pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 κανενας τροπος να μην ακουγεται κλιμακωτα ο ηχος κλησης υπαρχει? Για δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 privacy mode δε λειτουργει με art. δε ξερω αν εχει ξαναειπωθει απλα το αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring Να σαι καλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχει ακούσει κανείς τπτ για 4.4.3 κιτ κατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Έχει ακούσει κανείς τπτ για 4.4.3 κιτ κατ? Για Samsung είναι πολυυυύ νωρίς ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Στο Sammobile είχαν γράψει ότι το δοκιμάζει και είναι σχεδόν έτοιμο Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για Samsung είναι πολυυυύ νωρίς ακόμα... γιατι πια αλλη εταιρια θα το εχει πιο γρηγορα απο την samsung?εκτος απο συσκευες pure android η samsung περνει τα update πρωτη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για Samsung είναι πολυυυύ νωρίς ακόμα... Δλδ πάνω κάτω πότε λες. .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn_K Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 4.4.3 κιτ κατ? Να ρωτησω, τι διαφορα μπορει να εχει η 4.4.3 από την ηδη 4.4.2 ?? :O Επίσης, μια ακομη ερώτηση, Το S5, εχει την ρυθμιση του S4, που με ''κλειστο'' κιν., περνας το χερι σου απο πανω, κ σε δειχνει αν εχεις μην, ειδοποιησεις γενικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Γεια σας και από εδώ! Κάτοχος Note 3 και από σήμερα κ της καλύτερης καλοκαιρινής συσκευής .... S5 :D Όλα καλά εκτός που η οθόνη μου φαίνεται λίγο μικρή :p Το μόνο θέμα που πιστεύω θα λυθεί αύριο με το κατάστημα ειναι οτι ειχε απλο micro USB και οχι το 3 Ιταλική η συσκευή. Από 4-5 unboxing που είδα στο youtube τα δυο Ιταλικά είχαν το απλό και τα υπόλοιπα το κανονικό USB 3 Γνωρίζουμε κάτι για αυτό? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μεγειά φιλε. Οντως το s5 ειναι φοβερο και ειναι παρεξηγημένο απο ατομα που δεν το δουλεψαν. Ολα στην Ευρώπη εχουν usb2.ισως καποια εξαίρεση να υπάρχει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μεγειά φιλε. Οντως το s5 ειναι φοβερο και ειναι παρεξηγημένο απο ατομα που δεν το δουλεψαν. Ολα στην Ευρώπη εχουν usb2.ισως καποια εξαίρεση να υπάρχει. Ευχαριστώ Γιάννη! Οπότε αγοράζω ένα USB 3 και τελειώνουμε. Περίεργο όμως αυτό αφού η συσκευή διαθέτει την θύρα 3.0 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Δεν έχω λόγια, πραγματικά δεν το περίμενα AnTuTu Νote 3 vs S5 Edited June 12, 2014 by Jig screen shots Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ευχαριστώ Γιάννη! Οπότε αγοράζω ένα USB 3 και τελειώνουμε. Περίεργο όμως αυτό αφού η συσκευή διαθέτει την θύρα 3.0 Ναι ειναι λιγο κουφο αυτο :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Γεια σας και από εδώ! Κάτοχος Note 3 και από σήμερα κ της καλύτερης καλοκαιρινής συσκευής .... S5 :D Όλα καλά εκτός που η οθόνη μου φαίνεται λίγο μικρή :p Το μόνο θέμα που πιστεύω θα λυθεί αύριο με το κατάστημα ειναι οτι ειχε απλο micro USB και οχι το 3 Ιταλική η συσκευή. Από 4-5 unboxing που είδα στο youtube τα δυο Ιταλικά είχαν το απλό και τα υπόλοιπα το κανονικό USB 3 Γνωρίζουμε κάτι για αυτό? Από που το πήρες φίλε και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Από που το πήρες φίλε και πόσο; έχεις pm τα μαγαζιά που το έχουν είναι πολλά http://tinyurl.com/pwewhz8 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τελικά μάλλον έχει αισθητήρες όπως το S4[ATTACH]46080[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τελικά μάλλον έχει αισθητήρες όπως το S4[ATTACH]46080[/ATTACH] Αυτή είναι εφαρμογή; σε s4 παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αυτή είναι εφαρμογή; σε s4 παίζει; Ειναι εφαρμογη για το S5. Δεν το εχω δοκιμάσει στο S4 γιατι αυτο έχει πιο πολλές και πολυ καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Να ετοιμάζεστε για update σύντομα (4.4.3) ;) http://www.android.gs/wp-content/uploads/2014/06/Galaxy-S5-and-Galaxy-S4-Android-4.4.3-600x340.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδια μια ερωτηση στο S2 οταν διαλεγες wallpaper ειχε να διαλεξεις αν το καδρο θα ειναι καθετο η οριζοντιο. ωστε να επιλεξεις ολη την φωτογραφια υπαρχει τετοια εφαρμογη για το S5. εχω μια που κατεβαζει wallpapers και το κανει αλλα ψαχνω και κατι αλλο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 γεια σας πηρα και εγω το s5.μια ερωτηση γιατι απο τα 2 πληκτρα (μενου και επιστροφης)το επιστροφης δεν φωτιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 γεια σας πηρα και εγω το s5.μια ερωτηση γιατι απο τα 2 πληκτρα (μενου και επιστροφης)το επιστροφης δεν φωτιζεται Θα έπρεπε. Εγώ θα το πήγαινα πίσω για DOA και θα το άλλαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 θα το στειλω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Παιδια καλησπερα ! ειμαι χρηστης iphone και σκεφτομαι την μεταβαση ! μπορει να μου πει καποιος αντικειμενικα αν αξιζει η μεταβαση σε s5 ? s5 η note3 ? περιπου ιδια τιμη παιζουνε και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ευχαριστω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts