Jump to content

Giorgos_Z

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giorgos_Z

  1. Το κινητο αναβαθμιζεται σε wp 10 οπως ολα τα wp. Στελνεις καπου μηνυμα και τις παιρνεις, δεν θυμαμαι που ομως.. Εχει Live chat στην σελιδα της CU, θα σου απαντησουν αμεσως.
  2. Δεν καταλαβα τι εκανε, εκτος απο καμια 10αρια αχρηστες εφαρμογες που εβαλε με το ζορι
  3. Μπες στις ρυθμισεις φωτογραφιων και βγαλε το τικ απο το "ομαδοποιηση των φωτογραφιων μου ανα ωρα και τοποθεσια"
  4. Και εγω το ειχα αυτο το προβλημα, εστρωσε μετα απο format στην Nokia care και εγκατασταση των windows απο την αρχη..
  5. Το εγραψα φιλε μου στο φορουμ οταν εκανα την αλλαγη και λυθηκε το προβλημα μου.. Στο καταστημα Κατερινης πηγα, επιτοπου αλλαγη panel εκαναν και ηταν ετοιμο σε 2 ωρες.. Ειχαν προκυψει και 2 θεματακια τα οποια καταφεραν να λυσουν. Ενα οτι ειχα κωδικο στην οθονη και με την αλλαγη του panel και την εγκατασταση απο την αρχη των windows δεν μπορουσαν να το ξεκλειδωσουν το κινητο απο τον υπολογιστη τους και την οθονη δεν την αναγνωριζε.. Αυτο ξεχασα να το αναφερω.. Οταν πατε για αλλαγη panel βγαλτε τον κωδικο κλειδωματος της οθονης για καλο και για κακο.. Και ενα θεμα με τον αισθητηρα το οποιο λυθηκε οταν τον καθαρισαν απο μεσα.. Δεν λειτουργει τελεια εννοω οτι αμα βαλεις το multitouch τεστ και παιζεις με 5 δαχτυλα πανω ισως καποια στιγμη να μην τα αναγνωρισει και τα 5, που δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο βεβαια, εκτος αν υπαρχουν παιχνιδια τετοια που εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν. Αυτο εννοω "τελεια". Κατα τα αλλα με το 520 που ειχα πριν εγινε ιδιο. Με 2 δαχτυλα χρηση που κανω εγω, αψογο.
  6. Αλλαγη touchpanel.. Απο nokia care σε nokia care θα ακουσεις πολλα.. Καποιοι δεν ξερουν καν τι συμβαινει.. Καποιοι σου λενε θα φυγει εξωτερικο.. Και καποιοι σου λενε αστο και ελα σε 2 ωριτσες να το παρεις και ειναι ετοιμο.. ;)
  7. Και να εχει προβλημα, πλεον η λυση βρεθηκε. Δεν λειτουργει τελεια σαν τα υπολοιπα Lumia, αλλα δεν το καταλαβαινεις καν.
  8. Ηταν τικαρισμενο αυτο. Απο πανω εχει ενα κουτακι που δεν γραφει κατι διπλα. Τικαρα και εκεινο. Το εκανα αυτο και παιζει τωρα background. Ευχαριστω.
  9. Μετά την αναβάθμιση του mytube όπου οι χρηστες που το είχαμε πάρει δωρεάν από την προσφορά του myappfree το χάσαμε, χρησιμοποιώ το tubecast. Πολύ καλή εφαρμογή δεν λέω, αλλά όταν βγαίνεις από αυτήν, κλείνει και ο ήχος που έπαιζε background. Κάποια άλλη αξιόλογη δωρεάν εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλω;
  10. Λυθηκε και το προβλημα με τον αισθητηρα μετα απο εσωτερικο καθαρισμο. Επιτελους μετα απο 6 μηνες το κινητο λειτουργει σωστα. :happy: +1 στην nokia care Κατερινης :)
  11. Κατερινης. Μου ειπε για τα 2 νεα προβληματακια που ανεφερα οτι θελει Update.
  12. Το αλλαξα εγω την Πεμπτη και μπορω να πω οτι βελτιωθηκε κατα πολυ η αφη. Βεβαια απο τοτε δεν λειτουργει το double tap και εχει προβλημα και ο αισθητηρας που ανοιγει και σβηνει η οθονη στις ειδοποιησεις πχ και οταν παιρνεις τηλ και το βαζεις στο αυτι κλπ. Θα το ξαναπαω. :/ Οχι δεν ειναι ενεργοποιημενος ο μεγενθυντικος φακος. Το εκανε και σε εμενα στα καλα καθουμενα και εστρωνε με επανεκκινηση. Ειναι στα προβληματα που εχει το κινητο.
  13. και το δικο μου ονομα μοντελο λογισμικο γραφει μονο..
  14. Οχι ρε παιδια, εγω το πηγα χθες στην Κατερινη και μου ειπε οτι περιμενει το ανταλλακτικο. Να τον παρω τηλ την Παρασκευη αλλιως απο βδομαδα θα παω να το αλλαξουμε. 2-3 ωρες με ειπε θα μεινει εκει το κινητο και μετα ετοιμο. Φανηκε σιγουρος γι αυτο που λεει. Εχει και αυτος το 535.
  15. Dual Sim απο amazon.fr, τιποτα ακομα..
  16. Δεν ειναι μονο η αφη, και το gps εχει προβλημα (και δεν ειμαι ο μονος που το ανεφερε), αλλα και το ηχειο σε εμενα. Η αφη τι ακριβως προβληματα εχει.. Γραφει πραγματα μονο του και τα στελνει (αρα φοβασαι καμια φορα να μπεις στα μηνυματα), ή στελνει το μηνυμα που εγραψες μισο (αρα αν θες κατι να το γραψεις, να το διαβασεις και να το διορθωσεις ξεχασε το), παιρνει τηλεφωνο μονο του οταν εισαι στις επαφες και ψαχνεις ενα ονομα, ανοιγει η οθονη στην τσεπη και βαζει κωδικους λαθος μονο του και κλειδωνει, αλλο γραμμα πατας αλλο βγαζει, αμα γραφεις πολυ γρηγορα με 2 δαχτυλα ξεχνα το (αργα τα ζωα μου αργα για να καταλαβει τι πατας), αλλα μην σε τρομαζουν αυτα, μεχρι το 2017 η microsoft θα την βρει την λυση. :mad: Αυτα.
  17. Απλα παρε κατι αλλο.. Οσο η Microsoft συνεχιζει το ιδιο παραμυθι, οποιος πιανει το κινητο μου στα χερια του και ρωταει τι και πως, την ιδια απαντηση θα δινω.
  18. Μολις διαβασα οτι μπορει να χασεις δεδομενα, να χαλασει το κινητο, να μην λειτουργει κατι σωστα, κλπ, κλπ τρομαξα και το αφησα :p
  19. Πρεπει να παρεις τις ρυθμισεις απο cosmote/vodafone ή ο,τι εχεις τελος παντων..
  20. Και αντε να την εξηγησεις μετα γιατι στο messenger σε δειχνει σε αλλο σπιτι ενω εισαι στο δικο σου.. :lol: :lol:
  21. Μια απο τα ιδια. Αυτο το κινητο σιγουρα το εφτιαξε η samsung :lol: :p. Δεν εξηγειται αλλιως. Γιατι αποτελει δυσφημιση, τιποτα περισσοτερο.
  22. Που εισαι ρε Nokia.....
  23. Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι η συσκευη αυτη αποτελει δυσφημιση των Lumia και του λογισμικου τους και δεν βρισκω τον λογο που η Microsoft δεν ελυσε τετοιο τεραστιο προβλημα σε 3 μηνες ή δεν τα πηρε πισω.. Βγαζεις ενα update, τιποτα, βγαζεις δευτερο update, τιποτα, ε παρτα πισω, ζητα συγνωμη, βρες τι εγινε λαθος για να μην επαναληφθει και δωσε καινουργια κινητα στον κοσμο.. Ελεος..
  24. Χειροτερο απο πριν εγινε.. Θα κανω hard reset το πρωι και θα ενημερωσω παλι..
×
×
  • Create New...