Jump to content

Anathering

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anathering

  1. καλησπερα παιδια, κι εγω ειμαι υποψηφιος αγοραστης στα περιπου 450 ευρω. Απλα ειμαι κατοχος του Mate 10 pro και δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει αυτη η αλλαγη. Το ενα μου προβλημα ειναι αυτο που λετε ολοι για τη φωτογραφικη, και το αλλο ειναι ενα προβλημα που διαβαζω πολυ στα ξενα sites, οτι μετα την τελευταια αναβαθμιση ο ηχος στο κινητο, σε οποιαδηποτε εφαρμογη, μετα απο 10-60 δευτερολεπτα μειωνεται απο μονος του δραματικα, και δεν εχει βρεθει καμια λυση σχετικα. Ειναι οντως συχνο φαινομενο, το εχει παθει κανεις σας? Για μενα ειναι deal braker αυτο το bug, και φοβαμαι μη τα σκασω και μου τυχει..
  2. Καλησπερα. Στελνω ως μελος της ομαδας διαχειρισης, συγγνωμη. Δε με αφηνει το φορουμ να απαντησω σε ενα θεμα που θελω, ουτε εχεις χωρο για προσωπικο μηνυμα. Υπαρχει καποιο προβλημα, καποιος κανονας που κατι πρεπει να κανω?
  3. Προσπαθω να μπω να το κανω κι εγω αλλα δε μπορω. Παταω power+vol down ενω το κινητο ειναι κλειστο. Αρχικα αναβει και βγαζει το 1+ και μετα απλα σκοτινιαζει και δεν ανοιγει το μενου, οση ωρα και να το κραταω πατημενο.. Κανω κατι λαθος?
  4. Εγω παντως εχω παρατηρησει οτι μετα το τελευταιο update πριν λιγες ημερες, η μπαταρια φαινεται να πεφτει παρα πολυ γρηγορα. Δηλαδη νομιζω πως η διαφορα με πριν το update ειναι εμφανης. Το εχει παρατηρησει αλλος?
  5. Μου ηρθε η αναβαθμιση επισημα μεσω του κινητου. Την εκανα κανονικα, αλλα εχω προβλημα. Καταρχην ολα τα εικονειδια εφαρμογων κλπ εμφανισιακα, εχουν πισω απο το εικονιδιο ενα τετραγωνακι background, δεν ειναι δηλαδη διαφανο. Θυμιζει κολλημενα windows 98 ξερω γω αν καταλαβαινετε. Επισης ανοιγω το μενου μηνυματων, κεντρικα τα βλεπει, αλλα οταν παταω σε καποιο για να το διαβασω βγαζει σφαλμα και κλεινει. Τελος δε μου ανοιγει το Play Store, το παταω και ανοιγει μια λευκη οθονη που δεν κανει τιποτα. Αυτα εχω εντοπισει ως τωρα, τι κανω? edit: Το πρωτο διορθωθηκε αλλαζοντας το theme, στο google play μπηκε επισης, αλλα το προβλημα με τα sms παραμενει.
  6. Εγω ακομα περιμενω να μου ερθει καποια αναβαθμιση μεσω των ενημερωσεων στο κινητο. Τιποτα ακομα, στην 4.4.4 ειμαι... Ειναι απλο να βαλω μονος μου την επισημη 12.1 (που λετε παραπανω οτι δεν εχει προβληματα) με καποιο τροπο και χωρις να χανονται τα αρχεια κλπ?
  7. Τελευταιο μηνυμα σε αυτο το νημα απο μενα, καθως σε 20 μερες το αργοτερο περιμενω το Oneplus One, αλλαζω κινητο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σε οσους αντεχουν ακομα αυτο το κινητο που μου εχει βγαλει την ψυχη εδω και πανω απο 1 χρονο, προτεινω να βαλετε την Optix μαζι με greenify, ειναι μακραν η καλυτερη που δοκιμασα, τρομερα σταθερη, το κινητο δε κλεινει ποτε (με τα αλλα ειχα ρισταρτ καθε 3-4 μερες το αργοτερο και οποτε μπουκωνε το κινητο στο ιντερνετ) και δουλευει σχεδον κανονικα και απροβληματιστα. Αυτα οταν δεν ειστε στο ιντερνετ, αν μπειτε νετ γινεται αρχικα πολυ αργο και κολλαει στην αρχη, αλλα και παλι ειναι στα επιπεδα του ανεκτου.
  8. Μεγειες φιλε. Στη cm11 ανακαλυψα το εξης τωρα που εκανα 2 φορες επανεκινηση. Οσες εφαρμογες μεταφερω στην sd με το super toolbox, οταν ξανανοιγω το κινητο ειναι εξαφανισμενες... Οι υπολοιπες, οσες ειναι phone only, ειναι ολες εκει.. Τι εχει συμβει, γιατι??
  9. Ειχα διαφορα προβληματα, αλλα τελικα μολις εγκατεστηα cm11. Πρωτο μου ρουτ, να δουμε τι θα δουμε...
  10. Κανεις καποιο tip???
  11. Δε την παλευω αλλο με τα απειρα λαγκς του κινητου μας παιδες.. Προκειμενου να μην αγορασω ακομα καινουριο, λεω να ψαχτω για πρωτη φορα με ρουταρισμα. Δεν εχω βαλει ποτε, γιατι γενικα προτιμω τις επισημες. Για εναν τετοιο χρηστη τι εκδοση θα προτεινατε να βαλω, ωστε να μη λαγκαρει, και να δουλευουν τα περισσοτερα πραγματα? Γενικα νορμαλ χρηστης ειμαι, δε θελω να κανω τπτ εξτριμ με το κινητο
  12. τωρα το ειδα... την πηρα απο το κεντρο σε ενα μαγαζι στην ομονοια, δε θυμαμαι πως λεγεται, στο skroutz το ειδα, ειχε αν δεν κανω λαθος 11-12 ευρω. Τωρα για αυθεντικοτητα θα σε γελασω,αλλα ακριβως το ιδιο μοντελο ειναι, LG γραφει πανω, οποτε ξερω γω, μαλλον..
  13. Πηρα καινουρια μπαταρια, η οποια αυτες τις 2 μερες δειχνει οτι πολυ απλα αυτο ηταν το προβλημα. Πεφτει βεβαια λιιιιγο πιο γρηγορα απ'οτι θα ανεμενα απο μια καινουρια μπαταρια, αλλα ισως ειναι και ιδεα μου, απ'οτι φανηκε παντως απλα η προηγουμενη τα εφτυσε ετσι απλα και χωρις προειδοποιηση.
  14. Εκανα hard reset τελικα χτες.. Τα ιδια και χειροτερα.. Οποτε αυριο παιρνω μπαταρια και κανω το σταυρο μου απλα να τα ειχε φτυσει στα καλα καθουμενα η προηγουμενη, γιατι αλλιως υποθετω το κινητο παει για πεταμα.. Ευχαριστω οσους εκαναν τον κοπο να απαντουν!
  15. Ειπα να βγαλω μερικες φωτογραφιες με το κινητο..μετα απο 10 λεπτα χρησης σβηνει. Γενικως πλεον αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με οποιαδηποτε χρηση εκτος του να ειναι σε sleep mode η μπαταρια πεφτει τρομερα γρηγορα, και οταν φτανει στο 70-69% βγαζει μηνυμα οτι ειναι 0% και σβηνει αυτοματα το κινητο. Οταν το βαζω στη φορτιση ξαναδειχνει οτι ξεκιναει απο το 70%. Αυριο που ανοιγουν τα μαγαζια θα παω να παρω καινουρια μπαταρια, αλλα πραγματικα αυτα που κανει ειναι υποπτα, και αρχιζω να πιστευω οτι καποιο προβλημα αλλο υπαρχει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποιος ιος, υπαρχει κατι τετοιο? Εχετε καποιο διαγνωστικο antivirus να προτεινετε?
  16. Αν μπορει καποιος να το τεσταρει και να μου πει με σχετικη σιγουρια... Γιατι λεω να παρω καινουρια μπαταρια, αλλα αν δεν ειναι αυτο και εχουμε τα ιδια, θα ειναι κριμα τα λεφτα..
  17. Βασικα χτες εκανα αυτη τη μεθοδο 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. και δεν ειδα διαφορα.. Σημερα κανω το εξης τεστ. Το φορτισα στο 100%, εβαλα το κινητο σε airplane mode και εβαλα απο τις ρυθμισεις η οθονη να μη σβηνει ποτε, ωστε να δω ποση ωρα θα κρατησει η μπαταρια μεχρι να σβησει. Κρατησε 95 λεπτα, εφτασε στο 15% και εκλεισε. Δε το ειχα κανει ποτε με υγιη μπαταρια, κανονικα ποσο κραταει η μπαταρια με ανοιχτη οθονη? Σιγουρα αρκετα παραπανω υποθετω, ποσο ακριβως?
  18. Παντως δε βλεπω καποια εφαρμογη να ρουφαει μπαταρια απο τους μετρητες, ουτως ή αλλως εχω λιγες... Κι οπως ξαναειπα στο sleep mode δεν πεφτει, πχ απο το βραδυ που πεφτω για υπνο μεχρι τρο πρωι εχει πεσει ελαχιστα.. Πεφτει πολυ οταν ειναι ανοιχτη η οθονη, και σαν τσουληθρα οταν ειναι ανοιχτο και το wifi δε κραταει ουτε 1 ωρα... Μπορει αυτο να οφειλεται σε καποιο app και να μενει και κρυφο? Η battery health μου λεει good κατα τ'αλλα.. Τελικα τι προτεινετε να κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΥΓ. Επισης οπως ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα πριν 3 μερες, ενω ηταν 95% περιπου, εβαλα wifi, αρχισε να πεφτει τρελα κι ενω ηταν γυρω στο 80, εκλεισε. Ημουν εξω και μετα προσπαθουσα να το ξανανοιξω, μετα απο προσπαθειες και αφου εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα, και αφου οταν ανοιξε το κινητο και προλαβα και εκλεισα το wifi (στις 3-4 πρωτες προσπαθειες ξανακλεινε πριν προλαβω), μετα σταδιακα η μπαταρια εδειχνε να ανεβαινει, αρχικα 5%, μετα ανεωαινε ανεβαινε εως οτου εφτασε 30% περιπου, και επειτα απο χρηση ξαναεπεσε. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο, και τι μπορει να φταιει? Σιγουρα ειναι μυθος το calibration?
  19. Κι εγω calibration πιστευω οτι χρειαζεται. Αλλα αν δε γινεται ετσι απλα και θελει hard reset, τοτε καλυτερα να το ρουταρω κιολας ε... Τι τραβαμε στα γεραματα και δε ξερω κι απ'αυτα
  20. Ευχαριστω, θα δοκιμασω το πρωτο app, παντως δεν εννοω οτι τρωει την μπαταρια οταν ειναι σβηστη η οθονη, αλλα οταν ειναι σε χρηση. Πχ τωρα μπηκα wifi και στο play να κατεβασω αυτο το app και η μπαταρια επεσε 12% σε 10 λεπτα...
  21. Παιδια εχω σοβαρο προβλημα στα καλα καθουμενα με τη μπαταρια.. Εδω και αρκετα χρονια ηταν μια χαρα, και ξαφνικα εδω και 2-3 βδομαδες ειναι σε αθλια κατασταση, αλλα εντελως ξαφνικα, δεν ειναι κατι που εγινε σταδιακα. Πεφτει με ρυθμους 1% ανα λεπτο αν δεν ειναι το τηλ σε κατασταση αναμονης, και ειδικα οταν μπαινω στο wifi πεφτει για πλακα. Χτες το ειχα πληρως φορτισμενο, ανοιξα το wifi, πηγε σε χρονο dt στο 80% και μετα απο το 80 εδειξε οτι ειναι αδειο και εκλεισε. Νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα μπαταριας, αλλα για καποιο λογο νομιζει οτι εχει λιγοτερη μπαταρια ή οτι αδειασε. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Εχω καμια ελπιδα? Btw το τηλ μου δεν ειναι rout..
  22. Παιδια καλημερα και χρονια πολλα! Τρομερο προβλημα προ ολιγων λεπτων... Η μπαταρια ηταν περιπου στο 33%. Παω να συνδεθω στο wifi και ξαφνικα βγαζει 1% και κλεινει το τηλεφωνο. Το βαζω στη φορτιση, το ανοιγω κλπ,αλλα παρεμενε κολλημενο στο 1%.. Το ξανακλεινω βγαζω τη μπαταρια και τη φυσαω λιγο, ξαναβαζω να φορτισει και το ανοιγω, αρχικα εδειχνε 5%, μετα απο λιγο πεφτει στο 3% και τωρα ξαναεπεσε στον πατο του 1%,και αν το βγαλω απο τη φορτιση θα κλεισει... Σε περιπτωση που χρειαζεται ειμαι με την official 4.0.4. Δεν εκανα κατι περιεργο,ουτε καποια εφαρμογη εβαλα καινουργια... Τι φρικη εφαγε ρε γμτ... Τα τιναξε η μπαταρια???
  23. και αυτο θα αργησει πολυ? 1-2 μερες ή κανα μηνα παλι?
  24. Λες να βγει και να μη το μαθουμε? :D Τσεκαρω εγω συνεχεια εδω και μηνες, μην ανησυχειτε...
×
×
  • Create New...