Doukas_F Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 καλησπερα ,που ειναι ρε παιδια ο διακοπτης data που προσθεθηκε και δεν τον βλεπω ,βοηθεια ευχαριστω. Ρυθμίσεις --->Notification + actions ---> Πατάς πάνω σε ένα απο τα 4 εικονίδια των quick actions που θες να αλλάξεις και διαλέγεις απ' τη λίστα, όπου έχει προστεθεί το cellular data . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλό είναι βέβαια να ξανά σχεδιάσουνε λίγο την μπάρα ειδοποιήσεων και την συντομεύσεις ;) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ρυθμίσεις --->Notification + actions ---> Πατάς πάνω σε ένα απο τα 4 εικονίδια των quick actions που θες να αλλάξεις και διαλέγεις απ' τη λίστα, όπου έχει προστεθεί το cellular data . . ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Με το τελευταίο update, η Cortana δε λειτουργεί με region us και γλώσσα us. Όταν γύρισα και τα 2 σε uk, δούλεψε. Έγινε σε κανένα κάτι παρόμοιο; Όχι, σε μένα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχω την εντύπωση ότι "ξαναχάλασε" την μπαταρία, το update . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έχω την εντύπωση ότι "ξαναχάλασε" την μπαταρία, το update . . . Την μπαταρία μια χαρά την βλέπω στο δικό μου!!!Στα ίδια με πριν... Επίσης μου φάνηκε ότι οι εφαρμογές ανοίγουν ένα κλικ ταχύτερα!Μπορεί να είναι και ιδέα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Την μπαταρία μια χαρά την βλέπω στο δικό μου!!!Στα ίδια με πριν... Επίσης μου φάνηκε ότι οι εφαρμογές ανοίγουν ένα κλικ ταχύτερα!Μπορεί να είναι και ιδέα μου Πριν το update, μετά από πλήρη φόρτιση, το battery saver μου έδειχνε 1 μέρα και 10 - 12 ωρες υπόλοιπο! Τώρα πλέον ούτε 1 μέρα . . . Εκτός αν μετά το update, πρέπει να περάσουν λίγες μέρες, ώστε να "μάθει" ξανά τη χρήση που του κάνω . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πριν το update, μετά από πλήρη φόρτιση, το battery saver μου έδειχνε 1 μέρα και 10 - 12 ωρες υπόλοιπο! Τώρα πλέον ούτε 1 μέρα . . . Εκτός αν μετά το update, πρέπει να περάσουν λίγες μέρες, ώστε να "μάθει" ξανά τη χρήση που του κάνω . . . Μάλλον αυτό που είπες είναι γιατί έτσι λειτουργεί πλέον!!Ανάλογα με τις συνήθειες σου υπολογίζει και τον χρόνο που απομένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εκτός αν μετά το update, πρέπει να περάσουν λίγες μέρες, ώστε να "μάθει" ξανά τη χρήση που του κάνω . . . Νομίζω ότι αυτό ισχύει στα WP. Χρειάζονται λίγες μέρες, για να "κάτσει" το update. Κοίταξε και στο battery saver, μήπως άλλαξε η κατάσταση κάποιων εφαρμογών. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπερα παιδιά,έχω το 925 με την Lumia cam & σκέφτομαι να περάσω την DR.. Ερωτηση : Δεν θα μπορούσαν τα καταστήματα Νοκια να σου περνάνε την DR αν το θέλεις εσύ..? με κάποιο μικρο κόστος ..? Επιδει δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με την τεχνολογία πόσο εύκολο είναι να περάσω την DR μόνος μου..? Aξιζει να την περάσω..?....... :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπερα παιδιά,έχω το 925 με την Lumia cam & σκέφτομαι να περάσω την DR.. Ερωτηση : Δεν θα μπορούσαν τα καταστήματα Νοκια να σου περνάνε την DR αν το θέλεις εσύ..? με κάποιο μικρο κόστος ..? Επιδει δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με την τεχνολογία πόσο εύκολο είναι να περάσω την DR μόνος μου..? Aξιζει να την περάσω..?....... :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry: Πιο εύκολα δεν γίνεται...... Κατέβασε αυτη την εφαρμογή, συνδέσου με τον λογαριασμό του τηλεφώνου, τικαρησε το enable και είσαι έτοιμος. Πας στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και επιλέγεις έλεγχο για νέες ενημερώσεις. http://www.windowsphone.com/s?appid=178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96 Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πέρασα και εγώ την dp όλα καλά ως τώρα..Όμως αν θέλω να επαναφέρω το τηλ και να το γυρίσω στην cyan που ήμουν πριν πώς το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Φιλε montoya_42 πηγενω στο λινκ που μου εδωσες & δεν μου δινει επιλογή να την κατεβάσω στο λαπτοπ μου... εσυ την εχεις κατεβασει..? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε takglos πως ειναι..? αλαζει πολυ το κινητο..? ποιο Lumia εχεις..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Πέρασα και εγώ την dp όλα καλά ως τώρα..Όμως αν θέλω να επαναφέρω το τηλ και να το γυρίσω στην cyan που ήμουν πριν πώς το κάνω? Αν θέλεις να επαναφέρεις τη συσκευή σου στην τελευταία επίσημη έκδοση λειτουργικού μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό: Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview. Φιλε montoya_42 πηγενω στο λινκ που μου εδωσες & δεν μου δινει επιλογή να την κατεβάσω στο λαπτοπ μου... εσυ την εχεις κατεβασει..? Φιλε takglos πως ειναι..? αλαζει πολυ το κινητο..? ποιο Lumia εχεις..? Στο κινητό την κατεβάζεις την εφαρμογή αυτή. Δες τα βήματα εδώ. Edited December 10, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Φιλε montoya_42 πηγενω στο λινκ που μου εδωσες & δεν μου δινει επιλογή να την κατεβάσω στο λαπτοπ μου... εσυ την εχεις κατεβασει..? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε takglos πως ειναι..? αλαζει πολυ το κινητο..? ποιο Lumia εχεις..? Εγώ θα σου έλεγα μα μείνεις εκεί που είσαι. Δεν δίνει κάτι το συνταρακτικό (εκτός κι αν μου ξεφεύγει κάτι). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Φιλε montoya_42 πηγενω στο λινκ που μου εδωσες & δεν μου δινει επιλογή να την κατεβάσω στο λαπτοπ μου... εσυ την εχεις κατεβασει..? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε takglos πως ειναι..? αλαζει πολυ το κινητο..? ποιο Lumia εχεις..? Εντάξει τρέλες αλλαγές δεν έχει..Αυτο που μου αρέσει εμένα είναι ότι μπορείς να κάνεις φακέλους στην αρχική οθόνη πολύ εύκολα βάζοντας οποιαδήποτε εφαρμογή την μια μέσα στην άλλη.Και στο action center έχουμε την δυνατότητα για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κατά τα άλλα το 920 που έχω δουλεύει μια χαρά..Θα το κρατήσω με την dp μέχρι να έρθει η denim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτο το μικρολαγκ που εμφανιζόταν κατά διαστήματα στην αρχική συνεχίζει να υπάρχει??? Επίσης η μπαταρία διορθώθηκε καθόλου...? Τη θέλω στα επίπεδα της cyan... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αυτο το μικρολαγκ που εμφανιζόταν κατά διαστήματα στην αρχική συνεχίζει να υπάρχει??? Επίσης η μπαταρία διορθώθηκε καθόλου...? Τη θέλω στα επίπεδα της cyan... Στο 625 εξακολουθεί να υπάρχει το lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εντάξει τρέλες αλλαγές δεν έχει..Αυτο που μου αρέσει εμένα είναι ότι μπορείς να κάνεις φακέλους στην αρχική οθόνη πολύ εύκολα βάζοντας οποιαδήποτε εφαρμογή την μια μέσα στην άλλη.Και στο action center έχουμε την δυνατότητα για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας κατά τα άλλα το 920 που έχω δουλεύει μια χαρά..Θα το κρατήσω με την dp μέχρι να έρθει η denim.. Για δημιουργία φακελων μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σχετική εφαρμογή (φάκελοι) και να έχεις σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα. Προσωπικά τα δεδομένα δεν με απασχολούν μιας και τα έχω μόνιμα ανοιχτά. Τα ήθελα επιλογή 2g/3g Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Preview ξεpreview, Πότε θα πάρουν blacklist+φίλτρα οι μη Nokia/MS συσκευές? :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Preview ξεpreview, Πότε θα πάρουν blacklist+φίλτρα οι μη Nokia/MS συσκευές? :mad::mad::mad: Δεν νομίζω να τo πάρουν ποτέ καθώς δεν είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού αλλά προσθήκη από τον κατασκευαστή. Είναι στο χέρι της Sammy και της HTC να προσθέσουν κάποια αντίστοιχη λειτουργία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δεν νομίζω να τo πάρουν ποτέ καθώς δεν είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού αλλά προσθήκη από τον κατασκευαστή. Είναι στο χέρι της Sammy και της HTC να προσθέσουν κάποια αντίστοιχη λειτουργία. Με τσάκισες τώρα... Καλά, κανείς δεν έχει αξιωθεί να βγάλει μια έρμη στο store, τότε? Που να λειτουργεί αξιοπρεπώς, εννοώ. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Η συντόμευση δεδομένων στην μπάρα ειδοποιήσεων, πολλές φορές ενώ έχω κλειστά τα δεδομένα κατεβάζω την μπάρα και δείχνει να είναι ενεργοποιημένα. Ανεβάζω και ξανακατεβάζω εκείνη την ώρα την μπάρα και τότε δείχνει την σωστή κατάσταση ότι είναι απενεργοποιημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Η συντόμευση δεδομένων στην μπάρα ειδοποιήσεων, πολλές φορές ενώ έχω κλειστά τα δεδομένα κατεβάζω την μπάρα και δείχνει να είναι ενεργοποιημένα. Ανεβάζω και ξανακατεβάζω εκείνη την ώρα την μπάρα και τότε δείχνει την σωστή κατάσταση ότι είναι απενεργοποιημένα. Oups . . . Το έπαθα κι εγω 2 - 3 φορές αλλά νόμιζα ότι την ενεργοποίησα εγω καταλάθος, μιας που ακριβώς δίπλα έχω το Wi-Fi . . . Μου έκανε όμως πολύ εντύπωση πως την "πατούσα" έτσι . . . Μάλλον bug είναι τελικά . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Παιδιά την βοήθεια σας. Επειδή τώρα και καμία εβδομάδα το τηλέφωνο μου έχει σπάσει τα @@δια κάθε φορά που πάω να το ξεκλειδώσω με το power μου βγάζει μία κενή οθόνη που γράφει (συνέχεια) και μετά από 1-1.5 δευτερόλεπτα μου βγάζει την lock screen για να το ξεκλειδώσω τι είναι αυτό. Του έχω κάνει soft reset αλλά δεν άλλαξε κάτι τι μπορώ να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts