Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε περίπτωση που κολλήσουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο τι μπορώ να κάνω??? Από χθες το βράδυ ειναι όπως στη φώτο... Το βράδυ σε 4 ώρες έπεσε μόνο 2-3% (ενώ πάντα έμενε στο 100%) αλλά μόλις μπήκα λίγο στο ίντερνετ έπεφτε αρκετά γρήγορα...

Επίσης οι μπάρες που βλέπετε γεμάτες, είναι στο στο παρασκήνιο...

Έκανα 3-4 soft reset αλλά παραμένει έτσι... Κάτι άλλο πέρα από hard reset...??? Δεν έχω καμία διάθεση να φάω ένα 2ωρο με hard reset...

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σε περίπτωση που κολλήσουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο τι μπορώ να κάνω??? Από χθες το βράδυ ειναι όπως στη φώτο... Το βράδυ σε 4 ώρες έπεσε μόνο 2-3% (ενώ πάντα έμενε στο 100%) αλλά μόλις μπήκα λίγο στο ίντερνετ έπεφτε αρκετά γρήγορα...

Επίσης οι μπάρες που βλέπετε γεμάτες, είναι στο στο παρασκήνιο...

Έκανα 3-4 soft reset αλλά παραμένει έτσι... Κάτι άλλο πέρα από hard reset...??? Δεν έχω καμία διάθεση να φάω ένα 2ωρο με hard reset...

Πριν μια εβδομάδα μου το έκανε και εμένα,φουλ μπάρες δηλαδή.Με soft reset δεν γινόταν τίποτα..Κάποια στιγμή έστρωσε μόνο του και από χθες πάλι τα ίδια..

Δεν μπορώ να καταλάβω κιόλας αν τρέχουν αυτές οι εφαρμογές ή απλά έχει κολλήσει το "Οικονομία Μπαταρίας"... Με κλειστό ίντερνετ έχασε 1% σε 2 ώρες με 4-5 τηλέφωνα... Τώρα που άνοιξα το 3G έχασε 3% σε μισή ώρα με λίγο tapatalk Fb k browsing... Οπότε μάλλον δεν τρέχουν οι εφαρμογές... Αν έτρεχαν όλα αυτά μαζί θα έπεφτε πιο γρήγορα... Μάλλον θα κάνω ένα hard reset...

btw ξέρει κανείς πως λειτουγεί η Οικονομία μπαταρίας...? Δηλ πόσες ώρες μετράει κτλ...?

Πιθστεύω θα ήταν χρήσιμο αν μηδένιζε ή έστω να μηδένιζε μετά από κάθε φόρτιση...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Και χτες είχε το πρώτο του κόλλημα. Πήγα να βγάλω μια φωτό και το κινητό δεν "αντιδρούσε" ούτε με πάτημα του κουμπιού της κάμερας, ούτε με swipe για ξεκλείδωμα, αλλά ούτε και με πατημένο το πλήκτρο on/off. Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία.
Huawei Nova 5T

Πριν μια εβδομάδα μου το έκανε και εμένα,φουλ μπάρες δηλαδή.Με soft reset δεν γινόταν τίποτα..Κάποια στιγμή έστρωσε μόνο του και από χθες πάλι τα ίδια..

Από το WPCentral μου απάντησαν ότι για να "σβήσει" το Οικονομία μπαταρίας να το φορτίσω τελείως και μετά αν το αφήσω στο φορτιστή για κάμποση ώρα... Θα το τεστάρω το μεσημέρι μετά τη δουλειά...

Γιατί θυμάμαι και άλλη μία φορά που είχε γίνει αλλά είχε λυθεί το θέμα σε λίγη ώρα... Πιθανώς να το είχα αφήσει στο φορτιστή... Θα δείξει..

Powerd by OnePlus 7 Pro

Από το WPCentral μου απάντησαν ότι για να "σβήσει" το Οικονομία μπαταρίας να το φορτίσω τελείως και μετά αν το αφήσω στο φορτιστή για κάμποση ώρα... Θα το τεστάρω το μεσημέρι μετά τη δουλειά...

Γιατί θυμάμαι και άλλη μία φορά που είχε γίνει αλλά είχε λυθεί το θέμα σε λίγη ώρα... Πιθανώς να το είχα αφήσει στο φορτιστή... Θα δείξει..

Ok

Χωρις πειραγματα και ανοιγοκλειματα στις εφαρμογες το κινητο κραταει 2 μερες ανετα..

Με 6tag, nokia camera, και λοιπα καλουδια το η μπαταρια ρουφιεται κανονικα..

Οποτε μου φαινεται θελει αρκετο στρωσιμο στα 8.1, δεν ειναι αυτη κατασταση..

Το κινητο να ναι μια χαρα και να μας την κανουν οι εφαρμογες..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Για το bug με την Οικονομία Μπαταρίας που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα:

Αρχικά να πω ότι το θέμα δημιουργήθηκε καθώς ήμουν εκτός σπιτιού και σε κάποια στιγμή το κιν πάγωσε... Δεν ξεκλείδωνε με κανένα τρόπο και ούτε έκλεινε πατώντας παρατεταμένα το Power Button... Οπότε έκανα ένα soft reset... Να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη φορά που το κάνει με τα 8.1... Όταν το άνοιξα η "Οικονομία Μπαταρίας" ήταν όπως στη φώτο...

Από το WPC αυτό που μου είπαν μετά και τελικά ίσχυε είναι ότι η Οικονομία μπαταρίας "σβήνει" τα δεδομένα (κάτι σαν reset) κάθε 24 ώρες... Έτσι λοιπόν μετά από 24 ώρες ακριβώς το θέμα λύθηκε μόνο του...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Work flow εννοείς το swipe πληκτρολόγιο φαντάζομαι ε;

Ψήφισα!

Tip: Αν καθαρίσετε το ιστορικό περιήγησης, φεύγουν τα cookies και ξαναψηφίζετε.

Edited by highpriest

Ποτέ δεν χρησιμοποιούσα τους ψηφιακούς βοηθούς. Δεν ψηφίζω! :p

τώρα για την μπαταρία. Γενικα οι εφαρμογές στα wp αειναι χάλια. Το έχω τώρα δυο μήνες whatsapp και twitter δεν έχουν πάρει αναβάθμιση. Το twitter είναι απο τον Νοέμβριο !!!! Αμα βελτιωθούν οι εφαρμογές λογικά θα καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία. Θέλει δουλεια ακομα το λειτουργικό και οι εφαρμογές του.

Ποτέ δεν χρησιμοποιούσα τους ψηφιακούς βοηθούς. Δεν ψηφίζω! :p

τώρα για την μπαταρία. Γενικα οι εφαρμογές στα wp αειναι χάλια. Το έχω τώρα δυο μήνες whatsapp και twitter δεν έχουν πάρει αναβάθμιση. Το twitter είναι απο τον Νοέμβριο !!!! Αμα βελτιωθούν οι εφαρμογές λογικά θα καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία. Θέλει δουλεια ακομα το λειτουργικό και οι εφαρμογές του.

δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια !!!

ψήφισα κι εγώ...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Νομίζω ότι όλοι θα ψηφίσουμε, αλλά αν είναι να λέμε όλοι ότι ψηφίζουμε καλύτερα να φτιάξουμε καινούριο θέμα.

Νομίζω ότι όλοι θα ψηφίσουμε, αλλά αν είναι να λέμε όλοι ότι ψηφίζουμε καλύτερα να φτιάξουμε καινούριο θέμα.

Να φτιάξουμε! Είναι σημαντικό θέμα! Για την Cortana έτσι κι ετσι για εμένα, αλλά το Ελληνικό Swipe πληκτρολόγιο είναι το μόνο που μου λείπει για να πω ότι το λειτουργικό πιάνει το 100% των απαιτήσεων μου!

Edited by highpriest

Μια πολυ καλη ιδεα, απο την στιγμη που υπαρχει η σελιδα της Μ$ που "ακουει" τους χρηστες, θα ηταν πολυ καλο να κανουμε ενα θεμα οπου θα γραφουμε τις καλες προτασεις που θα επρεπε να ψηφισουμε αλλα και καποιες ιδεες μας για να προτεινουμε και εμεις.

Όλοι βάζουμε το λιθαράκι μας...

Μια πολυ καλη ιδεα, απο την στιγμη που υπαρχει η σελιδα της Μ$ που "ακουει" τους χρηστες, θα ηταν πολυ καλο να κανουμε ενα θεμα οπου θα γραφουμε τις καλες προτασεις που θα επρεπε να ψηφισουμε αλλα και καποιες ιδεες μας για να προτεινουμε και εμεις.

+1.

Τουλάχιστον 3 ψήφους για Cortana και TTS παιδιά!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ:)

Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas

Συμφωνώ και εγώ.. Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα θρεντ με τις προτάσεις μας για την αναβάθμιση των WP...

Powerd by OnePlus 7 Pro

1) Όταν είναι διαθέσιμη η official, θα σου εμφανίσει ειδοποίηση αναβάθμισης (αν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις) ή θα την ψάξεις χειροκίνητα (αν δεν έχεις ενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις).

2) Η εγγύηση ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ για το χρονικό διάστημα από την preview μέχρι την εγκατάσταση της official.

Μετά την εγκατάσταση της official, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανισθεί αν κάποτε περάστηκε ή όχι η developer preview, οπότε έχεις και πάλι την εγγύησή σου κανονικά. (Αυτές οι πληροφορίες από Nokia Care-λογικά ισχύει για όλες τις WP8 συσκευές).

3) Επιστροφή (roll back) σε windows phone 8.0 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με επαναφορά ρυθμίσεων. Δεν ξέρω αν γίνεται ίσως με flashing, αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο. ΔΕΝ το προτείνω σε κανέναν. Άλλωστε η 8.1 είναι καλύτερη σε όλα της σε σχέση με την 8.0.

Συμφωνώ και εγώ όποιος το φτιάξει ας ποστάρει το λινκ εδώ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3