Jump to content

stcp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stcp

  1. Εμενα σημερα μου δειχνει και τις θεσεις των λεωφορειων. Fixed.
  2. Εχω κι εγω αυτο το προβλημα. Η εφαρμογη κλεινει ασταματητα στο S24u, δε μπορω να τη χρησιμοποιησω. Εχω στειλει κ mail στον oasa. Edit: Λοιπον, μολις τσεκαρα εχει βγει update στο playstore, το εκανα, μετα μου ζητησε να επιτρεψω αδεια για ειδοποιησεις και λειτουργει! Δε μου δειχνει ομως τις θεσεις των λεωφορειων, δεν ξερω γιατι.
  3. Κι εγώ κατενθουσιασμενος! Σούπερ σε όλα! Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο καινουργιο Galaxy. Βάλτε όσες γελαστες φατσουλες θελετε!
  4. Και σε εμενα. Εν τω μεταξυ το titanium gray λιγο απογοητευση. Προς "χρυσαφοζαχαρι" φερνει, περιεργο χρωμα, αλλαζει αναλογα πως χτυπαει το φως.
  5. Τουλαχιστον φετος ηρθε σε προσεγμενη συσκευασια, με φελιζολ γυρω γυρω. Διορθωθηκαν μετα το περσινο κραξιμο που φαγαν με το κουτακι του S23 να κοπαναει μεσα στην τεραστια κουτα περα δωθε. Παρελαβα κι εγω χτες. Δεν το ανοιξα καν ακομα λογω φορτου.
  6. Εγω το μονο θεμα που αντιμετωπιζω απο day 1 , ειναι οτι το smart view στο S23u δεν βλεπει καθολου τη Samsung TV μου, ενω S9+, S21u, S22u τη βλεπουν κανονικα. Το smart-things τη βλεπει κανονικα. TV και κινητα στα τελευταια firmware. Εχει κανεις τετοιο θεμα?
  7. Εγω εστειλα χτες ενα αγνωστου ταυτοτητας γκουμουτσο-κουμπατο κινητο που μου χαρισε ο Ιμπραημ απο το μαγαζακι με τις θηκες στη γωνια. Ουτε λογος να αναβει. Σημερα μπηκαν τα 100!!! Προσφορα για το Smartphone σας ελεγε το mail!!! Μαρκα: unknown!!! Χαχαχα! Να' ναι καλα!
  8. To trade in ισχυει ανεξαρτητως προπαραγγελιας. Το trade in +100E bonus ισχυει μονο για οσους ειχαν κανει προπαραγγελια.
  9. Σε αυτο που σου βγαζει οταν κανεις τη διαδικασια για το κουπονι.
  10. Εγω πηρα τηλ. και μου ειπαν οτι μπορω να αποσυρω οποιαδηποτε συσκευη, οποιασδηποτε ηλικιας, ανεξαρτητου λειτουργικης καταστασης (για τα 100Ε παντα). Εχω ετοιμασει να στειλω μια αρχαιολογια με κουμπια, ουτε που αναβει.
  11. Κι εγω απο S22 ultra. Διπλα διπλα η μια οθονη με την αλλη μερα με τη νυχτα. Αν γυρισεις καποιες σελιδες πισω θα δεις ημουν ο πρωτος που το ανεφερε. Νομιζα οτι ειναι προβληματικο στην αρχη, αλλα πλεον το γραφουν πολλοι. Το προβλημα ειναι στο λευκο. Και καποια ανοιχτα χρωματα ειναι σαν ξεπλυμενα. Τα πιο σκουρα νομιζω ειναι καλυτερα. Ρυθμιση που να το διορθωνει δεν υπαρχει.
  12. Τελικα δεν εχω ελαττωματικο μοντελο, ε? Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τελικα, μην ειμαστε αχαριστοι😜 Μακαρι να βελτιωθει με καποιο update. Στα υπολοιπα μια χαρα ειναι!
  13. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο πριν 1,5 μήνα από Γερμανό. Κατάσταση όπως βγήκε από το κουτί. Χρωμα μαυρο. Δίνεται λόγω αγοράς του S23. Διαθεσιμη και η θηκη LED της Samsung (+50Ε). Ολα στα κουτιά τους. Αθηνα, συναντηση. Για λεπτομερειες-πληροφοριες στειλτε pm.

    800 €

    ΑΘΗΝΑ - GR

  14. Σε σχεση με το S22 ultra η πρωτη εντυπωση απο την οθονη σε εμενα ηταν απογοητευτικη, σε σημειο που σκεφτομαι μηπως εχω πεσει σε ελαττωματικο. Δεν ξερω πως να το περιγραψω, εχει μια θαμπαδα στο λευκο, νομιζω μπλεδιζει...Μπορει να ειναι υποκειμενικο, μπορει να φταιει η γενικοτερη μουνταδα του theme των S23, μοιαζει καταθλιπτικο (γουστα). Ψαχνω μηπως εχει καποια μεμβρανη που πρεπει να αφαιρεθει απο την οθονη, δε βλεπω κατι ομως. Η καμερα φαινεται πολυ καλη. Η μπαταρια δεν ξερω σε 1 μερα. Το μεγαφωνο οντως δυνατο, το ειπε καποιος πριν. S pen το ιδιο. Το eshop της Samsung απαραδεκτο packaging για flagship κινητο, μεσα σε τεραστιο κουτι για το μεγεθος το εφερε ο κουριερ, γκαπα γκουπα περα δωθε το κινητο μεσα. Θα μπορουσαν να εβαζαν εστω λιγο χαρτι συσκευασιας. Αυτα πρωτη μερα...
  15. [/color] Εκτος αν εχεις το ιδιο αυτι με εμενα! Τρεξιμο? Χαχα! Οση δουλεια κι αν εχουν κανει, προφανως δεν προκειται να ταιριαζουν σε ολα τα αυτια, μιας και οι ανατομικες παραλλαγες ειναι χιλιαδες. Θα ταιριαζουν στους περισσοτερους αλλα οχι σε ολους. Και απο οτι διαβαζω σε ξενα reviews και σχολια δεν ειμαι μονος! Απο μπασα λιγα πραγματα (με extra bass ενεργοποιημενο). Βεβαια δεν ξερω αν μπορεις να περιμενεις περισσοτερα σε τετοιο μεγεθος. Btw η τιμη επεσε στα 169Ε...
  16. Εννοεις οτι εχεις δει 5G στο δικτυο της Vodafone? Υποτιθεται δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα για το Ultra. Εγω 5G δεν εχω δει και κινουμαι στο κεντρο της Αθηνας.
  17. Ουτε να μας διαβαζε η Samsung! Πριν λιγο ηρθε ενα νεο update για τα buds pro. Βελτιωθηκε νομιζω αισθητα το active noise cancellation μετα το update.
  18. Εγω δεν ειχα ποτε buds και τα pro τα περιμενα πως και πως. Η σχεση μου μαζι τους ομως ειναι τραγελαφικη. Δεν καθονται για πανω απο 5 λεπτα στο αυτι και εχω δοκιμασει ολες τις θεσεις, στροφες κλπ και ολες τις σιλικονες που εχει στο πακετο. Οταν περπαταω χρειαζεται ανα 100 μετρα να τα παταω για να μην πεσουν. Οταν τα παταω αρχιζει να παιζει μουσικη! Αν απενεργοποιησω το αγγιγμα δε μπορω να απαντησω κληση χωρις να ανοιξω το κινητο. Εννοειται εχουν πεσει 5-6 φορες. Σημερα το ενα το εψαχνα στο χιονι. Αν πεις να μασησεις και κατι για τη λιγουρα φυγαν κατευθειαν! Ο ηχος ειναι σαφως κατωτερος σε ποιοτητα απο τα ενσυρματα AKG που ειχε το S9+. Στο noise cancellation που υποτιθεται ειναι active, ακομα και στο high η διαφορα ειναι ελαχιστη σε σχεση με το off. Το ambient ειναι καλο. Η ανιχνευση φωνης εχει το μειονεκτημα οτι ενεργοποιειται οταν μιλησεις εσυ. Αν καποιος σου μιλησει πρωτος δεν το αντιλαμβανεται, οποτε το πιθανοτερο ειναι να μην ακουσεις τι λεει. Καπου διαβασα επισης οτι οταν η μπαταρια τους "τα φτυσει" απο τις φορτισεις απλα τα πετας, δεν αντικαθισταται. Αν και υποτιθεται "δωρο" για τα λεφτα που εχουν προσωπικα με απογοητευσαν. Ας μας πει και καποιος αλλος κατοχος εντυπωσεις...
  19. Μην ελπιζεις αδικα... Δεν υπαρχει 5G για εμας. Ακομα...
  20. Btw, με τη Vodafone γνωριζει καποιος τι θα γινει με το 5G στο κινητο μας? Σκοπευουν ποτε να το βαλουν στις "πιστοποιημενες" συσκευες? 5G ακουμε, αλλα δεν βλεπουμε!
  21. Καλα, κι εμενα μου εδωσαν tracking no μετα απο τηλεφωνο, αλλα ηταν αχρηστο γιατι μου ειπαν οτι θα ερθει με ΕΛΤΑ courier. Στα Ελτα δεν το αναγνωριζε (εννοειται). Τελικα ηρθε με μια εταιρεια WPS, της οποιας το online tracking απο οτι κοιταξα δεν λειτουργουσε καν... Οποτε, υπομονη!
  22. Δυστυχως, αυτα που ειχε επανω (νομιζω medium) ειναι που μου κανουν. Τα μικρα μου πεφτουν μικρα και τα μεγαλα με πονανε! Μαλλον εχω περιεργο αυτι...
  23. Καλημερα. Χτες παρελαβα κι εγω. Η εφαρμογη τους σε εμενα τουλαχιστον ειναι μετρια. Δηλαδη οταν περπαταω εχω μια αισθηση οτι παει να μου πεσει. Κι εκει αρχιζει το αλαλουμ! Το σπρωχνεις με το δαχτυλο μεσα, το αντιλαμβανεται σαν αγγιγμα, παιζει μουσικη! Αν απενεργοποιησεις τα αγγιγματα τελειως δεν μπορεις να απαντας και να τερματιζεις κλησεις ή να ελεγχεις την ενταση. Γνωριζει καποιος αν μπορει να απενεργοποιηθει μονο το 1 αγγιγμα? Δε βρισκω καποια ρυθμιση. Με την TV μου Samsung συνδεονται μια χαρα. Η ποιοτητα του ηχου ωστοσο εμενα δε με ενθουσιασε. Σε καμμια περιπτωση δε θα εδινα 200+ για αυτα.
  24. Καλημερα. Παρατηρησα χτες που ειχα την εξοικονομηση ενεργειας ανοιχτη ολη μερα οτι ειχα θεμα με το σημα. Σε μερος που συχναζω, χωρις 4/4 σημα, αλλα που ποτε δεν ειχα προβλημα ειχα dropped calls και πολλες αποσυνδεσεις στο 4G. Οταν εβγαλα την εξοικονομηση ολα οκ. Το εχει παρατηρησει αλλος?
  25. 5G έχει δει κανείς? Από vodafone ακόμα περιμένουμε...
×
×
  • Create New...