Jump to content

lagos12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lagos12

  • Ημ. Γέννησης 23/12/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lagos12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ χρήσιμο δώρο, από την στιγμή που ένα smartphone είναι τόσο πολύχρηστικό και η μπαταρία που διαθέτει δεν καλύπτει τις δυνατότητες αυτές ούτε για 2 μέρες με μέτρια χρήση, πιστέυω ένα τέτοιο powerbank λύνει το πρόβλημα αυτό.Συγχαρητήρια για την προσφορά σας!
  2. Σκέφτομαι αγορά ενός καλού κινητού αλλά επειδή είμαι σε δίλλημα θέλω λίγη βοήθεια! Παρακαλώ μόνο όσοι έχουν οι είχαν μια ή δύο από τις παρακάτω συσκευές να μου πούνε την άποψη τους και αν αξίζουν τα λεφτά τους. 1)S7 Edge περίπου 480 καινουργιο 2)Huawei mate 10 pro 800 ευρώ 3)S8 580 καινούργιο αλλά αξίζει κάτι παραπάνω για να δώσω τα 100 ευρώ ;Αν αποφασίσω να το πάρω;Και ποιες ειναι οι διαφορές; 4)Note 8 1023 μάλλον δεν θα το πάρω λόγω τιμής αλλά θέλω απόψεις:) Σε ένα κινητό με ενδιαφέρει κατά σειρά Λογισμικό - Κάμερα - μπαταρία - να έχει καλό σήμα με λίγο sar ,τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα έχουν όλα :lol:
  3. Φίλε πως έκανες την εγκατάσταση,γιατί εγω πέρασα μεσω cwm την 7.1.1RR ''πάνω" στην επίσημη sammy stock marshmallow και κόλλησε.Μήπως πρέπει να βάλω πρώτα την RR marshmallow?και ποιές διαφορές παρατήρησες? ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει η αλλαγή πρός S7?
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!:rolleyes:
  5. Γειά σε όλους,με ενδιαφέρει η αγορά του s7 edge,τώρα έχω s5 και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή και σε ποιά σημεία θα δώ την μεγαλύτερη διαφορά.Παρακαλώ πείτε κυρίως όσοι είχατε προηγουμένως το s5.Ευχαριστώ.
  6. ok ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.
  7. Γειά σε όλους,έχω σαν συσκευή το Samsung galaxy s5 (G900-F) και ενδιαφέρομαι να αλλάξω συσκευή.Το Galaxy s8 είναι πολύ πρόσφατη συσκευή και πολύ ακριβή οπότε τείνω πρός το Galaxy S7 edge γιατί ενδιαφέρομαι για μεγαλη οθόνη.Εσείς σαν κάτοχοι της συσκευής πείτε μου αξίζει η αλλαγή;αν ναι σε ποιά σημεία θα δω μεγάλη διαφορά;Υπάρχει κανένα site να το παραγγείλω πιο φθηνά; Ευχαριστώ.
  8. Καλή τύχη για το ωραίο δωράκι που προσφέρει η Vodafone!
  9. Έχω περάσει την Αγγλική marshmallow αλλά κολλάει η Gallery ή κάνει bootloop ή κολλάνε άλλες εφαρμογές.Συμβαίνει σε κάποιον από εσας;Galaxy s 5
  10. Πέρασα την Marshmallow μεσω Odin αλλά κολλάει μερικές φορές ή κλείνειή κολλάει το Gallery και η κάμερα.Βεβαίως έκανα στην αρχη μόνο wipe data factory reset και τίποτα άλλο.Να την ξαναπεράσω ή να γυρίσω σε Lollipop τι λέτε; ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σλοβένικη rom είναι
  11. Αναβάθμισα το S5 που έχω σε Marshmallow μέσω ODIN,έχω παρατηρήσει τα εκής -μου φαίνεται ότι φορτίζει πιο αργά,2)ότι ζεσταίνεται παραπάνω,3)η έκδοση που κατέβασα ειναι η Αγγλική 2574mb?Πολύ δεν είναι ρε παιδιά?Μήπως δεν έκανα εγώ κάτι σωστά?
  12. Πολύ καλός διαγωνισμός και πολύ καλή συσκευή κληρώνεται,μπράβο!!!
  13. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο νέο έτος 2016 σε όλους τους τομείς για όλο τον κόσμο,πιστέυω πως αυτό είναι και το πιο σημαντικό
  14. Αξιόλογη συσκευή μακάρι να είμαι ο τυχερός,καλό μηνά για αύριο!:p
×
×
  • Create New...