costas80 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με 10€ παραπάνω παίρνεις από τον κινέζο το 64αρι. Είναι μεγάλη η διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με 10€ παραπάνω παίρνεις από τον κινέζο το 64αρι. Είναι μεγάλη η διάφορα. πολυ μεγαλη ..επιτελους με τι ποσοστα κερδους δουλευουν αυτα τα μαγαζια? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 παιδια το 4g 99% δουλευει κ στην ελλαδα, το διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για να κανω παραπομπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 παιδια το 4g 99% δουλευει κ στην ελλαδα, το διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για να κανω παραπομπη ναι δουλευειι εντος ευρωππης σε αρκετα δικτυα ,το προβλημα της κινεζικης εκδοσης εντοπιζεται στην εγγυηση και β στο οτι δεν εχει 4g εν αμερικη Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μιλησα με την selina απο vickmall και ρωτησα αν ειναι γνησιο και μου ειπε οτι ειναι. Επισης ρωτησα γιατι φοραει colorOs και οχι cyanogenmod και μου ειπε οτι ετσι ειναι η κινεζικη εκδοση. Επισης ρωτησα αν μου το στειλει ρουταρισμενο με την cyanogenmod θα κανει αυτοματα update και αμα το κανω θα μεινει το multilanguage. Και μου ειπε ναι ολα καλα. Μονο για το 4G δεν ηταν σιγουρη. Τι λετε με δουλευε? :) Δε σε δουλευε φιλε! Το vickmall ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι και στο λεω εγω που ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια προσφατα. Σκεφτομαι και εγω να το τσιμπησω απο το vickmall. Οσο για το 4G μην ανησυχεις. Δουλευει μια χαρα εδω στην Ελλαδα. Μονο στην αμερικη υπαρχει προβλημα με το 4G. Για την κινεζικη εκδοση του κινητου μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλο θα ηταν να μην φαινονται τα στοιχεια σου. Φιλικα παντα. τι εννοείς? πως γίνεται να τα κρύψω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Για δες εδώ παιδια , απο το to2c εγκαΘηστουν την αυθεντική cyanogen mod 11S ?:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπισης παιδια θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε ποιες ειναι οι διαφορες την κινεζικης εκδοσης με της παγκοσμιας εκδοσης..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Δε σε δουλευε φιλε! Το vickmall ειναι πολυ αξιοπιστο μαγαζι και στο λεω εγω που ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια προσφατα. Σκεφτομαι και εγω να το τσιμπησω απο το vickmall. Οσο για το 4G μην ανησυχεις. Δουλευει μια χαρα εδω στην Ελλαδα. Μονο στην αμερικη υπαρχει προβλημα με το 4G. Για την κινεζικη εκδοση του κινητου μιλαω. εγω βασικα σκεφτομαι απο το To2c που εχω παρει κινητα απο εκει και ολα καλα παντα...αν και στο τελευταιο εχει παιξει καθυστερηση αρκετη....βεβαια το to2c το εχει και φτηνοτερο αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πήγα και το είδα στο icell4u,αρκετά καλό και σβελτο σε όλα..Μίλησα με τον ιδιοκτήτη και δίνει 5 χρόνια εγγύηση και αναλαμβάνει τα πάντα αυτός..Σε 10 μέρες από την παραγγελία μου είπε θα είναι διαθέσιμο.Για 60 ευρώ διαφορά πιστεύω δεν αξίζει να μπλέξεις με Κίνα. Οπότε μάλλον με βλέπω και μένα από εκεί να το αγοράζω..Αυτό που είδα φόραγε cm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 εχω το z1 να το δώσω να πάρω αυτό? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πήγα και το είδα στο icell4u,αρκετά καλό και σβελτο σε όλα..Μίλησα με τον ιδιοκτήτη και δίνει 5 χρόνια εγγύηση και αναλαμβάνει τα πάντα αυτός..Σε 10 μέρες από την παραγγελία μου είπε θα είναι διαθέσιμο.Για 60 ευρώ διαφορά πιστεύω δεν αξίζει να μπλέξεις με Κίνα. Οπότε μάλλον με βλέπω και μένα από εκεί να το αγοράζω..Αυτό που είδα φόραγε cm.. η διαφορα ειναι 100 ευρω,οχι 60,εδω το πουλανε 377,86 απο την κινα η τιμη του to2c ειναι 377 δολλαρια,ισον 276 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Είναι πολλά 100ευρώ πάνω. Καλύτερα να πάρεις την 64gb έκδοση αν ειναι να τα δώσεις ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάνει κανείς ένα REVIEW? έλεος Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κατάλαβα, απλά να ρωτήσω για να κάνω την παραγγελία απο το to2c πρέπει να τους πώ τίποτα πριν το στείλουν? τι να συννενοηθώ μαζί τους? γιατι πρώτη φορα θα παραγγείλω. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Είναι πολλά 100ευρώ πάνω. Καλύτερα να πάρεις την 64gb έκδοση αν ειναι να τα δώσεις ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάνει κανείς ένα REVIEW? έλεος 2 ειναι ολοι και ολοι,τι να γινει?εχει ενα καρο ποιοτικα στο εξωτερικο,τσεκαρε:) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κατάλαβα, απλά να ρωτήσω για να κάνω την παραγγελία απο το to2c πρέπει να τους πώ τίποτα πριν το στείλουν? τι να συννενοηθώ μαζί τους? γιατι πρώτη φορα θα παραγγείλω. να το ελεγξουν πριν το στειλουν,δες αν σου δωσουν κανενα δωρακι πριν το παραγγειλεις,μιλα στο τσατ,να γραψουν στο δεμα οτι ειναι δωρο κλπ,μικρη τιμη,να εχει ανταπτορα ευρωπαικο,αν και τα ξερουν και τα στελνουν οι ιδιοι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πλάκα κάνεις, μιλάμε για ακριβό κινητό:p Κορυφαία ποιότητα κατασκευής όπως κάθε oppo, η ταχύτητα ειναι αστραπιαία και δεν υπερβάλω, αριστα μικρόφωνα με στέρεο ήχο εννοείται, εντυπωσιακή οθόνη με κατάλευκο λευκό, και κατάμαυρο μαύρο Φιλε μου εχω διαβασει διαφορα forums που αναφερουν οτι υπαρχει μια αισθηση ''κιτρινωπης'' οθονης σε σχεση με αλλα high end κινητα. Γι'αυτο και ρωτησα αυτο το πραγμα. Κατα τα αλλα ευχαριστω για τις απαντησεις. Και για του λογου το αληθες κοιταξε εδω...http://forums.oneplus.net/threads/1-1-unboxing-screen-comparison.45787/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Είναι πολλά 100ευρώ πάνω. Καλύτερα να πάρεις την 64gb έκδοση αν ειναι να τα δώσεις ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κάνει κανείς ένα REVIEW? έλεος Ο διάλογος που γίνεται με τα παιδιά που το έχουν πάρει και οι απαντήσεις που δίνουν δεν σας καλύπτουν ; Τους βλέπω αρκετά πρόθυμος να απαντήσουν ... Νομίζω οτι δεν σου είχε υποσχεθεί κανένας κάτι διαφορετικό για να εξανιστασαι... Φιλικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ο διάλογος που γίνεται με τα παιδιά που το έχουν πάρει και οι απαντήσεις που δίνουν δεν σας καλύπτουν ; Τους βλέπω αρκετά πρόθυμος να απαντήσουν ... Νομίζω οτι δεν σου είχε υποσχεθεί κανένας κάτι διαφορετικό για να εξανιστασαι... Φιλικα.... δεν ειναι θεμα υποσεσης,ουτε υποχρεωμενοι ειναι,απλα διαβαζεις ξενα φορουμ και βλεπεις την κακομοιρια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ποια κακομοιριά; Έχουμε ξεφύγει τελείως νομίζω! Ο κόσμος έχει και άλλες δουλειές ξέρεις. Να θυμίσω ότι η συνεισφορά όλων εδώ είναι εθελοντική, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος για το οτιδήποτε. Συνεχίστε στα της συσκευής και μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 με το καλο να ερθεις :) καμια θηκουλα πηρες για το κινητο?η καποιος αλλος απο εδω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δε θα το λεγα ενεργοβόρο το color os, αντιθέτως τα πάει πολύ καλά σε αυτονομία Πλάκα κάνεις, μιλάμε για ακριβό κινητό:p Κορυφαία ποιότητα κατασκευής όπως κάθε oppo, η ταχύτητα ειναι αστραπιαία και δεν υπερβάλω, αριστα μικρόφωνα με στέρεο ήχο εννοείται, εντυπωσιακή οθόνη με κατάλευκο λευκό, και κατάμαυρο μαύρο ετοιμάζω video review μες στη βδομάδα για το κατάστημά μου, με την Cyanogenmod, και 99% σε λίγο καιρό θα υπάρχει και review στο myphone στο mydevices απ τον admin Πως είναι στην χρήση με ένα χέρι ? έχω το Coolpad και για 5η είναι συμμαζεμενο για αυτο ρωτάω. Μπαινει Σε καμια τσέπη ? επίσης λες να προτιμησουμε να μας το στείλουν με cyanogenmod περασμένη ? γιατι εγω ειμαι ασχετος απο ρουτ και απο υπολογιστες δεν πεταω. η μπαταρία με πολυ μέτρια χρήση πιστεύεις τις έχει τις 2 μέρες ? η κάμερα σε νυχτερινή λήψη έχει θέματα θολουρας? το φλας κάνει την νύχτα μέρα? και τέλος...πως λέγεται αυτη η λειτουργία που μπορείς και του αλλάζεις interface ? για να το δώ στο YouTube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Για εσας που εχετε το one με τη color και θελετε να περασετε cyanogen εδω ειναι ενα βιντεο με οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 παιδια θέλω να το παραγγείλω αοπο το to2c . με ποια έκδοση να πω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Φυσικά με cm..γνώμη μου βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts