Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Από τη στιγμή που δεν καταλαβαίνετε από προειδοποιήσεις, όλη η συζήτηση τύπου καφενείου πήγε στον κάδο. Συζητήστε σχετικά με τον τίτλο του θέματος και μόνο. Περαιτέρω off topic συζητήσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση πλέον.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άντε Αλέξη περιμένω άμεσα τις εντυπώσεις σου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κατεβάζω και εγώ! Για να δούμε!

Ενημερωτικά, είναι 160mb σε μέγεθος αν κάποιος δεν έχει πρόχειρο WiFi και θέλει να την κατεβάσει μέσω data plan!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πείτε μας και τι αλλαγές φέρνει και αν σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνουμε downgrade για τη Cyan, μπορούμε και απ' το gdr1 της dp. Γιατί και σ' εμένα εμφανίστηκε το update. :p
Huawei Nova 5T

Πείτε μας και τι αλλαγές φέρνει και αν σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνουμε downgrade για τη Cyan, μπορούμε και απ' το gdr1 της dp. Γιατί και σ' εμένα εμφανίστηκε το update. :p

Δεν χρειάζεται να κάνουμε downgrad. Θα την πάρουμε μόλις λύσουν το θέμα με το bitlocker...

Τους καινούριους φάκελους πώς τους φτιάχνουμε; Αργούν τα γρανάζια, εδώ και 10 λεπτά και η μπάρα είναι άδεια.

Το Live Folders τα σπάει... Περισσότερα σε λίγο :P

το music tile αναβαθμίστηκε σε live ; γιατί κάτι ακούω ότι δεν έχει αλλάξει με το update 1 αλλά θα έχει ξεχωριστή αναβάθμιση που θα το ενεργοποιεί

Δεν χρειάζεται να κάνουμε downgrad. Θα την πάρουμε μόλις λύσουν το θέμα με το bitlocker...

Ok, thanks! Φορτίζω κι αναβαθμίζω!

Huawei Nova 5T

Εμενα πάντως πήρε την 899 έκδοση . Και δεν μου έδωσε τπτ καινούριο. Μάλλον μόνο τα νοκια περνούν την GDR1

Εμενα πάντως πήρε την 899 έκδοση . Και δεν μου έδωσε τπτ καινούριο. Μάλλον μόνο τα νοκια περνούν την GDR1

Φαίνεται να υπάρχουν 2 εκδόσεις. Η 8.10.12400.899 και η 8.10.14147.180. Για ψάξε για ενημερώσεις άλλη μια φορά μήπως σου κάνει και την δεύτερη!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μου ήρθε και στο δικό μου η αναβάθμιση !

Επιτέλους μπορώ να φτιάξω φσκελους :)

1520 cyan και diveloper

Huawei Honor 8 32GB

απ' ότι φαίνεται τα 8x και 8s παίρνουν την 8.10.12400.899 αντί για την 8.10.14147.180 και δεν έχουν live folders

το gmail στο update 1

Edited by ignus

Φαίνεται να υπάρχουν 2 εκδόσεις. Η 8.10.12400.899 και η 8.10.14147.180. Για ψάξε για ενημερώσεις άλλη μια φορά μήπως σου κάνει και την δεύτερη!

Η έκδοση 8.10.12400.899 ήταν αυτή που είχε σταματήσει η Microsoft για την developer preview λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε με το bitlocker. Λέτε να το διόρθωσαν τελικά και να πάρουμε και Cyan όταν βγει?? :ninja:

Κολλάει στη φάση με τα γρανάζια, τί να κάνω;

΄

είσαι σίγουρος ότι κολλάει ; συνήθως κάνει κάποια ώρα στάσιμο και μετα ξαναξεκινάει

δώσε του χρόνο

Κολλάει στη φάση με τα γρανάζια, τί να κάνω;

Περίμενε ακόμα λίγο! Εμένα πέρασαν 50 λεπτά από όταν πάτησα να κατέβει η ενημέρωση μέχρι τώρα που ολοκληρώθηκε! Ωραία προσθήκη οι Live Folders. Παρατήρησα και επιλογές για το live tile στις ρυθμίσεις του store για να εμφανίζει τις εφαρμογές της ημέρας και να ενημερώνεται το tile μόνο μέσω Wifi.