Jump to content

stivakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    208
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stivakos

  • Ημ. Γέννησης 09/03/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stivakos's Achievements

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται η ανωτέρω συσκευή, αγορά 18/12/23, σε κατάσταση σφραγισμένου, φοράει ακόμη την εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη. Αγορά από Cosmote (άρα εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας infoquest). Είναι στη διαμόρφωση 8/256, συνοδεύεται από πλήρη συσκευασία/παρελκόμενα και απόδειξη/εγγύηση 2 ετών. Επίσης θα δωθούν και 3 θήκες. - Snapdragon 8 gen 2 επεξεργαστής. - Κάμερες Leica, απλά κορυφή. - 67w φόρτιση. - Dolby Vision, Dolby Surround. - HyperOS. Βρίσκομαι Λάρισα και αποστέλλω παντού με δικά μου έξοδα με boxnow εφόσον προηγηθεί κατάθεση.

    480 €

    - GR

  2. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται η ανωτέρω συσκευή σε κατάσταση σφραγισμένου. Αγορά από Amazon 10/02/23, ξεσφραγίστηκε πριν λίγες ημέρες, πήρε android 13 και ξαναμπήκε στο κουτάκι του. Ζήτημα να έκανε 5 φορτίσεις. Πολύ γρήγορο, φόρτιση 80w, απίστευτη κάμερα 50mp με OIS, με όλα τα παρελκόμενα εννοείται, απόδειξη/εγγύηση από Amazon. Επιπλέον της εργοστασιακής θήκης, άλλη μια διάφανη και μια nillkin ολοκαίνουργια. Επίσης tempered glass φορεμένο από το πρώτο λεπτό. Βρίσκομαι Λάρισα και αποστέλλω παντού. Αν προηγηθεί κατάθεση, αναλαμβάνω την κούριερ.

    290 €

  3. stivakos

    Motorola Edge

    Android 12 τελικά δεν πήρε?
  4. Γεια σε όλους. Υπάρχει κάποιος τεχνικός (ή και όχι απαραίτητα τεχνικός αλλά με γνώσεις) να μου επαναφέρει το καινούργιο μου pixel 3a; Επί πληρωμή εννοείται. Επιχείρησα να του περάσω την android 12 beta 3 με sideload και (δυστυχώς) το έκανα με chromebook που έχει πολύ παλιό adb και πλέον δε μπορώ να προχωρήσω στο σετάρισμα του κινητού. Μετά τις ρυθμίσεις για να δει το wifi, μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση (1440Mb, μάλλον η beta 3) και πατώντας το next μου γράφει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο με android 11 και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να πάω πίσω να κάνω έλεγχο για ενημερώσεις που δεν βρίσκει τπτ! Δε με αφήνει και να προχωρήσω χωρίς να ρυθμίσω δίκτυο. Έχω κάνει και και factory reset από το fastboot, τπτ δεν άλλαξε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη, έψαχνα καιρό για το συγκεκριμένο κινητό και έμεινα με τη χαρά.
  5. Όχι δεν έχω τπτ τέτοιο ενεργοποιημένο. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει.
  6. Έχω το ανωτέρω τηλέφωνο, όταν το ανοίγω έχω κανονικά σημα 5g, και μετά από 10'-15' γυρίζει σε 4g+ και μένει εκεί. Στο σπίτι υπάρχει και ένα A42 5g και αυτό δεν χάνει τη σύνδεση με τπτ. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Βρήκα ένα LeEco Le Pro 3 X727 4/64 σφραγισμένο στα 110 Ευρώ. Να το πάρω ρε παιδιά, τι λέτε? Τι παίζει με τις μπάντες? Υπάρχουν rom για το συγκεκριμένο για να το σκαλίσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. stivakos

    OnePlus 6

    Και το mi 8 έχει 6gm RAM. Για το oxygen δεν χωράει κουβέντα, ο κύριος λόγος που θέλω να πάω εκεί είναι αυτό. Το "πόσες ημέρες" δε λέει τπτ. Το mi8 με τη χρήση που του κάνω μου βγάζει περίπου 8 ώρες sot.
  9. stivakos

    OnePlus 6

    Όχι δεν έχει ούτε το mi 8, sd slot.
  10. stivakos

    OnePlus 6

    Έχω το mi 8, όντας πολύ ευχαριστημένος και μου δίνει φίλος oneplus 6, 20 ημερών με κάνα 80ρι διαφορά (και τα δύο 4/64). Γνωρίζω τις διαφορές και τις ομοιότητες σε όλα τα επίπεδα απλά ήθελα και καμία γνώμη από κατόχους. Αξίζει η μετάβαση, τι λέτε; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Ωραία,αφού προτείνατε εξωτερικό dac, πείτε τώρα και ένα σοβαρό σετ ακουστικών/ψείρες για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.
  12. Άσε μου έχει γίνει εμμονή κάθε λίγο και λιγάκι κοιτάζω. Λες και τι θα αλλάξει
  13. https://forum.xda-developers.com/mi-a3/themes/google-camera-7-0-mia3-t3968317 Εδώ αναφέρει ότι δουλεύει το wide σε συσκευή χωρίς root (πλέον). Δεν το δοκίμασα, το βράδυ ίσως.
×
×
  • Create New...