MICZ45 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω θα σας ήμουν ευγνώμων. Πριν από σχεδόν 15 μέρες αγόρασα ένα samsung s5 ελληνικής αντιπροσωπείας και δεν μου βρίσκει δίκτυο (έχω cosmokarta) όταν θέλω να βάλω ιντερνετικό ραδιόφωνο ή αν θέλω να κάνω ενημέρωση καιρού, ενώ σε forum και γενικά σελίδες από το internet τις ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Να σας πω πως την πρώτη φορά που άνοιξα το 3G δεν είχε πρόβλημα στο ράδιο, την δεύτερη όμως που το άνοιξα μου λέει προέκυψε σφάλμα για την ακρόαση του ραδιδωνικού σταθμού, ενώ στο σάϊτ του ραδιοφωνικού σταθμού μπαίνει χωρίς πρόβλημα. Με wifi επίσης τα ανοίγει όλα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα στο δέκτη ή χρειάζεται επαναφορά ρυθμίσεων. Το έχω ανοίξει και κλείσει αλλά τίποτα και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μια συναδελφος εχει το S5 και αδυνατεί να κανει zoom στις φωτογραφίες της.Ουτε με τα δυο δακτυλα, ουτε και με το +/- του volume. Ξερει καποιος τι μπορεί να είναι? Την λειτουργία τις καμερας την εχει στο auto?Αν την εχει στην εξυπνη ληψη δεν κανει ζοομ. εκτος και αν εχει καποια αλλη επιλογη ενεργοποιημενη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Έχω πάθει πλακααααααα με την μπαταρία και το λέω έχοντας και το Note 3 Πολύ καλύτερη διαχείριση και ναι, το S5 κρατάει περισσότερο! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια, σκεφτομαι να παρω και εγω την συσκευή, υπαρχουν τριξιματα στα πλαστικα του;; Εχουν αναφερθεί προβλήματα σε καποιες παρτιδες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδια, σκεφτομαι να παρω και εγω την συσκευή, υπαρχουν τριξιματα στα πλαστικα του;; Εχουν αναφερθεί προβλήματα σε καποιες παρτιδες;; Ειναι μια χαρα χωρίς προβλήματα, στιβαρή κατασκευή. Προβλήματα οχι μονο στα πρώτα και οχι στα ελληνικά κάτι με την κάμερα. Αξίζει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Το ηχειο και το ακουστικό του πως τα πανε;;Gps εχετε δοκιμασει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το ηχειο και το ακουστικό του πως τα πανε;;Gps εχετε δοκιμασει;; Το ηχείο πολύ καλό και το gpς εξίσου καλό. .......παρτο άφοβα. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Το ηχειο και το ακουστικό του πως τα πανε;;Gps εχετε δοκιμασει;; Ηχείο μια χαρά, όσο για το ακουστικό κλασικά για τοπ Samsung συσκευή είναι κορυφή, απ τα καλύτερα γενικώς και σε άλλη (ανώτερη) κλάση από κάτι LG (G2 nexus 5). Το GPS του επίσης άψογο. Κορυφή δέκτης wifi, γενικά το κινητό είναι πολύ προσεγμένο. Και στιβαρό να πω και για το φίλο παραπάνω που ρώτησε καθώς τριξίματα και τέτοια απλά απουσιάζουν. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jester Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, στην εφαρμογή Smart Remote έχει καταφέρει κανείς να την χρησιμοποιήσει για αποκωδικοποιητή της Νova. και αν ναι που το έχει ρυθμίσει. Σε τηλεόραση και air condition δουλεύει τέλεια.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά όσοι το αγοράσατε τι χρώμα το προτιμήσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά όσοι το αγοράσατε τι χρώμα το προτιμήσατε; Ενώ είχα Galaxy s2 s3 s4 σε άσπρο, το s5 το προτίμησα σε μαύρο! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jester Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 εμένα μου το κάνανε δώρο σε μαύρο,:rolleyes: αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το μπλέ καπάκι, νομίζω είναι πιο ωραίο και χαρακτηρίζει το S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, στην εφαρμογή Smart Remote έχει καταφέρει κανείς να την χρησιμοποιήσει για αποκωδικοποιητή της Νova. και αν ναι που το έχει ρυθμίσει. Σε τηλεόραση και air condition δουλεύει τέλεια.:rolleyes: Εγώ χρησιμοποιώ το Watch On της Samsung και επέλεξα στην αρχή ότι έχω Nova. από εκεί και πέρα δούλεψε μόνο του. το Smart Remote δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά όσοι το αγοράσατε τι χρώμα το προτιμήσατε; Το ήθελα σε μπλε αλλά δεν το είχαν οπότε πήρα το λευκό (όπως το S3 που είχα), αλλά είδα και το μαύρο αργότερα και μοιάζει να έχει μικρότερα bezels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) στο ασπρο φαίνονται πιο πολυ τα bezel συμφωνώ αλλα γούστα ειναι αυτα.παντος αν εχεις μαυρο η μπλε αλλάζει μονο το πισω καπακι και ετσι το κανεις ευκολα αλλαγή . Edited June 17, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 στο ασπρο φαίνονται πιο πολυ τα bezel συμφωνώ αλλα γούστα ειναι αυτα.παντος αν εχεις μαυρο η μπλε αλλάζει μονο το πισω καπακι και ετσι το κανεις ευκολα αλλαγή . προσωπικά μου αρέσει το άσπρο με μπλε καπάκι και περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές και να πάρω ένα μπλε καπάκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσωπικά μου αρέσει το άσπρο με μπλε καπάκι και περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές και να πάρω ένα μπλε καπάκι ;) Αυτόν θεωρώ και εγώ τον καλύτερο συνδυασμό! http://tinyurl.com/lshx22c Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδια επειδη αυριο παραλαμβανω μπλε απο kaizer ερωτηση ... τι καρτα σιμ περνει ? nano sim ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδια επειδη αυριο παραλαμβανω μπλε απο kaizer ερωτηση ... τι καρτα σιμ περνει ? nano sim ? micro sim παίρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσωπικά μου αρέσει το άσπρο με μπλε καπάκι και περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές και να πάρω ένα μπλε καπάκι ;) Ετσι ειναι οτι αρέσει στον καθενα...καλο ακούγεται αυτό που λες.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδια επειδη αυριο παραλαμβανω μπλε απο kaizer ερωτηση ... τι καρτα σιμ περνει ? nano sim ? Προσοχή γιατί αν θέλεις να τραβήξεις 4Κ video στην κάρτα, δεν αρκεί να είναι ψλασσ 10. http://gopro.com/support/articles/software-update-release Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδια επειδη αυριο παραλαμβανω μπλε απο kaizer ερωτηση ... τι καρτα σιμ περνει ? nano sim ? Άσχετη ερώτηση, τα μαγαζιά kaizer, kaizer Shop και kaizer store που υπάρχουν στο skroutz είναι τα ίδια γιατί βλέπω διαφορετικές τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Άσχετη ερώτηση, τα μαγαζιά kaizer, kaizer Shop και kaizer store που υπάρχουν στο skroutz είναι τα ίδια γιατί βλέπω διαφορετικές τιμές; Δεν είναι τα ίδια. Απλά οι ιδιοκτήτες είναι συγγενείς που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω θα σας ήμουν ευγνώμων. Πριν από σχεδόν 15 μέρες αγόρασα ένα samsung s5 ελληνικής αντιπροσωπείας και δεν μου βρίσκει δίκτυο (έχω cosmokarta) όταν θέλω να βάλω ιντερνετικό ραδιόφωνο ή αν θέλω να κάνω ενημέρωση καιρού, ενώ σε forum και γενικά σελίδες από το internet τις ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Να σας πω πως την πρώτη φορά που άνοιξα το 3G δεν είχε πρόβλημα στο ράδιο, την δεύτερη όμως που το άνοιξα μου λέει προέκυψε σφάλμα για την ακρόαση του ραδιδωνικού σταθμού, ενώ στο σάϊτ του ραδιοφωνικού σταθμού μπαίνει χωρίς πρόβλημα. Με wifi επίσης τα ανοίγει όλα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα στο δέκτη ή χρειάζεται επαναφορά ρυθμίσεων. Το έχω ανοίξει και κλείσει αλλά τίποτα και πάλι. Τελικά παιδιά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού έχασα μερικά δεδομένα (ευτυχώς κάποια επνήλθαν μέσω google) το κινητό "έφτιαξε" ευτυχώς. Και εκεί που άκουγα πάλι ιντερνετικό ραδιόφωνο μέσω του παρόχου μου την cosmote ξαφνικά χάνει το σήμα τελείως και δεν μπορούσα να μπω πουθενά. Αφού πήρα τηλέφωνο από τον πάροχο μέχρι το σέρβις της samsung και με παρέπεμπε ο ένας στον άλλον (μου έλεγαν να βάλω άλλη σιμ άλλου παρόχου να δούνε αν φταίει το σήμα) κάνω από μόνος μια απλή επανακκίνηση του κινητού και έφτιαξε πάλι. Μέχρι στιγμής δουλεύει το 3G κανονικά αλλά εγώ παρακαλάω το τηλέφωνο να μην έχει κάποιο θέμα γιατί αλλιώς πιάστο αυγό και κούρευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τελικά παιδιά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού έχασα μερικά δεδομένα (ευτυχώς κάποια επνήλθαν μέσω google) το κινητό "έφτιαξε" ευτυχώς. Και εκεί που άκουγα πάλι ιντερνετικό ραδιόφωνο μέσω του παρόχου μου την cosmote ξαφνικά χάνει το σήμα τελείως και δεν μπορούσα να μπω πουθενά. Αφού πήρα τηλέφωνο από τον πάροχο μέχρι το σέρβις της samsung και με παρέπεμπε ο ένας στον άλλον (μου έλεγαν να βάλω άλλη σιμ άλλου παρόχου να δούνε αν φταίει το σήμα) κάνω από μόνος μια απλή επανακκίνηση του κινητού και έφτιαξε πάλι. Μέχρι στιγμής δουλεύει το 3G κανονικά αλλά εγώ παρακαλάω το τηλέφωνο να μην έχει κάποιο θέμα γιατί αλλιώς πιάστο αυγό και κούρευτο. Δες μήπως η cosmote το κάνει αυτο για οικονομία στα data. Fiber με 3G h 4g δεν αφήνει να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miczaf Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. 4g στην περιοχή που μένω δεν έχει, αλλά και 3G δεν είναι συνέχεια, 3G, Η+ παίζει. Τουλάχιστον όμως εδώ που είμαι με την COSMOTE λειτουργεί χωρίς διακοπές ο ραδιοφωνικός σταθμός, ενώ της VODAFON το σήμα χανόταν και ξαναερχόταν κατά διαστήματα και όταν έσβηνε η οθόνη του κινητού χάνονταν παράλληλα και τα data του σταθμού (βέβαια το κινητό ήταν ένα iPhone 5s αλλά δεν νομίζω ότι οι δικοπές του σήματος σε μια περιοχή είναι θέμα κινητού). Αν εξαιρέσω αυτά που συνέβησαν (στα οποία δεν έχω ακόμα διαπιστώσει αν φταίει το κινητό ή ο πάροχος) είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σήμα της COSMOTE, τουλάχιστον στην περιοχή που βρίσκομαι. Να σημειώσω πως ο κύριος πάροχος με συμβόλαιο εδώ και πάνω από δεκαετία είναι η VODAFON και τώρα τελευταία αφού αγόρασα το s5 δοκιμάζω και την COSMOTE μέσω πακέτου cosmokartas. Edited June 18, 2014 by miczaf Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts