12? ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν ξερω τι ισχυει παιδια. Εγω ξερω οτι εχω το κινητο απο την Πεμπτη και μεχρι σημερα δεν μου ειχε ερθει η αναβαθμιση!

Μολις εκανα full restore με αρχεια .bat που μου ειχε στειλει η oneplus μου ηρθαν αμεσως ολες οι ενημερωσεις!!

Αυτα τα αρχεια, γιατι σου τα εστειλε η oneplus?

Ανοιξες ticket και ζητησες τιποτα?

Γεια σας και απο εμενα,ειμαι καινουριος στην οικογενεια του oneplus one και παντελως ασχετος θα ελεγα,μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως ακριβως θα κανω χειροκινιτη αναβαθμιση? οταν λεμε cm11 ενοουμε την Cyanogene 11? και πρπει να παω στην cm12? ευχαριστω εκ των προτερων

Δες εδω...

http://www.oneplusgreece.com/install-manual-ota-cm12s/

Αυτα τα αρχεια, γιατι σου τα εστειλε η oneplus?

Ανοιξες ticket και ζητησες τιποτα?

Δες εδω...

http://www.oneplusgreece.com/install-manual-ota-cm12s/

Ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω το βραδυ που επιστρεφω σπιτι

Εν μερει, θελεις να πεις ή μαλλον πιστεύεις, πως η cm12, κάνει/εκανε ολη την ζημια με το touch και την απεσυραν μεσω ΟΤΑ για να την δωσουν μια και καλη με το patch fix cm12?

Τι ακριβώς θελεις να πεις/εννοεις εσυ?

Απ' οσο ξερω παντως και εχω διαβασει, το μεγαλο μπαμ στην πληκτρολογηση, ξεκινησε μετα την cm12. (δεν μιλαω για τα ghost που εκει ηταν ελλατωματικη συσκευη και πατουσε μονη της οτιδηποτε).

Όχι, δεν το πάω σε θεωρία συνωμοσίας. Απαντώ στο φίλο που ρώτησε αν θα πρέπει να περιμένει την αναβάθμιση. Η αναβάθμιση κανονικά πρέπει να σου έρθει άμεσα. Αν για κάποιο λόγο δε σου έρχεται άμεσα, δε βλέπω να σου έρχεται ούτε στο μέλλον (μιας που το roll-out έχει ολοκληρωθεί) οπότε βρες άλλο τρόπο για χειροκίνητο update, όπως περιγράφουν οι φίλοι παραπάνω.

Και εγώ πιστεύω ότι η CM12 επιδείνωσε το θέμα screen touch lag.

Edited by Davout

Όχι, δεν το πάω σε θεωρία συνωμοσίας. Απαντώ στο φίλο που ρώτησε αν θα πρέπει να περιμένει την αναβάθμιση. Η αναβάθμιση κανονικά πρέπει να σου έρθει άμεσα. Αν για κάποιο λόγο σε σου έρχεται άμεσα, δε βλέπω να σου έρχεται ούτε στο μέλλον (μιας που το roll-out έχει ολοκληρωθεί) οπότε βρες άλλο τρόπο για χειροκίνητο update, όπως περιγράφουν οι φίλοι παραπάνω.

Και εγώ πιστεύω ότι η CM12 επιδείνωσε το θέμα screen touch lag.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι γιατι να μην σου ερθει ποτε η cm12 μεσω ΟΤΑ.

Εγω θυμαμαι απο εμενα παντως, οτι μετα απο 2-3 μερες ειχα παρει το τελευταιο update σε cm11 ενω καποιοι το ειχαν παρει την ιδια μερα. Ηταν το update συγκεκριμενα που εφαιρνε προσθηκη του swiftkey αν θυμασαι.

Τωρα αν δεν ερθει μεσα σε μια εβδομαδα το πολυ, δεν ξερω τι μπορει να φταει ή πιος ειναι ο λογος που συμβαινει αυτο.

Με κολλησες το μυαλο :lol:

Δεν μπορω να σκεφτω κατι γιατι να μην σου ερθει ποτε η cm12 μεσω ΟΤΑ.

Εγω θυμαμαι απο εμενα παντως, οτι μετα απο 2-3 μερες ειχα παρει το τελευταιο update σε cm11 ενω καποιοι το ειχαν παρει την ιδια μερα. Ηταν το update συγκεκριμενα που εφαιρνε προσθηκη του swiftkey αν θυμασαι.

Τωρα αν δεν ερθει μεσα σε μια εβδομαδα το πολυ, δεν ξερω τι μπορει να φταει ή πιος ειναι ο λογος που συμβαινει αυτο.

Με κολλησες το μυαλο :lol:

Τότε που λες πιθανότατα ήταν η περίοδος του roll-out της συγκεκριμένης αναβάθμισης. Roll-out σημαίνει ότι η cyanogen για να μη φορτώσει τους servers της (+-άλλους λόγους) δίνει την αναβάθμιση σταδιακά σε κάποιες παρτίδες κινητών ανά ημέρα. Άρα καθυστέρηση δικαιολογείται κατά εκείνη την περίοδο. Από τη στιγμή όμως που για παράδειγμα σήμερα είμαστε 1 μήνα μετά το update, δε δικαιολογείται για μένα κάποιος να μην το παίρνει. Οπότε πιθανώς κάποια αλληλουχία εγκατάστασης ή αναβάθμισης μέχρι τώρα buggarei το περαιτέρω update ή έχουν θέμα οι servers της cm (το τελευταίο θα ήταν πολύ παροδικό και θα λυνόταν σχετικά γρήγορα). Γνώμη μου είναι πως μετά από μερικές μέρες πρέπει να βρείτε ασφαλή τρόπο για χειροκίνητο update. Αν δε θέλετε ή δεν καίγεστε για ενημερώσεις μπορείτε να "περιμένετε"...

Το opo τρέχει mod του Android, συνεπώς παίρνει τις ενημερώσεις του διαφορετικά από ό,τι άλλες συσκευές και διάφορα μπορεί να σκαλώσουν κατά περιόδους. Να θυμίζω την περίπτωση που κατά το τελευταίο update διέκοψαν το rollout για λίγες μέρες και ενσωματώσαν νομίζω ένα νέο fix.

Edited by Davout

Τότε που λες πιθανότατα ήταν η περίοδος του roll-out της συγκεκριμένης αναβάθμισης. Roll-out σημαίνει ότι η cyanogen για να μη φορτώσει τους servers της (+-άλλους λόγους) δίνει την αναβάθμιση σταδιακά σε κάποιες παρτίδες κινητών ανά ημέρα. Άρα καθυστέρηση δικαιολογείται κατά εκείνη την περίοδο. Από τη στιγμή όμως που για παράδειγμα σήμερα είμαστε 1 μήνα μετά το update, δε δικαιολογείται για μένα κάποιος να μην το παίρνει. Οπότε πιθανώς κάποια αλληλουχία εγκατάστασης ή αναβάθμισης μέχρι τώρα buggarei το περαιτέρω update ή έχουν θέμα οι servers της cm (το τελευταίο θα ήταν πολύ παροδικό και θα λυνόταν σχετικά γρήγορα). Γνώμη μου είναι πως μετά από μερικές μέρες πρέπει να βρείτε ασφαλή τρόπο για χειροκίνητο update. Αν δε θέλετε ή δεν καίγεστε για ενημερώσεις μπορείτε να "περιμένετε"...

Το opo τρέχει mod του Android, συνεπώς παίρνει τις ενημερώσεις του διαφορετικά από ό,τι άλλες συσκευές και διάφορα μπορεί να σκαλώσουν κατά περιόδους. Να θυμίζω την περίπτωση που κατά το τελευταίο update διέκοψαν το rollout για λίγες μέρες και ενσωματώσαν νομίζω ένα νέο fix.

Η αληθεια ειναι, πως δεν εχω διαβασει κατι στο ιντερνετ η εστω xda για να μην εχουν παρει ΟΤΑ πλεον την cm12 καινουργιοι κατοχοι.

Τα σταδια παντως απο 11 σε 12, ειναι 2.

Πρωτα ερχεται ενα update καπου 9mb και μετα η ενημερωση σε 12 ολοκληρη.

Ναι, την σταματησαν για προσθηκη του ok oneplus και επιδιορθωση του προβληματος με τα μηνυματα νομιζω.

καλησπερα στην παρεα,εχει αγορασει κανεις τελευταια το λευκο να μας πει εαν ειναι τελευταιες παρτιδες?

καλησπερα στην παρεα,εχει αγορασει κανεις τελευταια το λευκο να μας πει εαν ειναι τελευταιες παρτιδες?

Εμένα ψάχνει ένας φίλος να αγοράσει και του βγάζει SOLD OUT. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Edited by Davout

Περιμενω ενα μαυρο για φιλο μου την Τεταρτη. Θα ενημερωσω τι παρτιδα ειναι.

Μόλις ήρθε το παρακάτω στο email μου!!! Το αφεντικό τρελάθηκε!!! Το είχα παραγγείλει μια εβδομάδα πριν την προσφορά!

Dear customer,

Our week of the flash sales experiment was so successful that we’ve now decided to make the One’s special price permanent! From here on out, the OnePlus One will be available without invites starting from $249.

This is great news, but understandably, our most recent customers may feel like they missed out on this deal. No worries! If you purchased a OnePlus One at full price in the last 15 days, we are refunding these customers the full price difference in their local currency.

All refunds will be issued automatically. It may take up to fifteen (15) working days to see this reflected in your account. If you have any questions, please feel free to contact our customer support. Thank you for supporting OnePlus!

Never Settle.

The OnePlus Team

Αφού είδαν ότι στα χαρακτηριστικά τους είναι πιο ακριβοί από τον ανταγωνισμό....
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ασχετο, αλλα εγω παιδια ψηνομαι πολυ ασχημα για την παρακατω συσκευη αν αυτα που λενε οτι θα εχει, ισχυουν τελικα.

http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorola-moto-x-2015/23141/motorola-moto-x-2015-coming-specs-price-release-date-features

http://techblog.gr/mobile/motorola-moto-x-2015-to-have-snapdragon-810-5632/

Ασχετο, αλλα εγω παιδια ψηνομαι πολυ ασχημα για την παρακατω συσκευη αν αυτα που λενε οτι θα εχει, ισχυουν τελικα.

http://www.knowyourmobile.com/motorola/motorola-moto-x-2015/23141/motorola-moto-x-2015-coming-specs-price-release-date-features

http://techblog.gr/mobile/motorola-moto-x-2015-to-have-snapdragon-810-5632/

Φιλαρακι τσεκαρε λιγο και το SAR στα Motorola

An update on CM12 and OxygenOS - 06/09

CM12.1, updated to 5.1, is on its way. We have a preview build that's undergoing factory testing and google certification. You will have it soon.

Ερχεται συντομα Cyanogen OS 12.1 (Android 5.1.1) με το fix για την οθονη.

Και εγω το ιδιο,πρεπει να κανουμε κατι συγκεκριμενο? ας βοηθησει καποιος που ξερει παιδια

Στις πληροφοριες συσκευης, τι εκδοση cyanogen os εχεις?

Καλησπέρα,

Οταν λέτε για το πρόβλημα στην οθόνη, σε τι ακριβώς αναφέρεστε; Τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου, οταν εχω το τηλέφωνο στην τσέπη παντελονιού για κάμποση ωρα, μετα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καλα για κανενα μισάωρο (δεν κατεβαίνει η notification bar κλπ). Σημειωτέον πως ειμαι σε stock version του os, δεν το εχω πειράξει καθόλου (ούτε καν update δεν του εχω κανει ακομα...)

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Εχει αναφερθεί και από άλλους αυτό το bug, μεταξύ αυτών και εγώ. Με ενα γρήγορα ψάξιμο στο YouTube θα βρεις και σχετικό video.
Sent it From outer Space.

Καλησπέρα,

Οταν λέτε για το πρόβλημα στην οθόνη, σε τι ακριβώς αναφέρεστε; Τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου, οταν εχω το τηλέφωνο στην τσέπη παντελονιού για κάμποση ωρα, μετα η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καλα για κανενα μισάωρο (δεν κατεβαίνει η notification bar κλπ). Σημειωτέον πως ειμαι σε stock version του os, δεν το εχω πειράξει καθόλου (ούτε καν update δεν του εχω κανει ακομα...)

Γράφουμε στις πίσω σελίδες εκτενώς.

• The title was changed to OnePlus One