Jump to content

pesadilla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pesadilla

  1. Για την ιστορία να πω πως δουλεύει μια χαρά, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως στο Viber η βίντεοκλήση προκαλεί restart στο κινητό. Στην φωνητικη κλήση δεν έχει προβλημα.Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας πει.
  2. Ωραία, ευχαριστώ. Και το δικό μου έχει την cwm 6 βέβαια και όχι την twrp που προτείνεται, όπως του φίλου πιο πάνω, αλλά ελπίζω να δουλέψει.
  3. Τελικά η lineage δούλεψε; επίσης έχει ελληνικά; Η οποιαδήποτε άλλη rom με ελληνικά έχετε να προτεινεται γιατί το έδωσα στον πατέρα μου και δεν ξέρει αγγλικά. Το λινκ για την cm11 που είχα δοκιμάσει παλιότερα και είχε ελληνικά δεν δουλεύει πλέον. Οποία πρόταση δεκτή.
  4. Όσοι έχετε βάλει την Resurrection Remix έχετε κανένα πρόβλημα με τα "δεδομένα" ; Τα ενεργοποιώ κανονικά από το μενού αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Ούτε στις ρυθμίσεις μπορώ να βρω κάτι περίεργο.
  5. Οι rom με τα Ελληνικά που βάζουν τα καταστήματα είναι πειραγμένες. Όταν είναι "πειραγμένη" η rom δεν γίνεται OTA αναβάθμιση άσχετα αν έρχεται ειδοποίηση στο κινητό. Για την μπαταρία βάλε το watch dog lite για να δεις αν δουλεύει κάτι στο παρασκήνιο και σου την τρώει.
  6. Σόρρυ που καθυστέρησα με την δοκιμή Λοιπόν το καλό μου ZTE θα με τρελάνει.. Βάζω τον 3.4.79 και το touch δεν δουλεύει ΚΑΘΟΛΟΥ. Μετά το reboot που ζητάει pin κτλ, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόκριση στην οθόνη.. Ξαναπερνάω την 3.4.6 και δουλεύει κομπλέ και ξάπλα και όρθια και όπως θες. :lol: Και μια ακόμα ερώτηση για την μπαταρία. Εκεί που κρατάει κανονικά 2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση ξαφνικά το πιάνει το χαζό του και μέσα σε ένα 7ωρο χωρίς χρήση αδειάζει όλη. Μετά από μερικές μέρες ξαναστρώνει.. Λογικά κάποια εφαρμογή θα φταίει ή κάτι άλλο; Και όλες τις εφαρμογές όταν σβήνω από το παρασκήνιο πάλι τα ίδια κάνει. Να ψαχτώ με task killer;
  7. Το φλάσαρα και έχω το εξής παράδοξο: Όταν το έχω ακουμπισμένο είτε στα πόδια μου είτε στο ένα μου χέρι(σε οριζόντια εννοείται θέση) δουλεύει κομπλέ το touch. Όταν είναι ακουμπισμένο σε τραπέζι, καναπέ κτλ δεν δουλεύει:wacko::confused: Πριν δεν θυμάμαι αν έκανε το ίδιο..
  8. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς το X9180_H119_Custom.zip ; Θέλει πάλι factory reset και wipes ή μπαίνει κατευθείαν; Εγώ πέρασα το DCZ_X9180_1.19_CZ.zip από εδώ https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kdl9PZV9YNzdYb3M&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc που και αυτή custom είναι.
  9. Νομίζω πως κάπου απαντήθηκε μέσα στο τόπικ αλλά δεν μπορώ να το βρω. Πέρασα την 1.19 και δεν δουλεύει το touch όταν το κινητό είναι ξαπλωτό. Τόσο καιρό είχα την cm11 με basement (νομίζω) την 1.14 και δούλευε πολύ σωστά. Θέλει και κάποιο άλλο zipάκι για να δουλέψει στην nubia rom;
  10. Καταρχάς σας ευχαριστώ και τους δύο. Η recovery που σου βάζει το .bat αρχείο custom δεν είναι; Αυτήν έχω. wipe cache και wipe-factory reset εννοείται πως έκανα. Χθες μετά τα wipe έμεινε προφανώς η cm11. Και μέχρι στιγμής η μπαταρία δουλεύει-κρατάει σωστά για κάποιο λόγο :confused:
  11. την 1.14 δεν την έχει στον φάκελο που έβαλα πιο πάνω. Να βάλω με την σειρά πρώτα την 1.15 μετά την 1.16 και μετά την 117;
  12. πάω να περάσω την 1,17 αλλά μου λέει abort. το zip που πάω να βάλω είναι το "1.17 update" από εδώ σωστά; μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλλη recovery(ακολουθώ το ποστ του kallair) ή κάνω κάτι άλλο λάθος; σσ την cm την παίρνει κανονικά με την stock έχω θέμα
  13. up παίδες, καμία ιδέα;
  14. Βοήθεια παίδες. Έχω το 2/8 από vickmall κανένα 3ήμηνο με την cm11 (πατάει πάνω στην 1.13 αν δεν κάνω λάθος). Όλα καλά μέχρι πριν από 3 ημέρες. Τώρα η μπαταρία κρατάει ελάχιστα. Εξηγούμε: από φουλ φόρτιση που το αφήνω το βράδυ το πρωί έχει πέσει γύρω στο 55%. Και σχεδόν χωρίς καθόλου χρήση φτάνει δεν φτάνει μέχρι το απόγευμα. το μόνο που παίζει στο background είναι το ξυπνητήρι. To Watchdog Task Manager Lite δεν δείχνει κάτι να τραβάει πόρους. Πάμε για μπαταρία; Να στείλω μήνυμα στο vickmall; Παίζει να αλλάξει κάτι με αλλαγή rom; Τα φώτα σας please.
  15. Αν θες πες σε τι έκανες λάθος γιατί και εγώ το ίδιο πάθαινα και τελικά πέρασα την cm11 πάνω από την 1.13
  16. Σελίδα 24, πόστ 235 έχει τις οδηγίες για root και τα gapps που σε ενδιαφέρουν. Στο πρώτο ποστ της πρώτης σελίδας έχει το λίνκ για να μην τα ψάχνεις συνέχεια. Και εγώ πρώτη φορά το έκανα μην ανησυχείς δεν είναι δύσκολο.
  17. Έβαλα την recovery που περιγράφεται στο ποστ, την τρίτη επιλογή που βγαίνει στο .bat αρχείο. Πρέπει να περάσω την stock πρώτα να βάλω την 1.17,μετά custom recovery και ξανά την cm11; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο πρώτο ποστ λέει πως να βάλεις τα gapps
  18. Το έχω και εγώ στα χέρια μου εδώ και τρεις ημέρες(μετά από περίπου 1,5 μήνα αναμονή από το vickmall). Ήρθε με την 1.13 και όσο και αν προσπάθησα να βάλω την 1,16 ή 1,17 δεν μπόρεσα και δεν ξέρω γιατί. Όταν προσπάθησα να βάλω την cm11 μπήκε κατευθείαν, οπότε δεν έκανα κάτι λάθος στην διαδικασία υποθέτω. Μάλλον θα το αφήσω έτσι και ας έχω ως βάση την 1,13 δεν νομίζω να "χάνω κάτι", σωστά; σσ και το double tap to έχει μέσα στις ρυθμίσεις η cm11 από την μάνα της
×
×
  • Create New...