jtkar Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Μου ήρθε χθες http://i63.tinypic.com/znrf5i.png Ελαβα και εγω αναβαθμιση αλλα εχει διαφορετικο μεγεθος 65,79 https://www.dropbox.com/s/a44ekoqctrm1c2d/2017-02-04%2021.40.03.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Δοκίμασε να αλλάξεις στο ρούτερ το κανάλι του wifi Ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως υπάρχει κάποιο λινκ για να καταλάβω πως γίνεται και τι περίπου πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Καλησπερα σας, κατοχος S5 το οποια εκανε βουτια στο πατωμα με αποτελεσμα να σπασει οθονη, προσπαθω να το ενωσω με smart switch επειδη εχω κατι Νοtes αλλα δεν ενωννεται, εχετε κατι αλλο να προτεινεται? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ApostolisT19 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Με το smart switch στον υπολογιστη;;; οταν ζουσε το τηλεφωνο ειχες δημιουργησει samsung account ;; αν ναι θα εχει δημιουργηθει αντιγραφο στους σερβερς της σαμσουνγκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Με το smart switch στον υπολογιστη;;; οταν ζουσε το τηλεφωνο ειχες δημιουργησει samsung account ;; αν ναι θα εχει δημιουργηθει αντιγραφο στους σερβερς της σαμσουνγκ.. Ελα ντε !!! Πως και δεν το σκεφτηκα αυτο; μαλλον οχι ομως επειδη το κρατούσε η γυναίκα μου. Σε ευχαριστώ όμως Sent from my SM-N9200 using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Επιτέλους βγήκε η έκδοση 6, όσοι την κατέβασαν ποιες είναι οι εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Επιτέλους βγήκε η έκδοση 6, όσοι την κατέβασαν ποιες είναι οι εντυπώσεις; Η 6 έχει βγει από το καλοκαίρι... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ποια 6..εγω φοραω 7.1.1 resurraction remix και πεταει. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ποια 6..εγω φοραω 7.1.1 resurraction remix και πεταει. Υποθετω το έχεις ρουτάρει, δεν είναι η επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Υποθετω το έχεις ρουτάρει, δεν είναι η επίσημη. Ναι,γιατι σιγα και αν θα παρουμε επισημη στο S5 Νugat..αν ενδιαφερεσαι θα την βρεις εδω https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-resurrection-remix-n-klte-t3510376 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Στο S4 που είχα πρώτα με Custom Rom έχανε σε απόδοση η κάμερα, ισχύει και στο 5 υποθέτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Στο S4 που είχα πρώτα με Custom Rom έχανε σε απόδοση η κάμερα, ισχύει και στο 5 υποθέτω. Αν δεν βαλεις stock based rom ναι θα εχεις θεμα πχ το S5 σταματησε στην 6.0 αν πας να βαλεις καποιες ρομ nougat που εχουν βγει θα εχεις χαμηλη αποδοση στην καμερα οπως και σε αλλα bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Παιδιά η 6 μπαίνει και σε δίκαρτο , το έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλημέρα, έχει κανείς βρει χρόνο / δοκιμάσει την Resurrection Remix OS Rom? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-resurrection-remix-n-klte-t3510376 Ειδικά τώρα που τελείωσε η επίσημη υποστήριξη, το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον, απλά ψάχνω για κάποιον που να το έχει κάνει να μας πει 2-3 λόγια ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλημέρα, έχει κανείς βρει χρόνο / δοκιμάσει την Resurrection Remix OS Rom? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-resurrection-remix-n-klte-t3510376 Ειδικά τώρα που τελείωσε η επίσημη υποστήριξη, το σκέφτομαι για το άμεσο μέλλον, απλά ψάχνω για κάποιον που να το έχει κάνει να μας πει 2-3 λόγια ;-) Μην βαλεις rom που ειναι based σε μη official rom της samsung μεινει με custom 6.0 ειδικα η καμερα θα ειναι αθλια επισης η μπαταρια θα πεφτει πολυ πιο γρηγορα και οπως ειπα και παραπανω πολλα ακομα bugs μιας και ειναι beta.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Έχω μια απορία επειδή το έχω πάρει μεταχειρισμένο, ο φορτιστής που είχε μέσα είναι ο EP-TA10EWE (5.3V - 2A), βλέπω όμως στα σκρουτζομάγαζα ότι αυτός ο φορτιστής είναι συμβατός με το Note 3 μόνο. Είναι αυτός ο ορίτζιναλ φορτιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αυτον εχω και εγω, οποτε εχεις τον οριτζιναλ Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Να είσαι καλά φίλε, και νόμιζα ότι είχα λάθος φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiszan Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 γεια σας εχω ενα θεματακι με το σ5 κ μιπος καποιος γνοριζει να μου πει.οταν το εχω στην τσεπη η οταν του κανω χρηση για κλιση σβινει η οθονη και με το πατιμα του κουμπιου κλιδοματος 4-5 φορες επανερχετε δεν κλινει το κινιτο λιτουργει κανονικα λετε να φτεει ι οθονη η μπαταρια η παιχει καπια ριθμιση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 γεια σας εχω ενα θεματακι με το σ5 κ μιπος καποιος γνοριζει να μου πει.οταν το εχω στην τσεπη η οταν του κανω χρηση για κλιση σβινει η οθονη και με το πατιμα του κουμπιου κλιδοματος 4-5 φορες επανερχετε δεν κλινει το κινιτο λιτουργει κανονικα λετε να φτεει ι οθονη η μπαταρια η παιχει καπια ριθμιση ευχαριστω Αυτό το κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας από το S2 ήδη που είχα μετά S5 και τώρα S7. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 καλησπερα παιδια, έχω ενα s5 και κλειδωσε το account της samsung και δεν μπορώ να το ανοιξω. προπατηισα και factory reset απο recovery αλλα τπτ...τι μπορώ να κάνω γιατι πάει άχριστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Τώρα σ' αυτό περιμένεις να σου πουν τι να κάνεις? Πως σου κλείδωσε, δηλαδή? Τέλος πάντων..,... Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, πήγαινέ το σε ενα σέρβις Samsung για έλεγχο και αυτοί θα σου πουν τι γίνεται και πως να το ξεκλειδώσεις. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited May 9, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 καλησπερα παιδια, έχω ενα s5 και κλειδωσε το account της samsung και δεν μπορώ να το ανοιξω. προπατηισα και factory reset απο recovery αλλα τπτ...τι μπορώ να κάνω γιατι πάει άχριστο?? δεν γινεται να ξεκλειδωσει ετσι η το πας σε service και στο κανουν η απλα ξαναφλασαρεις μεσω υπολογιστη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Υπαρχει καποιο γρηγορο λινκ για την τελευταια ελληνικη ρομ ? Ευχαριστω... Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Καλησπερα σε ολους!!Το κινητο με ανοιχτη οθονη δεν γεμιζει.Αλλα οταν το κλεισω και βαλω τον φορτιστει ανοιγει,δειχνη το σημα της μπαταριας και ανεβενουν 2 γραμμες και κλεινει.Μετα ξανα ανοιγει και κανει το ιδιο πραμα.Παιζει να ειναι μπαταρια η τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts