MIXOStsi Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το 2ο καταργήθηκε για χάρη του 1ου... Κατέβασε το 1ο.... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Θελω να κανω 2 ερωτησεις σε εσας που εχετε περασει την 8.1... Απο βιντεο και φωτογραφιες που βλεπω, αληθευει οτι στο notification center δεν εχει επιλογη για να βαλεις την Συνδεση Δεδομενων (τα γνωστα mb) διπλα σε wifi, bluetooth, κλπ; Υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος να αλλαζω την φωτεινοτητα, με αυτο το update; Ή καμια εφαρμογη που να ξερετε οτι κανει αυτη τη δουλεια.. Απανταω και στην ερωτηση "γιατι δεν το βαζω στο αυτοματο", γιατι παντα ειναι δυο κλικ πιο κατω απο εκει που την θελω εγω για να βλεπω ανετα.. Και αν κατι απο αυτα εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες, ζητω συγνωμη, δεν προλαβαινω να τις διαβασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Θελω να κανω 2 ερωτησεις σε εσας που εχετε περασει την 8.1... Απο βιντεο και φωτογραφιες που βλεπω, αληθευει οτι στο notification center δεν εχει επιλογη για να βαλεις την Συνδεση Δεδομενων (τα γνωστα mb) διπλα σε wifi, bluetooth, κλπ; Υπαρχει καποιος πιο γρηγορος τροπος να αλλαζω την φωτεινοτητα, με αυτο το update; Ή καμια εφαρμογη που να ξερετε οτι κανει αυτη τη δουλεια.. Απανταω και στην ερωτηση "γιατι δεν το βαζω στο αυτοματο", γιατι παντα ειναι δυο κλικ πιο κατω απο εκει που την θελω εγω για να βλεπω ανετα.. Και αν κατι απο αυτα εχει απαντηθει στις προηγουμενες σελιδες, ζητω συγνωμη, δεν προλαβαινω να τις διαβασω.. Δεν υπαρχει επιλογη για data στο notif center (θα μπει στην επισημη) Η φωτεινοτητα εχει επιλογη για γρηγορη αλλαγη στο notif center Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν υπαρχει επιλογη για data στο notif center (θα μπει στην επισημη) Η φωτεινοτητα εχει επιλογη για γρηγορη αλλαγη στο notif center Ωραια, ευχαριστω φιλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δε μπορω να κατανοησω για πιο λογο απουσιαζει εστω και απο τη developer preview το data απο notif center και εχουν βαλει τη ''κοινη χρηση ιντερνετ'' που τη θεωρω το λιγοτερο τη πιο αχρηστη λειτουργεια στο κοσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δε μπορω να κατανοησω για πιο λογο απουσιαζει εστω και απο τη developer preview το data απο notif center και εχουν βαλει τη ''κοινη χρηση ιντερνετ'' που τη θεωρω το λιγοτερο τη πιο αχρηστη λειτουργεια στο κοσμο! Το ξαναεγραψα αυτο ... Απλα βλεπουν τα πραγματα απο ¨αμερικανικη" σκοπια που το data ειναι σχεδον αχρηστο ενω η κοινη χρηση ιντερνετ ειναι κατι που το χρησιμοποιουν καθε μερα ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Φαντάζομαι θα κουβαλάνε και από ένα power bank μαζί τους για να μην μένουν από μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ δεν έχω κλείσει δεδομένα εγώ και 3 χρόνια σχεδόν. 500 mb συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εγώ δεν έχω κλείσει δεδομένα εγώ και 3 χρόνια σχεδόν. 500 mb συμβόλαιο Είσαι από τους τυχερούς αλλά δεν είναι το θέμα μόνο τα δεδομένα αλλά και η επιλογή μέγιστης ταχύτητας δικτύου που βρίσκεται στο ίδιο σημείο των ρυθμίσεων. Σε περιοχές όπου το 3g είναι αδύναμο, και δεν είναι και λίγες αυτές ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα, με το 2g κάνεις σημαντική οικονομία μπαταρίας. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι στο σπίτι και έχω ξεχάσει να κλείσω τα δεδομένα, αλλά παράλληλα το wifi είναι ανοιχτό και συνδεδεμένο, και πάω να ανοίξω κάποια σελίδα στο internet βλέπω ότι φορτώνει με τα δεδομένα της κινητής και όχι μέσω wifi. Αυτός ίσως να γίνεται όταν το σήμα κινητής είναι ισχυρότερο. Από εκεί και έπειτα το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι η ακτινοβολία που εκπέμπει το 3G/4G δεν συγκρίνεται με αυτή του wifi. Από όπου και να το πιάσεις προσωπικά θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει συντόμευση και για τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Φαντάζομαι θα κουβαλάνε και από ένα power bank μαζί τους για να μην μένουν από μπαταρία! Εγώ δεν έχω κλείσει δεδομένα εγώ και 3 χρόνια σχεδόν. 500 mb συμβόλαιο Kαι εγω με το ιδιο συμβολαιο δεν τα κλεινω ποτε και μου φτανουν ... Και συνηθως με βγαζει ολη μερα απο μπαταρια ... Αυτο βεβαια δεν αλλαζει την αποψη οτι η ρυθμιση data πρεπει να μπει (και μαλλον θα ειναι στην επισημη) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Κι εγώ δεν απενεργοποιώ τα δεδομένα ποτέ, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητη η συντόμευση στο κέντρο ειδοποιήσεων. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Έχετε θέμα με τις αγορές στο Store; Πάω να αγοράσω δύο εφαρμογές και σε καμία από αυτές δεν εμφανίζεται η επιλογή της vodafone, με την οποία έκανα αγορές με τα WP8. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Τι εννοείς Vodafone??? Κάτι μπερδεύεις γτ στα WP δεν γίνονται αγορές με την κάρτα κινητής τηλεφωνίας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Τι εννοείς Vodafone??? Κάτι μπερδεύεις γτ στα WP δεν γίνονται αγορές με την κάρτα κινητής τηλεφωνίας... Με Vodafone γίνονται κι εμείς οι υπόλοιποι ζηλεύουμε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με Vodafone γίνονται κι εμείς οι υπόλοιποι ζηλεύουμε Έχω συνδέσει την PayPal μου και δεν ζηλεύω καθόλου, αλλα μου κάνει εντύπωση γιατι στο Symbian μπορούσε να αγοράσει κανεις με όλες τις εταιρείες... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι, το είχα ξεχάσει αυτό ότι με vodafone γινεται... Και εγώ έχω συνδέσει την προπληρωμένη οπότε δεν με πείραξε, αλλά νομίζω θα πρέπει να υπάρχει... Υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν κάποια κάρτα/paypal που θα θέλουν να αγοράσουν εφαρμογές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Τι εννοείς Vodafone??? Κάτι μπερδεύεις γτ στα WP δεν γίνονται αγορές με την κάρτα κινητής τηλεφωνίας... Ό,τι εφαρμογή έχω αγοράσει στα WP, την έχω αγοράσει μέσω του Vodafone αριθμού μου. Και εδώ και τρεις μέρες που προσπαθώ να αγοράσω κάποιες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται η επιλογή για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπό μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Άλλαξε τρόπο αγοράς. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Άλλαξε τρόπο αγοράς. Όπως να πάρω κάρτα από τράπεζα, να τη σύνδεση με το λογαριασμό μου και να χάνω και την προμήθεια κάθε φορά; Ούτε καν. Αν επαναφέρουν τον παραπάνω τρόπο, έχει καλώς. Αν όχι, περισσότερα χάνουν οι developers, παρά εγώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μόλις έκανα μια δοκιμή, πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή. Έχω συνδεδεμένο paypal, αλλά μόλις πάτησα αλλαγή μεθόδου πληρωμής, μου εμφάνισε τη Vodafone. Lumia 925 με WP 8.1 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μόλις έκανα μια δοκιμή, πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή. Έχω συνδεδεμένο paypal, αλλά μόλις πάτησα αλλαγή μεθόδου πληρωμής, μου εμφάνισε τη Vodafone. Lumia 925 με WP 8.1 :blink: Έχω δοκιμάσει restarts, κλείσιμο/άνοιγμα δεδομένων, 2g/3g, τίποτα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Όπως να πάρω κάρτα από τράπεζα, να τη σύνδεση με το λογαριασμό μου και να χάνω και την προμήθεια κάθε φορά; Ούτε καν. Αν επαναφέρουν τον παραπάνω τρόπο, έχει καλώς. Αν όχι, περισσότερα χάνουν οι developers, παρά εγώ. Μόλις έκανα μια δοκιμή, πήγα να αγοράσω μια εφαρμογή. Έχω συνδεδεμένο paypal, αλλά μόλις πάτησα αλλαγή μεθόδου πληρωμής, μου εμφάνισε τη Vodafone. Lumia 925 με WP 8.1 :blink: Έχω δοκιμάσει restarts, κλείσιμο/άνοιγμα δεδομένων, 2g/3g, τίποτα. Μια χαρα δουλευει η Βοντα και σε μενα εδω και πολυ καιρο. Μηπως εχει καποιο θεμα (οικονομικο) ο λογ/σμος της Βοντα ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μια χαρα δουλευει η Βοντα και σε μενα εδω και πολυ καιρο. Μηπως εχει καποιο θεμα (οικονομικο) ο λογ/σμος της Βοντα ? 8 ευρώ και κάτι cents έχει. Μας δουλεύει μου φαίνεται η Voda... Edit: Και ξαναδοκίμασα πριν γράψω αυτό το post, αλλά καμία αλλαγή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 8 ευρώ και κάτι cents έχει. Μας δουλεύει μου φαίνεται η Voda... Edit: Και ξαναδοκίμασα πριν γράψω αυτό το post, αλλά καμία αλλαγή. Μήπως δεν έχεις Ελληνικό region; Επίσης πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts