lympero Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Κάπου διάβασα (μαλλον εδω στο φορουμ) ότι στην νέα αναβάθμιση που θα δώσουν 5.1.1 ή 5.0.1. Δεν θυμάμαι πώς την λένε ακριβώς , διορθώνουν την 5 σε πολλά πράγματα. .ένα από αυτό είναι ότι επανέρχεται η αθόρυβη λειτουργία που δεν υπάρχει. Την οποία θα έχει μόνο το s6 και εμείς θα την πάρουμε του Αγίου μηνά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά έχετε παρατηρήσει καθυστέρηση στην σύνδεση wifi με lollipop? Πρώτα μου βγάζει τα διαθέσιμα δίκτυα και μετά συνδέεται στο δικό μου. Αυτό μου το κάνει και μένα σε 4.4.2 (NeatROM). Κάποιο bug είναι γιατί το Νοτε2 που επίσης έχω...δεν έχει κάποιο τέτοιο θέμα (στις ίδιες ρυθμίσεις/δίκτυο κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Την οποία θα έχει μόνο το s6 και εμείς θα την πάρουμε του Αγίου μηνά Το s6 έχει μέλλον για να βγει..θεωρώ ότι θα πάρετε και την νεα αναβάθμιση αρκετά γρήγορα (τουλάχιστον πριν βγει το s6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Σήμερα άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη Στο κάτω μέρος κάποιες στιγμές. Τι να φταίει; θέλει service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Πολύ πιθανόν, δοκίμασε τα γνωστά πριν το στείλεις (reboot /factory reset /ή και πέρασμα ξανά της rom. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FBI1976 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δεν το έχω πειράξει. Όπως το αγόρασα με 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ενα factory reset δεν θα το χαλάσει ,κανε το για να είσαι σιγουρος πριν το στείλεις στο service .Παρε backup οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική μνήμη γιατι θα χαθούν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stcp Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Βοήθεια κανείς? Εδώ και μερικές μέρες έχω φοβερό battery drain από κάτι που ονομάζεται "Διακομιστής Μέσων". Φτάνει μέχρι το 40% της κατανάλωσης. Έχω μια υποψία ότι έχει να κάνει με το youtube μετά την τελευταία αναβάθμιση. Όταν απενεργοποιώ το youtube σταματάει κι αυτό, αλλά μετά επανέρχεται. Τι είναι αυτός ο "Διακομιστής μέσων"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Βοήθεια κανείς? Εδώ και μερικές μέρες έχω φοβερό battery drain από κάτι που ονομάζεται "Διακομιστής Μέσων". Φτάνει μέχρι το 40% της κατανάλωσης. Έχω μια υποψία ότι έχει να κάνει με το youtube μετά την τελευταία αναβάθμιση. Όταν απενεργοποιώ το youtube σταματάει κι αυτό, αλλά μετά επανέρχεται. Τι είναι αυτός ο "Διακομιστής μέσων"? Μου το εβγαλε και εμενα την προηγουμενη βδομαδα και εψαχνα να δω τι ειναι.. Με τα πολλα, μετα απο μια πληρη φορτιση και ενα απλο Restart δεν το ξαναειδα (ευτυχως) !!! Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ενημέρωση :!: Κάποια ποστ βγήκαν off topic ,θα παρακαλέσω τις συγκρίσεις των συσκευών να τις κάνετε στο σωστό θέμα ( τεχνολογικοί διαξιφισμοί ) και όχι εδώ . Ηρεμήστε λίγο ,γιορτές είναι ,χαρείτε τις συσκευές σας και αν δεν σαν αρέσουν αγοράστε κάποια άλλη επιλογές υπάρχουν πολλές .:cool: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βγηκε και τριτη lollipop για τα πολωνικα. Αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Βγηκε και τριτη lollipop για τα πολωνικα. Αντε να δουμε... 5.0.1 η παλι η 5? Την περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μολις βγηκε. 5.0 λεει, σε BΝL9 τελειωνει. Το μεσημερακι θα την περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μολις βγηκε. 5.0 λεει, σε BΝL9 τελειωνει. Το μεσημερακι θα την περασω Που παρακολουθείς τις εκδόσεις που βγαίνουν? Καλές γιορτές :) Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Που παρακολουθείς τις εκδόσεις που βγαίνουν? Καλές γιορτές :) http://www.sammobile.com/firmwares/checker/ Επίσης :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Για το S5 mini δεν υπάρχει θέμα ξεχωριστό? Δυο ερωτήσεις έχω! Αν έχει IR blaster και όλους τους αισθητήρες (θερμοκρασία, υγρασία κλπ)! Το S5 mini πάντα!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Για το S5 mini δεν υπάρχει θέμα ξεχωριστό? Δυο ερωτήσεις έχω! Αν έχει IR blaster και όλους τους αισθητήρες (θερμοκρασία, υγρασία κλπ)! Το S5 mini πάντα!!! Κωνσταντίνε υπάρχει εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396823 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μολις βγηκε. 5.0 λεει, σε BΝL9 τελειωνει. Το μεσημερακι θα την περασω Είδη κατεβαίνει και σε μένα. OTA την περάσω..308mb. Για να δούμε.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ενημερωστε παιδια αν παει καλυτερα για να ξερω αν αξιζει τον κοπο να το ξηλωσω παλι!! Btw την προηγουμενη φορα εκανα back up μεσω kies αλλα στην επαναφορα δεν τα εκανε ολα (τα ειχα ολα τικαρισμενα) Ξερετε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο τωρα το κινητο. αν και ειναι νωρις ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δεν έχω πρόβλημα με το S2 αλλά είναι και 3 γενιές πίσω. Τι θα έχω (πρακτικά και ουσιαστικά) περισσότερο με τo Samsung Galaxu S5 αν δώσω 300-350 και το πάρω (μεταχειρισμένο φυσικά); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αν καποιος εβαλε την BΝL9 και χρησιμοποιει Asmart remote ας κοιταξει αν λειτουργει,σε εμενα οχι:mad: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Για πείτε μας αν δουλεύει το gesture του nova που κατεβάζει τη notification bar ή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wq.dropdownstatusbar γιατί ούτε με τη 1η ούτε με τη 2η πολωνική δε δουλεύουν Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Για πείτε μας αν δουλεύει το gesture του nova που κατεβάζει τη notification bar ή η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wq.dropdownstatusbar γιατί ούτε με τη 1η ούτε με τη 2η πολωνική δε δουλεύουν Η εφαρμογή που γράφεις δεν λειτουργεί ούτε στην τελευταία έκδοση lollipop. Ούτε η μπάρα με τις ειδοποιήσεις καταλαβαίνει με διπλό πάτημα ας πούμε αν εννοείς αυτό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Η εφαρμογή που γράφεις δεν λειτουργεί ούτε στην τελευταία έκδοση lollipop. Ούτε η μπάρα με τις ειδοποιήσεις καταλαβαίνει με διπλό πάτημα ας πούμε αν εννοείς αυτό. Ναι αυτό εννοώ. Κρίμα. Στα Nexus 5 δουλεύει 1 χαρά. Ευχαριστώ για το feedback :) Για πες είδες κάποια βελτίωση που να αξίζει να τη κατεβάσω και να τη περάσω ή να περιμένουμε κάτι νεώτερο? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts