Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ακομα περιμενω να μου ερθει καποια αναβαθμιση μεσω των ενημερωσεων στο κινητο. Τιποτα ακομα, στην 4.4.4 ειμαι...

Ειναι απλο να βαλω μονος μου την επισημη 12.1 (που λετε παραπανω οτι δεν εχει προβληματα) με καποιο τροπο και χωρις να χανονται τα αρχεια κλπ?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω ακομα περιμενω να μου ερθει καποια αναβαθμιση μεσω των ενημερωσεων στο κινητο. Τιποτα ακομα, στην 4.4.4 ειμαι...

Ειναι απλο να βαλω μονος μου την επισημη 12.1 (που λετε παραπανω οτι δεν εχει προβληματα) με καποιο τροπο και χωρις να χανονται τα αρχεια κλπ?

Η επίσημη είναι η CM12S δες

για βοήθεια.

Δεν έχει μεγάλη ευαισθησία. Μερικές φορές είναι σα να μην πατάω καν την οθόνη, άλλες εάν σέρνω το δάχτυλο σταματάει και ξανααρχίζει, λες και το σήκωσα από την οθόνη...

Το ίδιο και εγώ με το δικό μου και έχω περάσει και την CM 12.1 :(

Το ίδιο και εγώ με το δικό μου και έχω περάσει και την CM 12.1 :(

Και σε μένα το touch ψιλοκολλάει.

Επίσης δίνει πάντα μήνυμα κατά την εκκίνηση ότι η εφαρμογή μηνυμάτων έφαγε crash.

Γενικά το νιώθω πιο εφετζίδικο και βαρύ από την 44. Θα δούμε αν θα το βελτιώσουν.

Edited by Davout

Την περάσατε με full wipe η από πάνω στην cm12

Γιατι εμένα που έκανα full wipe δεν μου εχει πετάξει ούτε ενα μνμ και η μπαταρία σαν την 4.4.4 πάνω-κάτω

Την περάσατε με full wipe η από πάνω στην cm12

Γιατι εμένα που έκανα full wipe δεν μου εχει πετάξει ούτε ενα μνμ και η μπαταρία σαν την 4.4.4 πάνω-κάτω

Στα ίδια είμαι και εγώ, την πέρασα με full wipe, το κινητό έχει πάνω μόνο TWRP και root, δεν έχω πειράξει kernel. Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα με κρασαρίσματα εφαρμογών. Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια με την 05Q που είχα πριν.

Στα ίδια είμαι και εγώ, την πέρασα με full wipe, το κινητό έχει πάνω μόνο TWRP και root, δεν έχω πειράξει kernel. Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα με κρασαρίσματα εφαρμογών. Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια με την 05Q που είχα πριν.

Το ROOT πως το ενεργοποιείς ξανά μετά απο full wipe και φλασάρισμα της 12.1?

Το σφάλμα για τα μηνύματα με full wipe σταμάτησε να το εμφανίζει

Όταν κανεις τα πάντα wipe μετά θα περάσεις την rom μετά τα Gapps και το SuperSU το τελευταίο και θα είσαι κομπλέ

Όταν περάσατε την 5 σαν rom τα radio τα περάσατε η αφήσατε τα παλιά γιατι παίζει να μην έχετε και καλό σήμα

Όχι την 12.1 εγώ πέρασα την επίσημη. Μόνο το zip της ρομ φλάσαρα, και το supersu, τίποτα άλλο. Το αρχείο της ρομ που έβαλα είναι αυτό http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS0YL-bacon/2263178b74/cm-12.0-YNG1TAS0YL-bacon-signed.zip

Φυσικά και έχει play store. Δε χρειάζονται gapps. Στην επίσημη απλά φλασάρεις το zip της ρομ.

Τώρα είδα ότι παραπάνω αναφέρεστε στην 12.1 και όχι στην επίσημη 12S. Αν η ρομ που βάζεις δεν έχει περασμένα τα gapps τότε τα φλασάρεις και αυτά.

Edited by morpheusgr

Όταν κανεις τα πάντα wipe μετά θα περάσεις την rom μετά τα Gapps και το SuperSU το τελευταίο και θα είσαι κομπλέ

Όταν περάσατε την 5 σαν rom τα radio τα περάσατε η αφήσατε τα παλιά γιατι παίζει να μην έχετε και καλό σήμα

Τα radio πρέπει να τα περάσουμε ξεχωριστά? Εαν ναι απο που θα τα βρούμε?

Δεν έχει μεγάλη ευαισθησία. Μερικές φορές είναι σα να μην πατάω καν την οθόνη, άλλες εάν σέρνω το δάχτυλο σταματάει και ξανααρχίζει, λες και το σήκωσα από την οθόνη...

Πέρασα τον Nova Launcher και από τα "Developers Options" έβαλα off τα "Window animation scale", "Transition animation scale" και "Animator duration scale". Φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την ευαισθησία :confused:

Με dirty flash από 05Q την pre root του calkulin. Τα μόνα bug είναι στο google play services που ζητάει αναβάθμιση και δεν κάνει πότε. Η απόκριση είναι αρκετά καλή,η μπαταρία το ίδιο, προς το παρόν με στοκ κερνελ

Πέρασα τον Nova Launcher και από τα "Developers Options" έβαλα off τα "Window animation scale", "Transition animation scale" και "Animator duration scale". Φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την ευαισθησία :confused:

Πρακτικά έβγαλες όλα τα εφέ της lollipop. Το δοκιμάζω και εγώ μπας και στρώσει λίγο, με nova είμαι ούτως ή άλλως.

Γενικά πάντως εγώ δεν είδα καμία συγκλονιστική αλλαγή. Πριν ήμουν με την 44 και ήταν μια χαρά (έκανα clean install την 05Q και μετά πέρασα χειροκίνητα την 12S). Η lollipop άλλαξε το στυλ και τα εφέ των μενού, δεν είδα διαφορά στη μπαταρία, ούτε βελτιωμένη απόκριση αφής (δεν ξέρω αν είναι καλύτερη σε σχέση με την 05Q). Το σύστημα γενικά (touch, menus, animations) φαίνεται βαρύτερο. Επίσης στα προφίλ ενώ έχω επιλογή να κλείνει και να ανοίγει τα data ανάλογα, αυτά τα αφήνουν ως έχει. Ελπίζω οι μελλοντικές εκδόσεις να δώσουν κάποια βελτίωση.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν φταίει που άλλαξα 2 φορές γλώσσα συστήματος στο καπάκι, αλλά ανέβασε θερμοκρασία χωρίς άλλον εμφανή λόγο για πρώτη φορά!

Edited by Davout

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν φταίει που άλλαξα 2 φορές γλώσσα συστήματος στο καπάκι, αλλά ανέβασε θερμοκρασία χωρίς άλλον εμφανή λόγο για πρώτη φορά!

Όχι, εμένα δεν μου τι έκανε...

έχει βρει κανείς πως σταματάει να εμφανίζεται μετά από κλείδωμα καμιά 2-3 φορές η ώρα...είναι πολύ σπαστικό κ σίγουρα ρουφάει κ μπαταρία....νόμιζα θα είναι το daydream...έχω παρατηρήσει ότι το κάνει κ σε οποιοδήποτε notification....αναβοσβήνει συνέχεια...

IPhone 15 Pro 

έχει βρει κανείς πως σταματάει να εμφανίζεται μετά από κλείδωμα καμιά 2-3 φορές η ώρα...είναι πολύ σπαστικό κ σίγουρα ρουφάει κ μπαταρία....νόμιζα θα είναι το daydream...έχω παρατηρήσει ότι το κάνει κ σε οποιοδήποτε notification....αναβοσβήνει συνέχεια...

Δεν το έχω βρει από που ρυθμίζεται, αλλά προσωπικά το βρίσκω χρήσιμο γιατί απλά κουνάς λίγο το κινητό και σου δείχνει την ώρα! :p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το ambient display είναι..

Settings - Display & Lights - Ambient Display - το γυρίζεις off

Το ambient display είναι..

λες ρε φίλε....στο nexus 5 που το είχα απο μια custom rom(boostpop) δεν δούλευε έτσι....τεσπα κάθε rom διαφορετικά...

IPhone 15 Pro 

Settings - Display & Lights - Ambient Display - το γυρίζεις off

Ναι αυτό είναι, αλλά δεν μπορούσαν να διαχωρίσουν το φωτισμό της οθόνης όταν κουνιέται το κινητό από όταν έρχεται ειδοποίηση;

Μου έχετε κανει την καρδιά περιβόλι.. Καλη κουβέντα δεν εχω ακούσει για την καινουρια έκδοση! Ακομα δεν μου εχει έρθει, αλλα με αυτα που ακούω δε βιάζομαι...

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Μου έχετε κανει την καρδιά περιβόλι.. Καλη κουβέντα δεν εχω ακούσει για την καινουρια έκδοση! Ακομα δεν μου εχει έρθει, αλλα με αυτα που ακούω δε βιάζομαι...

Όπου ακούς πολλά κεράσια....:shifty:

• The title was changed to OnePlus One