Jump to content

Bazoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bazoukos

  1. Θα χασεις οτι εχεις μεσα.
  2. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.Καλή τύχη σε ολους
  3. Bazoukos

    LG L90 (D405N)

    ή ενημέρωση είναι για το lolipop οπότε ή ξαναπερνας την v10d με flashtools και κανείς το update ή μένεις όπως είσαι χωρίς προβλήματα κατά την άποψη μου.
  4. Bazoukos

    LG L90 (D405N)

    βημα πρωτο και βασικο να μπεις στο http://www.imei.info/ και να αποθηκευσεις καπου τα στοιχεια.Θα το χρειαστεις αν θελησεις να βαλεις την original rom ξανα. Βαζουμε τους drivers Βρισκεις το official firmware για την συσκευη σου http://forum.xda-developers.com/lg-l90/orig-development/lg-l90-stock-kitkat-kdz-variants-t3136401 https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347760590 <- Αυτην εχω αρκετο καιρο στην συσκευη μου και δεν εχει παρουσιασει καμια δυσλειτουργια κατεβαζεις το Lg flashtool 2014 http://forum.xda-developers.com/lg-l90/general/guide-flash-stock-kdz-offline-lg-l90-t2803479 εδω ειναι ολη η διαδικασια με εικονες. Πιο αναλυτικα δεν γινετε πιστευω.Το μονο που μπορει να παει στραβα ειναι αν κατεβασεις λαθος firmware. Μια αλλη χρησιμη σελιδα για τα lg ειναι αυτη: http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country-selection.php Ανοιγεις το flashtool LG Flash Tool 2014 windows will appear. Select "3GQCT" in Type of Flash. Select "EMERGENCY" for PhoneMode. Select your KDZ file in the Select KDZ File box. Press "Normal Flash" button. Ακολουθουμε τις εικονες στο επομενο παραθυρο που θα ανοιξει.Country: Different Country και languange:English Δεν συνδεουμε την συσκευη ακομη.Θα κανει μια αποτυχημενη προσπαθεια και θα εμφανισει ενα παραθυρο : After a few seconds a screen will appear saying "The phone is disconnected from PC.". Do not click on any button.Now again connect phone in Software Upgrade Mode: Switch OFF the phone and Press Volume UP button and insert USB cable into the phone, Now phone should show Firmware Upgrade Mode and click retry button. Now actual flashing will start, and if your KDZ file is good flashing will end without any issue. Συνδεουμε την συσκευη με πατημενο το volume up και ξεκιναει η διαδικασια.
  5. εχει τυχει σε αρκετους και οχι μονο στο coolpad.Σου εστειλα μηνυμα για το που μπορεις να βρεις μπαταρια.
  6. Bazoukos

    LG L90 (D405N)

    Προφανως δεν ενοουσαν αυτο αλλα το οτι το κινητο σου ειναι προορισμενο για αλλη χωρα και το λειτουργικο του εχει διαφορετικο modem κλπ κλπ.Παραδειγμα το δικο μου Πορτογαλικο( LGD405N BPRTWY D40520A_00 PRT PORTUGAL ) και η Ελληνικη εκδοση ειναι αυτη ( LGD405 AGRCWY D40520A_00 GRC GREECE ) αν ολες οι συσκευες ηταν ιδιες δεν θα επερνε η καθε χωρα ξεχωριστη εκδοση.Εχω περασει την Ελληνικη εδω και 2 βδομαδες και το μονο που κολαει ελαχιστα ειναι οι εφαρμογες που αργουν να ανοιξουν .Δεν στο παιζω ειδικος αλλα ειχα θεμα και εγω και περασα χειροκινητα το firmware(επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την εγκατασταση) και το κινητο φτανει 7 ωρες και κατι οθονη με φωτεινοτητα στο 50%. Και εδω η απαντηση της lg σε αιτημα επαναφορας σε κιτ κατ πριν βρω την λυση .''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επαναφορά μιας συσκευής Android της εταιρείας μας σε προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού, δεν είναι εφικτή.Καθώς η διαδικασία αυτή δεν αφορά κατασκευαστικό πρόβλημα της συσκευής, δεν καλύπτεται από την διετή εργοστασιακή εγγύηση της. Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης του λειτουργικού Android στην συσκευή σας καθώς και το αντίστοιχο κόστος αυτής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο μας τεχνικό τμήμα Procordia στο τηλέφωνο 210 77 77 076, Κριμαίας 7 - 9 στο Νέο Ψυχικό, από Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ 09:00 - 17:00.
  7. Σε ροοταρισμενη-πειραγμενη εκδοση μονο χειροκινητα μπορεις να βαλεις καποια ρομ.Αν σου δουλευει καλα ετσι μην το πειραξεις αν θελεις την γνωμη μου.1.13 multilanguange εχω χωρις το παραμικρο προβλημα
  8. Bazoukos

    LG L90 (D405N)

    μην σε παρω στο λαιμο μου εγω δεν εκανα το update του,το απενεργοποιησα και το chrome λειτουργει κανονικα.απενεργοποιηση καντο για αρχη να δεις αν βελτιωνει κατι.
  9. Bazoukos

    LG L90 (D405N)

    Ξαναπερασα την ρομ κανοντας ξανα hard reset και ξανα τα ιδια κολληματα.Ξαναπερασα ολες τις εφαρμογες,εκανα τα update σε ολες εκτος του webview.Δεν το περιμενα να φταιει αυτο να σου πω την αληθεια κ ομως αυτο ηταν η αιτια του ''προβληματος''μου.3 μερες κανενα κολλημα,κανενα battery drain.Εχω δυο ιδιες συσκευες και οι δυο δουλευουν οπως οταν ειχαμε την 4.4.2.:thanks:
×
×
  • Create New...