Jump to content

patelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About patelos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

patelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. twolip λέγετε. Νομίζω ότι θα πάω σε lineage για καμιά βδομάδα και μετα θα δοκιμάσω και την havoc.
  2. Γνωρίζω την διαδικασία και την έχω κάνει αρκετές φορές και xiaomi και σε άλλα κινητά. Απλά δεν ξέρω ποια ρομ να επιλέξω λόγο του ότι υπάρχει και η έκδοση με 4gb ram. Οπότε ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια που να ξέρει ότι παίζει καλά.
  3. Όχι το κινητό είναι στοκ σε όλα. Το είχα για άλλη δουλειά αλλά τώρα το έχω σαν βασικό και θέλω λίγο παραπάνω ταχύτητα... Έβλεπα την havoc και lineage os
  4. Καλησπέρα, έχω το 3/32 και με την miui12 βλέπω να έχω αρκετή καθυστέρηση και σκέφτομαι να βάλω κάποια custom rom. Έχετε να προτείνεται κάποια που να μην έχει προβλήματα και να είναι όσο δυνατόν πιο γρήγορο το τηλέφωνο?
  5. Υπάρχει κανένας που να έχει άλλη rom και να μην έχει προβλήματα?
  6. Vodafone έχω και οι υπόλοιποι οικογένεια το ίδιο και δεν έχουν θέμα.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Έχω σοβαρό πρόβλημα πλέων με τις κλήσεις...χάνω υπερβολικά πολλές. Έβαλα το δίκτυο σε 2g και είναι σε δοκιμή. Λέω να το κάνω root και να αλλάξω καμιά rom γιατί έχω θέματα και με το wifi που όταν έχω ανοιχτό το BT πάει πιο αργά και από το replay. Έχουμε κανέναν οδηγό για να το κινητό αυτό που να ξέρουμε ότι παίζει?
  8. αξίζει να κάνω root και να βάλω κάποια MIUI γιατί έχω θέμα με την κάμερα που βγάζει πολύ θόρυβο? ή γενικά να αλλάξω rom???
  9. καλημέρα παιδιά. μετά από αρκετό καιρό έχω θέμα με τις sim και χάνω κλίσεις. ξέρουμε τι μπορώ να κάνω? και το δεύτερο θέμα που έχω είναι ότι στην κάμερα έχω πολύ θόρυβο στις φωτογραφίες. κανένας οδηγός για gcam χωρίς να χάσω τα OTA updates?
  10. Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα επαναφορά το κινητο και παρατηρώ ότι η στοκ κάμερα έχει πολυ θόριβο στις φωτο. Τι μπορώ να κάνω? πριν είχα την Gcam και ήταν μια χαρά.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό έχω ενα μικρό θέμα, το power button δυσκολεύετε λιγο να πατηθεί. Θέλει δηλαδή λίγο πίεση ή διπλό πάτημα. Να είναι τπτ software η να το πάω για hardware??? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Καλησπέρα παιδιά. Μετά από σχεδόν 6 μήνες αποφάσισα να πιάσω πάλι το παλαιό αλλά καλό coolpad. Έχω μείνει αρκετά πίσω με μια MIUI 9.2.2 και θέλω να δω τι νέο υπάρχει. Μπορεί κάποιος να δώσει κανένα link για το τελευταίο υπάρχει για να έρθω στο σήμερα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το κινητό σταματάει μόνο του τα video στο youtube. Σκευάζομαι να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να στρώσει. θα χάσω την gcam σωστά? έχω το τελευταίο update 8.1. ποιο άλλο app να βάλω για χρήση κάμερας και ποιο για καθαρισμό τύπου resent apps, cache, και auto startup σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ συχνά?
  15. Για όσους θέλουν να βλέπουν μπαταρία από bt συσκευές το baton από το playstore είναι ότι πρέπει!!! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...