vlacocabios Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ένα από τα προαπαιτουμενα για να δουλεψει η Κορτανα είναι το ότι πρεπει η γλωσσα τηλεφωνου (phone language) να είναι Αγγλικα (ΗΠΑ), γι αυτό δεν δουλευει και με τα περισσοτερα HTC8X, στα οποια δεν υπαρχει τετοια επιλογή γλωσσας. Δεν ξερω αν η αλλαγη των αλλων ρυθμισεων είναι τοσο απαραιτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Περιεργο μου φαινεται, δλδ χωρις να κανεις τιποτα δουλευει με χωρα Ελλαδα και γλωσσα Ελληνικα? ποια συσκευη εχεις? Και μένα περίεργο μου φάνηκε... Το Lumia 525 έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 αν θέλω να γυρίσω στα 8 όπως ήταν με το πρόγραμμα Nokia software recovery tool μπορώ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 αν θέλω να γυρίσω στα 8 όπως ήταν με το πρόγραμμα Nokia software recovery tool μπορώ ? Ναι αλλά θα χάσεις ότι έχεις μέσα στη συσκευή σου (εφαρμογές,φωτογραφίες,βίντεο). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 αν θέλω να γυρίσω στα 8 όπως ήταν με το πρόγραμμα Nokia software recovery tool μπορώ ? Κάπου διάβασα ότι μπορείς με το Nokia Care Suite . Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι αλλά θα χάσεις ότι έχεις μέσα στη συσκευή σου (εφαρμογές,φωτογραφίες,βίντεο). πρέπει να κατεβάσω τίποτα αρχεία έξτρα ? η θα το συνδέσω και θα με βάλει να κατεβάσω από το πρόγραμμα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Και μένα περίεργο μου φάνηκε... Το Lumia 525 έχω.. υποθετω οτι εισαι σιγουρος οτι δουλευει, δλδ δεν εχεις απλα την φωνητικη αναζητηση του BING. ρωτας για παραδειγμα ποιος ειναι ο μπαμπας της και σου λεει ο Bill Gates... γιατι η φων. αναζητηση δουλευει και με ελληνικα αφου εκει επηρεαζει ποια γλωσσα εβαλες για την αναζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 πρέπει να κατεβάσω τίποτα αρχεία έξτρα ? η θα το συνδέσω και θα με βάλει να κατεβάσω από το πρόγραμμα ? Εφόσον θα περαστεί η "μαμά" ρομ θα τα κατεβάσει αυτόματα το πρόγραμμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 υποθετω οτι εισαι σιγουρος οτι δουλευει, δλδ δεν εχεις απλα την φωνητικη αναζητηση του BING. ρωτας για παραδειγμα ποιος ειναι ο μπαμπας της και σου λεει ο Bill Gates... γιατι η φων. αναζητηση δουλευει και με ελληνικα αφου εκει επηρεαζει ποια γλωσσα εβαλες για την αναζητηση. Ναι κανονικά, του μιλάω και απαντάει.. Και όχι ελληνικά, στα αγγλικά τα λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι κανονικά, του μιλάω και απαντάει.. Και όχι ελληνικά, στα αγγλικά τα λέω. τι να πω? θα με κανεις να αλλαξω γλωσσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι κανονικά, του μιλάω και απαντάει.. Και όχι ελληνικά, στα αγγλικά τα λέω. Αν όντως γινεται αυτό που λες θα πρόκειται για μεγαλο θέμα ... Χωρίς παρεξήγηση οόμως αμφιβάλλω .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αν όντως γινεται αυτό που λες θα πρόκειται για μεγαλο θέμα ... Χωρίς παρεξήγηση οόμως αμφιβάλλω .... Καμία παρεξήγηση, απλά το αναφέρω γιατί κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Άμα είχα χρόνο και όρεξη θα ανέβαζα ένα βίντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 επειδη κατι τετοιο δεν ειδα πουθενα, δωσε μας ενα λινκ. http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/d7395085-a044-4b3b-bb3a-b2f745eacf27/phone-not-working?forum=winphoneosissues Ένα είναι αυτό. Έχω δει σίγουρα ακόμα ένα. Τώρα και κάποιες δικές μου απορίες. 1. Μπορώ να κάνω OTA το update σε preview WP8.1; 2. Είναι απαραίτητο να κάνω hard reset πριν την εγκατάσταση ή μπορώ να το κάνω και πιο μετά; ( έχω θέμα με τον υπολογιστή ) 3. Επειδή το 820 είναι η κύρια συσκευή μου, με το preview θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως και τώρα ή θα έχω περιορισμούς; Κάθε μέρα χρησιμοποιώ mails, internet, facebook messenger, viber, πάντα σε 3g ή wifi. Τώρα, αν χάσω 2 - 3 διάρκεια της μπαταρίας δε με πολυνοιάζει, αλλά αν διαρκεί μόνο 3 ώρες δε νομίζω ότι θα είναι και πολύ χρήσιμο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/d7395085-a044-4b3b-bb3a-b2f745eacf27/phone-not-working?forum=winphoneosissues Ένα είναι αυτό. Έχω δει σίγουρα ακόμα ένα. Τώρα και κάποιες δικές μου απορίες. 1. Μπορώ να κάνω OTA το update σε preview WP8.1; 2. Είναι απαραίτητο να κάνω hard reset πριν την εγκατάσταση ή μπορώ να το κάνω και πιο μετά; ( έχω θέμα με τον υπολογιστή ) 3. Επειδή το 820 είναι η κύρια συσκευή μου, με το preview θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως και τώρα ή θα έχω περιορισμούς; Κάθε μέρα χρησιμοποιώ mails, internet, facebook messenger, viber, πάντα σε 3g ή wifi. Τώρα, αν χάσω 2 - 3 διάρκεια της μπαταρίας δε με πολυνοιάζει, αλλά αν διαρκεί μόνο 3 ώρες δε νομίζω ότι θα είναι και πολύ χρήσιμο. 1. Βέβαια. Μόνο ota γίνεται... 2. Οχι, δεν χρειάζεται. Ούτε εγώ έκανα 3. Θα λειτουργεί όπως και τώρα. Βουρρρρρρ....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μια απορία για εσάς που έχετε περάσει την 8.1. Μπορείτε να συνδέσετε ποντίκι ή πληκτρολόγιο και να λειτουργεί κανονικά; Κάπου είχα διαβάσει ότι η 8.1 θα έδινε αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν είδα κανέναν να το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) Λοιπόν...πριν την 8.1 Έβαζα το κινητό στην βάση αυτοκινήτου CR-201, συνδεόμουν στο blue tooth του αυτοκινήτου, και "έτρεχα" Spotify και Here drive. Άκουγα την μουσική μου και χαμήλωνε για να μιλήσει η κοπελίτσα και να μου πει "στρίψτε δεξια". Πολύ όμορφο αυτό. Τώρα με την 8.1 ακούω τη μουσική μου κανονικά, χαμηλώνει η μουσική μα δεν ακούγεται καθόλου η... κοπελίτσα, αντιθέτως το "μπιπ μπιπ" της υπέρβασης ακούγεται κανονικά. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Μόνο του το Here Drive, κρατώντας το κινητό στο δρόμο άνευ blue tooth λειτουργεί κανονικά. Τροποποίηση. Στο Here Drive πλέον, μπορείς ανά πάσα στιγμή, πατώντας οπουδήποτε στο χάρτη να επιλέξεις σημείο, να το αποθηκεύσεις, να μεταβείς ή ότι άλλο, κάτι που πριν αν δεν κάνω λάθος μπορούσες να κάνεις μόνο μέσα από το Here Maps. Edited April 18, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ένα από τα προαπαιτουμενα για να δουλεψει η Κορτανα είναι το ότι πρεπει η γλωσσα τηλεφωνου (phone language) να είναι Αγγλικα (ΗΠΑ), γι αυτό δεν δουλευει και με τα περισσοτερα HTC8X, στα οποια δεν υπαρχει τετοια επιλογή γλωσσας. Δεν ξερω αν η αλλαγη των αλλων ρυθμισεων είναι τοσο απαραιτητη. Ξέρουμε μήπως τί μπορούμε να κάνουμε εμείς (με τα 8Χ) για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 1. Βέβαια. Μόνο ota γίνεται... 2. Οχι, δεν χρειάζεται. Ούτε εγώ έκανα 3. Θα λειτουργεί όπως και τώρα. Βουρρρρρρ....... Με κάλυψες! :) Νομίζω ότι σήμερα θα είναι η "μεγάλη" μέρα. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μπορούμε να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταριας; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μπορούμε να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταριας; Φυσικά! Battery Saver και Swipe to settings με κάτι αριθμούς τοοοοόσους. :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Με κάλυψες! :) Νομίζω ότι σήμερα θα είναι η "μεγάλη" μέρα. :P Οι ευχές όλου του φόρουμ εινα μαζί σου αυτη την πραγματικά μεγάλη στιγμή...:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ηρθε και η αναβάθμιστη του "Games". Πλέον βλέπει όλα τα games όπως και πριν, ομαδοποιημένα, στο εικονίδιο με το χειριστήριο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Οι ευχές όλου του φόρουμ εινα μαζί σου αυτη την πραγματικά μεγάλη στιγμή...:) Χαχαχα :lol: Thanks! :) Και 2 ακόμα απορίες: Οι εφαρμογές μεταφέρονται από τώρα στην sd card ή περιμένουμε update; Επίσης, οι εφαρμογές των WP8, λειτουργούν όλες στα 8.1 ή περιμένουμε και σε αυτές αντίστοιχα updates; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Χαχαχα :lol: Thanks! :) Και 2 ακόμα απορίες: Οι εφαρμογές μεταφέρονται από τώρα στην sd card ή περιμένουμε update; Επίσης, οι εφαρμογές των WP8, λειτουργούν όλες στα 8.1 ή περιμένουμε και σε αυτές αντίστοιχα updates; 1) Nαι μεταφέρονται κανονικά 2) Λειτουργούν όλες άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 1) Nαι μεταφέρονται κανονικά 2) Λειτουργούν όλες άψογα. Τέλεια. Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts