Jump to content

kss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kss

  1. kss

    OnePlus 2

    Καλησπέρα Παιδιά, Το έχει παραγγείλει κανείς απο Κίνα;
  2. Όχι δυστυχώς το θέμα υπάρχει από τον Ιούνιο που έχω το κινητό αλλά επειδή είχα αρκετά παλιά σιμ δεν έδωσα σημασία μέχρι να την αλλάξω. Θα το στείλω πίσω το πιθανότερο αλλά σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα μήπως είχες κάποιος παρόμοιο θέμα και υπάρχει κάποια λύση.
  3. Δίκιο έχεις, ξέχασα να αναφέρω πως από την αρχή το έχω με τις αγγλοκινέζικες developer, αλλά ολόκληρο τον οκτώβριο το είχα με την kitkat του ivan και από εχθές με την bliss pop lollipop και κάνει ακριβώς το ίδιο.Από την αρχή που πέρασα τη developer και όποτε άλλαζα ρομ γινόταν καθαρή εγκατάσταση. Έχω παρατηρήσει πως όταν το σήμα είναι αρκετά καλό τότε μόνο καταφέρνω να κάνω κλήση αλλά με τα προβλήματα που ανέφερα.
  4. Παιδια να ρωτήσω τους κατόχους για ένα πρόβλημα που έχω από την αρχή που ήρθε το τηλέφωνο. Το πρόβλημα είναι το εξής, όταν το έχω σε 3g δίκτυα δε μπορεί να πραγματοποιήσει σωστά κλήσεις. Π.χ αν με πάρει τηλέφωνο κάποιος, χτυπάει το σηκώνω αλλά δεν ακούω τίποτα αλλά ούτε με ακούνε. Αν κάνω εγώ κλήση μου δείχνει ότι κάνει κλήση αλλά δεν ακούγετε ο τόνος κλήσης( το μπίπ δηλαδή) αλλά κάνει κανονικά τη κλήση και αν το σηκώσει ο άλλος πάλι μένει εκεί. Επίσης στη περίπτωση που καταφέρω να κάνω κλήση κανονικά, αν τερματίσει ο συνομιλιτής μου τη κλήση εμένα μένει ακομά ανοιχτό και πρέπει να το κλείσω και γω. Δεδομένα, ίντερνετ και μηνύματα δουλέυουν κανονικά. Το κινητό δουλέυει με σιμ της cosmote που άλλαξα πρόσφατα μήπως και ήταν αυτό το πρόβλημα, αλλά και στην αγγλία με τη three τα ίδια και χειρότερα μου έκανε.
×
×
  • Create New...