pesadilla Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά εντάξει το θέμα λύθηκε!! Ήταν απλά ένα χαζό από μέρους μου μπέρδεμα με τα ζιπακια που έπρεπε να περάσω και τίποτα παραπάνω!! Δεν είχε να κάνει με τη recovery!! Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν... :) Αν θες πες σε τι έκανες λάθος γιατί και εγώ το ίδιο πάθαινα και τελικά πέρασα την cm11 πάνω από την 1.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά το κινητο θεωρείται vfm για 130 δολλάρια? Είδα τα χαρακτηριστικά το και δεν μπορω να πω οτι έχει κάτι που ξεχωρίζει.. Εκ των πραγμάτων, η αυτονομία και η κάμερα ειναι 2 βασικα στοιχεία που ψάχνω, φυσικά και η αξιοπιστία αλλά αξιόπιστο είναι σίγουρα... Μήπως θα μπορούσα να εχω κανένα screenshot με χρήση μπαταρίας, και εντυπώσεις μπρος και πίσω κάμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μια χαρα η μπαταρια και οι καμερες πολυ καλες και οι 2...για τα χρηματα που θα δωσεις δεν θα το πιστευεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasossl Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ...από ότι φαίνεται, όσα έρχονται με rooted multilanguage (π.χ. από vickmall) έχουν το ίδιο πάντα MAC address (98:6C:F5:58:09:91) και Bluetooth address (A8:A6:68:0A:2B:03), πιθανόν εξαιτίας του ότι εγκαθιστούν/επαναφέρουν σε όλα κάποιο full backup και όχι κανονική εγκατάσταση rom. Οπότε για όποιον επιθυμεί να επαναφέρει τις αρχικές original τιμές περιγράφω τα βασικά σημεία: 1. Χρειαζόμαστε τον driver του κινητού (εγκαθίσταται κατά την πρώτη σύνδεση/autorun.exe), το Qualcomm Product Support Tools (QPST) και το Nubia Tool Studio (Nubia Tool Studio 4.5.44 English). Όλα αυτά τα βρίσκουμε στο πηγαίο post (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=594539&st=3040#entry37170105 -> post #3056). 2. Δημιουργούμε backup (σε qcn μορφή) των NV, EFS ρυθμίσεων όπως περιγράφεται στο πηγαίο post (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=596441&st=180#entry34031836 -> post #188) 3. Ανοίγουμε προς ανάγνωση το backup (qcn) μέσω του QCNView του QPST και σημειώνουμε τις original τιμές για Wi-Fi: "NV Item: 4678 [NV_WLAN_MAC_ADDRESS_I], index 0", και για το Bluetooth: "NV Item: 447 [NV_BD_ADDR_I], index 0". 4. Ακολουθούμε το πηγαίο post (http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=596441&st=2420 -> post #2440) όπου με το αρχείο Nubia Tools (4.6.42) που έχει εκεί για αυτό το σκοπό (https://yadi.sk/d/XcmeT463cLX4r), ξαναορίζουμε τις σωστές τιμές. (Το αρχείο είναι .exe και πρέπει να τρέξει με δικαιώματα administrator, τουλάχιστον σε Windows 8.1, το password βρίσκεται στο συνοδευτικό .txt) Αυτά και καλή επιτυχία. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΩ, ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΥΠ' ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ FULL BACKUP ΠΡΩΤΑ. Καλησπέρα. Έχω και εγω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα γιατί έχω στο σπίτι 2 ZTE V5 αγορασμένα από το Vickmall και οποτε συνδέετεαι ο ένας δεν μπορεί να συνδεθεί ο άλλος. Προσπαθώ να δοκιμάσω την παραπάνω μέθοδο αλλά όταν πάω να κατεβάσω το Nubia Tools 4.6.42 μου βγάζει πρόβλημα στο download και το αρχειο exe αυτόματα σβήνεται.Απενεργοποίησα το antivirus και το malwarebytes αλλα δεν αλλάζει κάτι. Μου αναφέρει ότι το ToolStudio_4.6.exe έχει ανεπαρκεις άδειες. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Μια χαρα η μπαταρια και οι καμερες πολυ καλες και οι 2...για τα χρηματα που θα δωσεις δεν θα το πιστευεις! ενα ενδεικτικό screenshot η πληροφορίς για το πόσες ώρες βγάζει η οθόνη ανοιχτή? Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι όντως 5mp ή interpolated? Μήπως είναι και wide angle? Μπορει να βγω λίγο offtopic. Παρολο που το coolpad f1 έχει 10 δολλάρια παραπάνω, ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε αν και τα 2 έκαναν 130$? Edited March 15, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ενα ενδεικτικό screenshot η πληροφορίς για το πόσες ώρες βγάζει η οθόνη ανοιχτή? Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι όντως 5mp ή interpolated? Μήπως είναι και wide angle? Μπορει να βγω λίγο offtopic. Παρολο που το coolpad f1 έχει 10 δολλάρια παραπάνω, ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε αν και τα 2 έκαναν 130$? βαριεμαι και δεν θυμαμαι πως να ανεβασω screenshot απλα για να σου δωσω να καταλαβεις η μπαταρια μου κραταει 1.5 μερα με wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ κτλ...γενικα μν το κουραζεις με την μπαταρια.Ειναι 5'' η οθονη 4πυρηνο μια χαρα κραταει!Οσο για την καμερα ειναι οντως 5 mp και βγαζει απιστευτες φωτο!δοκιμασμενο με galaxy s5 καλυτερη μπροστινη καμερα με διαφορα και η πισω η 13 mp παλι παρα πολυ καλη και μαλλον καλυτερη του samsung s5 με "κριτη" φιλο που ασχολειται αρκετα με φωτογραφια (ερασιτεχνικα)...Οταν εψαχνα και εγω για κινητο πριν πολλους μηνες κοιταζα και εγω το coolpad αλλα ειχα δει οτι ηθελε πολλα πραγματα για να ερθει στα ισα του!Διαλεξα zte που ειναι και πιο γνωστη και μου φανηκε πιο αξιοπιστη και μεχρι στιγμης δεν το εχω μετανιωσει!Μπορει η επισημη ρομ να μην εχει ελληνικα αλλα οποιος θελει βαζει μια cm11-12 και τελειωνει η ιστορια με τα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 βαριεμαι και δεν θυμαμαι πως να ανεβασω screenshot απλα για να σου δωσω να καταλαβεις η μπαταρια μου κραταει 1.5 μερα με wifi συνεχεια ανοιχτο κτλ κτλ...γενικα μν το κουραζεις με την μπαταρια.Ειναι 5'' η οθονη 4πυρηνο μια χαρα κραταει!Οσο για την καμερα ειναι οντως 5 mp και βγαζει απιστευτες φωτο!δοκιμασμενο με galaxy s5 καλυτερη μπροστινη καμερα με διαφορα και η πισω η 13 mp παλι παρα πολυ καλη και μαλλον καλυτερη του samsung s5 με "κριτη" φιλο που ασχολειται αρκετα με φωτογραφια (ερασιτεχνικα)...Οταν εψαχνα και εγω για κινητο πριν πολλους μηνες κοιταζα και εγω το coolpad αλλα ειχα δει οτι ηθελε πολλα πραγματα για να ερθει στα ισα του!Διαλεξα zte που ειναι και πιο γνωστη και μου φανηκε πιο αξιοπιστη και μεχρι στιγμης δεν το εχω μετανιωσει!Μπορει η επισημη ρομ να μην εχει ελληνικα αλλα οποιος θελει βαζει μια cm11-12 και τελειωνει η ιστορια με τα ελληνικα. Χάχαχα όχι και καλύτερη από το s5!μη λέμε ότι θέλουμε. Έχει πολύ καλή για τα χρήματα του αλλά δεν συγκρίνεται με το Samsung Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Περιπου 2.5 ωρες οθονη ως τωρα και εχει αλλο τοσο πανω κατω. Σε αναμονη ολα ανοικτα βγαζει 36 ωρες ανετα. Για τα λεφτα του και με τις βελτιωσεις που προτεινονται εδω ειναι σουπερ για 115 ευρω. Edited March 15, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) ενα ενδεικτικό screenshot η πληροφορίς για το πόσες ώρες βγάζει η οθόνη ανοιχτή? Τέλος, η μπροστινή κάμερα είναι όντως 5mp ή interpolated? Μήπως είναι και wide angle? Μπορει να βγω λίγο offtopic. Παρολο που το coolpad f1 έχει 10 δολλάρια παραπάνω, ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε αν και τα 2 έκαναν 130$? Το zte γιατι τα προβληματα του περιοριζοντε στο οτι δεν εχει Ελληνικα η stock rom,εχει καλυτερη καμερα και πιο δυνατο ηχειο.Το coolpad θελει δουλεια για να το φερεις στα μετρα σου(σχετικο ειναι αυτο γιατι καποιος μπορει να ειναι ικανοποιημενος με την ρομ που ερχεται απο τα κινεζομαγαζα).Και τα δυο ειναι ποιοτικα με το coolpad να εχει μεγαλυτερη υποστηριξη σε θεμα ρομ.Στην τιμη αυτη θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενος οποιο και αν επιλεξεις. Edited March 15, 2015 by Bazoukos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Χάχαχα όχι και καλύτερη από το s5!μη λέμε ότι θέλουμε. Έχει πολύ καλή για τα χρήματα του αλλά δεν συγκρίνεται με το Samsung δεν λεμε οτι θελουμε! σε κλειστο χωρο που εγινε η "δοκιμη" ηταν καλυτερη η φωτο του samsung ειχε πολυ κοκκο και δεν αποτυπωνε σωστα τα χρωματα.Ναι οκ μπορει να εχει πιο δυνατο φλας για νυχτερινη ληψη και περισσοτερα mp αλλα πιστευω για τα χρηματα που κοστιζει το s5 η φωτο απλα ΔΕΝ!Του g2 παλι καλυτερη μου φαινοταν για να μιλησω και για αλλο τηλεφωνο..Καποιες φορες δεν παιζει ρολο στην ποιοτητα ο αριθμος των mp....τεσπα εγω απλα λεω τη γνωμη μου και αυτα που εχω δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλημέρα σας. Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετώπισα με cm12 είναι ότι σε περίπτωση επανεκκίνησης, για κάποιο άγνωστο λόγο, μου κόβει τις εξερχομενες κλήσεις. Πρέπει είτε να κάνω αρκετές επανεκκινησεις είτε να αλλάζω τα δίκτυα (2g,3g,αυτόματο) ώστε να ξεμπλοκαρει αυτή η φραγη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω μια σιμ αλλά μου σπάει τα νεύρα αυτό το bug. Να σημειώσω ότι δεν το κάνει πάντα αλλά μου το έκανε πχ εχθές το βράδυ και δυστυχώς μετά από πολλές επανεκκινησεις δεν επανήλθε. Ευτυχώς είχα backup από nubia rom. Όσοι έχετε cm12 έχετε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Oxi. ολα καλά εγώ με την cm 12. (εκδοση 07-03-2015) Edited March 16, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Oxi. ολα καλά εγώ με την cm 12. (εκδοση 07-03-2015) Με μια ή δυο σιμ εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Με μια ή δυο σιμ εισαι? Δουλεύουν καλά και οι δυο ΣΙΜ. Εχω 2 προβληματα σημαντικά. 1 . Δεν μπορω να αποθηκευσω τις φωτο που βγάζω στην sd card1(external sd card) 2. Exw battery drain. ΕΧΕΙς ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑΣΣΟς;; Κατα τα αλλά με cm 12 (07-03-2015) το κινητό ΠΕΤΑΕΙ. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε μια συντομη δοκιμη που εκανα με cm12 το ΣΚ το τηλεφωνο οντως πεταει,δουλευουν και οι δυο σιμ,η αφη στην ξαπλα ειναι οκ λογω prodoomman kernel - η προηγουμενη εκδοση που ειχα δοκιμασει ηταν με τον σκετο 3.4.0. Αλλα στο πισω μερος ζεματαγε αρκετα εως πολυ . Εχει παρατηρησει αλλος κατι τετοιο ? μην το καψουμε το καημενο το τουμπανακι. celtic υπαρχουν και αλλες εφαρμογες για την καμερα πολυ καλες οπως FV-5. Την nubia camera δεν καταφερα να την περασω ουτε την lenovo.ΚΡΙΜΑ Κατι που παρατηρησα οταν ανοιγα την οθονη η ημερομηνια,ισως και καποια αλλα στοιχεια-δεν θυμαμαι καλα-η ημερομηνια σιγουρα παντως,ηταν στα ρωσικα για μερικα δευτερολεπτα και αμεσως μετα στα ελληνικα κανονικα,μιλαω για την lock screen-ηταν καπως κουφο. Θα ξαναδοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Σε μια συντομη δοκιμη που εκανα με cm12 το ΣΚ το τηλεφωνο οντως πεταει,δουλευουν και οι δυο σιμ,η αφη στην ξαπλα ειναι οκ λογω prodoomman kernel - η προηγουμενη εκδοση που ειχα δοκιμασει ηταν με τον σκετο 3.4.0. Αλλα στο πισω μερος ζεματαγε αρκετα εως πολυ . Εχει παρατηρησει αλλος κατι τετοιο ? μην το καψουμε το καημενο το τουμπανακι. celtic υπαρχουν και αλλες εφαρμογες για την καμερα πολυ καλες οπως FV-5. Την nubia camera δεν καταφερα να την περασω ουτε την lenovo.ΚΡΙΜΑ Κατι που παρατηρησα οταν ανοιγα την οθονη η ημερομηνια,ισως και καποια αλλα στοιχεια-δεν θυμαμαι καλα-η ημερομηνια σιγουρα παντως,ηταν στα ρωσικα για μερικα δευτερολεπτα και αμεσως μετα στα ελληνικα κανονικα,μιλαω για την lock screen-ηταν καπως κουφο. Θα ξαναδοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια. πως αποθηκευεις φωτο στην sd2? η fv5 θελει χρημα να αγοραστει?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 [quote=celtic1453;6017899 η fv5 θελει χρημα να αγοραστει? Απο τον θειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 [quote=celtic1453;6017899 η fv5 θελει χρημα να αγοραστει? Απο τον θειο ?????????????!!!!!!!!!!??? DEN EXW 8EIO!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως αλλαζουμε τη default storage?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά wake gesture έχει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ρυθμίσεις > additional settings> default storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Εχω βαλει το cm12 και το 3 Μαρτίου και το 7 Μαρτίου και στα 2 το titanium backup μου βγαζει πως δε μπορει να παρει ροοτ αν και ζηταει την αδεια από το superSU και του τη δινω. Έφταιγε η συγκεκριμενη εκδοση του titanium Edited March 17, 2015 by miltossat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Ειμαι με cm12 (07-03-15), εδω και λιγες μερες Σουπερ επιλογη, περναει με τον κλασσικο τρόπο-custom rom κτλ. Βρηκα και GAPPS για λολιποπ 5.02 απο το δικτυο-XDA και τα περασα ολα κοπλε, διπλο ταπ-σφαιρατο κτλ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1. τρωει μπαταρια παραπανω από οτι η επισημη 1.17 2 ΔΕΝ μπορω να αλλαξω το φακελο αποθηκευσης των φωτογραφιλων απο SD0 σε SD1.....δλδ να αποθηκευονται οι φωτο στην καρτα SD κατα τα αλλα τολμηστε το Edited March 17, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλά πήγαινε η Lollipop (07/03) αλλά άρχισαν τα σούπα-μούπες. Πήγα να παίξω ένα mp3 με το "Μουσική" και κράσαρε. Ξανά και πάλι. Πήγα να ανοίξω κατ' εύθείαν την εφαρμογή μουσική, πάπαλα "Δυστυχώς η εφαρμογή μουσική εχει σταματήσει". Όποιο πρόγραμμα εγκατέστησα για να παίζει mp3 μόλις το άνοιγα κρασαρε. Το μόνο που δούλεψε ήταν ο player του ES explorer ο οποιος όμως δε συνεργάζεται με το "AudioFX" οπότε ακούς μόνο flat. Επίσης μόλις το συνέδεα σε υπολογιατή μου έβγαζε ότι κράσαρε η εφαρμογή Google play services και δε διάβαζε ο υπολογιστής τα αρχεία του τηλεφώνου. Αυτό σταμάτησε με επανεκίνηση. Το πρόβλημα με το πρόγραμμα "Μουσική" όμως δε διορθώθηκε. Για πείτε τι κάνει σε εσάς για να δω αν φταίει το δικό μου ή είναι γενικό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Καλά πήγαινε η Lollipop (07/03) αλλά άρχισαν τα σούπα-μούπες. Πήγα να παίξω ένα mp3 με το "Μουσική" και κράσαρε. Ξανά και πάλι. Πήγα να ανοίξω κατ' εύθείαν την εφαρμογή μουσική, πάπαλα "Δυστυχώς η εφαρμογή μουσική εχει σταματήσει". Όποιο πρόγραμμα εγκατέστησα για να παίζει mp3 μόλις το άνοιγα κρασαρε. Το μόνο που δούλεψε ήταν ο player του ES explorer ο οποιος όμως δε συνεργάζεται με το "AudioFX" οπότε ακούς μόνο flat. Επίσης μόλις το συνέδεα σε υπολογιατή μου έβγαζε ότι κράσαρε η εφαρμογή Google play services και δε διάβαζε ο υπολογιστής τα αρχεία του τηλεφώνου. Αυτό σταμάτησε με επανεκίνηση. Το πρόβλημα με το πρόγραμμα "Μουσική" όμως δε διορθώθηκε. Για πείτε τι κάνει σε εσάς για να δω αν φταίει το δικό μου ή είναι γενικό το πρόβλημα. Για πηγαινε στο μενου Developer Options βρες την επιλογη "use awesome player" ή "use nuplayer"..καπως ετσι δεν το θυμαμαι ακριβως και κανε το disable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Για πηγαινε στο μενου Developer Options βρες την επιλογη "use awesome player" ή "use nuplayer"..καπως ετσι δεν το θυμαμαι ακριβως και κανε το disable.. Τη βρήκα, "use nuplayer" είναι και το απενεργοποίησα. Τώρα πάλι κρασάρει η εφαρμογή αλλά παραμένει στο notification bar και παίζει. Μονο όμως το τραγούδι που επέλεξες. Αν πας να την ανοίξεις κατ ευθείαν και όχι μέσω τραγουδιού κρασάρει. Θα κάνω κάνα 2 δοκιμές με τις άλλες ρυθμίσεις εκεί να δω. Οτι και να κάνω κρασαρει. Μήπως θέλει επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts