Rayden1 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτά ειναι για Βέλγιο Ολλανδία κ Λουξεμβούργο (BeNeLux)... Ε ναι και αναφέρει ότι κάπως έτσι αναμένεται να κυλίσει το θέμα και για τις υπόλοιπες περιοχές, κάτι που όμως εγώ δε πιστεύω, λογικά θα πάρει περισσότερο χρόνο. Είπαμε ανεπίσημη πληροφορία είναι. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για ένα 925 vodafone ελληνικό, θα ήταν σωστή η πρακτική να περάσω τώρα σε preview για να γλιτώσω την voda με τα περίεργα της (data sense) και τις καθυστερήσεις ? μετά θα πάρω 8.1 official και μετά cyan vodafone-less.... σωστά? η καλύτερα Nokia Software Recovery Tool Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για ένα 925 vodafone ελληνικό, θα ήταν σωστή η πρακτική να περάσω τώρα σε preview για να γλιτώσω την voda με τα περίεργα της (data sense) και τις καθυστερήσεις ? μετά θα πάρω 8.1 official και μετά cyan vodafone-less.... σωστά? η καλύτερα Nokia Software Recovery Tool Πέρασέ την άφοβα. Το Nokia Software Recovery Tool θα το χρειαστείς στην περίπτωση που δεν σου αρέσει η 8.1 preview (αλλά δεν νομίζω να μην σου αρέσει). Όταν βγει επίσημα η 8.1 θα κάνεις κανονικά update αλλά θα είναι vodafone branded... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πέρασέ την άφοβα. Το Nokia Software Recovery Tool θα το χρειαστείς στην περίπτωση που δεν σου αρέσει η 8.1 preview (αλλά δεν νομίζω να μην σου αρέσει). Όταν βγει επίσημα η 8.1 θα κάνεις κανονικά update αλλά θα είναι vodafone branded... α ναι! πάλι branded θα ειναι.... δηλ για να απαλλαγω απο branded μόνο nokia Software Recovery Tool Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 μετά θα πάρω 8.1 official και μετά cyan vodafone-less.... σωστά? ΛΑΘΟΣ !!! Μετά την Preview θα παρεις 8.1 με Cyan για VF... ΥΓ: Για να απαλλαγείς απο branded θα φλασάρεις σύμφωνα με τον πολύ ωραίο οδηγό που έχουμε στο φορουμ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 α ναι! πάλι branded θα ειναι.... δηλ για να απαλλαγω απο branded μόνο nokia Software Recovery Tool ΛΑΘΟΣ !!! Μετά την Preview θα παρεις 8.1 με Cyan για VF... ΥΓ: Για να απαλλαγείς απο branded θα φλασάρεις σύμφωνα με τον πολύ ωραίο οδηγό που έχουμε στο φορουμ... Ή να το πας σε ένα Nokia Care να σου το φλασάρουν αυτοί -συνήθως- δωρεάν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 settings- applications-phone εκει κλεινεις την επιλογη international assist Πωπω, δεν το εβρισκα με τιποτα . . . Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλημέρα, δηλ. θα περιληφθεί μέσα στην cyan; :) Όχι. Η Cyan θα περιληφθεί στα 8.1... Για να το ξεμπερδεψουμε ... Η preview που εχουμε τωρα δεν ειναι η τελικη 8.1 .... Θα γινουν οι απαραιτητες προσθηκες/διορθωσεις και θα δοθει για ολα τα τηλ ... Στην τελικη 8.1 η Νοκια θα προσθεσει τους δικους της drivers και τις δικες της προσθηκες και ολα μαζι θα τα δωσει σαν μια αναβαθμιση με το ονομα Cyan. Θεωρω οτι κατι παρομοιο θα κανουν και οι αλλες εταιριες .!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Είδα σήμερα απο κοντά το Lumia 630 το οποίο έχει cyan και 8.1 out of the box. Παρατήρησα λοιπόν ότι έκδοση λειτουργικού έχει υποδεέστερη απο εμας που είμαστε με την preview.Μου δημιουργήθηκαν λοιπον κάποιες απορίες. Όταν πάρουμε επίσημα πλέον την cyan και εξακολουθουμε να μετέχουμε στο preview for developers,αυτό τι θα σημαίνει;;Θα είμαστε πάντα κάποιες εκδόσεις μπροστά,ακόμα και απο την επίσημη;Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ότι πιο φρέσκο όσων αφορά την έκδοση λειτουργικού;; Αν είναι έτσι αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν επίσημα λήξει η υποστήριξη των αναβαθμίσεων ,πχ για το 820 που εχω,εγω θα εξακολουθώ να παίρνω αναβαθμίσεις λειτουργικού; ΥΓ:Υποτίθεται ότι το 630 έχει τα επίσημα 8.1,αφού βρίσκεται ήδη στα ράφια.Ετσι δεν είναι;;Αφού λοιπόν εμείς έχουμε καλύτερη έκδοση, τώρα που μιλαμε,τι επίσημη και ανεπίσημη λέμε;;Κι εμείς μια χαρά επίσημοι είμαστε και καλύτεροι. Edited June 9, 2014 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για να το ξεμπερδεψουμε ... Η preview που εχουμε τωρα δεν ειναι η τελικη 8.1 .... Θα γινουν οι απαραιτητες προσθηκες/διορθωσεις και θα δοθει για ολα τα τηλ ... Στην τελικη 8.1 η Νοκια θα προσθεσει τους δικους της drivers και τις δικες της προσθηκες και ολα μαζι θα τα δωσει σαν μια αναβαθμιση με το ονομα Cyan. Θεωρω οτι κατι παρομοιο θα κανουν και οι αλλες εταιριες .!!! Έχω το 1020 και έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοικτό το μεγάφωνο κατά την συνομιλία δεν δουλεύει το μικρόφωνο, δεν με ακούει ο άλλος. Μπορεί να φταίει η preview έκδοση χωρίς τους drivers; με έχει εκνευρίσει αυτο. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Έχω το 1020 και έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοικτό το μεγάφωνο κατά την συνομιλία δεν δουλεύει το μικρόφωνο, δεν με ακούει ο άλλος. Μπορεί να φταίει η preview έκδοση χωρίς τους drivers; με έχει εκνευρίσει αυτο. Πριν λίγο έκανα μια τέτοια κλήση και όλα καλά με 820.Κανε ένα ρεσταρτ και ξαναδοκίμασε.Θυμαμαι πριν απο μήνες, όταν είχα τα wp8,έβαλα να ακούσω μουσική και έπαιζε μόνο το ένα ακουστικό.Νομιζα ότι το άλλο κάηκε αλλά με ένα απλό ρεσταρτ όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Είδα σήμερα απο κοντά το Lumia 630 το οποίο έχει cyan και 8.1 out of the box. Παρατήρησα λοιπόν ότι έκδοση λειτουργικού έχει υποδεέστερη απο εμας που είμαστε με την preview.Μου δημιουργήθηκαν λοιπον κάποιες απορίες. Όταν πάρουμε επίσημα πλέον την cyan και εξακολουθουμε να μετέχουμε στο preview for developers,αυτό τι θα σημαίνει;;Θα είμαστε πάντα κάποιες εκδόσεις μπροστά,ακόμα και απο την επίσημη;Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ότι πιο φρέσκο όσων αφορά την έκδοση λειτουργικού;; Αν είναι έτσι αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν επίσημα λήξει η υποστήριξη των αναβαθμίσεων ,πχ για το 820 που εχω,εγω θα εξακολουθώ να παίρνω αναβαθμίσεις λειτουργικού; ΥΓ:Υποτίθεται ότι το 630 έχει τα επίσημα 8.1,αφού βρίσκεται ήδη στα ράφια.Ετσι δεν είναι;;Αφού λοιπόν εμείς έχουμε καλύτερη έκδοση, τώρα που μιλαμε,τι επίσημη και ανεπίσημη λέμε;;Κι εμείς μια χαρά επίσημοι είμαστε και καλύτεροι. Σίγουρα οταν βγεί επισημα η 8.1 θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για το 630 κ 930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι μπορώ να αγορασω με βόνταφον. Ναι αλλα τι region έχεις;;το γυρνάς σε GR οποτε θρε να κανεις αγορές και μετά πάλι σε US?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχω στα χέρια μου ένα Νοκια Χ τις τελευταίες δύο μέρες και έχει ένα φοβερά γρήγορο swipe ελληνικό πληκτρολόγιο! Της μαμάς του. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει το ίδιο στα 8.1 αφού το έχουν έτοιμο? Υ.Γ. Παρεπιπτόντως πολύ γουστόζικο το Χ. Το σκέφτομαι σοβαρά για δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Θα έρθει σύντομα και στα Ελληνικά...΄Πάντως το swipe που το χρησιμοποιώ στα Αγγλικά είναι φοβερό στα 8.1... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Λοιπόν, δεν ξέρω τι έγινε ή τι έφταιγε, αλλά η θολούρα που υπήρχε στη stock εφαρμογή της κάμερας εξαφανίστηκε! Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Και ενώ στη Nokia Camera υπάρχει ακόμα, αυτή της Microsoft "καθάρισε"! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Joe Belfiore announces new updates, sheds some details on lock screen app In a series of tweets published this morning, corporate vice president and manager for Windows Phone Joe Belfiore has outlined a series of updates that will be going live on the Windows Phone platform. Belfiore touched on the subject of the number of social networks available for integration on Windows Phone, noting that while only a few social networks could be configured before, the platform now supports sharing to all social networks. As for the much awaited lock screen app, Belfiore stated that it was undergoing beta testing on devices with over 1 GB RAM, and that work is underway in applying the finishing touches. He said that a dev preview will be announced shortly. On the same subject, Belfiore mentioned that it might be a while before the lock screen app is made available on devices with 512 MB RAM. As for the reason this feature will not be available soon on low-memory devices, he said that it was to "make lock fast/stay in memory." Belfiore also mentioned that app updates for Facebook and Skype are incoming, and stated that Microsoft is actively partnering with Facebook in trying to eke out any lingering bugs in its app. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μόνο εγώ παρατηρώ μεγαλύτερη (αρκετή μάλιστα) στην μπαταρία μετά το τελευταίο update...? Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω 24ώρο... Τσετ κάνουν εκεί στην ΜΣ?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag02 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ε ναι.. Η developers' preview έκδοση γι αυτόν ακριβώς το λόγο δώθηκε, για να δούμε το λειτουργικό σε πραγματικές συνθήκες και να διορθωθεί ότι παίρνει διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μόνο εγώ παρατηρώ μεγαλύτερη (αρκετή μάλιστα) στην μπαταρία μετά το τελευταίο update...? Δεν ξέρω αν είσαι μόνο εσύ, πάντως εγώ δεν είμαι... Δεν άλλαξε κάτι με την τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γενικά δεν είμαι ψείρας να μετράω και το 1% αλλά αυτό εδώ μου κάνει τρομερή εντύπωση... Με την ίδια καθημερινή χρήση έβγαζα 1 μέρα + 5-6 ώρες (έχω ποστάρει ανάλογες φώτο στο θέμα της μπαταρίας) αλλά εδώ με το ζόρι κλείνω 20 ώρες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Έχει αναφερθεί κι από άλλους χρήστες ότι έχει μειωθεί η διάρκεια μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο update όπου είχαν βελτιώσει την κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Έχει αναφερθεί κι από άλλους χρήστες ότι έχει μειωθεί η διάρκεια μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο update όπου είχαν βελτιώσει την κατανάλωση. εμενα η αυτονομια κατα ενα περιεργο λογο εχει διπλασιαστει σχεδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Έχει αναφερθεί κι από άλλους χρήστες ότι έχει μειωθεί η διάρκεια μπαταρίας. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο update όπου είχαν βελτιώσει την κατανάλωση. Επιβεβαιώνω απόλυτα. :( Εύχομαι να το διορθώσει με την επίσημη ή σε κάποια ενημέρωση. Είναι και καλοκαίρι και όλοι μας σίγουρα ανεξαιρέτως χρήσης θέλουμε μεγαλύτερη αυτονομία και πιο οικονομική και σωστή διαχείριση της μπαταρίας από το λειτουργικό. Οψόμεθα. :) Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πρώτο restart χθες σε stand by. Δεν ξέρω αν το προκάλεσε ο messenger, με τα πρόσφατα θέματά του, ή που ήταν για αρκετή ώρα χωρίς σήμα η συσκευή.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts