filipdent Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το ρουτερ το ανοιγοκλείνω κάθε μέρα.το εχω δοκιμάσει και με άλλο ρουτερ και μου κάνει τα ίδια.το περίεργο ειναι ότι δουλεύει το Skype και google play updates. Ίσως ήρθε η ώρα για hard reset. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το ρουτερ το ανοιγοκλείνω κάθε μέρα.το εχω δοκιμάσει και με άλλο ρουτερ και μου κάνει τα ίδια.το περίεργο ειναι ότι δουλεύει το Skype και google play updates. Ίσως ήρθε η ώρα για hard reset. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις διαγραφή δεδομένων περιήγησης στον browser που χρησιμοποιείς; Μου έχει τύχει κι εμένα μια φορά στον chrome και έστρωσε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Μόλις το έκανα αλλα τα ίδια.δουλευει όποτε θέλει. Όλα τα αλλα που χρειάζονται Ίντερνετ δουλεύουν κανονικά. Θα τρελαθώ εντελώς. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ερώτηση Τεχνική... Απο demo, βγάλαμε την καλή οθόνη και τοποθέτηθηκε σε ένα κανονικό s5 για να πάρουμε τα δεδομένα απο σπάσιμο, και η οθόνη, εμφανίζει έγχρωμα χιονακια... Όταν την επιστρέφουμε στο demo... δουλεύει κανονικά... Μου ακούγεται θέμα οδηγών (driver) οθόνης. Δες αν υπάρχουν διαφορετικές "φουρνιές" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αναβάθμισα το S5 που έχω σε Marshmallow μέσω ODIN,έχω παρατηρήσει τα εκής -μου φαίνεται ότι φορτίζει πιο αργά,2)ότι ζεσταίνεται παραπάνω,3)η έκδοση που κατέβασα ειναι η Αγγλική 2574mb?Πολύ δεν είναι ρε παιδιά?Μήπως δεν έκανα εγώ κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αναβάθμισα το S5 που έχω σε Marshmallow μέσω ODIN,έχω παρατηρήσει τα εκής -μου φαίνεται ότι φορτίζει πιο αργά,2)ότι ζεσταίνεται παραπάνω,3)η έκδοση που κατέβασα ειναι η Αγγλική 2574mb?Πολύ δεν είναι ρε παιδιά?Μήπως δεν έκανα εγώ κάτι σωστά? Και εγω αυτην εβελα BTU english με Odin και ολα καλα,Εκανες full wipe πριν ολα? αν δεν χρειαζεται. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LocoLatino Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Γιατί μου απενεργοποιειτε συνέχεια στο κινητό ή επιλογή εφέ ξεκλειδώματος ? Τι Πρεπει να κανω..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Εχω μπλοκαρει παιδια ??? Πως αλλαζουμε το που θα αποθηκευονται οι φωτογραφιες στο κινητο ή την εξωτερικη μνημη ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πήγαινε να βγάλεις μια φώτο και ψάξε στις ρυθμίσεις. ;) SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Πήγαινε να βγάλεις μια φώτο και ψάξε στις ρυθμίσεις. ;) SM-G935F Αυτο εκανα αλλα δεν βλεπω κατι . Διορθωση Το βρηκα...Απλα η οθονη με τις ρυθμισεις ηθελε κυλιση προς τα επανω. Edited June 1, 2016 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου ηρθε η αναβαθμηση σε ΜΜ... Να κανω επαναφορα εργ ρυθμισσεων πριν την περασω,η να την περασω και μετα να κανω επαναφορα εργ ρυθμισεων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου ηρθε η αναβαθμηση σε ΜΜ... Να κανω επαναφορα εργ ρυθμισσεων πριν την περασω,η να την περασω και μετα να κανω επαναφορα εργ ρυθμισεων?? Και τα 2 Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και τα 2 Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστω.... Και κατι αλλο....ο χωρος αποθηκευσης της καρτας μνημης ενσοματονετε στον χωρο συσκευης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οκ ευχαριστω.... Και κατι αλλο....ο χωρος αποθηκευσης της καρτας μνημης ενσοματονετε στον χωρο συσκευης?? Τι εννοείς; Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τι εννοείς; Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλλον το διατυποσα λαθος... Εννοω οτι θα εμφανιζετε ο χωρος αποθηκευσης σαν ενας δηλ αν η συσκευη εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και εχεις και μια καρτα 32 gb θα το διχνει σαν ενα χωρο.. Δηλ 48 gb.... Απλα θα εχεις επιλογη που θα γινετε η αποθηκευση καρτα μνημης η συσκευη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μαλλον το διατυποσα λαθος... Εννοω οτι θα εμφανιζετε ο χωρος αποθηκευσης σαν ενας δηλ αν η συσκευη εχει 16 gb εσωτερικη μνημη και εχεις και μια καρτα 32 gb θα το διχνει σαν ενα χωρο.. Δηλ 48 gb.... Απλα θα εχεις επιλογη που θα γινετε η αποθηκευση καρτα μνημης η συσκευη.... Οχι 2 θα εχεις εσωτερικη και SD αλλα με φορματ της καρτας απ το κινητο μπορεις να την κανεις ενιαιο εχει επιλογη στο φορματ. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πέρασα την Marshmallow μεσω Odin αλλά κολλάει μερικές φορές ή κλείνειή κολλάει το Gallery και η κάμερα.Βεβαίως έκανα στην αρχη μόνο wipe data factory reset και τίποτα άλλο.Να την ξαναπεράσω ή να γυρίσω σε Lollipop τι λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρασα την Marshmallow μεσω Odin αλλά κολλάει μερικές φορές ή κλείνειή κολλάει το Gallery και η κάμερα.Βεβαίως έκανα στην αρχη μόνο wipe data factory reset και τίποτα άλλο.Να την ξαναπεράσω ή να γυρίσω σε Lollipop τι λέτε; Σλοβένικη rom είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οχι 2 θα εχεις εσωτερικη και SD αλλα με φορματ της καρτας απ το κινητο μπορεις να την κανεις ενιαιο εχει επιλογη στο φορματ. και ? τι πλεονεκτημα μας δινει αυτο ? αξιζει να κανω format την καρτα ? ευχαριστω G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 και ? τι πλεονεκτημα μας δινει αυτο ? αξιζει να κανω format την καρτα ? ευχαριστω G Το μονο οτι θα βλεπεις τον αποθηκευτικο σου χωρο σαν ενα.Οχι να σου πω και εγω δεν την εκανα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τελικά το Samsung S5 neo Είναι καλύτερο από το απλό...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Τελικά το Samsung S5 neo Είναι καλύτερο από το απλό...??? Οχι καλυτερο δεν ειναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πάντως εγω με s5 Switzerland swisscom ακόμα περιμένω την αναβάθμιση σε ΜΜ Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagos12 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έχω περάσει την Αγγλική marshmallow αλλά κολλάει η Gallery ή κάνει bootloop ή κολλάνε άλλες εφαρμογές.Συμβαίνει σε κάποιον από εσας;Galaxy s 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα όταν πάω να σεταρω το δαχτυλικό αποτύπωμα μου ζητάει κωδικό ο οποίος είχε καποιους περιορισμούς όταν τον είχα βάλει δε θυμάμαι ποιος ειναι. Υπάρχει γιατρειά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ρε μαγκες γίνεται να κρύψουμε το ρουτ, γιατί μου κάνει νερά το winbank Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts